O nasıl bir taktik yaBir kere bende denemek için hepsini defansa çektim baya gol yemiştim
![]()
Abi Michael Jackson ölmemişmiydi![]()
Az önce Kalecim topa ceza sahası dışında müdahale yaptı ve sarı kart gördü![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O kalbimizde yasiyor![]()
Bu isim bir yerden tanidik geliyor mu?
Karayip Korsanları FM'De..![]()
Michael Jackson adlı futbolcumuz bile oldu. FM sen ne kadar dehset verici bir oyunsun![]()
TariboWest
@ mr. cool
ilk defa böyle bir durum gördüm gerçekten saç baş yoldurur![]()
Birde 2-0 öne geçtiğim maçta 3-2 yenilince hakkaten saç baş yoldum![]()
HJK benim yönettiğim takım. Maçta o kadar şut çektim klasik oldu artık ama yinede ekleyeyim dedim. Adam 2 şutta 1 gol bulduya ona yanıyorum
Buda Preveze deniz savaşından Ressam Ahmet Faik in bir tablosu
![]()
Abi'den kardeşe övgü
Yıl 2011. Gary benim asistanım. Everton maçından sonra..
Almanya doğumlu,Türkiye uyruklu,Ganalı bir futbolcu
Bazı arkadaş saçma demiş ama şöyle olabilir.Türk bir kadın ile ganalı bir erkek iş için almanya ya gelmişler orda tanışmışlar evlenmişler ve çocukları doğmuş işte sorun çözüldü pehh![]()
az önce bursa deplasmanında 86. dakika maç 1-1 ve ben her an 2. golü atacak gibi oynarken linkteki golü yedim. top ayaktan çıktıgı anda herif 8 metre ofsayt orta hakem selçuk dereli yan hakem de saz arkadaşı sarı çizgimiz ekranda hakemin yeri meydanda bu pozisyonu sergene sormak lazım bu yan hakemi bence. bunun üzerine 89da gol atıp 2-2 yaptım ama belki de 2 puanım gitmiş oldu skandal bir golle. belki de sezon sonu yerimi belirleyecek bir 2 puan olabilir de kimbilir. ama şu ana kadar yazdıklarım zaten işin fm09da karşılaştıgınız ilginç olaylar kısmı değil. esas kısmı bundan sonra. bu gol ertesi gün konu bile olmadı. bu rezalet düzeltilmeli fm2010da. inşallah böyle şeyler görmeyiz fm2010da. resmen mevzusu bile geçmedi şu skandal kararın. yaylım ateş yapıcam federasyona ama yapamadım çünkü mevzusu bile geçmedi.
http://img268.imageshack.us/img268/6...elcukderel.jpg
Geçmiş olsun güme gitmişin vallaBence bu tür hatalar oyunu dahada zevkli kılıyor. Bana göre hakem robot gibi her pozisyonu doğru süzmemeli. Bazen hem bize hemde karşıya gerçekteki gibi hatalı kararlar verebilmeli ki oyunun zevki çıksın.
bencede katılıyorum.Maçta yediğimiz goller yapılan hatalar bunlar bence sık sık olmadıkça sorun yok.Bana bazı kariyerlerimde sık sık olmuyor ama kimi kariyerimde de her maç oluyor.İşte bu sıkıyor.Geçmiş olsun güme gitmişin vallaBence bu tür hatalar oyunu dahada zevkli kılıyor. Bana göre hakem robot gibi her pozisyonu doğru süzmemeli. Bazen hem bize hemde karşıya gerçekteki gibi hatalı kararlar verebilmeli ki oyunun zevki çıksın.
yok oyunda hakem hatası tabii ki olmalı o kısma ben de katılıyorum oyunu gerçekçi kılıyor ama gerçekçi kılmayan kısım 5 metre ofsaytın ertesi gün mevzusunun geçmemesi![]()
yalnız abi o nasıl bir defans anlayışı![]()
Kalecim 90'a astı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
II. Pendik Faciası (Skorda Cabası)
![]()
Sanırım Bu Pendik Faciaları KlasikleşecekBu Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal Başarı İçin Yetersizsiniz İfadesini Kullanmış Medyada
Kapasiteleri Sanırım 50 Şutta Bir Gol Herhalde
Benim Başıma Gelse Böyle Bişey Herhalde O Saveyi Silerim Kökten
Ben Sakaryayı Yönetiyorum Bu Maçın Benle Hiçbir Alakası Yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Elinizde İyi Bir Kaleci Arıyorsanız Buffon Casillas Vander Sar Cech Sinan Gibi Kaleci Arıyorsanız Hiç Uzaklara Gitmeyin Pendik Kalecisi İşinizi Görür
Karşınızda Efsane Kaleci Emre ArslanTs Maçında Kaptan Olarak Oynamış
Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Eylül.2009 at 19:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Haha süper olmuş =)
Arkadaşlar size futbolun devrimci teknik direktörü Carlo Mazzone'yi tanıtmak istiyorum.
![]()