ertunc_oner Ertunc Oner (Ligtv spikeri)
Eskişehirspor bugun Mehmet Yıldız ıle sozlesme ımzalayacak!
ertunc_oner Ertunc Oner (Ligtv spikeri)
Eskişehirspor bugun Mehmet Yıldız ıle sozlesme ımzalayacak!
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mehmet Yıldız - Webo - Wolf ile sözleşme imzalanıp transfer kapatılacak sanırım...
I'm back...
Mehmet Yıldız Eskişehir'e gelmiş . İmzayı atacakmış .
Tamamdır hacı.Sizede Adem Sarı hayırlı olsun. Savaşçı futbolcudur ama kendini Benzema felan sanıyo.
Kapasitesini öğrenirse iş yapar.
http://devrimderki.blogspot.com/2011...hirsporda.html
Buda Andreas Wolf analizi. Bir blog yazarı tarafından yazılmış..
I'm back...
Hakikaten Adem'i Eskişehir neden gözden çıkardı ? İzlediğim kadarıyla baya iyi bir adamdı her maç gol atıyordu . Bank Asya'ya düşmesi biraz garip geldi yaşı da gençken .
Dediğim gibi kendisine aşırı güveniyo. İlk 11'de yer bulamadığı ve 18'e giremediği maçlarda hemen küsüyo. Yoksa iyi bir futbolcu ama karakter zaafları var. Bülent Uygun onu Denizlispor'a oynasın diye gönderdi. En az 10 gol bekliyorum senden Denizlispor'da. 10 golü at gel burda forman hazır dedi. Adem sadece 2 gol atabildi yanlış hatırlamıyosam...
I'm back...
Eskişehirde iyi transferler yaptı
Wolf'uda elimizden kaçırabiliriz.Werder Bremen girmiş araya ve Wolf 2 gün istemiş bizden..
I'm back...
eğer durum buysa mantıklı olan werder bremen'e gitmek
asıl nokta, eskişehirspor ve bülent uygun'un izlediği transfer politikası. bence iyi yoldalar.
(/s)
Paulao - Wolf ikilisinden birisi kesin olacak. Ama hangisi olur bilinmez. İşin bir yönü daha var. Wolf giderse Bremen'de 11 oyuncusu olmayacak. Ama bize gelirse yeri kesin.![]()
I'm back...
Bu arada Batuhan'a da yol göründü. 2.5 Milyon €'ya satış listesine konulmuş...
I'm back...
Ahh Batu ahhh, kafan degisse buyuk topcu olcaktinda malesef tip henuz okadar ilerlemedi.
Rusya'ya veya Yunanistan'a gitmesini bekliyorum ben Batuhan'ın.![]()
I'm back...
Bursaspor'a Batuhan , Sercan takası teklifi sunulmuş .
Gelseydi Sercan Eskişehir'e çok faydalı olurdu .
Rusya'ya giderlerse sarışın kırma çocuklar kucaklarında gelirler Türkiye'ye. İkiside gece hayatı falan Rusya onlara nimet.
Batuhan ve Sercanın yerinde ben olsam Rusya'dan uzak dururdum. Orda kendilerini bitirirler. Zaten orda biterlerse bir daha yükselme şansları biter.
tribundergi: SON DAKİKA: Eskişehirspor'da Bülent Uygun, Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ın sözleşmeleri askıya alındı.
Bülent Uygun,Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'la yollar ayrılmış.
Bülent Uygun ile Ümit Karan hapse girdi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Basın Açıklaması
Daha önceden dondurmuş bulunduğumuz Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini Eskişehirspor Kulübü olarak tek taraflı feshetmiş bulunmaktayız.
Kamuoyuna duyurulur.
Eskişehirspor Yönetim Kurulu
Kaynak: Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi.
Ayrıca;
Kris Boyd Eskişehirspor yolunda;
http://www.mfc.co.uk/page/news/lates...388327,00.html
I'm back...