Senin gibi hoca varken başkan olmasa da yönetirsin takımı sen![]()
Senin gibi hoca varken başkan olmasa da yönetirsin takımı sen![]()
Niye karşı kaleye koştun'a cevaba bittim.![]()
ulenn ibo tam eli cebe atmışken gitti![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA
Temsilcilerimiz Galatasaray ve Gaziantepspor bugün Şampiyonlar Ligi Kura Heyecanı yaşadı.Temsilcilerimiz 3. torbadan katıldıkları kurada zor gruplara düştü.Gaziantepspor geçen senenin Şampiyonlar ligi şampiyonu Arsenalle aynı grupta yer aldı.(Bu arada ilk defa son torbadan kuraya katılmadım)
![]()
uefaya gidersin sanıyorum ama uefadan da çeyreğe çıkmadan dönmezsin inş...
GAZİANTEPSPORDAN BİR İMZA DAHA
Gaziantepspor Transfer sezonun kapanmasına birkaç gün kala Bayer Münihin Türk asıllı oyuncusu Mehmet Ekici yi transfer ederek kadrosuna güç kattı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende uefa diye tahmin ediyorum fakat şampiyonlar liginide zorlayacağım....inş. avrupada güzel bir başarı yakalarız dostum..
Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 22:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence 2. Olarak Çıkacaksın Ama Tabi Villerial'ın Kadrosunu Bilmiyorum![]()
Kardeşim erciyes maçında oyuncuların hiç tutturamamış kaleyi![]()
başarılar ufukta transfer var mı![]()
Çok iyi Olmuş çArşı isyanda!!
arsenal maçı nerde rıza![]()
3.HAFTA
ZOR OLSADA 3 PUANI ALDIK
ŞAMPİYONLAR LİGİ
1.HAFTA
ŞAHİNLER 1 PUANI KOPARTTI
Not:bir problem çıktığından maçları geç ekledim kusura bakmayın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
17. sayfada 485 nolu mesajda eklenti şeklinde var nasıl izleneceğini oraya yazdım dostum...çok komik bir gol izlemeni tavsiye ederim
Last edited by sayinriza : 20.Ocak.2009 at 00:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sorma yaa gidici duruyor![]()
ben kariyeri paylaşmıcam artık kardeşim...Takip eden yok delirtti beninannar abinin konuya 12 kişi girer yazar bizim konuya yazan yok
![]()
izledim şimdi. es es'in kalecisi volta atar gibi gezinirse olacağı o![]()
Kardeşim yine yine yeniden şampiyonsun![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ
2.HAFTA
ŞAHİNLER RAHAT KAZANDI
6.HAFTA
ŞOK YENİLGİ
Gaziantepspor deplasmanda ikinci yarıyı 9 kişi oynayan rakiplerine 1-0 yenilerek herkesi şaşırttı.Maçtan sonra Rıza Hoca o kadar sinirliydi ki tek başına Gaziantepe dönerek oyunculara tepkisini koydu.Bu yenilgiyi Kırmızı Şahinlerin nasıl atlatacağı şimdiden merak konusu…
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bakalım kardeşim inş. şampiyon oluruz![]()
Last edited by sayinriza : 20.Ocak.2009 at 18:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Es Es kötü olmuş ya. Aklım almadı o maçı.