Sayfa 19 / 23 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 677 sonuç

Konu: F.C. HAKA (Nannar'la macera Finlandiya'da devam ediyor) (3. Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

dyned toplatısı saat 9 da dediler saat 13:00 da başladık... yeni geldim eve...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    dyned toplatısı saat 9 da dediler saat 13:00 da başladık... yeni geldim eve...
    Hoşgeldin hocamyine süper gidiyorsunbu regen'leri nasıl buluyorsun sen?arama yapıp kontratı olmayan oyunculardan mı?

Benim kariyere de beklerim hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

regenlerin çıkış zamanları belli... haziran 20sinden sonra çıkıyorlar... bir de ocak ayında çıkıyorlar sanırım... ama en çoğu yazın... o civarda player search'ten özellikleri belirterek yaşı da girip aratın... ya da gözlemci buluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

tamam hocam sağolasınbana golcü lazım daiyi oynuyoruz gol atamıyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

hocam nannarın hikayesini anlatır mısınız??

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

nannar: Sümer'de Ay Tanrısı demekmiş...

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by suiss View Post
    nannar: Sümer'de Ay Tanrısı demekmiş...
    bir hikayesi varmış hocam anlatacağım dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Merakla bekliyorum.

edit: Dayanamadım, internetten buldum hikayesini

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

F.C. HAKA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE!

İLk maçı kendi sahasında 3-0'la geçen Haka deplasmanda 12. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen gruplara kalmayı başardı.Sahadan 2-1 yenik ayrılan siyah beyazlı ekip grup maçlarına kalarak 4.4 milyon € parayı da kulüp kasasına koydu.

Neden "nannar" ? Nereden çıktı bu "nannar" ismi ?

Bundan yaklaşık 4 sene önce bekarken ve evde yalnız kalırken çogunuz biliyosunuzdur online savaş oyunu var, "ogame" Arkadaşlarla toplanıp 5. evrenden hesap aldık hepimiz... Sabah akşam oyunuyorduk günde yaklaşık 10-12 saat online oluyordum...uyku falan bitmişti yani psikopata bağladık desek yeridir... neyse zamanla işi kavradık, ben bir ittifak kurdum, baya iyi yerlere de geldik ama herkesde öyle ya da böyle bir şekilde çıkan "AY" bende çıkmıyordu. Millet ya vuruluyordu ya da denemeyle çıkarıyordu. "Oyunda "AY" çok önemlidir. bilenler vardır belki ama ben kısaca anlatayım, Eğer gezegeninin yanında bir "AY" varsa oarayı gözetleme olarak kullanıp milletin filosunun havadaki hareketlerini izleyebilir ve müthiş avantaj sağlarsın." Ben isim olarak "CellatHHC" kullanıyordum orda Hiç vurulmayıp, AYsız filo kilitlediğim için zamanla bizim isim ittifak içinde "AYsız Cellat" oldu izinli ya da izinsiz bir sürü AY denemeleri yaptım. (AY çıkması için o gezegende bir savaş olması ve savaşta yok olan gemilerin harabelerinin bir araya gelmesi lazım. Yani AY bir savaş sonucunda çıkıyor ama her savaşta da çıkmıyor) Ben hiç vurulmadıgım için benim gezegenlerde AY yoktu Bizde başladık denemelere... Sürekli gezegende filo bırakıp ittifak arkadaşlarıyla AY denemesi yapıyordum ... Bir sürü filo vurdurdum sırf ay çıksın diye ama bir türlü çıkmadı.... izinli ya da izinsiz birçok denemenin ardından baya 1 yıl sonra falan AY çıkardık AY çıktıgı günlerde forumda birkaç elemanla atışma halindeydik ve ben özelden bunu tehdit etmiştim AY çıktı ve ertesi gündü sanırım, benim hesap ceza alarak kapandı Yani 1 yıldır AY için uğraştım ve çok iyi durumdaydım, hesap AY çıktıktan 1 gün sonra gitti... 35. Evrenden yeni bir hesap aldım ve isim düşündük arkadaşlarla... Netten biraz araştırdım şöyle kulağa hoş gelen ama duruma da uyan bir isim olsun diye NANNAR = Sümerlerde AY tanrısı... Bu ismi görünce zaten cuk diye oturdu O günden beride tüm oyunlarda,forumlarda, net aleminde hep bu isimle dolaşıyoruz Bu ismi kullanmam bu olaya dayanıyor yani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by suiss View Post
    Merakla bekliyorum.

edit: Dayanamadım, internetten buldum hikayesini
    nannar isminin hikayesi değil, benim neden bu ismi kulandıgımın hikayesini anlatacagım demiştim sen de gerçek hikayesini anlatırsan seviniriz tabiki
    Last edited by nannar : 19.Ocak.2009 at 15:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

hocam trajikomik bir hikaye

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

hehe

Nannar ölümlü bir gence aşık olmuş.Gence ölümsüzlük verip onunla evlenmek istemiş.Gencin evinin bahçesinde bir nar ağacı varmış.Sihirli narı ağacın dalında onun penceresinin önüne görebileceği bir yere yerleştirmiş.Genç tam sihirli narı dalından alacakken ,nar yere düşmüş ,çekirdekleri dört bir yana dağılmış.
    Bu meyva hemen hemen tüm dinlerde bir sembol olarak kullanılıyor . Bereket ve iyi dileklerin sembolü.
    Böyle bir şeymiş. Ben de kendi kendime diyodum zaten. Ne alaka bunu mu anlatacak diye.

Bu arada kariyerinizde başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI BELLİ OLDU!!!

AS ROMA

İtalya Seie A’da mücadele eden Roma grubun favorisi gibi görünüyor. İtalyan devi kadrosunda De Rossi , Totti,A_quilani,Mexes,Vucinic, Riise gibi yıldızları barındırıyor. Bu kupada oldukça tecrübeli olan takım bu kupadaki en büyük başarısına 1984 yılında ulaştı ve o sene final oynadı fakat kaybetti.Sarı kırmızılı ekibin Avrupada 2 UEFA kupası ve 1 Avrupa Süper Kupası bulunuyor.

BEŞİKTAŞ JK

Türkiye’den ise Haka ile aynı renkleri paylaşan Beşiktaş gruba dahil oalcak… 1903 yılında kurulan kulüp köklü bir tarihe sahip fakat AVrupada çok parlak başarıları bulunmuyor.Kulüpte göze çarpan isimler ise Holosko, Bobo, Delgado ve genç yetenek Batuhan…

WERDER BREMEN

Alman temsilcisi Werder Bremen ise Mertesacker, Hugo Almeida,Naldo ve Türk asıllı Mesut Özil gibi yıldızlarla grupta başarı için çaba gösterecek. Alman ekibinin geçmişte bu kupada final ya da yarı finali bulunmuyor.Kulüp en büyük başarısına 1992 yılında Kupa galipleri kupasını alarak ulaşmış.

F.C. VALKEAKOSKEN HAKA

Finlandiya temsilcisi Siyah beyazlı ekibin geçmişte Avrupa’da hiçbir başarısı bulunmuyor. Hasan Hüseyin Coşkun’un gelişiyle yükselişe geçen takım son 2 sezonda müthiş bir ivme yakalamış durumda. Kadrosunda tecrübeli ve tanınmış yıldızlar olmamasına karşın , Auriel Chivu,Jianxun, Badir,Jans Becker, Frank Langer gibi genç yeteneklerle grupta başarı arayacak. Siyah beyazlı ekibin en büyük kozu ise Türkiye’den büyük zorluklarla getirip takımın başına geçirdikleri ünlü teknik adam Hasan Hüseyin Coşkun…

Last edited by DisCo : 19.Ocak.2009 at 19:39

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zor grup. 3.lük cepte. Ama 2.lik de uzak değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Zor grup. 3.lük cepte. Ama 2.lik de uzak değil.

nasıl cepte ? Roma'yı içerde dışarda yeneriz 6 puan garanti dimi?

Valla bilemiyorum ama içimden 7 ya da 5 puan alırız gibi geliyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence 7 puan alırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

bence 7 bile zor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

F.C. HAKA FRENE BASTI

Ligde 17. maçlar oynanırken 15 galibiyet alan Haka frene bastı. maçtan 1-1 ayrılan siyah beyazlı ekip bu sezon 2 beraberliğini aldı..

çarşıda biraz işlerim var evden çıkıyorum... gelince devam ederim..görüşürüz...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Zaten her grup zor değil mi? Beşiktaş'ı yenersin, Roma ve Werder maçlarından iç sahada puan kaptın mı tamamdır. 7-8 puan alırsın gibi...

Beşiktaş'ı kendi evinde yenersin ama diğer maçlar, kusura bakma ben sana bu gruptan 3 puan veriyorum... belki werderbremen den 2 puan içerde dışarıda BJK dan dışarıdan 1 puan dersek toplam 6 puan oda UEFA yı zorlar ne diyelim hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Anlaşılan taraftarlar umutsuz gruptan çıkma konusunda arkadaşlar kariyere devam edemiyorum şu anda... yemek yiyip film izleyeceğiz...hanıma sözüm vardı filmden sonra açarım inşallah...

Gruptan çıkma konusundaki yorumlarınızı bekliyorum...bakalım beklentileri karşılayabilecekmiyiz?

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

bence zor, yenebilicegin tek takim besiktas oda zor aslinda bremenden belki puan alirsin, anca uefa diyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

inşallah... yorumlara devam edin siz de, şimdi telefon geldi,sinir oldum okuldan mesai arkadaşının biri aradı,akşam size gelelim dedi.. bizim film işi de gitti görüşürüz...

Ben 7 puan tahmin ettim ama bu daha da fazla olabilir... bunun için çalışacagız yani umarım hezimete uğramayız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sefer yavaş gidiyorsun gibime geldi.Benim bildiğim nannar bu süre zarfında en az 5 sezon ilerlerdi.Çok boşluyorsun bizleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tamam o zaman öğretmenliği falan bırakıp kariyer işine girelim kişi başına aylık 50 ytl izleme ücreti ödeyecekseniz günde 1 sezon ilerleriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

50 çok be abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

25te anlaşalım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

50 olsa , 25 kişi takip etse maaşı karşılar... hani ek ders ücreti? en iyisi biz bu rakamı 60 yapalım

Talking

Quote Originally Posted by nannar View Post
    50 olsa , 25 kişi takip etse maaşı karşılar... hani ek ders ücreti? en iyisi biz bu rakamı 60 yapalım

abi ne yaptın sen ya hadi son teklif 30.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en Fazla 40'a bağlarız bu işi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

tamam 60 iyi abi

Sayfa 19 / 23 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri