Kardeşim Kaç Gündür Yoktum..
Biraz Ge coLdu Ama Gecen YıL ftk Finalini KAcırman Kötü Olmus
Ligde Tahmin Ettigim Yerdesin.
Ve Sezona Flaş Girmişsin Tbrik Ederim![]()
tabloyu görebilirmiyiz?
kariyerini bugün gördüm çok zevkli bi kariyerin var fifacan başarıların için tebrik ediyorum ve takipçinim
evet kardeş süper girdikte gol sorunu yok gibi görünüyor ama gol fazla atamıyoruz genç yetenek var orhan oda daha zayıf diğer forvette alışamadı henüz..
tamam kardeşim birazdan oyunu gircem atarım dün site bozulmasa sezonu bitircektim bıraktım şuan 14.haftadayız.
eyvallah saol kardeşim takip etmene sevinirim
gerçekten güzel gidiyorsun,bu sezon en azından şampiyonlar ligi bekliyoruz artık hem maddi açıdan mükemmel olur senin için.
sen saol kardeşim ya deneyebilirsen taktiği özelden ulaşıp söylersin bana nasıl bulduğunu.
Tamam deniyecem sana sölerim nasıl gidiyor..
İŞTE SS'LER
BÜTÜN BÜYÜKLERDEN PUANLARI TOPLADIK..!!!
KUPA'DA 2.HAFTA SON ANDA..
PUANSIZ BUCA'YI RAHAT GEÇTİK..!!!
YİĞODALAR DAYANAMADI
İŞTE 15.HAFTA SONUN'DAKİ PUAN TABLOSU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARKADAŞLAR BU ARADA BİŞEYE DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTİYORUM ŞUAN LİG'DE TEK YENİLGİSİZ TAKIMIZ..!!!
Last edited by fifacan : 17.Mart.2009 at 18:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardeşim inşallah ilk şampiyonluğunu tadarısn
eyvallah saol
arkadaşlar oyun hata vermeye başladı oynanmıyo biraz bekliyecem belki bugün oynamam yarın devam edebiliriz
Bu senenin gizli şampiyonu Bursaspor (:
Kariyerin çok zevkli devamı gelir herhalde![]()
Nasıl Bi Hata?
kardeş hata bölümüne bak oraya yazdım eğer biliyorsan oraya yazarmısn buralarda kabul etmiyolar.
Valla Gzüel Gidiyosun kardesim.
Tek Forvet Olarak DönüşümLü Oynat adamlarını Daha Cok Verim Alabilirsin
oyun hataları bölümüne yazdım bi bakarmısın..![]()
![]()
kardeş ben bitirmiyo zaten kendi bitiyo![]()
kardeş kariyeri değil db yi bile yedkledim inş. düzelir ya
valla bakıcaz oyunu kuruyom şuan tr fln kurmicam artıkama yeterki dzgn çalışsın şu oyun
kardeş vala şuan oyunu kurdum saten eski db dosyası nasıl slndi anlmadım yedeklemiştim bişiler yapıyorum olursa artık