Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Çeyrek Finalden beri diyorum Bayern-İnter finali diye

Şimdi kazanan tahminimin çıkmasını bekliyorum. Inter kazanacak demiştim hala öyle diyorum
    hatırlar mısın bilmem birbirimizden alıntıda yapmış olabiliriz eşleşmelerde kimlerin çıkıp buraya geleceğini ikimizde bilmiştik aynı zamanlarda ama tek fark bence bayern alacak kupayı

ayrıca bu maçtan sonra sormalılar ilker yasin'e doğuştan mı senin barcelonalığın yoksa sonra mı oldu diye yuh yahu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

İnter'in eleyeceğini düşünüyordum ve öyle de oldu.Çok iyi savunma yaptılar ve finale çıktılar.Ben İnter'in kupayı alacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Messi 2 maç kötü oynayınca hemen çark ettiniz ha. Adam bence kötü değildi, İnter çok çok iyiydi. İmkansız başarılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Messi 2 maç kötü oynayınca hemen çark ettiniz ha. Adam bence kötü değildi, İnter çok çok iyiydi. İmkansız başarılmaz.
    Dünya'nın en iyisi olması için işte imkansızı başarması gerekir. Ne zaman ki imkansızı başarır, o zaman Maradona'yı geçtin, en iyisisin yorumunu yaparım ben yoksa en iyisi Messi'dir demem. (Messi'nin de çok umrundaydı benim fikirlerim ama olsun ben yine de demem. )
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Boşuna dememişler, hücum maç kazandırır, savunma şampiyonluk getirir diye. Gerçi henüz gelen bir şampiyonluk yok ama yine de kupanın bir ucundan tuttu sayılır inter.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Barça İniesta'yı çok aradı bu gece fakat İnter'in de hakkını yememek lazım...Çok sağlam savunma yaptılar... Bizim FB-GS-BJK'den karma bir kadroyu çıkarıp 10 kişiyle savunma yaptırsak bu geceki Barça bile en az 3-4 tane atardı bence Yani Barça tamam bugün mükemmel değildi ama bunun sebebi İnter'in sağlam savunmasıydı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Golde ofsayt vardı bence.Verilmeyen golde daha topun ilk deydiği anda el verecek dedim ve verdide

İnter umarım kupayı kazanır mourinho ligide alıp Real'e yani Barca taraftarını biraz daha yıkmaya gelir seneye.Onu Realde göremk istiyorum şahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence Iniesta da pek bir fark oluşturmazdı. Adamların elenesi varmış, Guardiola sahaya girse o da kurtaramazdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Catenaccio, Total Futbolu yendi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bu arada seneye ayrılacak mı Mourinho?
    Rizesporla protokol imzalamış abi bu durumdan kurtarsa kurtarsa o kurtarır bizi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bu arada seneye ayrılacak mı Mourinho?
    Sanmiyorum ayrilmasi icin bir neden yok.. Inter'de gayet basarili parasinida takir takir aliyor daha ne istiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Yaya Toure yerine İbo'yu çıkarması çok yanlıştı... Yaya kaç kez dışarı vurdu hatırlamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Mourinho'nun fotoğrafı gerçek mi ya? Bu arada Mourinho Fifa Manager'daki menajerler gibi giyinmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gerçek o kare : )

Televizyonda gösterdiler o anı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İbrahimovic'in çıkması bence doğruydu. Topsuz alanda çok etkisiz kaldı. Diğer Barcelonalılar topsuz alanda çok hareketliyken İbrahimovic olduğu yerde kalıyordu. Top ayağında iken de çok etkili değildi. O yüzden çıkması doğruydu.

Barcelona her zamanki Barcelona gibi oynadı. İlker Yasin'in maç boyu yorumlarının hemen hepsini yanlış buluyorum. İnter 10 kişi defans yaptı. Bir kere bile çıkmadılar. Barcelona gole gidecek pozisyonları buldu. Gol dışında iki net pozisyonları vardı son dakikalarda. Birini saymadılar, diğerini de Bojan acemice kaçırdı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bazen bizim takımlarımızı da aşırı savunma yapıyorlar diye eleştiriyorduk. ŞL yarı finalinde, Mourinho gibi dünyanın en iyi hocalarından birisi de böyle oynatabiliyormuş Inter gibi bir takımı. 10 kişi kalmaları neden oldu belki böyle oynamalarına ama atak yapmayı bile akıllarından geçirmediler, öylece kapandılar. Bizim takımlarımıza da fazla yüklenmememiz gerek.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türkiyede bi iki maç defans yaptınmı tepki oluyor full defans diye.. adamlar şl finalinde maç başından sonuna kadar defans yaptı bunada birşey derlermi acaba

Adamlar çirkefliğinide yaptı herşeyini yaptı istediği sonucu aldılar, morinho çok farklı bir teknik adam nerede ne yapılacağını iyi kestiriyor..

60 küsür dakika sıfır hata ile oynadılar gol'dede ofsayt vardı yoktu muhabbetine oldu harika bir kapanma örneği harika orta 1. bölümde kaymalar sonuç göründüğü gibi İnter şampiyon olur bu gazla..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu hakemede helal olsun harbiden ha. Motta hiç birşey yapmadı Pedro'ya. Pedro'dada Keita gibi gelecek var. Sahtekarlık yapma açısından söylüyorum hiç bişi yok ama attı kendini yere hemen .

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mourinho'nun maç sonunda Barcelona tribünlerinin önüne gitmesi de ilginçti. Ülkemizde olsa bütün stad inmişti sahaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Bu hakemede helal olsun harbiden ha. Motta hiç birşey yapmadı Pedro'ya. Pedro'dada Keita gibi gelecek var. Sahtekarlık yapma açısından söylüyorum hiç bişi yok ama attı kendini yere hemen .

Tabikide bişey yapmadı : ) Hakem Busquets'e yaptı diye verdi haksız kartı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

He Basquets miydi o. Bende Pedro sanıyorum. Ama fark etmez yani sonuçta yalandan yaptı. Motta haksız yere atıldı. Ama tutuda İnter geçti çok iyi oldu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

KaPaLı çakallıklardan 1 tanesini koymuş daha ne çakallıklar var o maçta Barça'lı oyuncular finale çıksaydı çok yazık olacaktı İnter'e çok.. Messi bile bu maçta az çakallıklar yapmadı yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    KaPaLı çakallıklardan 1 tanesini koymuş daha ne çakallıklar var o maçta Barça'lı oyuncular finale çıksaydı çok yazık olacaktı İnter'e çok.. Messi bile bu maçta az çakallıklar yapmadı yani.
    Kesinlikle katılıyorum Barcelona açamayacağını anlayınca savunmayı çirkefliğe çakallıklara başladı yakıştıramadım

barça için üzüldüm, jose için sevindim.
    bayern kupayı alırsa bayern için sevinip jose için üzülmeye razıyım

sakary Ali Misafir

Barça mı çirkeflik yaptı?

Maç içinde İnter'liler hakemi çok iyi etkledi.Maicon'un kaç tane pozisyonda top Maicon'dan çıkmasına rağmen Maicon ısrarlarıyla topu İntere verdiler.Son anda İnter yedek kulübüsinden sahaya atılan toplar..Bana göre İnter çirkefliği yapan taraftı.Bojan'ın attığı gol ise bana göre goldü..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anilla View Post
    Kesinlikle katılıyorum Barcelona açamayacağını anlayınca savunmayı çirkefliğe çakallıklara başladı yakıştıramadım
    Maç bitiminde de hemen çimleri sulamaya başladılar. Inter'liler sevinirken ıslandılar. Kaybetmeyi hazmedemediler sanırım. Dünyanın en büyük kulüpleri de çapsızlık yapabiliyormuş demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dünya'da hangi takımın defans oyuncusu böyle bir gol atabilir? İnter'in Barcelona'ya karşı savunma yaparak turu geçmeye çalışmasından doğal bir şey yok.Hele ki Nou Camp'ta..İnter'in finale çıkmasını istiyordum.Ben de İnter-Bayern finalini isteyenlerdendim.Bu gerçekleştiği için bir futbolsever olarak sevindim.Mourinho artık benim gözümde kesinlikle bir numaradır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle tur atlayacaksam hiç atlamayayım daha iyi.barcelona'yı iyi bir oyunla elemek var yada bir 2.lig takımı kadar pas yapamamak ve 90 dakika kendi ceza sahasında oynayarak elemek var.barcelona her yerde kendi oyununu oynuyor ama inter korkudan 10 kişi savunma yaptı.mourinho büyük falan değil.büyük olsaydı barcelona'yı oynayarak elerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Büyüksün Mourinho. Sana tercüman diyenlere en güzel cevabı verdin. Bu işin 1 numarası artık çok açık şekilde belli, Jose Mourinho.

Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri