Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar Barcelona'dan bahsediyoruz,farkındamısınız? Adamların defans oyuncusunun attığı golü görmediniz sanırım.Böyle bir takıma karşı,hele ki sahasında ne oynatmasını bekliyorsunuz açıkcası merak ediyorum.Bu bir oyun ve amaç kazanmak.Bunun için elinden geleni yaparsın.Ne yani İnter kapanmayıp Barcelona'ya bolca fırsatları verseydi de yıllardır beklediği finali elinin tersiyle itsemiydi? Hadi Mourinho iyi hoca felan değil diyelim.Dünyaca kabul görmüş başka bir hoca olan Hiddink de geçen sezon aynı şekilde Barcelona'ya karşı oynamadı mı? Ki turu da geçiyorlardı son dakikada İniesta'nın müthiş golü olmasa.Barcelona gibi bir takımı geçmek istiyorsan ancak böyle oynamalısın.Adamlar uzay takımı resmen.Real Madrid her sene onlarca yıldız alıyor yine de nafile sonuç alamıyorlar.Amaç kazanmaksa bu tür maçlarda savunma yapılmasına karşı değilim.Takımına nasıl oynamaları gerektiğini iyi öğreten Mourinho da büyük hocadır benim gözümde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Arkadaşlar Barcelona'dan bahsediyoruz,farkındamısınız? Adamların defans oyuncusunun attığı golü görmediniz sanırım.Böyle bir takıma karşı,hele ki sahasında ne oynatmasını bekliyorsunuz açıkcası merak ediyorum.Bu bir oyun ve amaç kazanmak.Bunun için elinden geleni yaparsın.Ne yani İnter kapanmayıp Barcelona'ya bolca fırsatları verseydi de yıllardır beklediği finali elinin tersiyle itsemiydi? Hadi Mourinho iyi hoca felan değil diyelim.Dünyaca kabul görmüş başka bir hoca olan Hiddink de geçen sezon aynı şekilde Barcelona'ya karşı oynamadı mı? Ki turu da geçiyorlardı son dakikada İniesta'nın müthiş golü olmasa.Barcelona gibi bir takımı geçmek istiyorsan ancak böyle oynamalısın.Adamlar uzay takımı resmen.Real Madrid her sene onlarca yıldız alıyor yine de nafile sonuç alamıyorlar.Amaç kazanmaksa bu tür maçlarda savunma yapılmasına karşı değilim.Takımına nasıl oynamaları gerektiğini iyi öğreten Mourinho da büyük hocadır benim gözümde.
    bu sözlerin üzerine daha konuşmak gerekmez ama bi kaç şey söylemek istiyorum...

Inter'in bu maça başladığındaki taktiği belliydi Barça'dan gol yememek ve mümkün olursa kontrayla gol bulmaktı zaten Barcelona'yı başka türlü yenemezsiniz... Barca'ya açık oynadın mı atak oynadın mı işin bitti demektir çünkü Xavi gibi bi pasörleri var ve ayrıca Messi, Pedro, Ibra gibi müthiş bi forvet 3'lüsü var... Inter'in daha fazla defans yapmasına neden olan ise Motta'nın atılması oldu bence ve Mourinho gayet doğru taktikle ve dizilişle takımının açık vermesini engelledi ve zaten 2 kez açık verdiler 2 side gol oldu biri sayılmadı ki bence o pozisyon el değildi birinde stoperleri(!) bizim ülkemizdeki forvetlerin %90'ının yapamayacağı bir dönüş yapıp çok güzel bir gol attı ve hala deniliyor ki Inter defans yaptı... akıl var mantık var takım 38 yıldır finale çıkamıyormuş açık oynayıp fark mı yesin...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burada yerden yere vurduğunuz, '' bunu gençlerbirliği,blackburn'de yapıyor'' dediğiniz takım, Avrupa'nın hatta Dünya'nın en iyi hücum yapan takımı.

Mourinho büyük hocadır neden biliyormusunuz? O defansı hiç bir hoca yaptıramaz.

Mourinho'nun öyle Cruyyf'dan, Rijkaard'dan kalma bir 4-3-3 taktiği yok. Kendisi var işin içinde zekası var. Öyle sadece A planıda yok.

Mourinho neden büyük hoca? evinde Barcelona gibi bir takıma, deplasmanda ki gibi değilde. Son 2 yıldır 2 farkla yenilmeyen takımı 2 farklı yendiği için.

Mourinho neden büyük hoca? Eto'o gibi kaprisli,çok para alan,takımın bir gömlek üstü bir futbolcuyu defansın soluna çekip defans yaptırdığı için, her şekilde futbolcusundan verim alabildiği için.

Barcelona neden büyük takım biliyormusunuz? Messi olduğu için. Sadece Messi. Bu adam olmasa bu takım bir hiç ben dün bunu gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve ben son birşey daha söylemek istiyorum.

Tüm dünya dünki defanstan muhteşem bir ders alıp, defans yapmayı öğrendi. Mourinho'ya hayran kalırken sizlerin burada kötülemesi gerçekten üzücü.

Benim çok sevdiğim bir söz vardır;
    Hayatlarında hiçbir başarı gösteremeyenler, kendilerini başkalarının başarılarını küçülterek teselli ederler

Dün sahada aciz bir takım var ise oda Barcelona'dır. Sen 10 kişi kapanan takıma tek forvet oynarsan hala olacağı budur.
    O sahada muhteşem bir direniş,başarı vardı.
    Tek gerçek vardır İnter eze eze finale çıkmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Ve ben son birşey daha söylemek istiyorum.

Tüm dünya dünki defanstan muhteşem bir ders alıp, defans yapmayı öğrendi. Mourinho'ya hayran kalırken sizlerin burada kötülemesi gerçekten üzücü.

Benim çok sevdiğim bir söz vardır;
    Hayatlarında hiçbir başarı gösteremeyenler, kendilerini başkalarının başarılarını küçülterek teselli ederler

Dün sahada aciz bir takım var ise oda Barcelona'dır. Sen 10 kişi kapanan takıma tek forvet oynarsan hala olacağı budur.
    O sahada muhteşem bir direniş,başarı vardı.
    Tek gerçek vardır İnter eze eze finale çıkmıştır.
    ayrıca inter eze eze finale çıkmadı.ben hayatımda ilk defa bir yarı sahada 90 dakika 20 kişi gördüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

real madrid ile barcelona'nın forvetleri birleşşin 10 kişilik haclı savunmasını geçesi imkansızdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mourinho korkak oynattı diyenler Guardiola'nın düştüğü hale baksınlar bir öncelikle. Tek bir oyun düzeninden başka bir düzeni olmayan bir antrenörü Mourinho gibi bir taktiksel deha çok iyi çözmüş adeta kilitledi Barça'yı öyle Diyarbakırspor gibi kapanmadı dün Inter. Bazılarımız sanki Barça-Diyarbakır maçı izlemiş gibi yorumlamış. Sanki Barcelona İspanya Ligi maçlarında hep açık oynayan takımlara karşı oynuyor. Aksine sürekli kapanan takımlara oynuyor neredeyse. Orada o Barça'yı kilitleyen savunma normal bir savunma değildi arkadaşlar yapmayın yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Mourinho korkak oynattı diyenler Guardiola'nın düştüğü hale baksınlar bir öncelikle. Tek bir oyun düzeninden başka bir düzeni olmayan bir antrenörü Mourinho gibi bir taktiksel deha çok iyi çözmüş adeta kilitledi Barça'yı öyle Diyarbakırspor gibi kapanmadı dün Inter. Bazılarımız sanki Barça-Diyarbakır maçı izlemiş gibi yorumlamış. Sanki Barcelona İspanya Ligi maçlarında hep açık oynayan takımlara karşı oynuyor. Aksine sürekli kapanan takımlara oynuyor neredeyse. Orada o Barça'yı kilitleyen savunma normal bir savunma değildi arkadaşlar yapmayın yahu.
    sen yapma allah aşkına.barcelona xerez'den gol yedi pozisyon verdi.inter korkusundan ceza sahasını 10 metre geçmedi hikaye anlatmayın herkes gördü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by el.nino View Post
    sen yapma allah aşkına.barcelona xerez'den gol yedi pozisyon verdi.inter korkusundan ceza sahasını 10 metre geçmedi hikaye anlatmayın herkes gördü.
    O maçı seyretmedim.Hatta skorunu bile bilmiyordum.Şimdi baktım.3-1 yenilmişler.E xerez gol ve pozisyon bulmuşta ne olmuş? Kaybetmişler.Bu oyunda iyi oynayana maçı vermiyorlar maalesef.Tekrar söylüyorum.Mourinho Barcelona gibi bir takımı durdurduğu için büyük hocadır.Hatta şu maçtan sonra benim gözümde en büyük hocadır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by el.nino View Post
    Futbolun sadece hucumdan ibaret olmasını mı bekliyorsunuz? Sahasında 3-1 kazanmış, maçın başında 10 kişi kalmış bir takım savunma yapmayacakta ne yapacak? Ayrıca Barcelona oyunu İnter yarı sahasında oynadıda ne oldu? Maç boyunca ceza sahası dışında paslaşıp durdular.Mourinho'nun müthiş savunma anlayışı Barcelona'ya karşı minimum hata ile oynadı ve hakederek turu atladılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Futbolun sadece hucumdan ibaret olmasını mı bekliyorsunuz? Sahasında 3-1 kazanmış, maçın başında 10 kişi kalmış bir takım savunma yapmayacakta ne yapacak? Ayrıca Barcelona oyunu İnter yarı sahasında oynadıda ne oldu? Maç boyunca ceza sahası dışında paslaşıp durdular.Mourinho'nun müthiş savunma anlayışı Barcelona'ya karşı minimum hata ile oynadı ve hakederek turu atladılar.
    bende diyorum ya o savunmayı madrid le barcelona birleşse açamazdı.ceza sahasına girecek yer yok çünkü 9 kişi defansta.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Guardiola bence hamlesiz kaldı ki Ibra'yı çıkararak çok büyük bir hata yaptı Ibra her ne kadar iyi oynamamış olsada o kapalı savunmada yapılan bir ortaya kafa vurup bi anda her şeyi değiştirebilecek kapasiteye sahipti ayrıca Guardiola niye hiç kanatlara inin demedi oyuncularına bilmiyorum yada dedi de oyuncular anLamadı orasını bilemem ama doğru düzgün kanat organizasyonu olmadı Barca'nın hep ortadan atak yapmaya çalıştı ve herkes biliyodur ki kapanan takımı açmanın en kolay yolu kanat organizasyonudur...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Tartışma güzel gidiyor. Ben bu maç için değil. Maurinho'yu Chelsea'dan beri sevmem hiç. Ayrıca bu maçı geçelim ama Maurinho Chelsea deyken de Chelsea önce savunma güvenliği düşünen kapalı bir takımdı bence. Ayrıca finalden hi memnun değilim. Seyretmekten en çok sıkıldığım iki ülkenin takımları finalde. O final 0-0 , 1-1 , 1-0 , 0-1 gibi kısır skorlarla biter.İzlemeyeceğim zaten. UEFA finalini izlerim daha iyi.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dün müthiş bir savunma vardı müthiş bir konstrasyon vardı vallahi helal olsun dedim defans yapılırsa böyle yapılır takımın 10 kişi kalmıs hatta büyük bir bölümünü 10 kişi oynamıs takımın tabi ki defans yapacak , cok iyi uyguladı ve yapılabilecek en iyi şeyi yaptı ,

Ama finali Hamit'li Bayern'in almasını istiyorum ki Şampiyonlar Lginde kupa kaldıran ilk Türk oyuncu olarak litatüre geçmesini istiyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Guardiola'nın B planı bulamaması bana Bülent Uygun'un Mehmet Yıldız sakatlanınca B planı bulamamasını hatırlattı, ikisi de genç ve erken yaşta başarılı olmuş teknik direktörler.
    Mourinho ilk maçta büyük bir taktiksel başarıyla maçı kazandırmış olabilir ama bu maçta taktiksel deha denilecek bir şey yapmadı. Türkiye'de Anadolu takımlarının yıllardır yaptığı taktiği uyguladı. Turu geçmek için yeterli olanı yaptı.

Nesil
    2006

Eğer böyle bir maçta bir takım kalkıpda rakibi ile topla oynama oranı arasında %60 gibi bir fark yiyip üç pas üst üste yapamyorsa, bana göre defans felan yapmamıştır. 10 kişi kalsada kalmasada farketmez maç başında kalenin önüne 11 kişiyi geçirmiş, tutmadığınız yerde faul yapın demiştir. Bunun için teknik adam olmaya gerek yok, o stadda Rubin Kazan çıkıp erkek gibi kazanmayı bildi. Ben hiçbir takımı Barcelona önünde bu kadar aciz görmedim. Bizim takımlarımız oraya gitse beş gol yer; ama hiç olmassa dört-beş tanede kaçırır belki bir tanesini atar. Futbol oynar. Inter hiçbirşey yapmamıştır. İtalyan defansı ise öyle olmaz, defansları takımlara maç kazandırır. Inter dün kazanmadı kaybetti.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Jose Mourinho Dünyanın en iyi hocası oLmayabiLir ama Dünyanın en iyi taktisyenidir açık ara. Adamın kendine has stiLi var. Rakibe göre anaLizLeri iLe kendine özeL diziLiş ve mentaLitesi Dünya da hiç bir hocada yoktur. Neden Dünyanın en iyi hocası diyemeyiz, En iyi demek, bir çok şeyi bünyesinden barındırmak demektir. Ama o taktik açıdan en iyisidir.

BarceLona dün 25 metrede top oynadı. 3 tane pozisyonu var. Biri goL, biri Messi kaçırdı, birde Bojan kaçırdı. Başka varmı ? Yok. SürekLi ver yana, ver diğer kanada, arada ara topu dene. Bir takıma bu kadar sahip oLurken bu kadar az pozisyon vermek sadece ayakta aLkışLanır. Ne yani her maç 4-5 tane goL oLsun mu istiyorsunuz. Biraz defansif açıdan da futboLu izLerken keyif aLmak gerekir. Ben İnterin savunmasını imrenerek izLedim.

HakettiLer ve FinaLdeLer. Tartışmasız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GuardioLa da taktik okumanın T si yok. Bunu bir kez daha gördük. İbra gibi bir en azından varLık gösteremesede fiziği iLe savunmayı zorLayan bir adamı çıkarıp, gencecik, fizik açıdan çok zayıf adamLarı dev gibi adamLarın üstüne saLmak hiç bir mantığa sığmayan bir hamLe.

Mourinho zayıf haLkaLarı çıkardı, sürekLi oyuna fizik açıdan oyuncuLar aLdı. Her adam aLdığında İnter daha da dirençLi bir takım oLdu. BarceLona oyuna her adam aLdığında, daha da eridi.

Arada ki fark bu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    GuardioLa da taktik okumanın T si yok. Bunu bir kez daha gördük. İbra gibi bir en azından varLık gösteremesede fiziği iLe savunmayı zorLayan bir adamı çıkarıp, gencecik, fizik açıdan çok zayıf adamLarı dev gibi adamLarın üstüne saLmak hiç bir mantığa sığmayan bir hamLe.

Mourinho zayıf haLkaLarı çıkardı, sürekLi oyuna fizik açıdan oyuncuLar aLdı. Her adam aLdığında İnter daha da dirençLi bir takım oLdu. BarceLona oyuna her adam aLdığında, daha da eridi.

Arada ki fark bu.
    Sana katılmıyorum Hayrettin abi.

Guardiola bence dünyadaki en iyi taktisyendir. Zaten futbolcu iken de çok zekiydi.

O genç ve zayıf diye adlettiğin adamlardı grup maçlarında Inter'e tek pozisyon vermeden büyük aciziyet yaşatan.

Ibrahimovic kötüydü, çünkü duruyordu. Çünkü hareketsizdi. Kapalı bir savunma var önünde. Mecbur hücum adamların ahreket edecek. Topsuz alanda pırpır dönmeleri gerekir ki rakip de onla beraber koşsun ve boşluk doğsun.

Maçın ikinci yarısına baktığımda bir ara özellikle topu bırakıp sadece Ibrahimovic'i seyrettim. Rakip defansın arasında kimi zaman yürümüyor bile, sadece duruyordu. Rakip defansı rahatsız eden bir yapısı yoktu bile. Hareketin yoksa, duruyorsan istersen 5 metre ol. Yine de faydan dokunamaz.

Ibrahimovic çıkıp senin ufak tefek diye tabir ettiğin adamlar girince Barcelona pozisyon bulmaya başladı. Hatta Bojan maçın en net pozisyonunu kaçırdı. Maç 5 dakika daha oynansaydı Barcelona kesin gol atardı. Nitekim atılan golde bolca topsuz alanda hareketlenen Jeffren'in büyük payı vardı.

@Sekopej,

Mourinho bu maçta Barca'nın başında olsaydı değil 2-0 yenmek, 4-5 tane yerdi Inter'den. Çok büyütüyorsunuz bu adamı gözünüzde.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben bu maçın 90 dakikasını seyredemedim.Ancak geçen seneki Chelsea-Barcelona eşleşmesinin 2.maçında Chelsea'nin Barcelona'yı oynatmaması,yaptığı pres ile çaresiz hale getirmesi Barcelona'lı oyuncuları bana seyir zevki vermişti açıkcası.

Ayrıca İnter turu sadece bu maç sayesinde geçmedi.Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.İlk maçı yok sayarak İnter defans yaparak turu geçti demek bu başarıda payı olan herkese haksızlık olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hocaları değiştirelim, Guardiola'nın takımı 60 dakika 10 kişi oynamak zorunda kalsa, Etoo'yu sol bekte kademeye girecek şekilde oynatabilir miydi? Ya da Milito'yu sağ bekte kademeye. Sonrasında oyuncu değişikleriyle doğru müdahelelerde bulunabilir miydi?

Peki Mourinho dün Barcelona başında olsa, yapacağı müdahalelerle oyuna etki edip maçı 2 farklı kazandırabilir miydi? Bence Guardiola Inter'i böyle oynatamazdı ama Mourinho Barcelona'ya 2 farklı galibiyet getirirdi.

İlk maçta yenmek istedi yendi, şimdi 2 farklı yenilmemek istedi ve yorulmadan, mükemmel kademelerle 2 farkı yemedi. 2 forvet oyuncusuna defansta kademeye girmesini öğretmiş, siz de anadolu takımlarıyla kıyaslıyorsunuz yahu?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serkan baika açıklanamazdı duygularıma tecüman oldun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tartışma Guardiola mı yoksa Mourinho mu daha iyi olayına dönmüş..
    Tekrar söylüyorum.. Guardiola kötü olabilir.. hatta Mourinho Guardiola'dan daha iyi bir teknik adam olabilir.. ama geçen akşam yapılması gerekeni yaptı diye açıkara dünyanın en iyisi diye tanımlandırılmasına karşıyım.. önceden neler gördük.. yapmayın yahu.. bi mourinho tutturmuş gidiyorsunuz.. kalburüstü bir çok teknik adam geçenki savunmayı yaptırabilir intere eğer isterse tabii.. Hiddink Chelsea'de yaptı diyorsunuz da.. neden Mourinho'yu bu kadar büyütüyorsunuz onu anlamıyorum.. Barcelona deplasmanında yapılması gereken daha kontrollü oynayıp kontra atak bulmaktı, 10 kişi kaldı iyice kapandı halen ısrar ediyorum bir Anadolu takımı gibi kapandı!! ben İnter taraftarı olsam utanırım! Belki de bu yapılması gerekendi fakat yapılması gerekeni yapmak bir adamı muhteşem yapıyorsa ben bişiy demiyorum artık

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Tekrar söylüyorum.. Guardiola kötü olabilir.. hatta Mourinho Guardiola'dan daha iyi bir teknik adam olabilir.. ama geçen akşam yapılması gerekeni yaptı diye açıkara dünyanın en iyisi diye tanımlandırılmasına karşıyım.. önceden neler gördük.. yapmayın yahu.. bi mourinho tutturmuş gidiyorsunuz.. kalburüstü bir çok teknik adam geçenki savunmayı yaptırabilir intere eğer isterse tabii.. Hiddink Chelsea'de yaptı diyorsunuz da.. neden Mourinho'yu bu kadar büyütüyorsunuz onu anlamıyorum.. Barcelona deplasmanında yapılması gereken daha kontrollü oynayıp kontra atak bulmaktı, 10 kişi kaldı iyice kapandı halen ısrar ediyorum bir Anadolu takımı gibi kapandı!! ben İnter taraftarı olsam utanırım! Belki de bu yapılması gerekendi fakat yapılması gerekeni yapmak bir adamı muhteşem yapıyorsa ben bişiy demiyorum artık
    dün inter dünyada neredeyse hiçbir takımın yapmayacağı çok değişik bir defansif sistemle oynadı. defans ve ortasaha ip gibiydi, müthiş uyum içerisindeydiler. ortasaha sola gidiyorsa defans sağ tarafa geçiyordu böylece atak vermiyorlardı. top xavi'ye geldiğinde tüm defans bir anda ileri geçip barçalı oyuncuların ofsayta düşmesini sağladılar. bu yüzden maçta futboldan çok keyif aldım. müthiş bir defans sanatı vardı sahada çünkü.

bugün mourinho bu kadar övülüyorsa bunun sebebi barçayı elemesi değil, yıllardır 2. turu doğru düzgün geçemeyen inter'i finale taşımasıdır. inter'e kadar mourinho'nun abartıldığını düşünürdüm fakat saygımı kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Sence Barcelona'yı elediği için mi Mourinho'nun en iyi olduğu düşünülüyor?Yoksa geçmişinde elde ettiği müthiş başarılar zincirine bir halka daha eklediği için mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Anadolu takımı gibi kapanmak ne demektir? Futbol taktiğine yeni türevler mi eklediniz?

Utandırmak ne demek yahu? Bu kadar saçma bir yorum olamaz. Kendini bir an önce eleştirmelisin. Futbol bu takımlar atakta oynar full kapanıp defansta oynar. Sen seyir zevki iyi bir maç izliceksin diye o takımlar utanç duruma düşmüyor. Finale nasıl çıkacam bu maçı nasıl noktalıcam diye düşünüyor. Sence çıkıp sürekli ısrar ediyorsun ANADOLU TAKIMI gibi kapandı diye.

Sahada durum neyi gerektiriyorsa onu yapıyorlar. Dışardan konuşması güzeldir. Karşında ki barcelona hücüm futbolunu en iyi yapan takımlardan birisi, sen 10 kişi kalmıssın defansif oynayıp kapanınca zevksiz kötü beş para etmez untandırıcı bir maç oluyor.

Haklısın İnter hücüm oynucaktı. 2-3 tane gol yeyip elendiğinde İnter yönetimine hesabı sen verecektin değil mi? Bizim türk oldugum cidden hemen belli oluyor. Anladık sıkıcı bir maç olabilirde böyle yorumlar cok daha sıkıcı..
    Ben eklemedim ama Thomas Doll eklemiş olabilir.. Geçmiş haftalardan Gençlerbirliği maçlarını bulabilirsen izlemeni tavsiye ederim.

Anadolu takımı destekleyen arkadaşlar alınmasın onlardan bu konuda özür dilerim, ama böyle birşey var özellikle kendinden büyük takımlara karşı puan almanın tek yolu ve futbolu güzelleştirdiğini düşünmüyorum

Senin kadar sert konuşmayacagım ama canını sıktıysa yorumum kaale almayabilirsin

Mourinho'nun sevmediğim bir tarzı var ve bence Inter Avrupa'nın en iyi ve köklü 10 takımı arasında yer alıyor. Rubin Kazan dahi Inter'den daha iyi bir futbol ortaya koydu bana göre ve hala bana Inter'in o maçtaki hali gözüme hoş gelmiyor.Ayrıca bunun aşırı büyük bir olay olarak anılmasına da karşıyım.

Mourinho kişisi a kişisi b kişisi farketmez orda o taktiği uygulayan bir çok takım turu geçebilirdi ve bana hoş gelmedi, beğenmedim.. bunu yaptı diye başta Mourinho kendisi olmak üzere ardından da basın tarafından büyütülmesine karşıyım!

Kullandığım kelimelere dikkat edelim, bana göre, bence, vb. bunun üzerine halen bişiyler sölemek isteyen olmaz sanırım..

Sana göre futboldan anlamıyorsam, benimle muattap olma!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bayern kazanır finali inşAllah...(Hamit için,Inter'den nefret ettiğim için...)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Porto gibi bir takımla avrupanın 2 kupasını ard arda almış, sonra Chelsea'ye 50 sene sonra şampiyonluk sevinci yaşatmış, İtalya ligi dışında iş yapamaz diyen Inter'i finale taşımış birisi. Inter'in başına kimler geldi geçti ama Inter buraları göremedi, avrupada sürekli Milan ve Juventus'un çok gerisinde kaldılar.

Mourinho'nun takım 10 kişi kalır diye sık sık 10 kişiyle antreman yaptırdığı biliniyor. Zaten bu çalışılmamış olsa, ne Eto ne de Milito defansta öyle kademeye giremezdi. Demek ki bunları çalıştırıyor Mourinho.

Herkesin futboldan aldığı keyif elbette farklıdır ama ben maçı izlerken Inter o disiplinli, rakibe açık vermeyen savunmasını görünce keyiflendim, yapılan kademelerde sanki hücum yapan takım net gol pozisyonu yakalamış gibi keyiflendim. Siz 1 kaleci 9 tane savunma adamını koysanız böyle savunma yaptıramazdınız, savunma oynamak da başarıdır, üstelik de sahada 2 forvet ve 1 hücüma dönük oyuncu varken. Ben bu nedenle bile hayran oldum, yoksa tek forvet gerisi savunma ağırlıklı oyuncuyla oynasa, bu kadar hoşuma gitmezdi herhalde.

Ve Mourinho'yu büyütmemin sebebi şimdi finale çıkması değil, şimdiye kadar yaptıkları. Ben eminim ki yarın Real Madrid'in başına geçse, yıllardır takım olamayan, avrupada başarıya hasret kalmış Real Madrid'i de zorlanmadan finale taşır, İspanya'da şampiyonluğa ulaştırır.
    "YÜCE ATATÜRK"

efenberg Misafir

Bence Mourinho yapılması gerekeni yapmıştır.Adamın skor avantajı vardı kullandı.Futbolu çirkinleştirdi diyenler bence futboldan anlamayanlardır.Oradaki mücadele harika bir taktik savaşıydı ve bundan keyif almak gerekir.Mourinho geçmişteki başarıları ve şimdiki İnter kariyeri ile dünyanın en iyisi..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mourinho'nun benim gözümde hep ayrı bir yere sahiptir..Taktik anlayışlarına hayranım gerek defansif gerek ofansif anlamda harika taktikler yaratıyor sadece İnter'i finale çıkarması değil Porto,Chelsea gibi takımlarda da neler yaptığı ortadaydı..Belki şimdi TSL'den bir takımın başına geçse o takımında Avrupa'da adını söz ettirirdi kesin..

Sayfa 19 / 22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri