![]()
Hans Jörg Butt'ı kaleci olarak bilirdik.Ama ön libero da oluyormuş.Güzelinden bi "Helal olsun!"u kaptı kerata![]()
![]()
Hans Jörg Butt'ı kaleci olarak bilirdik.Ama ön libero da oluyormuş.Güzelinden bi "Helal olsun!"u kaptı kerata![]()
şöyle maçlar kaybetmek beni fitil ediyor.
Uploaded with ImageShack.us
İngiltere'de gnçtrkcll mi?Turkcell çoktan ulaşmış yurtdışına da bizim haberimiz yokmuş
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bende aynısını paylaşacaktım![]()
seneye de türkçe dil eklesinler olsun bitsin iştegençlik şimdi daha güçlü!
![]()
Dünya Kupasında yarı finale çıkmışım teklif geliyor olacak iş mi
![]()
Oyuncunun Yaşa Dikkat Ben Oyuncuyla Hemen Hemen Aynı Yaştayım![]()
bu arada antalya:3 gs:0 maç sonucu.
necati de 2 gol attı.
zapata mı kaleci?
gerçi kim olursa şaşırmam.
benim oyunda bjk delgadoyu serbest bıraktı ben salak mı niye bırakıyor 3 gün mü ne kalmıştı türk olmasına neyse rakibim aldı free; dedim süper hem türk statüsünde oynayacak,günü geldi şöyle diyor:
türkçe konuşamıyor. sonuçta hazırlık süresince oynadı ne zaman kayıt günü doldu şimdi yedek ve yabancı kuralından oynayamıyor.![]()
ölmüş o adam yaa silmeyi unutmuşlar
bu arada kondisyona dikkat
biliyorum polonyalı ama kek hoca olarak okuyunca gene de insana komik geliyor.
editolonyalı değilmiş
1 nisan şakası mı bu?
değilse yıldırım demirören Devaaam
brezilyada adam çok.ondan çağırmıyorlardır.
1 Nisan şakası yedim oyundan geçen.Stadyum yapacagız falan yazıyordu bastım keklendin falan yazdı![]()
Bilgisayar tarihi ve oyun tarihi 1 nisan olunca öyle oluyo.![]()
Kenarda tedavi gören bi oyuncu golün sevincini sakatlanan oyuncuya koşarak yaşamaya çalışan bi takım![]()
Adnan Polat her yerde aynı !!!!
Hamsik 70 Milyon euro ilk defa böylebir ücrete oyuncu satıyorum :S
Last edited by PaVLeNKo : 07.Nisan.2011 at 21:42 Reason: Resim
Böyle Takım adı olur mu
![]()
o takımın oyuncusu yöneticisi teknik direktörü olmak istemezdim![]()
eto'o bitmiş.
Hakan'ı 50 Bin Euroya ikna ettim
![]()
Beterin beteri var diye boşuna dememişler.Bi yama bu kadar mı rezalet olur yahuHer maçım ayrı bi ilginçlikle geçiyo
İyi oyuncu almışlar
İngiltere 7. ligi Hazırlık Kampı
![]()
forza fccüneyt çakır işi gücü bırakıp gelmiş demekki ingiltereye
![]()
eto'o bitmiş.
Çok zevkli bu alt ligler yahu![]()
34 yaşında gözüküyor belki bırakmamıştır da koçluğa başlamış olabilir
daha mantıklı ama fm işte,mesela ventrone her yeteneği 4 yıldız 15 yet,pot. gözlemi var ama gözlemci olmuyor m rota koç doktor olmuyor doktor olan fitness koçu olmuyor j tous ta doktor yada gözlemci, her neyse bakıyorum fmde 6 youth coach ama genç koçu oluyor 4.5-5 yıldızlık olan çalıştırıcılar hep menajer gelmiyor vs.vs.
Uploaded with ImageShack.us
toplu istifa olayıyla karşılaşan oldu mu hiç?bana ilginç ve bir o kadar da güzel geldi
![]()
tabi bikere istifa etmiştim kulüpte personel kalmadı hepsi geldi benimle saolsunlar![]()