Sayfa 19 / 79 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Portsmouth heeft Anelka op de korrel Door: Leon Voskamp
    12/06/2006 22:14
    Nicolas Anelka kan zijn carriere vervolgen bij Portsmouth. De manager van 'Pompey', Harry Redknapp, sprak volgens verschillende Engelse kranten in Israël met voorzitter Sacha Gaydamak over een transfer van de 27-jarige aanvaller.
    Portsmouth probeerde eerder Jermain Defoe van Tottenham Hotspur aan te trekken, maar slaagde daar niet in.
    Anelka staat momenteel onder contract bij Fenerbahçe en zou wel oren hebben naar een vertrek naar de Premier League. Daar speelde hij al eerder voor Arsenal en Manchester City.

acaba ne anlama geliyor cok merak ettim yabancı 1 sitede bugün cıkan 1 haber.

bu arada hakan şükür vieri fenerbahceyle anlastı gibi bisi demisti..Vieriyle sampdoria da ilgileniyor belirtmek istedim..

Katılıyorum meddah. Arjantin final oynayabilir. Almanya ile oynarsa, rahat geçer. İngiltere'yi de geçer bence. Yarı final garanti gibi Arjantin'in.

Aslan’a mesaj var Schalke Başkanı, F.Bahçe’nin gündeminde olan Hamit-Halil Altıntop kardeşleri satmayı düşünürsek ilk tercihimiz Galatasaray olur dedi 13.06.2006‘Fahri üyeleriyim’
    Schalke Başkanı Gerhard Rehberg, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Hamit ve Halil Altıntop kardeşler için çarpıcı açıklamalar yaptı. Rehberg, Hamit ile 2007, Halil ile de 2009 yılına kadar sözleşmelerinin olduğunu hatırlatarak, “İki futbolcumuzu da satmayı düşünmüyoruz. Eğer bir gün Türkiye’ye göndermeyi düşünürsek ilk tercihimiz Galatasaray olacaktır. Ben Galatasaray’ın fahri üyesiyim. Galatasaray’ın başkanı da Schalke’nin fahri üyesi. Bu yüzden öncelikli tercihimiz Galatasaray’dan başkası olamaz” ifadesini kullandı.

‘Birlikte gelirler’
    Başkan Rehberg’in danışmanlığını yapan işadamı Adem Çukur ise Altıntop ailesinin birbirinden ayrılmak istemediğini dile getirdi. Çukur, “Hamit ve Halil futbol hayatlarını aynı takımda sürdürmeyi istiyor. Almanya’da yaşayan ailelerinden de ayrılma gibi bir niyetleri şimdilik yok. Hep birlikte giderlerse transfere sıcak bakabilirler. Ancak Schalke kulübü göndermeme kararı alırsa yapacak birşey yok. Bence yeni sezonda Almanya’da kalacaklar. Çünkü kulübün düşüncesi bu yönde” açıklaması yaptı.

Doğruluğuna inanıyorum. Hamit, Schalke-FB maçından önce "Fenerbahçe'yi yeneceğiz, ben Galatasaraylıyım" demişti.

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Doğruluğuna inanıyorum. Hamit, Schalke-FB maçından önce "Fenerbahçe'yi yeneceğiz, ben Galatasaraylıyım" demişti.
    belki hamit galatasaraylı ama ben schalke başkanın böyle bir yorum yapacağına inanmıyorum ... sonuçta sen bir kulüp başkanısın en iyi teklifi kim verirse ona satmak zorunda kulübün çıkarlarımı önemli yoksa galatasarayın çıkarlarımı .... belki çok az bir farkla galatasaraya verebilir ama arada çok bir fark varsa bence fb ye vermek zorunda ... yöneticiliğin gereği bu ...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Orda denilene göre zaten ilk tercihimiz GS olur demiş galiba, GS'den başka takıma satmayız dememiş...

İlk tercihi GS ise, GS de FB'ye Hamit'i kaptırmamak için teklif yapar ve GS alır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

zannetmiorum ama insallah gelir

Daha dün saydığım maddelerden 4. bununla ilgili idi işte
    -

Son Dakika! Ronaldo yaptığı açıklamada "Parreira ve Roberto Carlos Fenerbahçe'ye gelirse, ben de gelebilirim." dedi. Fotospor muhabiri Brezilya kampındaymış sanırım, az önce TV8'de izledim.

Bu arada Crespo transferi sonuçlanmak üzere. Ama FB'yi korkutan gelişme var, o da şu : Godjohnsen'in Barcelona ile anlaşmak üzere olması...

Sheva - Drogba ikilisi oynayacak forvet, Crespo ve Gudjohnsen gönderilecek o halde...

Bence saçma,

1-) Carlos Ve Perreria gelse bile Ronaldo nasıl gelecek, yabancı kontenjanı var, Hadi o geldi diyelim, Crespo nasıl gelecek?
    2-) Carlos Chelsea ile anlaştığını kendisi söyledi.
    3-) Perreria gelebilir, Ntv muhabiri idmanda sordu, Perreria ise şu anda Dünya Kupası'nı düşünüyorum dedi.
    -

şimdi carlosun gelmeyeceği kesin gibi.
    crespo nun gelme ihtimali var tabi başka talibi çıkmazsa

maymuncuk haklı
    anelka yı bile çok zor getiren bi takım bence crespo nun yanına bile
    varamaz.....
    carlos Perreria brezilya yı bırakıp fenerbahçe ye gelmez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kim anelkayı zor getirmis kardesim. baskaları onun A harfini getiremiyor biz anelkayı getiriyoruz.

Ronaldo gelirse bomba olur. Ronaldo, Crespo, Alex, Campbell, Appiah ve bir sol kanat oyuncusu. Ronaldo'nun gelmesi halinde Fatih'e gerek kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ronaldo'nun gelmesi halinde Fatih'e gerek kalmaz.
    tabi gelirse

Ronaldo gelirse bomba olur. Ronaldo, Crespo, Alex, Campbell, Appiah ve bir sol kanat oyuncusu. Ronaldo'nun gelmesi halinde Fatih'e gerek kalmaz.
    ronaldo bana kalırsa real madrid teki rahatı bırakıp gelmez adam top oynamadan para kazanıyor. Crespo gelebilir ama DK deki performansa bağlı. SOL camp. ise bana kalırsa gelmez ama tabi belli de olmaz onun için yorum yapamam. Ayrıca Anelka yı bence zor satarsınız çünkü DK de yok ve kendini bi şekilde ispat edemez ve bu seneki performansa göre kimse onu almaz. Aurelio yabancı ve sanmıyorum ki o satılsın. Luciano bencede gidici

İyi güzel söylüyorsun da Luciano, Aurelio, Anelka ne olacak. Ha diyince olmuyor bu işler
    -

Aurelio muhtemelem Türk vatandaşlığına geçecek. Anelkanın satışında ise Fenerbahçe bir takas düşünüyor olabilir.

Aurelio Türk statüsünde sayılacak, Luciano'nun sözleşmesi hala yenilenmediğine göre gidici, Anelka ise gönderilecek, çok teklif geliyor. FB'de bu saatten sonra verimli olamaz.

Aurelio Türk statüsünde sayılmayacak, Mondragon gibi
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Aurelio Türk statüsünde sayılmayacak, Mondragon gibi
    yanlıs biliyorsun dostum..aurelio vatandaslık basvurusu yapıp fatih hocada onu milli takımada cagrırsa Türk sayılcak mondragonun durumu öyle degil..
    Milli takımda oynayabilecek futbolcularda zaman kuralı ortadan kalkıyor Aurelio gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Anelka dunya capindaki sayginlik ve un ve bana sorsanizda teknik anlamda cok daha ii bi futbolcu.
    Anelka yi zor getiren bi takim Anelka yi getiremez yorumuna katilmiyorum. crespo eger alinamazsa bilin ki crespo nun chelsea de her kesin gozu onunde olan bi takimda yani vitrin de olmasindan kaynaklanir.
    bence anelka fenerbahce de kalmali fatih ve ya crespo ile beraber oynamali. anelka gibi bi futbolcu bizde her zaman ise yarar. ozellikle avrupa da.

Bence de Anelka'nın gönderilmesi kötü olur, hele ki Daum gittiyse..

Bana göre Anelka Dünya'nın en iyi forvetleri arasındadır, Daum onu oynatamadı, ama yeni gelecek Teknik Direktör Futboldan anlıyorsa, Anelka'yı izleyin derim ben.

Şu anda elinizdeki parmaklar kadar sayabilirsiniz Anelka'daki özelliklerin Dünya'da kaç oyuncuda olduğunu.

Teknik harika
    Dribling ( Abartmıyorum at gibi )
    Kafa topları iyi
    Şutları iyi

Ama dediğim gibi oynatmayı bilene..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Bence de Anelka'nın gönderilmesi kötü olur, hele ki Daum gittiyse..

Bana göre Anelka Dünya'nın en iyi forvetleri arasındadır, Daum onu oynatamadı, ama yeni gelecek Teknik Direktör Futboldan anlıyorsa, Anelka'yı izleyin derim ben.

Şu anda elinizdeki parmaklar kadar sayabilirsiniz Anelka'daki özelliklerin Dünya'da kaç oyuncuda olduğunu.

Teknik harika
    Dribling ( Abartmıyorum at gibi )
    Kafa topları iyi
    Şutları iyi

Ama dediğim gibi oynatmayı bilene..

sonuna kadar katiliyorum ve sunu ekliyorum Anelka yi az golu var diye elestirmeyin. Anelka gol atmayi deil gol hazirlamayi seven bi futbolcu. yeri geldimi de cakar golunu ama tek vurus adami deildir.

bence crespo fb ye gelebilir bu tarz futbolcular belli bir zamandan sonra parayı düşünür .... ki crespo şimdi bu zamanı düşünüyor ... önemli olan futbolcunun amacı bazıları hagi gibi ben daha bitmedim der bazılarıda paramı alırım yatarım diyor anelka gibi ... bakalım crespo gelirse hangi yolu izliyecek ....

Zaten bu seneki asist sayısı gol sayısından fazla idi yanlış hatırlamıyorsam..

@kavara: Yaklaşık 2-3 hafta önce Mondragon, Aurelio ve bunun gibi futbolcular başvuru yaptılar, kabul edilmedi, Bundan sonra bir gelişme olduysa bilemem, ama benim bildiğim gelişmeler bu yönde..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@kavara: Yaklaşık 2-3 hafta önce Mondragon, Aurelio ve bunun gibi futbolcular başvuru yaptılar, kabul edilmedi, Bundan sonra bir gelişme olduysa bilemem, ama benim bildiğim gelişmeler bu yönde..
    dedigim gibi aurelio konusu fatih hocayla alakalı cagırırsa Türk olur..Aurelio daha vatandaslık basvurusu yapmadı. mondi yaptı diyosun ozaman 5 sene sonra mondi Türk olabilecek..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

SANTOS İLE FLÖRT
    Fabio Luciano ve Alex'den kötü haber.
    Sambacılar'da Fenerbahçe'yi bırakıyor. Brezilya'da tatillerini geçiren ikili Santos kulübü ile anlaşmak üzere. Fenerbahçe'de yaşanan belirsizlik ortamı ve başkanın durumu ikilinin gözünü korkuttu.
    Fenerbahçe ile sözleşmeleri bulunan Alex ile Luciano Santos kulübü ile görüşmeler yapıyor.
    Alex'in eski hocası Lüksemburgo her iki yıldızı kulübe dahil etmek için büyük çaba sarf etti ve başarılı olmak üzere. Halen Brezilyada bulunan ikilinin menejerleri Santos külübü ile görüşmeler yapıyor.
    Beşiktaş ile anlaşan Nobre'nin dediği çıkıyor gibi. Nobre, "Benden sonra Alex ve Lucianoda gidecek" demişti. Nobre bu konuda haklı çıkmak üzere. Çünkü ikili Santos ile resmen flört halindeler.
    Fener yönetimi ise bu konu ile ilgili açıklama yapmıyor. Belirsizlik yüzünden futbolcular elden kaçıyor

Bir daha kaynak yok denmesin diye ekliyorum, sonra uyduruyomus muamelesi gormiyelim: 1907haber.com

ne başvurusu anlamadım ... benim bildiğim bir oyuncu 5 yıldır türkiyede oynuyorsa türk statüsünde sayılıcak türk vatandaşı olmuyacak .... ikisi ayrı şeyler .... başvuru olayı falan yok yani .... umarım bu kural olur ....

Sayfa 19 / 79 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon

Mesaj Yetkileri