Sayfa 19 / 80 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cifaaa
    Zokora imzaladı!
    Gizlice buluştular
    G.Saray'da sürpriz gelişme. Adı Gravesen, Geremi, Davids gibi tanınmış isimlerle anılan sarı-kırmızılı ekibin, St. Etienne'de oynayan Zokora'yla anlaştığı ifade edildi. Bu oyuncuyla ilgili görüşmelerin gizli tutulduğu ve yönetici Mehmet Helvacı'nın siyahi yıldıza, sözleşme imzalattığı ileri sürüldü.

İngilizler de istiyor
    Dünya Kupası'nda Fildişi Sahilleri formasını giyecek olan oyuncunun transferi henüz doğrulanmazken, Zokora'ya Tottenham'ın da talip olduğu öğrenildi. Bu futbolcunun menajeri Belhassen'in İngilizlerle de temas kurduğu G.Saray olmazsa, Tottenham'la anlaşacağı belirtildi.
    Şükür sonunda düzgün bir isim buldular. Eğer bu haber gerçekse Galatasaray yönetimi bıraksın Gravesen'i filan direkt bu adamı alsın. Maç boyunca yılmadan mücadele eden ve çok iyi atak kesen bir oyuncu. Ayrıca daha 25 yaşında. Bu adamın alınması gerekir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ama çok bonservis isterler zokorayada en son duyduğumda büyük takımlarda peşindeydi bide dünya kupasında iyi oynarsa bu adamı elimizden kaparlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    ama çok bonservis isterler zokorayada en son duyduğumda büyük takımlarda peşindeydi bide dünya kupasında iyi oynarsa bu adamı elimizden kaparlar
    6 Milyon Euro'dan fazla olamaz sanırım, Gravesen için o kadar istiyorlar. Bu adama en fazla 2,5-3 Milyon Euro isterler, Gravesen'den daha iyi ama tanınmamış bir futbolcu çünkü. Yönetim de artık kaçırmasın yani, yapsın bir şeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

allahim duyduklarima inanmiyom bu zokora dünyanin en iyi dmc lerinden biridir zaten fm06 dada harika oynuyo cimboma gelirse harika olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    6 Milyon Euro'dan fazla olamaz sanırım, Gravesen için o kadar istiyorlar. Bu adama en fazla 2,5-3 Milyon Euro isterler, Gravesen'den daha iyi ama tanınmamış bir futbolcu çünkü. Yönetim de artık kaçırmasın yani, yapsın bir şeyler.
    inşallah dediğin gibidir eğer gravesene o parayı istiyolarsa yeni oyuncu arayışına hemen başlayalım...
    --------------------------------------------------------------------------

Real Betis'li Denilson, Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını belirterek, "Ben Türkiye'ye gelmeye hazırım" dedi.
    Gönüllü Denilson

Galatasaray ve Beşiktaş'ın istediği Brezilyalı oyuncunun, Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Real Betis'te beklenen performansı gösteremeyen Denilson'un Türkiye'ye gelmeye hazır olduğu ifade edildi. Menajerler aracılığıyla Galatasaray ve Beşiktaş'a önerilen Brezilyalı oyuncuya, her iki kulüp de sıcak bakıyor. Denilson'un bonservisinin elinde olması bu transferi kolaylaştırırken İsviçre'nin Basel takımında oynayan Delgado transferinin bitirilememesi
    halinde Beşiktaş'ın Denilson ile masaya oturacağı öğrenildi.

haber:http://www.turksportal.net/futbolhaber/10175

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    inşallah dediğin gibidir eğer gravesene o parayı istiyolarsa yeni oyuncu arayışına hemen başlayalım...
    Gravesen'e bonservis olarak 6 Milyon Euro istiyor R.Madrid, Gravesen de R.Madrid'de 1,7 Milyon Euro alıyorken Galatasaray'dan 2,250 Milyon Euro istemiş. Galatasaray'da 5 Milyon Euro boservis ve 1,750 Milyon Euro'da yıllık ücret önermiş karşılık olarak.

Denilson ve Zokora haberleri doğru ise başka bir transfere ihtiyacımız kalmaz. İkisini alalım yeterde artar bile. Hem Gravesen için gözden çıkartılan paraya bu iki oyuncunun 2 yıllık parasını öderiz zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Denilson ve Zokora haberleri doğru ise başka bir transfere ihtiyacımız kalmaz. İkisini alalım yeterde artar bile. Hem Gravesen için gözden çıkartılan paraya bu iki oyuncunun 2 yıllık parasını öderiz zaten.
    sonuna kadar katılıyorum sana ikisi gelsin yeter...

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

su iki futbolcu gelsin avrupada kesin basari gelir ama zokorayi hemen almaya bakalim cünkü fildisi sahilleri cok tehlikeli ve zokora cok kaliteli bir futbolcu zokoranin turnuvadaki performansi parayi ikiye katlar buda bizim icin cok kötü olur

Quote Originally Posted by kavara
    valla kime inancaz . zokora yı izledim felaket 1 futbolcu oda appiah gibi savascı 1 ruha sahip. neyse
    gecen rüyamda maldonadoyu gördüm galatasarayda oynuyodu..
    bende rüyamda fb nin avrupa şampiyonu oluşunu gördüm ... ama rüyamda bile rüya olduğunu anladım ....
    zokora süper bir oyuncu umarım gelir fildişi futbolda yükselen değer olmaya başladılar.... umarım gerçekleşir ... gravesene göre her yönden daha iyi bir transfer olur....

Nesil
    2005
    Yer
    ev

G.S'da İliç giderse, alternatif hazır
    08 Haziran 2006 07:35

Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetim bunun üzerine listesine Brezilyalı ismi dahil etti...

Galatasaray'da İliç'in menajeri, cazip teklifler aldıklarını yönetime bildirdi. Rakam iyi olursa Sırp yıldızın satılabileceğini belirten yöneticiler, Brezilyalı için girişimlere başladı.

Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetimin, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşündüğü Sırp yıldızın menajeri, finaller başlamadan da cazip öneriler aldıklarını yönetime iletti.

Sarı-kırmızılı yöneticiler de geçen sezon parasını alamadığı için sorun çıkaran İliç için kulübe iyi bir teklif gelmesi halinde, bu oyuncunun satılabileceği yanıtını verdiler. Teknik direktör Gerets'le yapılan görüşme sonrası da Hertha Berlin'in Brezilyalı yıldızı Marcelinho gündeme geldi.

KULÜPLE TEMAS KURULDU
    Belçikalı teknik adam da Marcelinho'ya onay verince Galatasaray yönetimi, vakit geçirmeden, sambacının 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Hertha Berlin'le temasa geçti.

Brezilyalı orta saha oyuncusu 5 yıldır giydiği Hertha formasıyla Bundesliga'da 5 sezonda 155 maçta, 65 gol kaydetti. G.Saray yönetimi, şimdi İliç'e iyi bir teklif gelmesini ve bunun ardından Marcelinho'yu renklerine bağlamayı bekliyor.

Kaynak: Sabah
    Haber: Yaşar Yalçın

Marcelinho çok iyi olur, ama haberin doğruluk payı az gibi..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz498
    G.S'da İliç giderse, alternatif hazır
    08 Haziran 2006 07:35

Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetim bunun üzerine listesine Brezilyalı ismi dahil etti...

Galatasaray'da İliç'in menajeri, cazip teklifler aldıklarını yönetime bildirdi. Rakam iyi olursa Sırp yıldızın satılabileceğini belirten yöneticiler, Brezilyalı için girişimlere başladı.

Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetimin, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşündüğü Sırp yıldızın menajeri, finaller başlamadan da cazip öneriler aldıklarını yönetime iletti.

Sarı-kırmızılı yöneticiler de geçen sezon parasını alamadığı için sorun çıkaran İliç için kulübe iyi bir teklif gelmesi halinde, bu oyuncunun satılabileceği yanıtını verdiler. Teknik direktör Gerets'le yapılan görüşme sonrası da Hertha Berlin'in Brezilyalı yıldızı Marcelinho gündeme geldi.

KULÜPLE TEMAS KURULDU
    Belçikalı teknik adam da Marcelinho'ya onay verince Galatasaray yönetimi, vakit geçirmeden, sambacının 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Hertha Berlin'le temasa geçti.

Brezilyalı orta saha oyuncusu 5 yıldır giydiği Hertha formasıyla Bundesliga'da 5 sezonda 155 maçta, 65 gol kaydetti. G.Saray yönetimi, şimdi İliç'e iyi bir teklif gelmesini ve bunun ardından Marcelinho'yu renklerine bağlamayı bekliyor.

Kaynak: Sabah
    Haber: Yaşar Yalçın
    ilic gitmesin yaf

yok be mercelinho hayatta gelmez

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    allahim duyduklarima inanmiyom bu zokora dünyanin en iyi dmc lerinden biridir zaten fm06 dada harika oynuyo cimboma gelirse harika olur
    fm oyununda değil gerçekte iyi oynaması lazım

yahu şu Angulo ile oynadıgımız milli takım hazırlık maçını izleyen varmı Zokoronko diye bir futbolcu vardı yattara gibi adamdı hatta ondan daha iyi adam eksiltiyor topla çok iyi hızlanıyordu bunun gibi adamları neden gündeme almazlar hayret ediyorum bu Zokora da hiç izlemedim yorum yapamıcam ama umarım fm06 daki gibi iyi bir defansıf ortasaha cıkar

Nesil
    2006

Marcelinho kaç yaşında adam zaten gelse ne yazar.Kırk yılın başı iyi bir yabancı bulmuşuz iliç gibi onu da yollamak istiyorlar.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Galatasaray Gonzalez için 2 milyon doları gözden çıkardı iddiası...

Galatasaray'ın ısrarla renklerine bağlamak istediği Inter Milan’da oynayan ve 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek olan Kily Gonzalez için yıllık 2
    milyon doları gözden çıkardığı iddia edildi.

Arjantinde yayınlanan La Nacion gazetesi, "Galatasaray’da bitmeyen Kily Gonzalez ısrarı" başlıklı haberinde sarı kırmızılı kulübün bu futbolcuya yıllık 2 milyon dolar ve 2 yıllık sözleşme teklif ettiğini yazdı. Arjantinli sol ayağın Galatasaray’a gelmek istediğinin altını çizen gazete, Kily’nin Galatasaray’dan 3 yıllık sözleşme ile 2.5 milyon dolar istemesi üzerine görüşmelerin askıya alındığını savundu.

Gazete, Kily Gonzalez’in Galatasaray’a 2 milyon dolara ’Evet’ demeye hazır olduğunu da iddia ederek, tek sorunun, 32 yaşına gelen bu futbolcunun profosyenel hayatındaki son transferi olmasından dolayı sarı kırmızılı kulüpten 3 yıllık sözleşme istemesi olduğu belirtildi.

Bu arada Kily Gonzalez için, Villareal kulübünün de son dakikada devreye girdiği öğrenildi. İspanyol kulübünde forma giyen Sorin’in, takımdan ayrılmak istemesi üzerine devreye giren Villareal’in, Arjantinli futbolcunun Galatasaray ile flörtünü yakından takip ettiği ifade edildi.

Kaynak: Milliyet
    Haber: Mehmet Çiftçi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aman sanki cok kaliteli 1 adam su gonzalez. alsınlar denilsonu iste paraya kıyıp birazcık.

her sene alıyoz bu adamı

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Hakkaten ha, bu sene de alırız kesin...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

kily i ne yapcaklar yaaa... yaslandi adam oynayamiyo artik dogru durust..
    bide Gs ilic i satarsa en buyuk hatayi yapar bana göre...

alla alla ya her transfer döneminde kily gonzalez,insua,ze roberto isimleri ortaya atıllmak zorun da mı ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

biraksinlar su kilyi denilsonu alsinlar onun yerine hem kily gibi nazli da degil gelirim diyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    biraksinlar su kilyi denilsonu alsinlar onun yerine hem kily gibi nazli da degil gelirim diyo
    Sonuna kadar katılıyorum. Ancak Denilson olmazsa Kily belki düşünülebilir bence. Zokora ve Denilson lazım bize derim, başka bir şey de demem.

Zokora umarım gelir. Artık hep yaşlı oyuncular değilde biraz geleceğe dönük oyuncular alıp yüksek fiyata satmalıyız. böylece maddi sıkıntımızada çare olur...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Zokora umarım gelir. Artık hep yaşlı oyuncular değilde biraz geleceğe dönük oyuncular alıp yüksek fiyata satmalıyız. böylece maddi sıkıntımızada çare olur...
    gercekten dogru söluyosun.. kesfedilmemis genc ve kaliteli oyunculari bulup getirmeliyiz ve ilerki yillarda cook iyi fiyatlara satmaliyizz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hiçmi fm oynamıyo orda birsürü ünlü olmamış ama süper oyuncular var bari gerent bu siteye bi ziyaret etsin sonra karak versin kimi istediğini
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

ben zaten Gs ye mail attım genç yeteneklerin ismini yolladım en azından bir izleyin bir şey kaybetmezsiniz dedim ama nerrdeee sakalımızda var ama sözümüz dinlenmiyor genede...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Galatasaray'da Peter Luccin Sesleri

Ön libero mevkiindeki eksiği gidermeye çalışan Galatasaray rotayı Atletico Madrid'in başarılı oyuncusu Luccin'e çevirdi. Gravesen'in pahalı olması nedeniyle alternatifler arasında adı geçen Luccin'in transferi bitme aşamasına geldi. Atletico Madrid'in 3.5 milyon euro istediği bonservis bedelini 3 milyona indirmeye çalışan Galatasaray yönetimi teklifin kabul edilmesi durumunda Luccin'i İstanbul'a getirecek. 26 yaşındaki yıldız oyuncu ön libero olarak görev yapıyor. Sürati ve tekniğiyle dikkat çeken Luccin Galatasaray'a sıcak bakıyor.

Kaynak: DHA

Arkadaşlar haber doğru ancak parada anlaşabilecekler mi onu bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Luccin'in Fransız olduğunu biliyorum ve başka da bir şey bilmiyorum ben hakkında. Nasıl bir oyuncudur, izleyen var mı kendisini? Gerçi Galatasaray'a gelen Fransız oyuncular her zaman kolay uyum sağlamışlardır ve iyi oyuncular çıkmışlardır ama.

inşallah gelmez ama gelsede olur yani

Sayfa 19 / 80 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon

Mesaj Yetkileri