Düşüncelerimizin bir önemi yok zaten bizim,''me''leyen koyundan farkımız yok.
Düşüncelerimizin bir önemi yok zaten bizim,''me''leyen koyundan farkımız yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Umarım lig tv ihalesi düşer yani evimdeki digiturk'ü bedel ödemeden iptal etmemi sağlayacak bir şey olur
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bir şey soracağım şimdi iptal edildi diyelim ihale ve yeni ihale yapılacak;
Önce ki ihalede 400m euroya aldı dersek Digitürk ve 60 lira gibi bir ücret koyduysa üyelik için,
Bu ihalede 200m euroya aldı diyelim herhangi bir yayıncı kuruluş,üyelik ücreti 60 liradan düşük olur değil mi ?
Mustafa Denizli Rize'den istifa etmiş diyorlar. TD forumunda Rize'li taraftarların yorumlarına bakılırsa 100 Milyon Dolar bütçe istemiş.
Kulübü iflas ettirecek herhalde. 100 Milyon Dolar bütçe aşırı abartı olurdu zaten.
Canım FEDA olsun sana !
Ayrılmak için yüksek bütçe talep etmiştir. Hoş gerçi Süper lige çıkardı ama takıma öyle ahım şahım bir futbol oynatmadı. Maçları hep ikinci yarı transfer edilen oyuncular sayesinde kazandılar. Tamamen bireysel performansa dayalı takım oyunu vardı.
Kusursuz futbolcu
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Rizespor,Rıza Çalımbay ile görüşmelerin olumlu geçmesinin ardından Rize'ye çağırmışlar Rıza Çalımbay'ı.Büyük ihtimalle anlaşırlar daha önce de çalışmıştı zaten.
35 İSTEDİ 15 MİLYON EURO VERİLDİ
Süper Lig'de ilk 4 ve Avrupa kupalarını hedefleyen bir takım kurmak için yönetimden 35 milyon euro transfer bütçesi istediğini açıklayan Mustafa Denizli, karşılığında 15 milyon euro önerisi getirilince hedeflediği takımı kuramayacağı için karşılıklı anlaşarak ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.
"İKİNCİ HEDEF İYİ TAKIM KURMAKTI"
Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor'da ilk hedef olan Süper Lig'e yükseldiklerini, ikinci hedeflerinin Süper Lig'de ciddi işler yapabilecek bir takım kurmak olduğunu kaydetti. Bu amaçla yönetimle bir araya geldiklerini ifade eden Mustafa Denizli, şöyle konuştu:
"KARŞILIKLI DEĞERLENDİRMELERİMİZ OLDU"
"Bu düşündüğümüz hedefleri ortaya çıkaracak planlama ve bütçe nasıl temin edilir, hangi şartlarda bu düşündüğümüz takım yaratılabilir bunlar üzerinde çalıştık. Koşullarını düşündüğümüz takımı oluşturmak için nasıl bir bütçe ortaya çıkarmamız gerekir diye karşılıklı değerlendirmelerimiz oldu. Maalesef bugünkü şartlarda böyle bir takımı yaratmak için benim düşündüğüm koşullar kulübümüz için pek mümkün gözükmedi. Bu çok doğaldır. Burada yönetimin veya benim bu hedeflerden şaşma gibi bir niyetimiz yok."
"BAŞINDA BULUNDUĞUM TAKIMLA YUKARIYI ZORLAMALIYIM"
Hayatında 1.5 yılla en uzun kontratı Çaykur Rizesspor'la yaptığını hatırlatan Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Benim bütün hayatım hep başa oynayan ekiplerle yarışmakla, bulunduğum şehire ve kulübe bu tür heyecanları yaşatabilme düşüncesi ile geçmiştir. Çaykur Rizespor mali açıdan buna çok imkan tanıyacak bir konuma sahip değil. Bugünden itibaren Çaykur Rizespor'un kontratsız bir çalıştırıcısıyım. Bunca yıllık tecrübeme dayanarak ortaya çıkardığım bir tablo vardı. Bu tablo, bugün için kulübümüz tarafından karşılanması çok zor olan koşulları olarak değerlendirildi. (Niye benim koşullarımı hayata geçirmiyorsunuz) demek durumunda değilim. Kulübümüz benim önerimle kendi bütçesini aşacaktı. Bu konuda yönetime haksızlık etmek istemem. Ama ben bir yarışma ve iddia insanıyım. Çaykur Rizespor'un Süper Lig'de 6'ıncı, 10'uncu ya da 12'inci olması açıkçası benim tatmin edecek çalışmalar değil. Ben başında bulunduğum takımla yukarıyı, Avrupa kapılarını zorlamalıyım. Şehrin hak ettiği bu duyguları yaşatma ortamını sağlamalıyım. Yönetimde benim gibi düşünüyor ancak bir yerde koşullar sizi kısıtlayabiliyor. Bu konuda yönetimle bizim aramızda bir görüş ayrılığı yok."
"YÖNETİM 15 MİLYON ÖNERDİ"
Yönetimin kendisinin çıkardığı tabloyu kabul etmesi halinde gelecek yılda görevde olma düşüncesi içerisinde olduğunu, ancak bunun sağlanamadığını ifade eden Mustafa Denizli, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Benim çıkardığım tablo ulaşılmaz bir tablo değildi. Bizim düşündüğümüz bütçeyi aşardı ama olağanüstü farklılık yoktu. 30-35 milyon evroya ilk 4 ve Avrupa kapılarını zorlayacak bir ekip oluşturabiliriz, dedik. Yönetimimiz bunun 15 milyon euro olabileceğini belirtti. Samimi olarak ifade edeyim 15 milyon euro ile bu hedefimizi yakalamak zor. 15 milyon euro ile hedef, sadece ligde kalmak olurdu. Koşullar bizim önümüzdeki yıl birlikte yürümemizi sağlayamadı. Bundan dolayı yönetim, Rizeliler ve ben de üzüldüm."
BAŞKAN KALKAVAN: "FENERBAHÇE VE GALATASARAY DEĞİLİZ"
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ise birinci önceliklerinin mali disiplin olduğunu belirterek Mustafa Denizli'nin ayrılması ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Hocamızın hedeflediği yarışmacı takımı kurabilmek için önerdiği bütçeyi bizim sağlamamız şu anda söz konusu değil. Bizim düşündüğümüz bütçenin 2-3 katı bütçe istedi. Onu da yapma şansımız yoktu. Böyle olduğu için anlaşarak gayet makul bir şekilde yollarımızı ayırdık. Hiç ödün vermediğimiz mali disiplinden dolayı aldığımız bu kararı taraftarlarımızın anlayışla karşılayacağını umut ediyoruz. Mustafa Denizli ile çalışmak çok iyi. Ama kendisinin hedeflediği iş çok farklıydı. Onun istediği bütçeyi sağlamak şu anda söz konusu değil. Çaykur Rizespor ayarındaki bir kulüpte o beklentileri karşılamak söz konusu olamaz. Bu nedenle kendisine başarılar diledik. 115 milyon TL çok büyük bir rakam. Bizim Süper Lig'de 35 milyon gelirimiz olacak. Aradaki farkı kaldıramazdık. Rizespor bir Fenerbahçe, Galatasaray değil. Hesap çok açık. Biz hedefsiz değiliz. Şampiyonluğa oynayacak bir ekipte kuracak değiliz. Birinci hedef mali kriterleri sağlamaktır."
Mehmet Özdilek istifa etmiş.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Daha genel burası olur;
Malum konu hakkında yerli oyuncuların tepkisi bize asıl yüzlerini gösterdi.Hiç birine saygım yok artık,uğrunda sabahlara kadar tartıştığımız kişiler,sus pus oldular.Hepsine yazıklar olsun.Tabi azınlıklar da var tepki veren,onlardan da Allah razı olsun.
Kulupler birliginin yabanci kontenjani onerisi muhtesem YD'den veto yemis![]()
Ben buralarda bir yerlerde demiştim Antalyaspor iyi giderken, sezon sonu Özdilek gönderilir diye.
Sonra yemediğim tepki kalmamıştı, mesajı bulamıyorum bir bulsam koyacam önünüze de.
TR'de işler böyledir. Kümeden kurtarırsın ama fazla yukarılara cıkarsan seni aşağı çekerler. Yukarı çıktın mı orada kalman lazım kalamadın mı üst üste maç kaybettin mi kendini kapının dışında buluverirsin. Sizden oo helal olsun adam bilmiş falan demenizi istediğim için söylemiyorum bunları, genel görüşün aksine bir yorum yaptığımız zaman adamı dogduguna pişman etmeyin yeter.
Beyler şu gündüz maçları olayı nedir,ayrıntılı bir bilgisi olan birisi var mı ?
Bakanın talebi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın statlardaki şiddet olaylarının önüne geçmek için Süper Lig karşılaşmalarının gündüz oynanması fikri. Şuan Kulüpler Birliğinde konuşuluyor ancak Türkiye'deki iklim şartları gerçekten bunun için elverişli değil. Yani bizden Kuzeyde olan ülkeleri örnek alıp bunu yapmak İklime aykırı (: Adamlarda yeri geliyor bahar ayında öğle vaktinde sıcaklık 20 dereceyi bulmuyor, Sende ise hissedilen sıcaklıklar 35-40 arası : )
...
Aslında gündüz maçları uygun olabilir.Havalar sıcak olduğu zaman 11:00'de oynanır maçlar.Havalar soğuk olduğu zaman 14:00'te oynanır.Saat pek önemli değil bence abartmadan havanın durumunu göze alarak böyle bir uygulama yapılabilir.
UEFA, Türkiye futbol sezonunu değerlendirdi
UEFA'nın internet sitesinde, 2012-2013 sezonuna ilişkin analiz haber yer aldı.
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig, Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırdığı 2012-2013 Türkiye futbol sezonunu değerlendirdi.
UEFA'nın internet sitesinde yer alan analiz haberde, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile arasındaki Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yarışını kazanıp kulüp tarihinin 19'uncu lig şampiyonluğuna ulaştığı hatırlatıldı.
Sezon ortasında yaptığı Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferleriyle gündeme gelen Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finale çıktığı anımsatılan haberde, Avrupa'nın kulüp bazındaki ikinci büyük kupası UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez yarı finale yükselen Fenerbahçe'nin de finalde Trabzonspor'u 1-0 yenip, geçen yılın ardından bu yıl da Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı belirtildi.
Haberde, ligi ilk sırada bitiren Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan; ikinci olan Fenerbahçe'nin ise üçüncü eleme turundan katılacağı kaydedilen haberde, Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek takımlardan lig üçüncüsü Beşiktaş'ın ise kupa serüvenine play-off turundan başlayacağı kaydedildi. Ligin dördüncüsü Bursaspor'un üçüncü eleme turu, beşinci Trabzonspor'un da ikinci eleme turunda yarışacağı haberde yer aldı.
Yılın futbolcusu: Burak Yılmaz
Değerlendirmede, Galatasaray'ın forveti Burak Yılmaz'a da yer verildi. 2011-2012 sezonunda Trabzonspor formasıyla 33 gol atarak, ligin gol kralı olan Yılmaz'ın, bu yıl da kaydettiği 24 golle unvanını koruduğu hatırlatıldı. Yılmaz'ın sahadaki hareketliliği, bitiriciliği ve hücumdaki partneri Drogba ile uyumuna değinilerek, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 9 maçta 8 kez ağları sarstığı vurgulandı.
Fenerbahçe'nin, PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor'dan transfer ettiği Salih Uçan için ise "izlenmesi gereken oyuncu" ifadesi kullanıldı. Orduspor maçında attığı 2 gol, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ve Viktoria Plzen'e karşı oynadığı futbolla dikkati çeken 19 yaşındaki Uçan'ın, saha görüşü ve pasörlük yetenekleri sayesinde, gelecek 10 yıl içinde dünyada ses getirebileceği değerlendirmesi yapıldı.
Yılın lafı Samet Aybaba'dan
Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba'nın, orta sahada görev yapan öğrencisi Olcay Şahan'ı övmek için sarf ettiği, "Messi şu anda Beşiktaş'ta oynasaydı, Olcay'la çekişirdi. Kimin formayı kapacağını hep beraber görürdük" sözü ise yılın lafı seçildi.
Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Akhisar Belediyespor da es geçilmedi. Sezonun büyük kısmını düşme hattında geçiren Akhisar Belediyespor'un, 15 maçta 12 kez fileleri havalandıran Yunan santrafor Fanis Gekas'ın da etkisiyle ligde kalmayı başarması için "yılın sürprizi" değerlendirmesi yapıldı.
Haberde analizde ayrıca "33" sayısına vurgu yapıldı. Lig boyunca kaydedilen 33 golün, 89. dakikada geldiği kaydedildi.
...
33 golün rahat 10 tanesini biz yemişizdir.Aybaba'nın söylediği laf saçma sapan birşey, içinde Messi geçiyor diye seçmişlerdir.
![]()
Canım FEDA olsun sana !
Samet Aybaba kendini UEFA'ya da rezil etmiş.
Medical Park Antalyaspor Olağan Genel Kurulu'nda, Antalyaspor Spor Faaliyetleri A.Ş. hissedarlarının yüzde 80'i oranında oy alan Gültekin Gencer, kulübün yeni başkanı oldu.
![]()
Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan genel kurulda 3 aday başkanlık için yarıştı. Gültekin Gencer, 582 bin 860 hissenin kabul edildiği oylamada, 578 bin 206 hisse oy olarak başkanlığa getirildi.
Adaylardan Necati Yılmaz 1652, Can Atlı ise 232 hisse oyda kaldı. Ayrıca 2 bin 770 hisse boş çıktı.
Anonim şirketi olduğu için genel kurulu hissedarların katılımıyla yapılan Antalyaspor'da, geçen yıl göreve getirilen Hasan Akıncıoğlu, 2 yıl daha görev süresi bulunmasına rağmen aday olmayacağını açıklamıştı.
http://www.ligtv.com.tr/haber/antaly...-gencer-donemi
seçimli genel kurul kararı alınırsa haluk ulusoy yeniden baskan olcakmis insallah adayligini koyar koyarsada kazanir bence turk futbolunu tekrar batakliktan cikarticak tek kisi...
Demirören denen sahsin kolay kolay bu görevi birakacagiji sanmiyor adam nereye elini ararsa sülük gibi yapisiyor ve de elini attigi yeri kurutuyor bu sahsi nasil tff basina getirdiler anlam veremiyorum bir kerede olumlu is yapsa ama nerde
Güzel insan Fabian Ernst futbolu bırakmış.
ESES'de yeni başkan Mesut Hoscan olmuş diye yazıyorlar. Halil Ünal'dan kurtuldular.
Sonunda futbolumuzun bu tarz kişilerden kurtuluyor olması güzel bu arada teknik direktör ertuğrul sağlam olacakmış herhalde
En son kazığını bize attı ve gittiİyi oldu hem Eskişehir hem de Türk Futbolu için,inşallah gelen gideni aratmaz,hayırlı olsun Eskişehir için.
Kulupler birligi baskanligida dusmus oldu
Cok sukur futbolumuz Halil Unal'dan kurtuldu darisi digerlerinin basina