Bu sene şampiyonuz.
Bu sene şampiyonuz.
Samsun gol gol gol şampiyonluk geliyor
Ss'leri bekliyoruz Reisİyisin iyi
Gruptan çıkmak büyük başarı. Ligdede Konumumuz ve Puanımız gayet güzel.
Gruptan çıkman süper, ligde ise amansız takip devam ediyor... Başarılarının devamını dilerim ...
İnşAllah Murat.Finans için artık bu tür bir başarı almalıyız.
Selamun Aleykum , Aleykum Selam![]()
Samsunsporum benim , hasretleri bitirdin , Kıskananlar beklesin , Sen herşeyden güzelsin , Haydi çoşalım cocuklar , Bize güneş doğuyor , Allah güldürdü bizi , ŞAMPİYONLUK GELİYOR İnşAllah !
Bugün gireceğim oyuna 2.yarıdan itibaren tam gaz devam.
Süpriz oldu açıkçası beklemediğim puanlar aldım desem yalan konuşmamış olurumLigde hedef artık Şampiyonluk.
Teşekkürler.Gruptan çıktık kaza eseri bir tur da atlarsak çok güzel olacak , Şampiyonluk için saldırıyoruz artık![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Savunmada Kan Değişimi ..
Sene ortasında da dediğim gibi Onyewu ile yolları ayırdık.Kendisi 2 trilyon karşılığında İngiltere'nin Stoke takımına transfer oldu.Oldukça yavaş ve ağır olan Onyewu'dan kurtulduk diyebiliriz.Aslında kendisini çok severdim ama yarım sezonda kendinden soğuttu beni![]()
Onyewu'nun yerine Savunmalarına çok güvendiğimiz İtalyanların kapısını çaldık.Empoli takımında sürekli 11 de sahaya çıkan Michele Cremonesi ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.Kendisi için takımına 2.6 trilyon bonservis bedeli ödedik.Gözlemcimiz güveniyoruz.İşte oyuncu profili
Bu seneki en büyük hedeflerimizden biri olan Türkiye Kupasında Gruplardan Çıkıyoruz ..
Sene başında koyduğumuz en büyük hedeflerden biir olan Türkiye Kupasın da zorda olsa gruplardan çıkmasını biliyoruz.İkinci senemizde final de Üçüncü senemizde yarı final de elimizden kaçan kupayı bu sene müzemize götürmek istiyoruz.
![]()
Çeyrek Finalde Rakibimiz > Bursaspor . . .
hayırlı olsun
18.Hafta : Samsunspor : 2 Beşiktaş : 2
2.Yarıya iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum.Maçta Zenke'nin sakatlanması ve sonrasında 3 oyuncu değişikliğini yapmamız üstüne de Özgür Çek'in sakatlanması her ne kadar dengemizi bozsada Adu'nun 2 golü bize 1 puanı getirsede 3 puanı kaçıran taraf oluyoruz.
Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. Maç
Bursaspor : 1 Samsunspor : 3
Deplasmanda güçlü rakibimiz karşısında iyi futbol oynarak güzel bir galibiyet alıyoruz.Turu neredeyse yarıladık kendi evimizde turu atlarız ve adımızı yarı finale yazdırırız diye umut ediyorum.Şimdi sırada yine Bursaspor ile lig maçımız var umarım aynı futbolu oynarak bu sefer 3 puan kazanırız.
19.Hafta : Bursaspor : 0 Samsunspor : 1
Kulvar farklı sonuç aynı.Kupada çeyrek final ilk maçında deplasmanda 3 attığımız Bursaspor'u bu sefer ligde yine deplasmanda 1-0 ile geçerek 3 puanı hanemize yazdırıyoruz.Gökhan Töre'nin güzel oyunula galibiyet bizim oluyor.Şimdi sırada yine Bursaspor maçı var bu sefer kupa rövanşı oynanacak . . .
Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. Maç
Samsunspor : 2 Bursaspor : 0
İlk maçta aldığımız skorun rahatlığıyla çıktığımız 2.maçta rakibimizi yine güzel bir oyunla yeniyoruz ve adımızı yarı finale yazdırıyoruz.Yeni yaptığım taktik ile daha oyun sergilemeye başladık 2.yarı itibariyle.Hücumda daha iyi çoğalabiliyoruz ve daha organize bir takım olduk.Bursaspor'a karşı 3 maçta 3 galibiyet alıyoruz.
Skorlar güzel Turgut abi, bu sene şampiyonuz.
Liderlil yakışmış Turgut abi![]()
Bursa ezilmiş![]()
Reyiz temanın adı ne.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Teşekkürler Çağdaş , İnşAllah iyi gidiyoruz umarım tökezlemeyiz ..
Sağolasın Murat sene sonunda da Liderlik vasfında bizim adımız olursa çok güzel olacak
3 Maçta da çok rahat net skorlarla geçtik diyebilirim
cm revolution ama arka planı oyun içinde değişebiliyosun![]()
Oyunda sürekli Zenke'nin ismi geçiyor belki şu zamana kadar reel'de izlemeyenler olmuştur veya dikkat etmemiştir . . . Dışardan bakınca sumo güreşçilerini andırır kendisiAma çok hızlı ve agresifdir . . Bu sene bizim Şampiyonluk yarışında olmamızdaki en büyük etmenlerden birisidir . . . Her neyse bir de kendisinin reel'den bir golünü izleteyim sizlere
![]()
http://www.facebook.com/video/video....27230&comments
Ortak Kariyere dönüş yaptığımız için bu akşam ve gece oyuna devam edemedim.Ama yarın akşam itibariyle tam gaz yine devam ederim diye umut ediyorum.Fakat kafam çok karışıyor Ortak oyun'da herkese bas teklifi buraya gelince sular duruluyor
21.Hafta : Eskişehirspor : 0 Samsunspor : 2
Es Es deplasmanından kötü oyunla 3 puanı alıyoruz.Havanın karlı olması şartların kötü olması ve Eskişehir maçından 4 gün sonra Avrupa Liginde maça çıkacak olmamıza rağmen maçı kazanmayı bildik ve 3 puanı hanemize yazdırdık.Yeni gelen defans oyuncumuz kendisini iyiden iyiye kabul ettiriyor.
Hocam hep takip ediyorum fakat yazı yazmak nasip olmamıstıHelal olsun hocam diyecek lafım yok sana Samsun forever
![]()
Kanka büyük takım olmuşsun şu son maç ile.Ezildiğin bir maçı kazanmışsın.
TeşekkürlerYapmaya çalışıyoruz bişeyler bide Şu Ram'i arttırayım bu hafta daha iyi olacak herşey
Valla maçın yorumunda yazacakdım bunu kötü oynamamıza rağmen kazanarak büyük takım olma yolunda ilerliyoruz diye![]()
Sağolasın kanka reel ile bağlantılı gidiyoruz![]()
Uefa Avrupa Ligi :
Samsunspor : 0 Olympiakos : 1
Turu zora soktuk ama bizim için buralarda gayet iyi.Kıstılı bütçe dar kadro zor bir fikstür derken yine de iyi yerlerdeyizAdrianoya her maç sövmekten usanıyorum artık neyse ki sene sonuna bir iki forvet arayışındayız anlaşırsak iyi olacak.Umarım deplasmanda turu atlayabiliriz.
22.Hafta : Samsunspor : 3 Galatasaray : 3
Adaletin bu mu futbolİki farklı ss ile ele alacağım bu maçı..
1. Görüntü : Kondisyonlara bakarsak ne kasteddiğimi anlayacaksınız dar kadromuzla çok çok iyi mücadele ediyoruz.Ve atılan gollere bakın arkadaşlar bir golü kendi kalemize attık ama böyle bir gol yokOlcan topa vuruyor top kaleciden dönüyor ceza sahası dışında bizim adama çarpıyor ve gol oluyor
2. Görüntü : İstatistiklerde 2 topumuzu direkde patlıyor.Oyuncularımızın adım atacak hali olmamasına rağmen iyi mücadele ettik ve 3 puanı kaçırdı diyebilirim.Gerçekten maçtan büyük zevk aldım ama galibiyet hakkımızdı.Neyseki yarıştan kopmadan yola devam ediyoruz ya gerisi yalan hikaye dolan
Uefa Avrupa Ligi :
Olympiakos : 0 Samsunspor : 0
Bu maç için yazılacak en güzel yorum bize yazık oldu.Gerçekten iki maçtada iyi mücadele ettik ama bir türlü gol yollarında etkili olamadık.Zenke'nin sakatlıkdan yeni çıkması Adriano'nun 102 kilo olup bir türlü adım atamaması işlerimizi zorlaştırdı ama herşeye rağmen iyi mücadele ettik ve Avrupa defrerini noktaladık.
Tebrikler Çocuklar !!
Abi Zenke'nin dün attığı golden sonra kendisine saygım arttı. Kariyer sunumunda harika bu arada.
Galatasaray maçı şanssızlık ama üzülmedim, neticede Galatasaray.Olympiakos karşısında ise elinden geleni yapmışsın, takdire değer çaban. Bekliyoruz devamını.
Helal valla Turgut çok iyi işler çıkartmışız...Bu sene şampiyonuz 54.55 her daim![]()
Zenke çok iyi topçu umarım seneye devam eder Süper Lig'deTeşekkürler Çağdaş elimden geldiğince güzel yapmaya çalışıyorum . . .
Çok şansızdık o maçta ama 1 puan da iyidir dediğin gibi Neticede GalatasarayOlympiakos maçlarında ise şanssızdık.Aslında maçlarda değil de maçlardan önce oyuncularımız bitik haldeydi Rotasyon sıkıntısı çekiyoruz maalese..
Sağolasın Kaan sezon sonu en güzel işi çıkarmak için saldırıyoruzAynen 54.55 her daim
![]()