Sayfa 19 / 483 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Öyle bir tavrınız var ki şike yapılmış bile olsa umrunuzda değil gibi. Ben olsam kan kusardım yönetime koskoca Fenerbahçe'nin adını nerelere düşürdünüz diye siz TRT'lerden bahsediyorsunuz. Ne diyeyim, inşallah o durumlara düşürecek şeyler yapmamıştır Fenerbahçe.

bilader benim neyden bahsettiğimi sorgulamak sana mı kaldı? sadece tüm bu olumsuzluklara serzenişte bulunurken moralimi düzgün tutmak adına espri yapıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

[quote=BleedingMoon;2035570]merak ediyorum, bu takımın şikeye ihtiyacı var mıydı? fenerbahçe normal şartlar altında sivas'ı da eskişehir'i de yenemez mi yani? yahut adı geçen diğer takımları... kaldı ki her takım bize varıyla yoğuyla oynadı. şike varsa bile başarısız olmuş bence . sezer ve emenike oynarken biz eskişehir'e ve karabük'e yenilecek miydik? döndüyse ne kadar ucuz işler dönmüş...

eğer küme düşürülürsek fenerbahçe'nin marka değerinin daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum. yayın gelirleri 1/3'ten daha fazla bir oranda azalacaktır. gerçi hiç biri pek umrumda değil. en azından trt'de rahat rahat izleriz maçımızı ...[/q

Sözleşmeler imzalandı yayın geliri nasıl düşecek ki neler ödeneceği zaten belli.Sözleşme yapılırken Fenerbahçe küme düşerse indirime gideriz diye madde koymamışlardır herhalde.

Bu arada teklif etmek dahi suç.

Diyelim ki Buca-Ts maçı için teşvik teklif edildi ama biz kazandık.Yani olmadı istenilen yine de şuç oluşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    bilader benim neyden bahsettiğimi sorgulamak sana mı kaldı? sadece tüm bu olumsuzluklara serzenişte bulunurken moralimi düzgün tutmak adına espri yapıyorum.
    Tamam bilader sinirlenme, etme eyleme.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben digiturk'ün gelirinden bahsettim. sözleşmede takımlara aynı oranda para verilecekse yine digiturk batacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Şimdi benden size bir soru;

Olurda Bülent Uygun, Ümit Karan ve Sezer Öztürk yüzünden küme düşürülürsek bu ne kadar doğru olur? Sadece yorumlarınızı soruyorum...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike yapanlar temizlensin de varsın gelir parası almayalım.

Abi o olay biraz karışık gibi. Yönetim işin içinde yok ama teknik direktör, futbolcu ve eski futbolcu şimdiki sportif direktör var. Yönetimden kimsenin haberi olmadığı, sadece kişisel karara kaldığı için konu küme düşürülmek abartı olur belki ama bu adamlar sıradan adamlar değil teknik direktör ve sportif direktör olduğu için, şampiyonluğu etkileyen maçı Bülent Uygun-Sezer-Ümit değil de Eskişehirspor oynadığı için de küme düşürülebilir. Biraz da TFF'nin elinde bu konu. Pamuk ipliği yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Olurda Bülent Uygun, Ümit Karan ve Sezer Öztürk yüzünden küme düşürülürsek bu ne kadar doğru olur? Sadece yorumlarınızı soruyorum...
    Sadece onlarsa yanlış olur . Fakat teşvik primi verildiyse ve bu tüm takıma yayıldıysa doğru olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

eskişehir'le ilgili işin içinde yöneticiler yoksa küme düşürülme gerçekleşmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Varsayalım ki şike iddialarının hepsi doğru. Herhalde durumu en belli olmayacak takım Eskişehirspor olur. Bir tek Eskişehir'in eski veya şimdiki yöneticisi alınmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Belki Milan gibi - puanla başlarlar lige.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yöneticiler şu an için işin içinde gözükmüyor. Eylemleri, gelişen olaylar ve şu ana kadar göz altına kimsenin alınmaması (yönetimden) yönetimin işe karışmamış olduğunu gösteriyor. Umarım böyle devam eder.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Akın'ın yeterince oynamaması için gibi bir ifade var orada saki. Yeterince oynamamak ne oluyor ? Sol ayağı olmadan falan oynasaydı bari. Ayrıca final maçında İ.Akın anamızı ağlattı deyim yerindeyse.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şuan ortalıkta dolaşan iddiaların birçoğu kendi içerisinde bile çelişiyor. Birkaç örnek verecek olursak; Fenerbahçe sözleşmesinde 5 m €'ya serbest kalır diye madde bulunan Emenike'ye niye 9 m € verdi deniliyor. Karabük başkanı Feridun Tankut sözleşmede öyle bir madde olduğu yönündeki iddiaları yalanlıyor. Kaldı ki bir şike düşüncesinde olan adam Karabükspor yoluyla neden versin parayı Emenike'ye ? Transfer ettikten sonra normalde maaş olarak 1.5 verecekse 2 milyondan 4 yıllık sözleşme yapar kimsenin ruhu duymaz. Yapacak adam böyle yapar. Yani basındaki bazı iddia sahipleri madem ortaya birşey atıyor biraz destekli atsınlar. Diğer bir iddia Ekrem Açıkel diye bir adam çıkıyor diyor ki; Yılmaz Vural oyuncularına Fenerbahçe'den fark yiyin dedi ve Konyaspor 6-0 yenildi. Oysa ki Fenerbahçe'den fark yiyen Konya değil Ankaragücü. Başka bir iddia Sezer Trabzon maçında niye iyi oynadı ? Ne yapalım yani, Bucalı Abdülkadir de bizim maçta iyi oynadı. Onu da mı alacaksınız ? Sivasspor'un kalecisi Korcan'ın alınma sebebi Selçuk'tan yediği golmüş. Bizim yediğimiz 2. golden dolayı da Volkan alınmalıydı o zaman. Tabi bu bahsettiklerim tamamen basının spekülasyonları üzerinden yapılan yorum. Resmi açıklamalar geldiğinde daha net konuşma imkanımız olacak.

Sporda şiddet yasasını en çok destekleyenlerden biri Aziz Yıldırım'dı. Bir insan böyle işlerin içinde olup hem de bu işlere darbe vuracak bir yasayı destekler mi ? Hatta desteklemekten öte bu yasa çıksın diye canını dişine takar mı ? Şekip Mosturoğlu yine aynı şekilde.

Ben ne Aziz Yıldırım'ın ne de diğer yöneticilerimizin böyle işlerin içinde olacağına inanmıyorum. Benim tek korkum yüksek mevkilerden ağız birliği etmişçesine gelen bazı açıklamalar ve bazı puzzle parçalarının birleşmesi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    o sezon yani 2003-04 futbol sezonu yaşım itibariyle gördüğüm şikenin en büyük olduğu senedir.
    8 puandan şampiyonluk çalınması mı dersin? 5 kırmızı kart mı dersin? hakemin kırmızı kart çıkartmayı unutması mı dersin herşey vardı ortada. keşke bu yasa önceden çıksaydı veya o dönemdekilerde araştırılabilseydi çok daha farklı olurdu.
    son hafta sebatspor'un a.gücü'nü 2-1'den 3-2 yenmesi,
    bursaspor'un 32.haftada 2-0 geriden gelip ç.rizespor'u kendi sahasında 4-2 yenmesi. maç sonunda rizespor'lu futbolcuların eğer yenseydik buradan çıkamazdık demeleri.

birde eskişehir-fb maçı zamanlarında eskişehir amigosuydu sanırsam bazı açıklamalar yapmıştı(f.bahçe'nin para gönderdiğinden bahsediyordu.). bu adamda alınıp sorgulansın işkembeden salladıysa da kişi ve kurumların adını kirletmekden dava açılsın.

yeni malatya'da tüm dünya tarihinde görülmemişi yapıp bu über takımı yendi.
    Senin mantığınla Yeni Malatya'ya yenilen takım da gelip BJK'yi kendi evinde yendi. O zaman o çok övdüğünüz, ikinci yarıdaki tüm maçları kazanacak takım en rezil sezonunu geçirmiş oluyor. Ya da şike yapmışsınız, olacak iş değil çünkü.

Ayrıca umarım eskiler araştırılır çünkü şöyle birşey var:

http://blog.milliyet.com.tr/Yeni_bir...?BlogNo=242395

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SON DAKIKA Fenerbahce Spor Kulubu Istanbul 11. Agir Ceza mahkemesine basvurarak yayin yasagi getirilmesini talep etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O yazı tam bir saçmalık. Beşiktaş'ın Hasan Kabze'den yediği üst üste iki gol de inanılmaz gollerdi. Şans eseri atılmış goller ve kurtarılması zor toplardı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKIKA Fenerbahce Spor Kulubu Istanbul 11. Agir Ceza mahkemesine basvurarak yayin yasagi getirilmesini talep etti.

@tribündergi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    yayın yasağı derken ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilmesini istemiyorlar. Sadece kulübün bizzat yapacağı açıklamalar bizleri aydınlatacak olay bu. En azından benim anladığım kadarıyıla.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

@nouma16
    birde eskişehir-fb maçı zamanlarında eskişehir amigosuydu sanırsam bazı açıklamalar yapmıştı(f.bahçe'nin para gönderdiğinden bahsediyordu.). bu adamda alınıp sorgulansın işkembeden salladıysa da kişi ve kurumların adını kirletmekden dava açılsın.

Amigo Yaşar diye birinden bahsediliyordu o haberde. Öyle bir amigo yok bizde. Yani tamamen hayal ürünü bir haberdi. Haberleri, kişileri iyi analiz edip birşeyler istemek gerek..
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    yayın yasağı derken ?
    Gelişmelerin kamuoyuna bildirilmemesi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yayın yasağının talebi gayet yerinde. Üstteki mesajlarımda da yazdığım birçok yayın organı, sanki suç kesinleşmiş gibi hüküm vererek Fenerbahçe üzerinden bu operasyonla ilgili yayın yapıyordu. Fenerbahçe'nin borsada işlem gören hisseleri ve ve prestiji de sözkonusu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Osman Altunterim
    Fenerbahçe'nin soruşturma ile ilgili yayın yasağı talebi reddedilecektir.. Kamuoyunu yakından ilgilendiren bir davada bu karar verilemez..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çapkın açıklama yaptı soruçturma devam ediyomuş

allah razı olsun bilmiyoduk

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Osman Altunterim
    Fenerbahçe'nin soruşturma ile ilgili yayın yasağı talebi reddedilecektir.. Kamuoyunu yakından ilgilendiren bir davada bu karar verilemez..
    Yok canım. Milletvekili kasetleri kamuoyunu yakından ilgilendirmiyordu değil mi?

Meselenin korcanın yediği gol ve ya sezerin daha iyi oynaması olduğunu değil bunların önceden anlaşıldığının dellilerin bulunmasıyla bu oyuncular gözaltına alınır yoksa yediği gol,kötü oynadığı maç için olsa ifade için çağrır bırakırlar yani olay bu attı o kaçırdı değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Juventus un bütün yıLdızLarı oynamaya devam etmişti, hiçbir probLem de oLmadı.
    Fenerbahçe'nin 11 yabancısı var, bank asyada max 3 tane ve 23 yaş altı oyuncu oynatma hakkı var. Bu da Stoch hariç tüm yabancı göndermek durumunda kalmak anlamına geliyor ŞAYET durum Fenerbahçe için en kötü şekilde sonuçlanırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yayın yasağı olması saçma olur.Ben olan biteni sürekli takip etmek isterim,bilgi almak için Fenerbahçe'nin açıklama yapmasını beklemek zorunda değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

2 sezon önce Bank Asya'ya düşen Denizlispor Youla Roberts ve Douglas'ı oynatmıştı. Bunlar 23 yaş üstü oyuncular. İlk sene için izin veriliyor...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

altunterim: 11. Ağır Ceza Mahkemesi F.Bahçe'nin yayın yasağı talebini reddetti.

Sayfa 19 / 483 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri