Şu son sakatlık onunda takımında belini büktü, baros ile beraber eksikliğini fazlasıyla hissettik.. Yolu açık olsun..
Şu son sakatlık onunda takımında belini büktü, baros ile beraber eksikliğini fazlasıyla hissettik.. Yolu açık olsun..
Kewell sakatlık sorununu zaten her takımda yaşadı. Yani sakatlığının belli bir tedavisi yok. Bildiğim kadarıyla kronik bir hastalığı vardı yani müzmin sakat derler ya o cinsten. Belli aralıklarla sakatlanarak/hastalanarak sahalardan uzak kalıyordu.
Gitmesi iyi oldu, ancak Türk futboluna ve Galatasaray'a katkıları da yadsınamaz. Yolu açık olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
http://fossacimbom.blogspot.com/2010...h-senturk.html
FCN Blog daha önce de bazı haberleri kesin olarak vermişti.
Galatasarayımız sezon ortasında sözleşme sıkıntısı yaşayan milli oyuncu Semih Şentürk ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile bu sezon sözleşmesi sona eren ve uzatmaması nedeniyle bir süre gündemden düşmeyen, ezeli rakibimizde ciddi sıkıntılar yaşayan Semih ile daha evel üçkez görüşülmüştü. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ile görüşen milli oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Semih Şentürk'e oyuna sonradan girip attığı goller nedeniyle "nöbetçi golcü" lakabı takılmıştı. Milli oyuncunun takımı ile sözleşmesi bu sezon 30 Mayıs tarihinde sona eriyor.
Semih Şentürk'ün yakın zamanda imza atması kimseyi şaşırtmasın..
NOT: Mustafa Pektemek transferi bitti. DHA'nın yaptığı haberin doğru olup olmadığı şüpheli.. Bize göre bu transfer 2.5 milyon euro + devre arasında gönderdiğimiz iki oyuncunun bonservisleri karşılığında transfer tamamlandı.
Mustafa Pektemet,Semih Şentürk,Mehmet Batdal,Milan Baros.Seneye çift forvete mi dönecek acaba Rijkaard,yoksa blog yazarı uçmuş mu hafiften?
So what?
Saike
Semih'in Gs'ye gitmesine ben kendi açımdan ihtimal vermiyorum.Giderse Avrupa'ya gider.
Mustafa süper olurda ben şahsen İstemem Semih'i...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Semih Galatasaray'a giderse yine nöbetçi golcülüğüyle kalır. Semih bunu bildiği için gitmez Galatasaray'a.
Semih'i istemem ama Mustafa Pektemek gelirse sevinirim.. Devre arasında kimleri vermiştik Gençlerbirliğine?
O zaman iyi fiyata kapatmış oluruz bence ama acil sol bek almamız lazım bizim sadece Hakan Balta'yla olacak iş değil..
Mustafa'nın neresi süper olmazki Aygün fıstık gibi adam Rijkaard'ın sisteminede uygun kendisi AML'de oynuyor![]()
Semih'in sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullandı ve 1 sene sözleşmesini uzattı Fenerbahçe.
Aurelio olayında, federasyon, opsiyonu yurt dışına gittiği için geçersiz saymıştı. Aurelio Türk vatandaşı olduğundan FIFA ilgilenmediğini söylemiş, federasyon da, eğer yurt içinde bir takıma transfer olmak istese, opsiyon geçerli olurdu, yurt dışında geçersiz kararını almıştı.
Semih, Türkiye'den bir takıma gidecekse, Fenerbahçe'ye bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor.
"YÜCE ATATÜRK"
'G.Saray'dan kimi alayım ki?'
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav Galatasaray'ın Mustafa Pektemek'i istediğini doğrularken golcü futbolcu karşılığında sarı kırmızılı ekipten 4 milyon Euro istediğini söyledi.
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav Mustafa Pektemek'in Galatasaray'a transferiyle ilgili bir soruya "Galatasaray'dan bu oyuncuya karşılık 4 milyon Euro istedim. Ancak onlar oyuncu takası teklif ettiler. Galatasaray'dan hangi oyuncuyu alacağım. Para konusunu hiç gündeme getirmediler. Mustafa Pektemek, bu şartlarda gelecek sezon da bizimle olacak" diye cevap verdi.
Kerem'in Galatasaray maçının 90 2. dakikasında gördüğü kırmızı kartla ilişkin olarak da Cavcav, "Kerem'in bu hareketi kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Yoksa 30 saniye kala bu yapılır mı? Sözleşme yenilemediğimiz için bu hareketi yaptığını düşünüyorum" dedi.
NtvSpor
4m€ çok fazla bir rakamda değil hani Mustafa gibi çok yönlü bir futbolcu için. İşte böyle böyle takas diye diğer klüpler ile arada uçurum oluyor. Ödeyin bonservisini onlarda kazansın sizde kazanın.
Mustafa için fazla bir miktar bence 48 ay olsa FM'deki gibi ucuz olurdu ama![]()
Mustafa'yı ucuza kapatabilirsek iyi bir transfer yapmış oluruz..Ucuza kapatamayacaksak hiç almayalım daha iyi..Orhan Şam'ı almalıyız defansa bence adam hem sağ bekte oynuyor stoperde..İyi bir transfer olur Gençler'den ama FB ile anılıyor kendisi..
4M€ Mustafa için fazla değil ama GS için fazlao yüzden 3M€'ya bağlasınlar bu işi...
Screw you guys, I'm goin' home
Mehmet Topalın 5mn a gittiğini düşünrsek çok para 4mn.
Pektemek ne yapmşki değeri 4mn??
Kaç defa A milli olmuş? Kaç defa büyük bi takımda oynamş?Hangi avrupa takmları onu izlemeye gelmiş?
4mn gerçkten çok.
Arda Turan : Gelecek sezon da Galatasaray'dayım..
Takımımızın genç yıldızı ve kaptanı Arda Turan, Amerika'daki Milli Takım kampında sezonu değerlendirirken, “Vicdanım rahat. Sezon boyunca elimden gelen her şeyi yaptım. A.Sami Yen'de kaybettiğimiz Fener derbisi bizi bitirdi. Sezonu kupasız bitirdik ama milyon eurolar harcayan Real de fa...rklı değil. Gelecek sezon da G.Saray forması giyeceğim. Benim 2012'ye kadar sözleşmem var. Yeni stadımızda büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bursa'nın sezon başından bu yana her şeyi doğru yaptığını belirten Kaptan, “Onları kutluyorum. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiler” dedi.
Kaynak : http://www.webaslan.com/
--
Daha geç olmadan gitseydin kaptan.. (:
Semih gelmesin yaaa.... İnşallah öyle bir hataya falan düşmez bizimkiler. kesinlikle istemem ben Semih'i... Genç forvet alsınlar türk alacaklarsa. yabancı alınacaksa da baros'a partner ya da tamamlayıcı türden alınabilir...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
'Genç Semih' işte.![]()
Arda NtvSpor'a yaptığı açıklamada demişti transfer konusunda bir şey diyemem demişti galiba öyle hatırlıyorum Adnan Polat'ta daha önce Arda sözleşmeli futbolcumuz demişti para lazımsa satarlar ama şu son maça bakarak konuşuyorum Arda 2010-2011 sezonunda döktürecek bunun sinyalini veriyor..Attığı golden demiyorum oyunundan vs..
Bu arada beğenilmeyen Arda'nın bu sezon oynadığı 49 maçta 11 gol 28 asisti var. Ligimizin asist kralı da Arda.
Kimse yanlis anlamasin ama M.Pektemek'in o kadar para edecegini kesinlikle dusunmuyorum. Su ana kadar buyuk maclarda hicbirsey yapamadi, attigi goller de cogunlukla karambol golleri. Klasik son vurusu disinda fazla ozelligi olmayan bir oyuncu, ki GS'nin forveti cok daha komple olmali, bana gore I.Parlak'tan veya Z.Biryol'dan bir farki olmaz. M.Pektemek'e o parayi verene kadar bonservissiz Necati ve M.Yildiz (yeniledi gerci) duruyor.....
Arda'nın dünkü oyunundan sonra gerçekten yüreğime su serpildi.. Kafasını futbola vermiş,temiz bir sayfa açmış Arda'yı gördüm ben dün. Ayrıca Necati kulübü o kadar karıştırdıktan sonra bir daha alınacağına ihtimal vermiyorum,M.Yıldız oyun düzenimize uymuyor ve ayrıca Mustafa'yı alınca en az 5 yıl bu kulübe hizmet edebilir potansiyeli yüksek ama diğerlerinin yaşı artık geçti zaten.
Bir BJK'li olarak insallah GS'ye gider diyorum, GS 4 milyon euro'yu cope atmis olur boylece. Tek forvet oynayip M.Yildizi oyun duzenimize uymuyor (M.Battal uyuyor mu?) diyip de M.Pektemeki (tek forvet hayatta oynayamaz) istemek nasil birsey onu da anlamiyorum. GS taraftari biraz fazla yonetimine ve antrenorune guveniyor bence. Devre arasinda da herkes Jo ve Giovaniyi goklere cikarirken ben herkesi karsima alip elestirmistim burada. Yine M.Battal ve S.Ozkan transferleri de sacma bana gore, biri 24 yasina gelmis hala 1.ligde tek maci yok, digeri BJK'de istenmeyen adam olmus zaten. Aydin Yilmaz ve Yaser Yildiz'dan farklari yok, bunlari alana kadar GS altyapisindan oyunculara sans verse daha iyi olur.