Burada az yapmis diyenler Zokora'nin tekmesine neler demisti?bu mantikla
Zokora az yapmişsin oğlum.
Fenerbahçeli futbolcularda alışılmış bir şey insanlara dayılanmak.
sadece tokatla kalmasaymış iyiymiş.
Oooh ne de güzel yapmış.Sen adamın emegine hakaret edersen yersin tokadı.Keşke daha okkalı birşey çaksaymış.
Taraftarı ile fotoğraf çektiren insanları ortada hiç bir şey yokken tahrik edeceksin sonra suçlu mehmet topuz olacakgüzel işmiş. Adam gibi dövebilseydi iyiydi,üzüldüm çocuğun kolay kurtulduğuna.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Az yapmış.
Açıkçası şuraya girip böyle haberleri gördüğümde önce futbolcumuz için üzülüyorum, ama böyle tahrik edici mesajlar görünce daha da sağlam vuraydın demekten kendimi alıkoyamıyorum.
Karakter meselesi işte başka bir şey değil.
Emre'de hak etmisti, bu taraftarda haketmis. Allahin evinde ibadetten baska bir amacla ordaysan zaten orayada gitme.
M.Topuz'a karaktersiz demeden önce neden böyle bir hareket yaptığını sorgulamak lazım.
M.Topuz durduk yere mi tokat atmış? Adam şampiyon olduğumuz yıl 34 maçın 34'ünde de forma giymişti ve en çok ter akıtan oydu. Sen adamın emeğine laf edersen, kusura bakma ama tokadı yersin.
Şike nedir, emek hırsızlığıdır. Topuz'u eleştiren arkadaşlar gidip bir inşaat işçisine "emek hırsızı" desin, onun emeğine laf etsin, bakalım işçi ne yapıyor. Denemesi bedava.
Şiddetin her türlüsü kötüdür, savunulacak bir yanı yoktur ama bu adam canı sıkıldı diye gidip tokat atmamış.
Eleştiren arkadaşlar el insaf.
Zokora'yla bu olayı baglayan beyinlere diyecek lafım yok.
Bu arada herkes kendi karakterini sorgulasın.![]()
Çok az yapmış. Gittikçe azalacak gibi.
Beyler uzatmayın yahu nolmuşsa olmuş Topuz bence çokta haksız değil...
ALLAH'IN EVİNDE MÜNAFIKLIK ÇIKARMAYA UTANMIYOR MUSUN?"
Cami imamının ise Trabzonsporlu taraftarı, "Allah'ın evinde münafıklık çıkarmaya utanmıyor musun? İbadet etmeye gelmiş insanlara bu suçlamayı sen ne hakla yaparsın" sözleriyle eleştirmesi, cami cemaati tarafından alkışlandı.
İmamda bombaymış![]()
http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=1009
Ne kadar doğrudur acaba ?
Cnnturk bir türlü karara bağlayamadı işi. 1 hafta önce de "Uefa'nın kararı yarın belli olacak" demişlerdi.
Topuz olayına gelince; insanında sabrı bir yere kadar. Son raddeye gelince dayanamamış. Ne yalan söyleyim ben olsam aynı tepkiyi verirdim. Bu arada gs transfer konusuna her hangi bir taraftar yorum yapınca " burası bizim forumumuz gidin" diyenler burada niye yorum yapıyor anlamış değilim? Ha keza bana göre herkes istediği yere yorum yapabilir, sonuçta burası TARAFTAR sitesi değil diye biliyorum.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Hatta bu sefer kovmakla kalınmamış, dövülmüş.
karar verilmiş(fedarosyon ve uefa tarafından) herkes öyle herkesin içinde kafasına göre konuşamaz konuşur diyorsanız aha sonu böyle olur