Başlığa tıkladım dedim bakayım biraz Takımım ile ilgili neler konuşuyor arkadaşlar.Yahu bari burda rahat bırakın insanı .Galatasaraylıdan çok Fenerbahçeli yorumu var.Ortalığı karıştırmaya gerek yok.Herşeyin mantıklı bir açıklaması varda bi Fatih hocanın konuşması kalmış koca ligden geriye.Canına yandığım dünyası.
Şimdiden 30.000'i geçmiş kombine alan kişi sayısı. Alacak kişilerin ellerini hızlı tutması lazım zira böyle giderse stadda yer bile kalmayacak sadece kombineliler dolduracak![]()
Gidin Euro 2012 izleyin , yine neyi tartışıyorsunuz![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Galatasaray'da kombine fiyatları çok iyi gerçekten. Biz de 5 maç ceza olmasına rağmen bizde 750'den başlıyor indirim de yok.
Seninle futbol alanında güzel sohbetler ediyoruz ama klasik Fenerbahçeli görüşünü kenara koymadıkça birbirimize aynı soruları sorarız. Ne olsa "Fenerbahçe" diye görmekten vazgeçmenin zamanıdır. Dünya Fenerbahçe üzerinden dönmüyor. Yine ana konuyu gözden kaçırıp "biz", "Fenerbahçe" diye görüyorsun.
Senaryo, Türk futbolunun dengesi bozulmasın diye yani birilerinin cebi dolsun diye yapılan yanlışlardır. Buraya, buraya ve buraya odaklanmak lazım.
Galatasaray'ın 7/24 eleştirmesi gerekiyor zaten. Bu yapılanlardan direk olarak Galatasaray etkilenmese bile Türk futbolu etkilendi. Galatasaray da bu ailenin içindeyse eğer kabuğu zarar görmüş bir oluşumda Galatasaray'ın da zarar görmesi doğaldır.
Galatasaray'ın sadece 2 yanlışı var. Konuşacağımız çok şey var deyip konuşmamaları birinci yanlışlarıdır. Maçlar oynanırken ortalık gerilmesin diye susuyor olabilirsin. Şampiyonluğu kaybetseydin anında konuşacaktın ama şampiyon olunca araya zaman koydular, belki de hiç konuşmayacaklar.
İkinci yanlış ise, biz ligi şampiyon bitirdik bir lig daha yapalım dediler mantığıdır. Herkes sürecin başında bu finali bilerek yola çıktı. (2 kere şampiyon kısmı espiri olduğu için ayrı tutuyorum)
11 Temmuz Rosenheim´da TSV Rosenheim´a karsi hazirlik maci var. 29 Temmuz da ise 1860 Münich ile Allianz Arena'da hazırlık maçı oynayacak
Oktay Mahmuti ile yollar ayrılmış.Ulan bi anlaşamadınız adamla.Yazık oldu.
Bülent Korkmaz.. Oktay Mahmuti..
Böyle karakterli adamları harcamak.. Utanıyorum.
Oktay Mahmuti, reyistir, kraldır. Çok enteresan varsayımlar var, herkes ayrılığın sebebi için bir şeyler söylüyor. Sonuçta ne olursa olsun, Galatasaray > Oktay Mahmuti.
Muhtemelen Erman Kunter gelicek.Obradovic felan gelseydi bari Wild-Card için avantaj sağlardı.
Son Dakika:Galatasaray Medical Park, yeni sezon icin Ergin Ataman'a resmi teklifini iletti.
Hayır ya bu adam gelmesin. Hiç ısınamadım bu adama . Kötü karakter tipi var adamda![]()
Last edited by Nedvedmania : 13.Haziran.2012 at 14:28
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
geçen hafta ergin atamanada teklif yapti diyorlar![]()
Benim bildiğim Ergin Ataman için Galatasaray'lı diyorlardı uA forumda. Liseli tayfanın istediği Erman Kunter'e tercih ederim ben Ergin hocayı sonuçta Beşiktaş'la bu sezon yaptıkları ortada. Ama Ergin Ataman kendisini sahiplenen Beşiktaş'ı bırakır mı ya da Fikret Orman bıraktırır mı bilemem.
Screw you guys, I'm goin' home
Açık konuşalım, İpekçi'de "Mola alsana mola alsana Ergin Ataman mola alsana" diye bağırdıktan sonra olur da Ergin Ataman yeni koç olursa, taraftarların midesi bunu nasıl kaldıracak acaba ?
Ünal Aysal '' Çok kısa sürede 35.000 kombine sattık.Kombine satışını durdurmayı düşünüyoruz, o derece yoğun ilgi var ''
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aynı dakika içinde oyuncuya söverken, yaptığı bir hareketle de adamım diye övebilen bir taraftar kitlesi var Türkiye'de.
Ergin Ataman gelirse başlarda tepkiler olur, başarıya odaklanmış bir ülke olduğumuz için zaman içinde tepkiler, sevgiye dönüşebilir.
Mahmuti konusunda isyanlarda olan çok insan görüyorum, Mahmuti olur da Fenerbahçe'ye giderse, ilk derbi de Mahmuti'ye sövecek ilk insanlar bugün isyan edenler olacaktır.
@SaLviO
Afrika sıcak, diğer takımların da teklifleri yetersiz olduğu için açıklanmamıştır herhalde..
Sürekli hakemlere ettiği küfür yüzünden eleştiri alan koçun şimdi de yönetime küfür ettiği için gönderildiği haberi dolaşıyor. İşin ilginci bir Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra da bu konudan yakınmıştı kendisi.