Süper Kupa finali 11 Ağustos'ta Erzurum'da.
Süper Kupa finali 11 Ağustos'ta Erzurum'da.
Ahaha ağlamalı tişörtten almak lazım![]()
Hemen üstünüze niye alınıyorsunuz yahu
Bu arada Kadıköy Hatırası'nı hala alamadım onu bulduğum an Şampiyonluk Yarınlara Kaldı ile birlikte alacağım dışarıda gezeceğim![]()
![]()
Kolundaki barkod kısmında ne yazıyor acaba
http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Efsane geri döndü 6-0 tarifesiAslanın kukla olarak oynatıldığı bir tişört hatırlıyorum 2007 sanırsam. "Şampiyonluk yarınlara kaldı" bundan daha saygısız ama tabii ki.
Ya arkadaşlar takmayın böyle mevzulara. Yok 6-0 T-shirtüymüş yok şampiyonluk yarınlara kaldı t-shirtüymüş. Bunlar ufak rakibe yapılan zararsız satışmalardır. Böyle ürünlerin çıkarılması normaldir. Şampiyonluk yarınlara kaldı genellikle sonuna küfür getirilerek söyleniyor. Yapılmaması gerek o nitekimde hem Fenerbahçe hemde Galatasaray tribünlerinde küfür epey bi azaldı. Atışmalar küfürsüz, renkli olmaya başladı. O yüzden fazla uzatılacak mevzular değil bunlar.
T-shirt konusuna gelince de bu ağlayan adamlı t-shirt feci olmuş, alınır.
Screw you guys, I'm goin' home
Rakibin adı yazmıyor , istediğimizi çıkartırız kimseye hesap vermek zorunda değiliz![]()
Eğlenmek herkesin hakkıdır ben ortada bi saygısızlık görmüyorum şampiyonsan , kazanansan rakibine takılma hakkın olur . Yeri geliyo biz de takılıyoruz , büyütmeyelim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aahaha biride kufur diyor rakibeyahu rakibe en ufak kufuru birak adi bile gecmiyor
Last edited by Nedvedmania : 15.Haziran.2012 at 17:20 Reason: Kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
Ama biraz abartmışız rakip taraftarlar da haklı bize karşı böyle bir şey yapılmış olsa denmedik şey bırakmazdım.
Rakibin yaptığı şeylerden bir farkı yok benceAma ben maskeyi beğenmedim daha güzel bir şey olabilirdi.Bizim futbolcuların o hareketi yaparken resmi olabilirdi veya bir tane bonus kafa
![]()
Felipe Melo @_FelipeMelo_
Son mesajı yanlışlıkla retuitada ne anlama geldiğini bilmiyor oldu!
@MerveeVurgun @_FelipeMelo_ ve artık melo yok ne yazıkki galatasarayda
Felipe Melo tarafından retweetlendi
Hehe Melo Türkçe tweet attı twitterdaGaribim google translate kullanmış
![]()
Goal.it' Konuşan Abbiati ; Galatasaray Şampiyonlar Lig'inde Her Zaman Tehlikelidir . Grubumuza Düşmesini İstemem .
Your nightmare is back again.
Yarım kalan iş tamamlanacak o kupa buraya gelecek.
![]()
O kupanın buraya gelmesi için daha alacağımız çok yol var da Şampiyonlar Ligi'nin daimi takımı olmamız gerek Arena'yı cehenneme çevirmemiz gerek. Herşey şampiyonlar ligi'ne göre planlı ve akıllı yürütülürse inşallah o kupayı bir gün kaldırırız. Bize de çok iş düşüyor bu konuda.
İnşallah o kupayı Galatasarayımızın müzesinde görmek nasip olur ama çok zor.
uefa ve super kupa geldi , sampiyonlar ligide neden olmasin ? sadece biraz zaman.
Aşağıda sildiğim mesaj oydu. Haberi ekledim sonra bi bakayım Goal.it diye site varmıymış diye. Baktım ki yokmuş sildim mesajımı![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şampiyonlar ligi için önce devamlılık lazım.Devamlılık kazanınca başarılar yakalamak lazım çeyrek final yarı final gibi artık onları da yapınca kupayı kazanmayı düşünebiliriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adnan Öztürk:
''Beşiktaş camiasına saygısızlık olarak kimse algılamasın ama konuşulan konu benim açımdan çok nettir. Galatasaray'da demokratik oylama yapılacaktır. Benim cevabım kesinlikle hayırdır. Bunun fiziken de manevi sebeplerle de olması mümkün değil. Bence bu konuyu zorlamamak lazım.''