Sayfa 192 / 1204 İlkİlk ... 921421821901911921931942022422926921192 ... SonSon
5,731 ile 5,760 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sorun Daum ile Semih arasında değil ki sorun daha büyük, o nedenle hoca değişir ve gelen hoca ısrarla Semih kalmalı demezse, Semih ayrılacak, 6 aydır bilinen bir şey Semih'in takımdan gönderileceği.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Allah aşkına Türkiye'de Baros'u kesecek forvet var mı? yok! Rijkaard tek forvetten vazgeçtimi hiç? Hayır! Demekki as kadroda 1 forvet olacak ve gelen adam yedek kalacak. 10 yıl FB kulübesinde oturan adam 5 yılda bizde oturup futbolu bırakır işte
    Kendin soruyorsun kendin cevaplıyorsun..

Baros iyi bir forvet Türkiyede çok rahat kesecek oyuncu bulursun Batuhan bile Baros'u kesebilir yeterki sen o oyuncuya oynatacağını hissettir..

Baros bana Milito değil ya Türkiyede tek olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben demiştim bu adam yurtdışına çıkamaz kim alır ya hiç oynamayan bir adamı.Anca bizim takımlarımız alır demiştim bakın GS ile ablaşmış galiba.Anlaşmadıysada anlaşır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

daum'un gidip aykut kocaman'ın teknik direktör olması gündemde. eğer gerçekleşirse semih bir yere gitmez.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih mi? Aman Allah korusun.Baros ve Batdal var ne gerek var Semih'e...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Semih mi? Aman Allah korusun.Baros ve Batdal var ne gerek var Semih'e...
    eminim şuan fenerbahçe'de değil de bir anadolu takımında olsaydı gelsin derdiniz

semih şuanda türkiye'nin en önemli forvetlerindendir. sadece değeri bilinmiyor. müthiş bir maç eksiği var. bunu tamamlayıp bir de form tutarsa değerine değer katar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi forvet olabilir ancak takımımıza bir şey verebileceğini düşünmüyorum.Gelirsede 34 maçın 30'unda yedek kalır..Belki Türkiye Kupası'nda oynar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    İyi forvet olabilir ancak takımımıza bir şey verebileceğini düşünmüyorum.Gelirsede 34 maçın 30'unda yedek kalır..Belki Türkiye Kupası'nda oynar...
    hiç emin olmayalım. bakarsın baroş bir sakatlık daha yaşar. 2009-2010 sezonunda mumla aradığınız ama bulamadığınız oyuncu bir forvet oyuncusu değil miydi? ne kiralanan jo, ne de eldeki mevcutlar baroş'un yerini dolduramadı. belki de şampiyonluk bu yüzden kaçtı.

demek istediğim, olası bir baroş sakatlığında mehmet batdal'ın eline ayağına mı bakacaksınız?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    hiç emin olmayalım. bakarsın baroş bir sakatlık daha yaşar. 2009-2010 sezonunda mumla aradığınız ama bulamadığınız oyuncu bir forvet oyuncusu değil miydi? ne kiralanan jo, ne de eldeki mevcutlar baroş'un yerini dolduramadı. belki de şampiyonluk bu yüzden kaçtı.

demek istediğim, olası bir baroş sakatlığında mehmet batdal'ın eline ayağına mı bakacaksınız?
    Doğru diyorsun ancak lafı uzatmadan doğruyu söylemek gerekirse Fenerbahçe'de oynayan bir oyuncuyu takımımızda görmek istemiyorum açıkçası.Kaldı ki Semih'i hiç istemem.Anlıycağınız oyuncu kalitesiyle alakalı bir durum değil

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Kendin soruyorsun kendin cevaplıyorsun..

Baros iyi bir forvet Türkiyede çok rahat kesecek oyuncu bulursun Batuhan bile Baros'u kesebilir yeterki sen o oyuncuya oynatacağını hissettir..
    Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Baros bana Milito değil ya Türkiyede tek olsun.

Yaww bırak Allahını seversen Nereye kesiyor ? İsim olarak da kalite olarak da Baros'un alternatifi yok şu an ülkede...

Fenerbahçe'den oyuncu alınmasını ben de istemem ama alınacaksa da Gökhan gönül , Emre ve Lugano dışındaki HİÇBİR oyuncunun bize fayda sağlayacağını zannetmiyorum.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Semih çok kaliteli bir forvet bence avrupanın kalburüstü takımlarında rahatlıkla oynayabilir ama galatasarayın şuan forvete ihtiyacı yok gibi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Semih çok iyi olur bence eğer gelirse FB'ye de büyük bir ders veririz..Adamın kıymetini bilmiyorlar..Adamı 1 maçta oynattı Fener şhow time yaptı(5-2'lik Sivas maçı..) Guiza'nın 10 maçta yapamadığını 1 maçta yaptı..

Del Piero_10 Misafir

Semih'i bedavaya almak Galatasaray için bu yazın en faydalı transferi olur.

Scoutgs Semih'le hic bir anlasma olmadi diye yazmis yani yok böyle bi transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih'le Mehmet Battal kıyaslanacak oyuncular değil. Semih Battal'dan 2 gömlek daha üstün bir oyuncu,oynayışı ve tecrübesiyle.. Mehmet Battal daha genç bir oyuncudur gelişme gösterebilir orası ayrı. Ama Semih'i alacaksak eğer kesinlikle sürekli olarak oynatmalıyız yani Semih 34 maçın bi 17-20sinde oynamalı ki tam verim alabilelim veya çift forvet oynamalıyız ki Semih bize faydalı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Mehmet Batdal gercekten cok gencmis, sadece 24 yasinda.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Mehmet Batdal gercekten cok gencmis, sadece 24 yasinda.....
    23 yaşında olunca genç kabul ediliyor da 24 olunca mı yaşlanmış olgunlaşmış oluyor ? Ben zaten "daha" genç demiştim farkındaysan eğer.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Dogum tarihi 24 subat 1986 olduguna gore 24 yasinda. Semih ise 27 yasinda, yani aralarinda sadece 3 yas var. Kaldi ki Semih kalitesi ve tecrubesi ile M.Batdal'i ezip gecer, yani Semih yerine Batdal'i istemek su an mantiksal olarak olabilecek birsey degil, sadece duygusal olarak olabilir....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Dogum tarihi 24 subat 1986 olduguna gore 24 yasinda. Semih ise 27 yasinda, yani aralarinda sadece 3 yas var. Kaldi ki Semih kalitesi ve tecrubesi ile M.Batdal'i ezip gecer, yani Semih yerine Batdal'i istemek su an mantiksal olarak olabilecek birsey degil, sadece duygusal olarak olabilir....
    Eğer Batdal'ı Semih'e tercih etmek sözünü bana ediyorsan gönderilerimi tekrar okumanı öneririm..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"Önce Fenerbahçe"

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Semih Şentürk'ün babası Sabit Şentürk, oğlunun Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddianın doğru olmadığını söyledi.

Sabit Şentürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Semih Şentürk'ün halen ABD'deki Milli Takım kampında bulunduğunu hatırlatarak, ''Oğlumun Galatasaray ile anlaştığı doğru değil. Önce Fenerbahçe... Anlaşılırsa, Fenerbahçe'de kalır, değilse başka takımlar gündeme gelebilir'' dedi.

Semih'in Milli Takım kampından sonra İzmir'e geleceğini ve yetiştiği kulüp olan Özçamdibi'nin etkinliğine katılacağını belirten Sabit Şentürk, ''Daha sonra tatile çıkacak, transfer konuları bunlardan sonra'' diye konuştu.

Ligtv.com.tr

Ben Semih'in ezeli rakiplerimizden birine gideceğini zannetmiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben de Semih'in ezeli rakiplerinizden bize gelmesini istemiyorum Gelmesin abi ya ne işi var? Bir atasözü vardı "Taş yerinde ağırdır." gibi birşeydi galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu arada Çaglar ile büyük ölçüde anlasma saglanılmıs ...Umarım gelir artık...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu arada Çaglar ile büyük ölçüde anlasma saglanılmıs ...Umarım gelir artık...
    milli maçtaki performansından sonra pazarlık yapmayıp Ali İpek'in istediği ödeme şekli kabul edecekler diye yazıyordu milliyette...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aynen , vadesiz demiş Ali İpek nakit istiyor ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yıllardır diyoruz sağ bek sorun bizde,aslında sorun olan taraf sol bek.Hiç beğenmiyorum ben Balta'yı.Adam kaçırıyor,yavaş.Çağlar ilaç olur belki.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

papatya falları bu kez de Sinan Bolat diyor keşke alınsa da artık bir türk kaleciye bırakılsa kalemiz ama yalandır sanırım....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benfica Dos Santos için 6.5 milyon euro teklif et(miş) Tottenham'a..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

vederson'u gs almış deniliyor haber sitelerinde umarım doğrudur
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    vederson'u gs almış deniliyor haber sitelerinde umarım doğrudur
    büyük ihtimal doğru
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wederson iyi alternatif bence gitmesine gerek yok , yedek kalmayı sorun etmiyor.
    Last edited by titates1 : 25.Mayıs.2010 at 12:54

Mesaj Yetkileri