Sorun Daum ile Semih arasında değil ki sorun daha büyük, o nedenle hoca değişir ve gelen hoca ısrarla Semih kalmalı demezse, Semih ayrılacak, 6 aydır bilinen bir şey Semih'in takımdan gönderileceği.
Sorun Daum ile Semih arasında değil ki sorun daha büyük, o nedenle hoca değişir ve gelen hoca ısrarla Semih kalmalı demezse, Semih ayrılacak, 6 aydır bilinen bir şey Semih'in takımdan gönderileceği.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben demiştim bu adam yurtdışına çıkamaz kim alır ya hiç oynamayan bir adamı.Anca bizim takımlarımız alır demiştim bakın GS ile ablaşmış galiba.Anlaşmadıysada anlaşır.![]()
daum'un gidip aykut kocaman'ın teknik direktör olması gündemde. eğer gerçekleşirse semih bir yere gitmez.
(/s)
Semih mi? Aman Allah korusun.Baros ve Batdal var ne gerek var Semih'e...
İyi forvet olabilir ancak takımımıza bir şey verebileceğini düşünmüyorum.Gelirsede 34 maçın 30'unda yedek kalır..Belki Türkiye Kupası'nda oynar...
hiç emin olmayalım. bakarsın baroş bir sakatlık daha yaşar. 2009-2010 sezonunda mumla aradığınız ama bulamadığınız oyuncu bir forvet oyuncusu değil miydi? ne kiralanan jo, ne de eldeki mevcutlar baroş'un yerini dolduramadı. belki de şampiyonluk bu yüzden kaçtı.
demek istediğim, olası bir baroş sakatlığında mehmet batdal'ın eline ayağına mı bakacaksınız?![]()
(/s)
Yaww bırak Allahını seversen
Nereye kesiyor ? İsim olarak da kalite olarak da Baros'un alternatifi yok şu an ülkede...
Fenerbahçe'den oyuncu alınmasını ben de istemem ama alınacaksa da Gökhan gönül , Emre ve Lugano dışındaki HİÇBİR oyuncunun bize fayda sağlayacağını zannetmiyorum.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Semih çok kaliteli bir forvet bence avrupanın kalburüstü takımlarında rahatlıkla oynayabilir ama galatasarayın şuan forvete ihtiyacı yok gibi
Semih çok iyi olur bence eğer gelirse FB'ye de büyük bir ders veririz..Adamın kıymetini bilmiyorlar..Adamı 1 maçta oynattı Fener şhow time yaptı(5-2'lik Sivas maçı..) Guiza'nın 10 maçta yapamadığını 1 maçta yaptı..
Semih'i bedavaya almak Galatasaray için bu yazın en faydalı transferi olur.
Scoutgs Semih'le hic bir anlasma olmadi diye yazmis yani yok böyle bi transfer.
Semih'le Mehmet Battal kıyaslanacak oyuncular değil. Semih Battal'dan 2 gömlek daha üstün bir oyuncu,oynayışı ve tecrübesiyle.. Mehmet Battal daha genç bir oyuncudur gelişme gösterebilir orası ayrı. Ama Semih'i alacaksak eğer kesinlikle sürekli olarak oynatmalıyız yani Semih 34 maçın bi 17-20sinde oynamalı ki tam verim alabilelim veya çift forvet oynamalıyız ki Semih bize faydalı olsun.
Mehmet Batdal gercekten cok gencmis, sadece 24 yasinda.....
Dogum tarihi 24 subat 1986 olduguna gore 24 yasinda. Semih ise 27 yasinda, yani aralarinda sadece 3 yas var. Kaldi ki Semih kalitesi ve tecrubesi ile M.Batdal'i ezip gecer, yani Semih yerine Batdal'i istemek su an mantiksal olarak olabilecek birsey degil, sadece duygusal olarak olabilir....
"Önce Fenerbahçe"
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Semih Şentürk'ün babası Sabit Şentürk, oğlunun Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddianın doğru olmadığını söyledi.
Sabit Şentürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Semih Şentürk'ün halen ABD'deki Milli Takım kampında bulunduğunu hatırlatarak, ''Oğlumun Galatasaray ile anlaştığı doğru değil. Önce Fenerbahçe... Anlaşılırsa, Fenerbahçe'de kalır, değilse başka takımlar gündeme gelebilir'' dedi.
Semih'in Milli Takım kampından sonra İzmir'e geleceğini ve yetiştiği kulüp olan Özçamdibi'nin etkinliğine katılacağını belirten Sabit Şentürk, ''Daha sonra tatile çıkacak, transfer konuları bunlardan sonra'' diye konuştu.
Ligtv.com.tr
Ben Semih'in ezeli rakiplerimizden birine gideceğini zannetmiyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben de Semih'in ezeli rakiplerinizden bize gelmesini istemiyorumGelmesin abi ya ne işi var? Bir atasözü vardı "Taş yerinde ağırdır." gibi birşeydi galiba
![]()
Bu arada Çaglar ile büyük ölçüde anlasma saglanılmıs ...Umarım gelir artık...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aynen , vadesiz demiş Ali İpek nakit istiyor ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yıllardır diyoruz sağ bek sorun bizde,aslında sorun olan taraf sol bek.Hiç beğenmiyorum ben Balta'yı.Adam kaçırıyor,yavaş.Çağlar ilaç olur belki.
papatya falları bu kez de Sinan Bolat diyor
keşke alınsa da artık bir türk kaleciye bırakılsa kalemiz ama yalandır sanırım....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benfica Dos Santos için 6.5 milyon euro teklif et(miş) Tottenham'a..
vederson'u gs almış deniliyor haber sitelerinde umarım doğrudur![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Wederson iyi alternatif bence gitmesine gerek yok , yedek kalmayı sorun etmiyor.
Last edited by titates1 : 25.Mayıs.2010 at 12:54