Trabzon kariyerine bakınca vasatında vasatı yahu , İsmail ama Fener'de istatistikleri alt üst eder bilemem .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Guiza ya tahamüL eden Daum, Semih`e şans vermeyen Daum, Gökhan ÜnaL dan ne bekLenti içerisinde acaba, garip.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fenerbahçemizin yeni transferi Gökhan Ünal, takımımızın kamp yaptığı Antalya'ya geldi.
İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya'nın karşladığı oyuncumuz Gökhan Ünal, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Transferinin biraz geç, ancak tam zamanında olduğunu, çünkü Fenerbahçe'ye olgun çağında geldiğini belirten Gökhan, ''Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta Trabzonspor'a, kolaylık sağladığı için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha farklı bir Gökhan karşınızda olacak'' dedi.
Fazla idman eksiği olmadığını dile getiren Gökhan Ünal, ''Kendimi çok iyi hissediyorum. Ligin ikinci yarısında daha farklı bir Gökhan olacak. Daha diri, daha güçlü Gökhan olacağıma inanıyorum. Fenerbahçe'ye gelmeden önce Mehmet Topuz ile görüştüm ve olumlu şeyler anlattı. Takımda uyum sorunu yaşayacağıma inanmıyorum. Milli takımdan da tanıdığım arkadaşlarım var. Forma rekabeti illa ki olacak ve bunda da Fenerbahçe kazanacak.'' diye konuştu.
Fenerbahce.org
Bu arada 39 numarayı almış.
http://www.youtube.com/watch?v=CuCef...layer_embedded
Last edited by TR.CaPTaiN : 17.Ocak.2010 at 03:09
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yeni Anelka![]()
Yeni bir Anelka'yım diyor yani...
Hadi hayırlı olsun.. Alınmasına sevindim çünkü gökhan bence rakip savunma karşısında her zaman büyük tehdittir.. Hani Rıdvan derdi ya "ben savunma olsam onla oynamak istemem" diye; Gökhan da öyle bi oyuncu işte..
Her oyuncu gol kaçırır. Ancak Güiza kadar kaçırabilir mi? Ve, ya atarsa??
Umarım faydalı olur. Sonuçta başarı yakalama potansiyeli var. Hep birlikte göreceğiz, açıkcası bende çok umutlu değilim![]()
Dentinho Ve Erik Huseklepp Söylentileri Var...
İkisininde Faydalı Olabileceğini Düşünüyorum...
İkiside Sağ/Sol Kanat Ve Forvet Oynayabilen Oyuncular...
Dentinho Yaşça Genç Olmasıyla Erik İse Maliyetinin Daha Ucuz Olmasıyla Ön Plana Çıkıyor...
Bence Deivid'i Elden Çıkarıp 2'sini Birden Alabilirsek Faydalı Olurlar![]()
Gökhan hiç olmassa Türk, Güiza'dan en büyük artısı bu. Yabancı kontenjanını doldurmuyor.Kadroda bir forvet alternatifimiz oldu. Bu arada Gökhan Avrupa Kupalarında oynamıyor di mi?
Onun yerine Afrika Kupasında bir gözlemci gönderip, orada savaşan bir oyuncu bulsak daha iyi olurdu. Appiah misali...
Avrupada oynayamıyor Batuhan.Bizdeyken Toulouse maçına çıkmıştı.
Tekrardan hayırlı olsun Gökhan..İnşallah başarılı olacak..
Vay be Gökah gitti vallaha Burak gelceği için üzgünüm ama fenerbahçeye hayırlı olsun .
Zaten arada Trabzonspor'a gitmesi yanlıştı. Fenerbahçe Kayseri'de oynarken istediğinde yönetim çok yokuşa sürdü ilanlar falan.![]()
Trabzonspor'un oynadığı maç ön eleme miydi? Ön elemeyse sanırım oynayabilir Gökhan. O kuralda bir değişiklik oldu ama bir türlü yeni k uralı tam anlamıyla öğrenemedik.
Sözleşme imzalayıp, lisans çıkarılması sanırım yarına yetişmeyecek. Burak olayı havada kaldı, ne zaman sözleşme imzalanacağıyla ilgili bir bilgi var mı?
"YÜCE ATATÜRK"
Yarın oynama ihtimali yok o zaman, tabi lisnası çıkartıldıysa ve sadece tören İstanbul'da yapılacaksa bilemem.
"YÜCE ATATÜRK"
En iyisi yarını beklemek, yarın öğrenmiş oluruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aykut Kocaman Türkiye'de değilmiş sanırım.
(/s)
Trabzonspor'dan Gökhan Ünal'ı transfer ederek gol yollarındaki alternatiflerini arttıran Fenerbahçe'de transfer bitmiyor. Sezon öncesi Brezilya'ya giderek Christian Baroni ve Andre Dos Santos'un transferini bitiren Sportif Direktör Aykut Kocaman, aynı ülkeye ikinci kez gitti.
Antalya'ya gittiği açıklanan Aykut Kocaman'ın gizli transfer görüşmeleri için Brezilya'ya gittiği söyleniyor.
Sezon öncesi iyi ilişkiler kurulan Corinthians yönetimiyle görüşmelere yapacak Aykut Kocaman, gelecek vadeden orta saha oyuncusu Dentinho'yu transfer etmek için görüşmelerde bulunacak.
21 yaşındaki golcü geçen sezon takım 2. Lig'den 1. Lig'e çıkarken gol kralı olmuştu. Dentinho, Corinthians formasıyla 130 maçta 41 gol kaydetti.
Goal
Dün Gökhan'ı karşılayanın Aykut Kocaman olmadığını gördüğümde zaten şüphelenmiştim bir yerle mi gitti diye. Daum'un istediği isim, ora sahadan ileriye destek verecek, ofansif özellikleri olan ve sol kanatta oynayabilen birisiydi. Eğer gelirse Özer ne olacak, yabancı sınırlamasıyla kim oynayacak? özer umarım formayı kaptırmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Haber dogruysa Dentinho süper olur.
dentinho gerçekten süper olur ama Özerinde kadro dışı bırakılmasını istemem