Sayfa 192 / 896 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
5,731 ile 5,760 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bana Kalırsa vasat bir transfer ama izlemedn yorum yapmak yanlıs olur..
    Çok şaşırttın beni Alican

Gökhan'ın başarılı olacağını düşünüyorum nedense. Mehmet Topuz faktörüde var ayrıca.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Trabzon kariyerine bakınca vasatında vasatı yahu , İsmail ama Fener'de istatistikleri alt üst eder bilemem .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Guiza ya tahamüL eden Daum, Semih`e şans vermeyen Daum, Gökhan ÜnaL dan ne bekLenti içerisinde acaba, garip.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçemizin yeni transferi Gökhan Ünal, takımımızın kamp yaptığı Antalya'ya geldi.

İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya'nın karşladığı oyuncumuz Gökhan Ünal, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transferinin biraz geç, ancak tam zamanında olduğunu, çünkü Fenerbahçe'ye olgun çağında geldiğini belirten Gökhan, ''Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta Trabzonspor'a, kolaylık sağladığı için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha farklı bir Gökhan karşınızda olacak'' dedi.

Fazla idman eksiği olmadığını dile getiren Gökhan Ünal, ''Kendimi çok iyi hissediyorum. Ligin ikinci yarısında daha farklı bir Gökhan olacak. Daha diri, daha güçlü Gökhan olacağıma inanıyorum. Fenerbahçe'ye gelmeden önce Mehmet Topuz ile görüştüm ve olumlu şeyler anlattı. Takımda uyum sorunu yaşayacağıma inanmıyorum. Milli takımdan da tanıdığım arkadaşlarım var. Forma rekabeti illa ki olacak ve bunda da Fenerbahçe kazanacak.'' diye konuştu.

Fenerbahce.org

Bu arada 39 numarayı almış.

http://www.youtube.com/watch?v=CuCef...layer_embedded
    Last edited by TR.CaPTaiN : 17.Ocak.2010 at 03:09
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yeni Anelka

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yeni bir Anelka'yım diyor yani...

Hadi hayırlı olsun.. Alınmasına sevindim çünkü gökhan bence rakip savunma karşısında her zaman büyük tehdittir.. Hani Rıdvan derdi ya "ben savunma olsam onla oynamak istemem" diye; Gökhan da öyle bi oyuncu işte..

Her oyuncu gol kaçırır. Ancak Güiza kadar kaçırabilir mi? Ve, ya atarsa??

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Her oyuncu gol kaçırır. Ancak Güiza kadar kaçırabilir mi? Ve, ya atarsa??
    Mehmet 1.5 yıldır bu adamın her maçını izliyorum.Emin ol Gökhan'da o kaçırma potansiyeli var. Ya atarsa kısmına gelirsek.Biz bu duyguyu tadamadık umarım siz tadarsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Mehmet 1.5 yıldır bu adamın her maçını izliyorum.Emin ol Gökhan'da o kaçırma potansiyeli var. Ya atarsa kısmına gelirsek.Biz bu duyguyu tadamadık umarım siz tadarsınız.
    Valla ne diyim.. İnşallah .) Kezman, Güiza derken Gökhan atar umarım da şöle bi "oh be" deriz.)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İyide Gökhan öyle çok kötü ortalaması yokmuşki. 3 maçta 1 gol atmış. Çok kaçırdığı için kötü oyuncuymuş gibi geliyo.

Bide niye 39 aldı yaa Nic39 kalsaydı

Sheriff Misafir

Umarım faydalı olur. Sonuçta başarı yakalama potansiyeli var. Hep birlikte göreceğiz, açıkcası bende çok umutlu değilim

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Dentinho Ve Erik Huseklepp Söylentileri Var...
    İkisininde Faydalı Olabileceğini Düşünüyorum...
    İkiside Sağ/Sol Kanat Ve Forvet Oynayabilen Oyuncular...
    Dentinho Yaşça Genç Olmasıyla Erik İse Maliyetinin Daha Ucuz Olmasıyla Ön Plana Çıkıyor...
    Bence Deivid'i Elden Çıkarıp 2'sini Birden Alabilirsek Faydalı Olurlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Dentinho Ve Erik Huseklepp Söylentileri Var...
    İkisininde Faydalı Olabileceğini Düşünüyorum...
    İkiside Sağ/Sol Kanat Ve Forvet Oynayabilen Oyuncular...
    Dentinho Yaşça Genç Olmasıyla Erik İse Maliyetinin Daha Ucuz Olmasıyla Ön Plana Çıkıyor...
    Bence Deivid'i Elden Çıkarıp 2'sini Birden Alabilirsek Faydalı Olurlar
    Erik Huseklepp, süper adam keşke alsak, Dentinhoya tercih ederim. İskandinav kanat oyuncuları her daim sevmişimdir.

Deividi'i Corinthiansa versek bu ikisini alsak en az 2 sene kanat sıkıntısı çekmeyiz. Neden 2 sene derseniz ikisinide 2 seneden fazla elimizde tutamayız

Nesil
    2006

Gökhan hiç olmassa Türk, Güiza'dan en büyük artısı bu. Yabancı kontenjanını doldurmuyor. Kadroda bir forvet alternatifimiz oldu. Bu arada Gökhan Avrupa Kupalarında oynamıyor di mi?

Onun yerine Afrika Kupasında bir gözlemci gönderip, orada savaşan bir oyuncu bulsak daha iyi olurdu. Appiah misali...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Avrupada oynayamıyor Batuhan.Bizdeyken Toulouse maçına çıkmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Avrupada oynayamıyor Batuhan.Bizdeyken Toulouse maçına çıkmıştı.
    Bir tane oyuncu seçebiliyormuşsun bu tarz konumda iken. Öyle bir yorum okudum başka bir forumda.

Tekrardan hayırlı olsun Gökhan..İnşallah başarılı olacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Vay be Gökah gitti vallaha Burak gelceği için üzgünüm ama fenerbahçeye hayırlı olsun .

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten arada Trabzonspor'a gitmesi yanlıştı. Fenerbahçe Kayseri'de oynarken istediğinde yönetim çok yokuşa sürdü ilanlar falan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzonspor'un oynadığı maç ön eleme miydi? Ön elemeyse sanırım oynayabilir Gökhan. O kuralda bir değişiklik oldu ama bir türlü yeni k uralı tam anlamıyla öğrenemedik.

Sözleşme imzalayıp, lisans çıkarılması sanırım yarına yetişmeyecek. Burak olayı havada kaldı, ne zaman sözleşme imzalanacağıyla ilgili bir bilgi var mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Trabzonspor'un oynadığı maç ön eleme miydi? Ön elemeyse sanırım oynayabilir Gökhan. O kuralda bir değişiklik oldu ama bir türlü yeni k uralı tam anlamıyla öğrenemedik.

Sözleşme imzalayıp, lisans çıkarılması sanırım yarına yetişmeyecek. Burak olayı havada kaldı, ne zaman sözleşme imzalanacağıyla ilgili bir bilgi var mı?
    Gökhan kamp dönüşü İstanbul'da imzalayacak büyük ihtimalle abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yarın oynama ihtimali yok o zaman, tabi lisnası çıkartıldıysa ve sadece tören İstanbul'da yapılacaksa bilemem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Yarın oynama ihtimali yok o zaman, tabi lisnası çıkartıldıysa ve sadece tören İstanbul'da yapılacaksa bilemem.
    Çıkartırılmıştır lisans.Kadroda olur yarın bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En iyisi yarını beklemek, yarın öğrenmiş oluruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aykut Kocaman Türkiye'de değilmiş sanırım.
    (/s)

Default Kocaman'dan ikinci Brezilya çıkarması

Trabzonspor'dan Gökhan Ünal'ı transfer ederek gol yollarındaki alternatiflerini arttıran Fenerbahçe'de transfer bitmiyor. Sezon öncesi Brezilya'ya giderek Christian Baroni ve Andre Dos Santos'un transferini bitiren Sportif Direktör Aykut Kocaman, aynı ülkeye ikinci kez gitti.

Antalya'ya gittiği açıklanan Aykut Kocaman'ın gizli transfer görüşmeleri için Brezilya'ya gittiği söyleniyor.

Sezon öncesi iyi ilişkiler kurulan Corinthians yönetimiyle görüşmelere yapacak Aykut Kocaman, gelecek vadeden orta saha oyuncusu Dentinho'yu transfer etmek için görüşmelerde bulunacak.

21 yaşındaki golcü geçen sezon takım 2. Lig'den 1. Lig'e çıkarken gol kralı olmuştu. Dentinho, Corinthians formasıyla 130 maçta 41 gol kaydetti.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Gökhan'ı karşılayanın Aykut Kocaman olmadığını gördüğümde zaten şüphelenmiştim bir yerle mi gitti diye. Daum'un istediği isim, ora sahadan ileriye destek verecek, ofansif özellikleri olan ve sol kanatta oynayabilen birisiydi. Eğer gelirse Özer ne olacak, yabancı sınırlamasıyla kim oynayacak? özer umarım formayı kaptırmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Haber dogruysa Dentinho süper olur.

dentinho gerçekten süper olur ama Özerinde kadro dışı bırakılmasını istemem

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Biz Gabriç'i almadan önce kendi takımıyla ön eleme maçına çıktı.Yöneticiler turu geçersek Gabriç'in ilerleyen turlarda forma giyemeyeceğini açıklamıştı.

Mesaj Yetkileri