Sayfa 192 / 436 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
5,731 ile 5,760 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ilk yarinin ilk 10 dakikasinda kötüydük ama geri kalan 35 dakikada topun hakimiydik.. ikinci yarida yine ilk yari gibi olacak galiba ilk 10 dakika newcastle hakimdi simdi biz hakimiz.. serdar ile merti begendim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Serdar dışında iyi oyuncumuz yok sahada. Uyku getirici fenerbahçe geri dönmüş.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kuyt bitmis bence.. sezon icinde yedek kalabilir böyle oynarsa.. sürekli top kaybi yapiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Selçuk girdi atarız bitane

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alexi cikarip selcugu sokmak nasil bir mantiktir cözemedim bienvenu'yu felan soksaydi anlardik..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kiminle oynuyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Newcastle'la

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

golü yedik bu arada gecmis olsun..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Baron sonunda attı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

cristian atti spikerde diyor 4 kere denedi 4. de kaleyi tutturdu diye

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bu arada sow oruç tutuyor belirtelim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mert ve Serdar gerçekten iyi iş çıkardı. Özellikle Serdar Kesimal geçen sezon göze batmıştı, bizler futbolcuları robot olarak görürüz nasıl sahaya çıktıklarının, o ana kadar nasıl geldiklerinin pek önemi yoktur. Bu adam geçen sezon başında sakatlık yaşadı kamp göremedi, Sezonun yarısında sakattı ve geldiği takıma yeni transfer olmuştu. Kimi futbolcunun oynayarak aştığı bu alışma dönemini o sakat olarak aşmaya çalıştı. Nitekim takımında kötü olduğu bir dönemde yeni bir oyuncu olarak yaptığı hatalar göze battı. Hatayı herkes yapar ama bizlerin içindeki anlamsız yabancı sevdası yüzünden Türk oyuncuları ezmekte daha rahatız. Yobo geçen sezon öyle maçlarda öyle hatalar yaptı ki diğerlerinin yanında hiç kalır ama hiç kimse onun hatalarından bahsetmez keza diğer yabancıların.

Serdar Kesimal çok kaliteli bir oyuncu ve bana göre genç yaşıyla beraber o mevkiyi çok rahat kaldıracaktır.

Maç hakkında genel konuşmak gerekirse bir forvet bir de ofansif yönü ağır ortasaha oyuncusu şart. Alex çıkıyor Selçuk giriyor ?!?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maçın özeti var mı arkadaslar ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ortasahada teknik, oyun kurucu bir oyuncuya ihtiyacımız var gerçekten. İşin hamallığını yapabilecek oyunculara sahibiz. Cristian her ne kadar kötü görüntü çizmese de yaratıcılık konusunda eksik kalıyor. Alex dışında oyunu çözecek adama ihtiyacımız var göbekte.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Vaslui maçının biletleri ne zaman çıkar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Alex'in bugün Tiote'ye attığı çalım sonrası Tiote'nin bonservisi 2-3 milyon euro aşağı inmiştir,düşünülebilir bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ingiliz spikerlerde zaten öve öve bitiremedi alexi fenerbahcenin dünya capinda taninan 2. kaptani ilki schuhmacher di dediler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

schumacher fenerbahçe'de kaptanlık yaptı mı ki?evet araştırdım da biraz yapmış

ayrıca alex dün de çok kötüydü.
    Last edited by sananes : 22.Temmuz.2012 at 13:08
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

schumacher dedik de aklıma geldi.

Fenerbahçe tarihinde 2 tane Müjdat Yetkiner olduğunu biliyor muydunuz? ilki de büyük bir efsanedir kulübümüz için.

http://www.mujdatyetkiner.com/futbolgecmisi.htm

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rumen Basını: "7 Yıldızlı Sikecilerle karşılacağız"

Last edited by Nedvedmania : 22.Temmuz.2012 at 16:44 Reason: Kural 8

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Rumen Basını: "7 Yıldızlı Sikecilerle karşılacağız"

Haberi okurken aldigin zevki tahmin edebiliyorum
    Last edited by Nedvedmania : 22.Temmuz.2012 at 16:48 Reason: Silinen mesajdan alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Enteresan bir olay

Niye haberin yarısını koyuyosun? Art niyetin bu kadarı.

"GSP Gazetesi Fenerbahçe-Vaslui eşleşmesiyle ilgili çirkin bir başlık kullandı: “Deprem! 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var.” Vaslui’yi İstanbul’da bir cehennemin beklediğinin kesin olduğunu yazan GSP Gazetesi’nin haberinde, “Şükrü Saracoğlu Stadı’nın benzersiz bir atmosferi var. Taraftarlar çok fanatik. Alex, Mehmet Topal ve Kuyt, kendilerini maestro gibi göstermeye çalışacaklar. Fenerbahçe büyük paralarla konuşuyor. O yatırımların karşılığı boşa gitmeyecek gibi gözüküyor. Bir düşünün, Moussa Sow 8.8 milyon Euro. Bu, bizim takımın 2 yıllık bütçesi. O yüzden Vaslui’nin işi bir hayli zor. Fenerbahçe’nin toplam maliyeti 126, Vaslui’nin 29 milyon Euro” denildi.

Prosport Gazetesi, Başkan Porumboiu’nun, “Dansözler gibi gitmeyeceğiz” sözlerini başlığa çıkardı. Fenerbahçe’nin hem maddi anlamda hem de kulüp olarak çok büyük olduğunu söyleyen Porumboiu, “Ama bizi kolay kolay korkutamaz, dansöz gibi oynatamazlar. Böyle bir takımla oynamak kolay değil ama kendimizi göstermek amacındayız. Sow güçlü, iyi bir oyuncu. Ancak oyuncularım 2 sene önce ona karşı mücadele etmiş ve başarılı olmuştu. Sow bizi korkutamaz” dedi. Gazete, teknik direktör Şumudica’nın da, “Kafamız eğilerek çıkmayacağız. Rakibi birkaç hafta önce etüd ettim. Bazı zaafları var. Onları kullanmaya çalışacağız” sözlerine yer verdi."

Başkanlarının söyledikleri gösteriyor ki romanyada da herkes aynı fikre sahip değil Fenerbahçe gayet korkulan ve saygı duyulan bir takım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu twittde paylasmislar haberin devamini ben ne bileyim bunun art niyet ile ne alakasi var gidip yabanci takimi niye destekleyim ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dünya takımı sözü birinin icine ancak bu kadar oturabilirdi heralde i̇yiymis
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Arif yakışmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arif'in olayla alakası nedir onu anlamadım ben. Elin Romanya'sında bile adınızın 7 yıldızlı şikeci olarak lanse edilmesinden rahatsız olmuyorsunuz da bu haberin buraya koyulmasından mı rahatsız oluyorsunuz?

Adamların yaptığı doğru değil illaki bol keseden salladılar belki de ama dikkat edilmesi gereken farklı noktaların olduğu kanaatindeyim..

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Arif'in olayla alakası nedir onu anlamadım ben. Elin Romanya'sında bile adınızın 7 yıldızlı şikeci olarak lanse edilmesinden rahatsız olmuyorsunuz da bu haberin buraya koyulmasından mı rahatsız oluyorsunuz?

Adamların yaptığı doğru değil illaki bol keseden salladılar belki de ama dikkat edilmesi gereken farklı noktaların olduğu kanaatindeyim..
    Haberi paylaşması değil devamında yaptığı yorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Haberi paylaşması değil devamında yaptığı yorum.
    Yorumunu görmedim ben direk habere baktım. Kinaye olduğu doğrudur ama yine de şahsen Beşiktaş'ın herhangi bir dış ülke basınında böyle lanse edilmesi beni Arif'in yaptığı kinayeden daha çok rahatsız ederdi.

Fenerbahçe gereken cevabı sahada verir umarım. Sonuçta ülkemizin de temsil edildiği bir arena ve adımızın böyle geçmesi hoş değil.

Mesaj Yetkileri