Açıkçası forma yakışmamışUmarım başarılı olur
Sentugo.
Anlaşıldı Kocaman yine Brezilyalı getirecek.Nedir bu Brezilya sevdası anlamıyorum. Hadi ucuz olsalar neyse. Verdikleri paralar da az değil.
Dentinho geliyor heralde.
![]()
Ben Gökhan'ın başarılı olacağını düşünüyorum.. Bakıldığında Trabzon'da Gökhan'ı zorlayacak güçlü bir alternatif yoktu ancak Gökhan Fenerbahçe'de tutunmak için çok çalışıp kendini aşmak zorunda çünkü önünde Semih ve Güiza gibi 2 önemli isim var.
deivid'i gönderip ikisini birlikte alsak çok müthiş olur aslında![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Deivid duracağına takımda yeni gelen Brezilyalı dursun hiç bir fark olmaz. Yada R.Carlos olacağına yeni alınması muhtemel Dentinho felan gelsin takıma... Böyle patlama yapması muhtemel Brezilyalıları aldıktan sonra sorun olmaz bence.. Gidipte işe yaramayanları almayalım yeter..
Abi iş insanda bitiyor, dil, din, ırk ayrımı yapmayın. Eğer bir oyuncu ortamı bozacaksa zaten Polonyalısıda, Almanıda, Brezilyalısıda bozar. Sonuçta gelecek olan Brezilya'lı uyum sorunu yaşamıyacak. Kaldı ki devre arasında Avrupa'da oynayan iyi bir oyuncu zaten ya Şampiyonlar Liginde oynuyor yada UEFA Avrupa Liginde oynuyordur, almak çok zor olur.
Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Colin Kazım'ın yeni takımı belli oldu. İngiliz baba ve Türk annenin çocuğu olarak Londra'da doğan milli oyuncu, Fransa'nın önde gelen ekiplerinden Toulouse takımıyla anlaştı.
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kazım, Fransız ekibiyle 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Toulouse ekibinin Fenerbahçe'ye dört milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.
Özgür Sancar / Radyospor.com
Fenerbahçe Cumhuriyeti
4 milyon €, güzel bir ücrete satmışız. Umarım gerçektir.![]()
Iyi para.. umarim Dentinho'yu getirir Aykut Kocaman
Colin için iyi olmuş oynayabilecegi bir takıma gitmiş. Belki orda patlama yapar.
Dentinho'yu bekliyoruz..
Aykut Kocaman'dan Detinhoyu bekliyorum.![]()
Kiralamışlar. 3.5 Milyona satın alma seçeneği koymuşlar.
Kazım kiralık olarak Toulouse'da..
http://www.tfc.info/content/newslett...nt-plus-au-tfc
Önder'e af yok
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve kendisine kulüp bulunulması istenen Önder Turacı'ya af çıkmadı.
Fenerbahçe’de yönetim kurulu toplantısında durumu masa yatırılan Önder Turacı'ya beklediğ af kararı çıkmadı.
Teknik direktör Christoph Daum’un bazı futbolcuların affedilmesi yönünde yönetime istekte bulunmasına rağmen Önder Turacı'nın takıma dönme şansı kalmadı.
Bu ay başında özel yaşantıları nedeniyle Colin Kazım’la birlikte kadro dışı bırakılan Önder Turacı, Antalya kampına da götürülmemişti.
Sarı-lacivertli futbolcu 2 milyon Euro bonservis bedeliyle satış listesinde bulunuyor.
NTV Spor
Stoper bulamazsak affedilir.
(/s)
Önder'i gönderelim, iyi bir ücret karşılığında satabiliriz. Önder Avrupa'da yabancı oyuncu değil. Yerinede altyapıdan bir oyuncu çıkarabiliriz.
Detinho için 8,5 milyon € veriyor, Fenerbahçe ama; 10 milyon € istiyor rakip kulüp. 48 saat içinde netlik kazanacak.
Kaynak...?Detinho için 8,5 milyon € veriyor, Fenerbahçe ama; 10 milyon € istiyor rakip kulüp. 48 saat içinde netlik kazanacak.
(/s)
Feridun Niğdelioğlu dediyse o iş yatar..
Belli olmaz ama; Aykut Kocaman G.Amerika'da mutlaka bir oyuncu alıp gelecek. Oda Dentinho olsun. =)))
Merak etmeyin arkadaşlar 8.5 veren onuda verir yada 10 isteyen 9'a felanda razı olur ortak nokta bulunur.. TAbiki dedikleri gibi sorun sadece buysa.. Umarım Dentinho gelir.. Yahu Potansiyel değeri yüksek oyuncu alsalarda bizde FM'de satarken iyi paraya satsak..![]()
Serhat Ulueren dediyse yatmistir bu transfer![]()