Sayfa 193 / 483 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
5,761 ile 5,790 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

TFF'nin o gün yaptığı açıklamaların hiç biri bugün tutmuyor.
    Seninde burada yaptığın yorumları açıklama olarak kabul edersek seninde birbirini tutmayan açıklamaların var.

İşin daha en başında federasyon bu işi beceremiyor. Tutarsız davranıyor dediğimizde federasyon tavrını savunanlardan biriydin. Şimdi konu geçmişten alıntılara dönmesin diye almıyorum. O gün o şartlarda Fenerbahçe'nin tüm oyuncuları yerindeydi, Şampiyonlar ligi hazırlıkları vardı, canım federasyonda ne Fenerbahçe'nin düşmesine ne de Şampiyonlar liginden çıkarılmasını konuşuyordu. Sadece ertele, ertele, çevir kazı yanıyor.

Şampiyonlar ligi ortaya çıktı ve federasyon düşman oldu. Federasyonun yaptığı açıklamalarda da günün şartları farklı olabilir. Zaten bu işi beceremiyor ve belki Uefa'ya cevap verebilmek için gizliliğin kalkmasını bekliyor. Hepimiz az çok muhabbetleri anlayabiliyoruz. Ben kesin kesin konuşulmasından ve tanı koyulmasından rahatsızım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet federasyonun beklemesi gerekiyordu, bir karar alması için beklemesi gerekiyordu, doğru olan oydu, beklemeyip, Fenerbahçe'nin hakkını yediklerinde işler değişti, o kararı aldıklarında küme de düşüreceklerdi madem, o zaman o kararı almayıp bekleselerdi ya da şimdi çıkıp, biz hata yapmışız Beşiktaş ve Trabzon'u da geri çekiyoruz demedikleri sürece hata yapmaya devam edecekler. 0 tolerans saçmalığını, kendi uydurdukları şeye, kendileri tezat işler yapmış olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Göksel Gümüşdağ neden istifa etmedi. En ufak bir şüphe çıksın, istifa ederim diyordu. Özellikle savunmasına madde olarak ekletmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ne yapmamızı bekliyorsunuz anlamadım. Körü körüne federasyonun arkasından gitmemizi mı ? İlk tavırları doğruydu zaten sonra yanlışlıklar silsilesi başladı bu kadar basit.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Göksel Gümüşdağ neden istifa etmedi. En ufak bir şüphe çıksın, istifa ederim diyordu. Özellikle savunmasına madde olarak ekletmişti.
    O konu hakkında bir bilgim ya da fikrim yok, sonuçta federasyon bu işi beceremiyor ve o da federasyonda görevli, o nedenle şaşırmamak gerekir öyle deyip de yapmamasına.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Metriste olaylar cidden cikmismi yoksa medya yine uyduruyormu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Pazartesi Mehmet Baransu isimli gazeteci, gazetesinde bunu yazacağını söyledi. Veto edilmesi konusunda içerde yer alan birinin akrabası etkili olmuş ve veto edilincede akrabası nedeniyle içerdekiler bu kişiyi dövmüşler. Bunlar tabi iddia olarak belirtiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Stada giremeyen ilk futbolcuda Can Arat olmuş. Uyarı sonrası kadrodan çıkarılmış.

Şike soruşturması iddianamesinde adı geçen ve mahkeme süresince statlara giriş yasağı getirilen isimlerden biri olan Can Arat son anda kadrodan çıkarıldı!

İBB'nin Kayserispor ile oynayacağı maç öncesi Teknik Direktör Arif Erdem tarafından ilk 11'de görev verilen Can Arat'a son dakika engeli çıktı! TFF Temsilcisi, Can Arat hakkında alınan karardan dolayı bu futbolcunun maçta forma giyemeyeceğini bildirdi. Bunun üzerine maçın başlamasına kısa bir süre kala Can Arat kadrodan çıkarıldı. Can'ın yerine Marcus Vinicius ilk 11'e alındı.
    Last edited by DisCo : 04.Aralık.2011 at 18:22 Reason: Haber eklendi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

O zaman Sercan derbide oynamaz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Cinayet,piskopatlık,terör vb. suçlarla yargılanmadığı sürece her insanın tutuksuz yargılanması gerekir. Yurt dışına kaçma ihtimalleri gibi unsurlar düşünülüp kararlar "suçsuzluk karinesine" daha uygun şekilde alınmalı. Bu dava için söylemiyorum,ülkemizde dünyanın hiç bir yerinde göremeyeceğimiz oranda tutuklu yargılanan insan var bana kalırsa ve çok çok da uzun süre yargılanıyorlar bu şekilde. Bu insanların özgürlük haklarını gasp etmektir. Ya davaları daha hızlı bitirin ya da aylarca hatta yıllarca tutuklu yargılamaya son verin.

Bunun dışında TFF skandalları bitmiyor şimdi de Gümüşdağ olayı çıktı. Ama en büyük skandal tff için fenerbahçeyi 0 tolerans diye bir şey var diye avrupaya yollamayarak alenen yalan söylemesi ve kamuoyunu yanıltmasıdır.

Gümüşdağ olayı daha çok savcı skandalı.Sadece o değil bizim emre dahil bir çok kişinin hakkında takipsizlik kararı verilmesi saçmalık.Bakın Emre diyorum,Gümüşdağ diyorum Gökçek diyorum..Ortak noktaları nedir bu isimlerin? İktidar

En ufak şeyleri bile şikeye yoran sayın savcımız belki de şu ana kadarki en belirgin şey olan emre'nin menajerinin ortağının Ankaragücü'lü oyuncusu ile mesajlaşması olayına takipsizliği uygun görüyor.Bunu aklım almıyor benim.Aslında bu olayda emre'nin suçsuz olduğunu düşünüyorum ama savcının bakış açısı en ufak şeyi bile şike belgesi diye iddia etmek olduğu için böyle söylüyorum.

En son değineceğim konu ise şimdi ya da sonra şike cezasının değişmesi.Sosyal medyada Aziz Yıldırım hakkında istenen hapis süresi için ironik bir söz okumuştum çok doğru aslında. O yazar diyorki "demekki aziz yıldırım, şike yapmaya çalışacağına o futbolcuların hepsini toplayıp tecavüz etse,sonra da öldürse daha az hapis cezası istenecekti." Doğruluğu tartışılır sözün ama mesaj belli,cezalar saçma şekilde ağır.

Ve tabiki bir fenerbahçeli olarak 3 temmuzdan sonrasıyla ilgili yorumum,ben Aziz Yıldırım'ı çok fazla sevmem futbol takımını başarısız yönettiğini, Anelkalı Appiah'lı takımın üstüne koyamadığını savunurum.Bunun dışında sert tavırları ile oluşturduğu 17ye 1 havası var tabiki.Ama buna rağmen kimse suçu ispatlanmadığı sürece Aziz Başkan'ın şikeye bulaştığını ispat edemez bana. Hele de geçen sezon.ben geçen sezon ligdeki her maçı izledim.Trabzonsporun maçları da dahil.Aradaki futbol kalitesini geçtim, sertliğini anlayabilecek kadar futbol bilgisine sahibim.Bunun dışında zaten bu adam şike suç olsun diye bas bas bağıran,bir şeyler yapmaya çalışan ilk kişiydi.Delil diye şu ana kadar ortaya çıkanlarda da ciddiye alınacak birşey göremedim henüz.

Davanın sonucu ne olacak bakalım.İnancım Taurisi olayında olduğu gibi çok kişiyi utandıracağız,tabi artık onlarda utanma kaldıysa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Taraf gazetesinin neden ısrarla Alex'in ismini de iddianame için pompaladığı iddianamede ismi geçenlerin statlara sokulmama uygulamasıyla ortaya çıktı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by sananes View Post

Davanın sonucu ne olacak bakalım.İnancım Taurisi olayında olduğu gibi çok kişiyi utandıracağız,tabi artık onlarda utanma kaldıysa.
    Eğer siz ve sizin gibi düşünenler haklı çıkarsa ortada ne Federasyon kalır, ne adliye, ne de lig... Herşey boşa çıkar.Tüm bu sürecin sonunda ne sona varılır ne de başa dönülebilir. Eğer süreç sizin dediğiniz gibi biterse yazıklar olsun derim Federasyona ve mahkemeyi yürüten adli makamlara.Türk futboluna Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en ağır darbe vuruldu şu anda. Vuran ise çok yakında belli olur. Bu darbeyi vuran şike yapmakla suçlananlar mı yoksa bazı menfaatleri doğrultusunda bazı kişi ya da kulüpleri bitirmeye çalışanlar mı şu anda bilinmiyor ama bu gerçek ortaya çıktığında tüm Türk insanının nefreti ,kini ve öfkesi o kişilere ya da kurumlara olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Eğer siz ve sizin gibi düşünenler haklı çıkarsa ortada ne Federasyon kalır, ne adliye, ne de lig... Herşey boşa çıkar.Tüm bu sürecin sonunda ne sona varılır ne de başa dönülebilir. Eğer süreç sizin dediğiniz gibi biterse yazıklar olsun derim Federasyona ve mahkemeyi yürüten adli makamlara.Türk futboluna Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en ağır darbe vuruldu şu anda. Vuran ise çok yakında belli olur. Bu darbeyi vuran şike yapmakla suçlananlar mı yoksa bazı menfaatleri doğrultusunda bazı kişi ya da kulüpleri bitirmeye çalışanlar mı şu anda bilinmiyor ama bu gerçek ortaya çıktığında tüm Türk insanının nefreti ,kini ve öfkesi o kişilere ya da kurumlara olacaktır
    Neredeyse tamamına katılıyorum, tek bir şey hariç.Yargılananlar da suçlayanlar da çok büyük başlar bu davada.O yüzden yakın zamanda belli olacağını düşünmüyorum.Bu dava uzayıp gidecektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Kimi kim kaldıracak ki? Bu olaylar yıllardır dönüyor. Futbol'a da sıçrattılar fakat unuttukları birşey var. Takım sevgisi bizde din gibidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'lu Can Arat, bugün oynanan Kayserispor maçında ilk 11'deyken, federasyonun uyarısıyla kadrodan çıkarıldı.

Şike soruşturmasında adı geçen oyuncuların stadlara girmesi yasaklandı:'Sercan yıldırım,Sezer Öztürk,Mehmet Yıldız,Vederson ve bir kaç oyuncu daha stadlara dahi giremeycek.Dünkü maçta oynayan Sercan Yıldırım için ise Gençlerbirliği'nin itiraz etmesi bekleniyor

Arkadaşlar bu haber doğru mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tamam da dün belli miymiş ki Sercan'ın oynayamacağı da itiraz ediyorlar? galatasaray öyle bir hata yapmaz.Böyle bir şey olduğunu okudum ben de ama saçma isimleri geçen insanlara yaptırım uygulamak, suçlanıyorlar mı ki? Ne boyutta geçiyor isimleri?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Öyle bir şey olsaydı Gençlerbirliği'nden önce TFF gerekeni yapardı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Uefa'nin tesvike cezasi yokmus sanirsam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

mehmet ali aydınlar telegole bağlandı.avukat da programda.nihat özdemir uefa'dan yazı geldiği gün tamam başkan gitmeyelim demiş.aydınlar ilk kez açıklıyorum dedi.valla işin rengi değişiyor,izlemenizi tavsiye ederim

MAA FB'nin samp ligine gitmemesinin Nihat Özdemir'in karari oldugunu söylemis olaylar olaylar.

Mehmet Ali Aydinlar: "Nihat Özdemir, bize bilgi geldigi gün yanimdaydi. Gidip katilmama kararini alacagiz baskan tamam dedi"

Mehmet Ali Aydinlar: "Ben FB'li yoneticilere ertesi gün hemen Cenevre'ye gidin dedim hatta."

M.Ali Aydinlar: "FB'li yoneticiler, UEFA'dan yazi geldigi gün birlikteydik. Geldiler, öpüserek ayrildik."

Mehmet Ali Aydınlar: "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmaması Nihat Özdemir'in kararıdır."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eğer nihat özdemir'in ağzından böyle laf çıktıysa yazıklar olsun diyorum ve derhal istifasını vermesini bekliyorum..

Zaten bu onun ilk vakası değil göze çok batıyo bu aralar yaptıklarıyla... İstifa edip kaçmalar sonra tekrar yönetime dönmeler.. Demek istemiyorum ama renklerini rant için satıyomuş gibime geliyor artık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    MAA FB'nin samp ligine gitmemesinin Nihat Özdemir'in karari oldugunu söylemis olaylar olaylar.

Mehmet Ali Aydinlar: "Nihat Özdemir, bize bilgi geldigi gün yanimdaydi. Gidip katilmama kararini alacagiz baskan tamam dedi"

Mehmet Ali Aydinlar: "Ben FB'li yoneticilere ertesi gün hemen Cenevre'ye gidin dedim hatta."

M.Ali Aydinlar: "FB'li yoneticiler, UEFA'dan yazi geldigi gün birlikteydik. Geldiler, öpüserek ayrildik."

Mehmet Ali Aydınlar: "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmaması Nihat Özdemir'in kararıdır."
    yemin ediyorum MAA komedi dizisi olsa oynayacak kapasiteye sahip. Nihat Özdemir'in kararıymış

Ayrıca Nihat Özdemir bir bireydir ve kendi fikirleri olabilir tabiki saygı duyarız ama olayı "adamın gol dedi " ye çevirmek olmaz.Yönetim kurulu ve fenerbahçe'yi sadece tek bir adam temsil etmiyor, edemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ali koç da varmış.lütfi arıboğan'da bağlandı.program karışacak.avukat kıvırmaya başladı

Mehmet Ali Aydinlar: "Önümüzdeki hafta bu konuda cok önemli gelismeler olacak, göreceksiniz"

Mehmet Ali Aydinlar: "Ben konustukca siz zor durumda kalirsiniz Emin Öztürk"

Emin Özkurt: "Sayin TFF Baskani'ndan bazi belgeleri gizlemislerdir. 10 gün boyunca Cornu'nun ifadesini iceren belge gizlenmistir."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Nihat Özdemir hakkında bu kadar sert düşünmemize de gerek yok, tek adam rejimi bu ülkeye çok uygun siyasetten bile anlayabiliriz bunu ama buna son verilmeli.Nihat Özdemir iyi niyetiyle öyle düşünüyor olabilir ama yönetim kurulu ve çoğunluğun istediği olur çağdaş toplumlarda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabi tabi öyle kolay yırtamayacaksın MAAAAA efendi bu işten...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türk futbolu telegolde kurtarılıyorsa, bizim hepimizin bu işlere kafa yorup vakit harcıyor oluşumuzu sorgulamamız gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yakında herşey netleşir dedikçe daha da karışıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Ali Koc'un ve Nihat Özdemir'in MAA ile yaptigi kupadan cekilme toplantisindan FB'nin Avukati'nin haberi yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

MAAAA telegole de bağlandıysa iyice sıkıntılar da demektir.

Mesaj Yetkileri