Sayfa 194 / 367 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
5,791 ile 5,820 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

ßeyler ßırakın tartışmayı ya alan razı veren razı kırmayın boşuna ßirßirinizi ..

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Wonderkid Maldini ..
    Epey güldüm bu mesaja (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Malouda Chelsea da kalacağını açıklamıştı Jeremy Menez gerçekten Fransız futbolunun yetenekli isimlerinden Roma yapacağı birkaç ii transferle yeniden zirveye ortak olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Adam düzenini kurdu Milan'da..Milan da iyi takım,iyi de para alıyor.Neden ayrılsın ki zaten? (:
    Bencede kariyerini milanda tamamlar Kaka ...

Del Piero_10 Misafir

Default Moratti Stankovic’i üzdü

CHI magazin dergisine göre İnter başkanı Massimo Moratti, Stankovic’i üzdü.

Sırp oyuncu, son günlerde, kendisini Jose Mourinho’nun takımının bir parçası hissetmediği görüntüsünü veriyor. Bunun altında Juventus’a transfer olacağı yönündeki haberlerin olduğu söyleniyor.

CHI dergisinin iddiasına göre Massimo Moratti, Stankovic lig sonrası İtalya’nın Forte adındaki bir köyün sahilinde dinlenirken oyuncuya sahte kimlikle telefon açarak “Sen artık kulübün ve takımın bir parçası değilsin” dedi. Bu sözlerin ardından Stankovic’in ağlama başladığı söyleniyor.

Sonradan bazı gazetelerde yer alan “şakacı Moratti” haberlerinden sonra, bu işin altına İtalyan komedyen Fiorello’nun yattığı belirtildi.

Ancak bunlara rağmen, bu olayın Stankovic’i derinden etkilediği bildirildi.Stankovic’in bu şakanın kasıtlı yapıldığını düşündüğü söyleniyor.

Stankovic'i kimse rahat harcıyamaz.İzin vermezler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Paranoya geçirmiş Stankovic

8. Default

40 yasinda kendisi, 68'li. 66'li Costacurta 41 yasinda birakmisti. Kendisi bu sezon sonunda biraksa bile kiramayacak Billy'nin rekorunu zira Billy bir kac ay daha buyuktu biraktiginda.

Kendini iyi hissettigi surece oynamasi en buyuk temennim, beni rahatsiz etmez bir Milanli olarak. Ama 40 yasindaki adamin takimin stoperinde hala Nesta'dan sonra 2. tercih olmasi beni rahatsiz eder. Stoper lazim Milan'a, Bonera, Kaladze falan asla 11 olacak kalitede degil Milan'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Banada sanki bu Maldini olayı uzamış geliyor.Kulübe hizmet vermek istiyor belli ki ama bence de antrenörlük yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Maldini'li Milan moruklatmaya devam ediyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Geçmiş olsun Dejan

Nesil
    2007
    Yer
    34

Anti Milan Buraya Gelsin Malzeme Çıktı Size.. İstediği Yaşa Kadar Oynar Çokda Güzel Oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Default Gökhan İnler Udinese'de kalıyor

İtalyan ve İngiliz spor basınında Arsenal'e transfer olacağı şeklinde haberler çıkan İsviçre Milli Takımı'nın Türk asıllı yıldız orta saha oyuncusu Gökhan İnler'in takımında kalacağı açıklandı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Udinese'den yapılan açıklamada, takımın başarılı orta saha oyuncusu Gökhan İnler'in İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'e transfer olacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak konuşan Udinese Kulübü Genel Direktörü Pietro Leonardi, İngiliz ve İtalyan basınında çıkan haberlerin 'çok gülünç' olduğunu ve kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi. Gökhan'ın Arsenal'e gideceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını sıklıkla vurgulayan Leonardi, "Aslında bu tür aslı olmayan haberlere yorum ve açıklık getirmek bile doğru değil. Sadece ben değil futbolcumuz Gökhan İnler de bu görüşü savunuyor. Gökhan'ın Arsenal'e transferi söz konusu değil. Gökhan şu anda Udinese'nin futbolcusudur ve futbol kariyerini de burada sürdürecektir" dedi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde İsviçre Milli Takımı adına mücadele eden ve Türkiye'ye karşı A Grubu maçında da oynayan Gökhan İnler, başarılı performansıyla birçok takımın transfer listesine girmişti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yanlışlıkla İngiltere bölümüne açtım konuyu yetkililerden İtalya Serie A ya konunun taşınmasını rica ederim
    Last edited by zemlinskis : 31.Temmuz.2008 at 17:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

maldini rekor denemesi yapıyor anaşılan.

bence de devam etmeli en azından 2-3 yıl daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Maldini'li Milan moruklatmaya devam ediyor...
    Hahahahaah.. Koptum bu post'a.

Bence Maldini her zaman katkı sağlar..Milan'a katkı sağlamazsa gelsin G.Saray'a orda katkı sağlasın.

Del Piero_10 Misafir

Default Bosna kasabı San Siro'da saklanıyormuş

Sırp savaş suçlusu Radovan Karadzic'in yeğeni, Avrupa'nın en çok aranan adamının San Siro'ya İnter'i takip etmek için sık sık gittiğini açıkladı.

Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından 1995'den beri aranan Karadzic, kısa süre önce Belgrad'da yakalanmıştı.

Bosna Savaşı sırasında birçok suça imza atmakla suçlanan Karadzic, sonunda yargılanabilecek.

Yeğeni Dragan Karadzic, amcasının çok sıkı bir futbol izleyicisi olduğunu ve koyu bir İnterli olduğunu itiraf etti. Il Corriere Della Sera'ya verdiği demeçte, amcası hakkında şunları söyledi:

"Amcam 2004'den beri San Siro'ya, İnter'in maçlarını izlemeye giderdi. Favori oyuncuları Sinisa Mihajlovic ve Dejan Stankovic idi. İtalya Ligi'nin koyu bir hayranıydı. Önce Lazio'nun, sonra İnter'in maçlarına gitmeye başladı"

Radovan Karadzic, dünyanın en çok aranan suçlularından biriydi ve onun bu sevgisi, İtalyan futbolunun itibarını bir kez daha zedeleyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Lazio..Inter..Mihajlovic..Stankovic.. Çirkef takımlar ve çirkef futbolcular.Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabı.İlişkileri olduğu kişi ve kurumlara bakınca pekte şaşırmıyor insan bu adamın kasap olduğuna..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

yok artık

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Önce Lazio'nun, sonra İnter'in maçlarına gitmeye başladı...
    Başka takımları takip etmesi Dünya görüşüne ters düşerdi zaten

St.Pauli'lerin dediği gibi 'Faşizm bir düşünce değil Suçtur..!!''

Del Piero_10 Misafir

Uyuşturucu kaçakçısı Domenico Brescia ile insan kasabı Karadzic maçları beraber izliyorlardı demek.

Default Lecce, Caserta'yı transfer etti

Lecce, Caserta'yı transfer etti

Lecce, Palermo'nun orta sahası Fabio Caserta'yı 3 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.

Serie A'ya bu sene geri dönen Lecce, transfer döneminde beklenen hareketliliği sağlayamadı. Sarı kırmızılı ekip, şu ana kadar sadece Feltscher(Grasshoppers), Cacia(Piacenza) ve ****nes(Roma) transferlerini bitirebildi.

Güney ekibi, kadrosunu şimdi ise Palermo'dan Fabio Caserta'yı alarak güçlendirdi.

29 yaşındaki oyuncu, 3 yıl oynadığı Catania'dan Palermo'ya geçen sezon gelmişti. Palermo'da 26 maçta görev alan oyuncu, 1 gole imza attı.

Fakat bu onun kulüpte kalmasına yetmedi ve Caserta, Lecce'ye sezonluk 1.5 milyon Avro civarı bir ücret karşılığında 3 yıllığına imza attı.

Lecce, birkaç saat içinde bir transfere daha imza atabilir. Pisa'nın yıldızı Jose Ignacio Castillo'nun 1.5 milyon Avro karşılığında sarı kırmızılılara transfer olacağı iddia ediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

San Siroda Saklanıyormuş ne kadar saçma bir başlık olmuş.Sanki İnter bu adamı saklıyor izlenimi veriyor.Adam aranırken başka bir kimlikle İnter'i seyretmesi İnter'in sorunu mu Allah aşkına?..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeğen amcasını çok iyi özetlemiş aslında Inter Lazio Mihajlovic daha ne olsun

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bu kadarı olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Fm'de Palermo'yu seçtiğim zamanlar oynatırdım güzel bir imza olmuş Lecce için

Nesil
    2006

Default Gilardino: “Milan’dan Ayrılmak Kaçınılmazdı"

Fiorentina’nın yeni golcüsü Alberto Gilardino, Milan’daki son günleri hakkında görüşlerini dile getirdi.

Fiorentina’nın yeni transferi Milan’ın eski golcüsü Alberto Gilardino, kırmızı-siyahlı formayla geçirdiği dönemden bahsederken özellikle kulübün kendisine olan inancını kaybettiği son birkaç ayın üzerinde durdu.

Gilardino yaptığı açıklamada “Ayrılmam kaçınılmazdı. Bunu anladığımda kendime hiç güvenim ve inancım yoktu, değişikliğin vakti gelmişti. Kulüp ve hocamız, zor günlerimde bana yeteri kadar destek olmadı ve Mart ayından bu yana beni artık hesaba katmadıkları izlenimini edinmeye başlamıştım. Aslında takımdan son sekiz maçta ayrılmıştım” diyerek Milan’dan kopuş sürecini anlattı.

Parma’da 24 gol attıktan sonra Milan’a transfer olurken kendisinden daha fazla şeyler bekleyip beklemediği sorulan golcü futbolcu “Böyle güçlü bir takımda kendimi geliştirebileceğimi düşünmüştüm. Şampiyonlar Ligi, Kulüpler Dünya Kupası ve bir de Avrupa Süper Kupası kazandığımı asla unutmayacağım” dedi.

Gilardino, Marcelo Lippi’nin Milan’a gideceği yönündeki iddialar için de “Geçmişle artık ilgilenmiyorum fakat o olsaydı muhtemelen ayrılmazdım. Almanya’da bütün dünyaya bir takımın farklı durumlarda nasıl yönetileceğini göstermişti” diye yorumda bulunarak Lippi’ye olan hayranlığını da bir anlamda dile getirmiş oldu.

Bakalım Gilardino, Fiorentina’da yine eski günlerine kavuşup golleriyle Mor Menekşeleri coşturacak mı?

Kaynak: Goal

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gilardino büyük takımın ağırlığını kaldıramadı bence fiorentinada toparlanacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Gilardino Milan için yeterli bir santrafor değildi bakalım Fiorentina içinde bu geçerli olacak mı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    40 yasinda kendisi, 68'li. 66'li Costacurta 41 yasinda birakmisti. Kendisi bu sezon sonunda biraksa bile kiramayacak Billy'nin rekorunu zira Billy bir kac ay daha buyuktu biraktiginda.
    Benim babam da 68'li.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

En azından Juve nin maçına gitmemiş

Mesaj Yetkileri