Sayfa 194 / 464 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
5,791 ile 5,820 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İddanamedeki konuşma kayıtları ile orjinal tapeler arasında bazı bölümler kırpılmışş.. Şimdi yemeğe gidiyorum gelince koyarım resmi..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İyice saçma bir hal almaya başladı, kim suçlu kim suçsuz belli değil artık tatlıya bağlanması lazım bu durum. Ben Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanmıyorum keza Aziz Yıldırım'da öyle. Fenerbahçe'nin şike yapmasına gerek yok Fenerbahçe çok büyük bir kulüp Sivasspor'u Eskişehirspor'u mu yenemeyecek. Bana hiç mantıklı gelmiyor bu durum oldukça saçma bir soruşturma ve artık konuya bile girmek istemiyorum.

Asılsız bir suçlama olduğunu düşünüyorum. Her başarılı olan takım şike mi yapıyor? Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu, UEFA kupasını aldı Süper kupayı aldı şike mi yaptı? O zaman her başarılı olan takım şike yapıyorsa kimse Türkiye'den başarı beklemesin bence. Müthiş bir galibiyet serisi yakalaması ve şampiyon olmasının yadırganıcak ve şikeyle lekelenecek ne abartısı var ki? Büyük takımın üzerine düşen bir görev bu yapmak zorunda yapmalı. Bunda anormal olan birşey yok
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar,lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.Sonra üzüleceğiniz yaptırımla karşı karşıya kalmak durumunda kalmayın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Hasan hoca kusura bakmada ilk günden bu yana tavrını biliyoruz çocuk kandırma burdan. Aziz Yıldırım şuçludur falan diyemem falan demişsin ama çok ima etmişliğin vardır bunu gayet iyi biliyoruz. Yaptığın iş normal falanda değil olayı geriyosun başkada bişey yaptığın yok.

A.Faruk çocuk falan kandırdıgım yok.Baştan beri dediğim şey "Ben suçlu olduklarını düşünüyorum". Sizler de "Biz suçsuz olduğuna inanıyoruz" diyorsunuz İma etmeye gerek yok. direk olarak söylüyorum konu hakkındaki düşüncemi. Fakat "suçsuzdur" diyenlere de çıkıp "Hala suçsuz diyenler var, bırakın artık bu düşünceyi" gibi bir yorum yapmıyorum. Ortamı gerecek bir yorum yazdığımı da düşünmüyorum. Ama yazılarımı önyargı ile okuyup gerilenler varsa orasını bilemem... Sürecin sonunda muhtemel 2 sonuç üzerinden insanlar birini şimdiden seçmiş durumda. Ben "A" dedim,siz de "B" . Bakalım kim doğru yanıtı vermiş olacak...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İddanameyi inceledim biraz.Bizle ilgili olaylar;

Sercan yıldırım(ki kendisi bizde değildi)

Adnan Sezgin bir Galatasaray-Trabzon maçı öncesi fenerli bir yönetici tarafından teşvik teklif edilmiş.Kendisi kabul etmemiş ama daha sonradan aracı olmayı kabul etmiş(Ben böyle anladım) ama sonra nolmuş anlamadım.

Ali turan'ın transfer olayı var.Burda da bizden daha çok menajerlerin düzenlediği olaylar var sanırım.Bizle pek ilgisi yok gibi.

Ben bunları buldum bizle ilgili başka birşey var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İşte buyrun az önce bahsettiğim fark:

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dun Fenerbahceyi dusurmiyenler bugun 3-4 takim birden dusuruyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray - Fenerbahçe, Lille - Trabzonspor maçlarının çakışmasını bile çözecek yetenekten uzak bir federasyondan bazen çok fazla şey bekliyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Galatasaray - Fenerbahçe, Lille - Trabzonspor maçlarının çakışmasını bile çözecek yetenekten uzak bir federasyondan bazen çok fazla şey bekliyorsunuz.
    Aynen öyle.Trabzonspor'un gs maçı ile başlayan 7 günlük süre içinde GS,GB,FB maçları var bu adamlarda insan.Sezon başından beri sırf bu yöneticilerin beceriksizlikleri yüzünden sürekli ara vermeksizin maç yapıyorlar.Hayır zaten ligi umursamıyorum ama bu adamlar isyan etse haklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@A.FaruK

Rica ederim, bence olması gereken bu.

@barahir

Koyduğun iki resim arasında farklar var bariz bir şekilde, neden böyle bir şey yapma gereği duymuşlar ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @A.FaruK

Rica ederim, bence olması gereken bu.

@barahir

Koyduğun iki resim arasında farklar var bariz bir şekilde, neden böyle bir şey yapma gereği duymuşlar ki.
    Ben de onu anlamadım işte.. Kaldı ki alt taraftaki belge baransu ve saz ekibinin kankası olan savcıdan aldıkları belgeler.. Ama aynı savcı nedense konuşma metninde değişiklik yapıyor..

Şimdi hal böyleyken ben nasıl inanayım ki savcının iddianamesine..

Tabi Baransunun sızdırdığı tapelerin de sahte olma ihtimali de var..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İddia makamı kimdir ? Savcı
    İddianame'yi yazan kim ? Savcı
    Bazı belge bilgi şüphe ve durum üzerinden yorum yapmış, tanık ve sanıkları toplayıp ifadelerini almış, karşılaştırma yapmış ve iddianame içinde derleyerek bunu oluşturmuştur, bu tek taraflı bir bakış açısıdır ama maşallah hakime, mahkemeye kalmadan hemen kararları vermişiz.
    Peki ya mahkemeler ve hakimler niye var ?
    Kendilerine karşı itina edilen bu suçlamalara karşı sanıkları dinlemek, savunmalarını almak, sanıkların elinde varsa belge ve bilgiler kendisine karşı itina edilen bu suçlamaları çürütmek için kullanmalarına izin vermek vs.

Mahkeme günü gelir doğru yanlış suçlu suçsuz herkes ve herşey bu sürecin sonunda belli olur daha leb demeden leblebiye atlarsanız vay halinize.
    Ayıptır beyler, Ortaçağ'da yaşamıyoruz bunun farkına varın Lütfen!
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Mahkeme günü gelir doğru yanlış suçlu suçsuz herkes ve herşey bu sürecin sonunda belli olur daha leb demeden leblebiye atlarsanız vay halinize.
    Ayıptır beyler, Ortaçağ'da yaşamıyoruz bunun farkına varın Lütfen!
    Bu tarz yaklaşımları doğru bulmuyorum. Çünkü burada iddianamede yer alanları okuduktan sonra insanların söylediklerine ortaçağ deniyorsa daha soruşturmanın ilk gününde olayın ne olduğunu bilmeden Aziz Yıldırım'ı suçsuzdur diyenler İlkçağda mı kalmışlardır.

O günde bugünde olan birşey var. Şike yapmışlardır dendiğinde suçu ispat edilene kadar herkes suçsuzdur dendi. Vay efendim mahkeme oldunuz hemen astınız dendi.

Peki suçlandığı iddiaları çürütmemişken kesin suçsuzdur demek hangi mantıkla açıklanabilir. Bunu söyleyenler mahkeme yerine leblebiye atlamış olmuyorlar mı?

Aziz Yıldırım bana göre suçsuzdur eğer suçlu çıkarsa tepki mi koyarım ile Aziz Yıldırım şikecidir aksi çıkarsa özür dilerim arasında hiçbir fark yoktur. Birine tepki koyup ortaçağ diye nitelendirirken diğerine sessiz kalmak hatta desteklemeninde bir adı olmalıdır. Bu ikinci anlattığımı ayıpladığınız ya da adlandırdığınız bir yorumunuz geçmişte kaldıysa ben gözden kaçırdığım için o da benim ayıbımdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu tarz yaklaşımları doğru bulmuyorum. Çünkü burada iddianamede yer alanları okuduktan sonra insanların söylediklerine ortaçağ deniyorsa daha soruşturmanın ilk gününde olayın ne olduğunu bilmeden Aziz Yıldırım'ı suçsuzdur diyenler İlkçağda mı kalmışlardır.
    Şimdi bir söylemde bulunmak var bir de kesinlik ifade etmek var, kendi adıma konuşursam ben o adamlara güveniyorum, takımıma da güveniyorum kasımpaşa maçını kazanmak için şike yapmışız savcı diyor, yemin ederim kitleyin kapıları kapatın kulübü lig sonuncusunu yenmek için de şike yapacaksak mücadele etmenin mantığı yok.

Bence Fenerbahçe suç işlemiştir veya Bence suçsuzdur demek var, bir de şu baransu, rok gibi adamlarla onların yolunda yorum yapanların kesin yargıyı kapsayan ifadeleri var, rok, baransu gibi adamlar maşallah herşeyi bitimişler kim hapis yatacak kim düşecek kalkacak beyfendiler kararı vermiş. Bu mudur Türkiye ? böyle ortaçağ zekasıyla hareket eden adamlara mı itibar gösterip onların bozuk ışığında aydınlanacaklar ? İşte bu zihniyet üzerinden görüş bildirenlere ortaçağ'da değiliz dedim.

Yoksa herkes neye kime inanıyorsa inansın, doğru ve yanlış tez zamanda belli olacaktır.
    Last edited by ReaList : 10.Aralık.2011 at 01:34
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu soruşturma siyasi midir? siyasidir..Türkiye'de hükümetin izni,onayı olmadan böyle büyük soruşturma yapılamaz..Kimse kimseyi kandırmasın..Ama bu soruşturmanın siyasi boyut taşıması ''Soruşturma siyasi yaşasın Aziz Başgaann çıksın gelsin başımıza'' demek değildir..Soruşturmanın siyasi olması Aziz Yıldırım'ı suçsuz yapmaz..Lakin Aziz Yıldırım'ın açığı bulmak zor olmasa gerek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İddianameyi okumadım çok uzun açıkcası ama sosyal ortamlarda paylaşılan bir kaç şeye bakacak olursak çok iç açıcı görünmüyor fenerbahçe açısından,tabi yine de benim inancım suçsuz olmamız gerektiği.Aklım şike yapmaya ihtiyaç duyacağımızı kabul etmiyor. Umarım yargılananlar ve avukatları tüm iddiaları çürütebilecek bilgilere sahiptirler.

Ama sorun bu değil ben Tayfur Havutçu neden hapiste anlamadım gerçekten,eğer savcımız bu zamana kadar tüm muhaliflerimizin söylediği gibi işini bilen bir adamsa, bu konuda duvara toslamış gibi görünüyor. Tayfur Havutçu suçsuz sanki.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

" yusuf turanlının ceket cebinde dışarıdan fark edilecek derecede kabarık beyaz bir zarfın olduğunun görüldüğü‚ buluşmadan birkaç saat sonra yusuf turanlının korcanla buluştuğu‚ yine 07.06.2011 günü saat:14.40ta yusuf ile abdullahın‚ ilhan ekşioğlunun ofisine giderek buluştukları‚ saat:14.51de ofisten ayrıldıkları‚ şahıslar binadan ayrılırken abdullah başakın sağ kolu ile göğsü arasında tuttuğu ve üzerinde güllüoğlu yazılı‚ içerisinde destelenmiş şekilde para olduğu değerlendirilen beyaz renkli naylon poşetin‚ yusuf turanlının sol kolu ile göğsü arasında bükülmüş vaziyette içi boş beyaz ve yeşil renkli karton çanta olduğunun görüldüğü‚ bu buluşmalarda sivasspor fenerbahçe müsabakası öncesi varılan şike anlaşması gereği korcan çelikay ve yusuf turanlıya ödenmesi gereken paranın verildiğinin anlaşıldığı‚"

böyle de şeyleri delil diye sunmaları saçmalık.Bunu savunma yapmadan bile çürütebilirsiniz.Yahu aklı selim bi insan bunu delil diye yazmamalı bile bana kalırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bundan önce adı geçen şahıslar arasında anormal telefon konuşmaları var mı? Belirleyiciliği o sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bundan önce adı geçen şahıslar arasında anormal telefon konuşmaları var mı? Belirleyiciliği o sağlar.
    aslında bilmiyorum parça parça okuyorum ama sanmıyorum aslına bakarsan.Bu yazıyı yazan okuyan birisi öncesinde olsa konuşmalar yazmazdı.Koca iddianamede 2 tane çelişki yazmış çünkü seçici biraz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bunun dışında fbahçe-gantep maçında şike iddia edilmiş sanırım, teşebbüsten ötesi yoktur bence 90+4'de direkten dönen şans topuyla kazanıldı keza o maç.
    O şikenin bir parçasıydı nasıl farkına varamadın sen bunun
    ...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeni yasanın kabuLünden sonra bu iddianame çöp oLacak. Şubat, en geç Mart tan sonra herşey normaLe dönecek ve herşey bitecek.

Herşey pLanLanıLdığı gibi gidiyor. Şike diye ortaLığı ayağa kaLdırarak başLadıLar, içeri boş yere adamLarı tıkarak devam ettiLer, iddianame dediLer, yasa çıkarttıLar. Bu duruma düşenLeri biraz hoş etmek için yasayı önce veto ettiLer, sonra tekrar onayLadıLar ve bakın biz size yardımcı oLduk ayakLarına yatacakLar vs.

İçeridekiLer bu kadar süre içeride yattıkLarı iLe kaLacakLar. Tam bir Dram-GeriLim fiLmi yazdıLar ve harika reyting aLdı ve izLenme rekorLarı kırıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ankaragücü maçının hakemi Cüneyt Çakır dı yanlış hatırlamıyorsam. 3 penaltıya fazla takılmışlar orada. bence gayet net penaltıydı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tayfur Havutçu'yu bari serbest bıraksalardı yahu. Derdim bu oldu benimde

Birde telefon konuşmalarından alınan kısımların bütünlerini görmeliyiz yani kes yapıştır yapılmadığından emin olmalıyız.Herşey ortaya çıkmalı.Avukatlarımız iyi savunmalı, aslında iyi savunmamalı.Yani suçluysak en ağır cezayı alalım avukat başarısı vb yan unsurlarla yırtmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlışsam düzeltin ama o sıralar bizim topuk yaylası tesisleri yapılmıyor muydu ? inşaat diyince aklıma birden orası geldi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yildirim'in elinde cok onemli bir belge var. Aziz Yildirim ile iliskili oldugu belirtilen suc orgutunun dinlemelere takilan konusmalari

Bu suc orgutu A.Yildirim'a zarar vermek icin F.Bahce yonetimine birini yerlestirmeyi kararlastiriyor ve bu kisiye 1 milyon Euro vaat ediyor

Bu belge kongreden cok kisa bir sure once A.Yildirim'in eline geciyor. Mahkeme surecinde A.Yildirim'in en onemli delillerinden biri olacak

Bu belge tipki bugun okudugunuz gibi bir mahkemeden alinmis telefon dinleme kayitlari...Resmi evrak yani...

chemedya Ahmet Ercanlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım'daki belge ile falan ilgilenmiyorum "şike yapmışsak" cezası neyse çekelim.Gizli güç mücadeleleri illaki oluyordur kapalı kapılar ardında bunu herkes tahmin edebilir.Önemli olan bu iddianameyi çütürebilecek şeylere sahip olup olmadığımız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada iddianame açıklanmadan basına sızan tapelerde trabzon ak parti il teşkilatının adının geçtiği bölüm kesilmiş ve gerisi aynen iddianame'ye koyulmuş. Savcı yukarıdan sağlam bir ayar yemiş gibi.

https://twitter.com/#!/12NUMARAorg/s...152258/photo/1
    https://twitter.com/#!/12NUMARAorg/s...907008/photo/1
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu arada iddianame açıklanmadan basına sızan tapelerde trabzon ak parti il teşkilatının adının geçtiği bölüm kesilmiş ve gerisi aynen iddianame'ye koyulmuş. Savcı yukarıdan sağlam bir ayar yemiş gibi.

https://twitter.com/#!/12NUMARAorg/s...152258/photo/1
    https://twitter.com/#!/12NUMARAorg/s...907008/photo/1
    Bi önceki sayfada koymuştum bunu.. benim de baya dikkatimi çekti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

chemedya Ahmet Ercanlar
    Bu cetenin Aziz Yildirim'i nelerle tehdit ettiginin de belgesi Aziz Yildirim'da var. Cok net seyler var. Burada yazamayacagim seyler ama..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mahkeme olmadan herhangi bir yorum yap " ortaçağda " kalmışlık olur. Bu konu hakkında şike yoktur diyenler kadar şike vardır diyenlerde haklıdır. Sonuçta şuan kimsenin elinde ne suçlu olduğuyla ilgili belge var ne de suçsuz olunduğuyla ilgili belge var. Bu kadar ciddi bir konuda biraz daha sakin ve sağlıklı düşünmekte yarar var.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri