Sayfa 195 / 220 İlkİlk ... 95145185193194195196197205 ... SonSon
5,821 ile 5,850 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Golü koyabilecek olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Golü koyabilecek olan var mı?
    http://s1.directupload.net/images/140118/ufjre7x6.swf

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Twitterden ve internetteki diğer sitelerden takip ettiğim kadarıyla Süleyman Seba'nın durumu iyi değilmiş. İnşallah iyileşir bir an önce. Allah acil şifalar versin.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Kaynak: Fanatik

6. Default

Ben Bilic ve Öner Özen ikilisinin çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum. En azından ikisine önümüzdeki sezon sonuna kadar süre verilmesi lazım. Sonrasında başarı geleceğine inancım tam.

Kaldı ki özellikle ülkemizde hemen yapılanma yapıl( a )mıyor bildiğiniz gibi.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Önder Özen'in sadece laf olduğunu düşünüyorum çok güzel hayaller satıyor kendisi ancak icraate bakınca bana gayet zayıf geliyor. Beğenmediğiniz Samet Aybaba döneminde bile Oğuzhan ve Olcay gibi oyuncular takıma kazandırıldı. Bu sene başında alınan oyuncular Eneramo, Pedro Franco,Sezer gibi oyuncuların toplamı 90 dakika oynamıştır belki. Muhammed takıma kazandırılamadı, Toraman küstürüldü şimdi yerine stoper bakılıyor. Hibert'in sözleşmesi 3 kuruş için uzatılmadı yerine Serdar Kurtuluş gibi bir facia transfer edildi. Ronaldinho transferi iyi yönetilemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ben Önder Özen'in sadece laf olduğunu düşünüyorum çok güzel hayaller satıyor kendisi ancak icraate bakınca bana gayet zayıf geliyor. Beğenmediğiniz Samet Aybaba döneminde bile Oğuzhan ve Olcay gibi oyuncular takıma kazandırıldı. Bu sene başında alınan oyuncular Eneramo, Pedro Franco,Sezer gibi oyuncuların toplamı 90 dakika oynamıştır belki. Muhammed takıma kazandırılamadı, Toraman küstürüldü şimdi yerine stoper bakılıyor. Hibert'in sözleşmesi 3 kuruş için uzatılmadı yerine Serdar Kurtuluş gibi bir facia transfer edildi. Ronaldinho transferi iyi yönetilemedi.
    Önder Özen'in rahat bir çalışma ortamı yok,bu yüzden şimdiye kadar yaptıklarından dolayı başarılı veya başarısız diye değerlendirmek sağlıklı bir değerlendirme olmaz.Rahat çalışma ortamının olmamasının sebebi de yöneticilerin sürekli işlere burunlarını sokmaları.Güya futbolun patronu Önder Özen olacaktı ama yalan olduğu çok belliydi.Çünkü bizim yöneticilerimizin bir çoğunun amaçları arasında reklamlarını yapmak da var.Buna malesef başkanımız da dahil.Mesela Ronaldinho transferi tamamen bizim yöneticilerin iş bilmezliği,reklam yapma peşinde koşmalarının sonucunda olay buralara geldi.O transfer hikayesinde medyanın da payı büyük aslında ama neyse oraya girmeyeyim.Kısacası o saydığın isimlerden bir tek Pedro Franco Önder Özen imzalıdır ki geleceğe yatırım olarak alındı,başarısız transfer demek için daha vakit var yani.Ayrıca tutmasa bile normaldir,her transferin başarılı olması kolay değil sonuçta.Bizim yönetim bir bıraksa ipleri Önder Özen'e,ona göre alınan tüm oyunculara göre Önder Özen'in bu işte başarılı olup olmadığı konusunda sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz.Son olarak SA döneminde alındı dediğin oyuncular yine bu yönetimin saçma sapan egoları yüzünden küstürülen İbrahim Altınsay imzalı.
    So what?
    Saike

9. Default

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Geçen sezon olcay ve oğuzhan transferlerinde samet akbaba'nın değil ibrahim altınsay'yın başarısı var.

Eneramo biliç'in yaptığı bir hataydı, çok görmemek gerek.

Sezer başkan'ın transferiydi, orada çok iş döndü mesela. Keza serdar kurtuluş değil başka oyuncular isteniyordu sağ bek için ama serdar geldi. Franco direk önder özenin transferi, aslında franco listedeydi ama önder hoca asıl almak istediği stoperi alamadı sezon başında. Franco şuanda oynamasada olur zaten, acelesi yok yavaş yavaş uyum sağlar.

Toraman küstürülmedi, iyi ki oynamıyor zaten o ayrı. Takım kaptanı ama tribünde bir tane seven adam bulamazsın o derece.

Hilbert,egemen,ernst ve Q7 gibi oyuncular tamamen yönetimin işi. Bu sezon önder özen ve biliç kesinlikle gayet iyi götürüyor. Sen galiba, transferde tek yetkili önder özen sanıyosun ama malesef öyle değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Önder özen konusunda size katılıyorum lakin o dediğiniz imkanlar %90 zaten verilmiyor kulüplerde.Yani zaten orada amaç o imkanlarla birşeyler yapabilmek.Yoksa emin olun oralara gelip hiçbirşey yapamamış gözüken insanlarda hep yapmak istemişlerdir ama engel olunmuştur.Sanki sadece Önder özen e engel olunuyor gibi konuşulması bana mantıksız geliyor.Bugün büyük kulüplerin hepsinde başkan ve yöneticiler herşeye burnunu sokuyor maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Önder özen konusunda size katılıyorum lakin o dediğiniz imkanlar %90 zaten verilmiyor kulüplerde.Yani zaten orada amaç o imkanlarla birşeyler yapabilmek.Yoksa emin olun oralara gelip hiçbirşey yapamamış gözüken insanlarda hep yapmak istemişlerdir ama engel olunmuştur.Sanki sadece Önder özen e engel olunuyor gibi konuşulması bana mantıksız geliyor.Bugün büyük kulüplerin hepsinde başkan ve yöneticiler herşeye burnunu sokuyor maalesef.
    Fikret Orman seçim konuşmasında böyle konuşmuyordu ama.Yöneticiler futboldan elini çekecek,işi profesyoneller halledecek,biz sadece finans kısmıyla ilgileneceğiz falan diye konuşuyordu ama ben o zaman inanmıyordum zaten böyle olacağına.Dediğin gibi ülkemizdeki kulüplerin hemen hemen hepsinde böyle bir yapı söz konusu değil.Yöneticilerin safi kulüplere olan bağlılıklarından dolayı bu işleri yapmadıklarını biliyoruz.Ben de diyorumki bu şartlar altında değil Önder Özen,herhangi bir kişinin bu pozisyonda başarılı veya başarısız değerlendirmesi yapılması sağlıklı bir değerlendirme olmaz.Ayrıca sportif direktörlük pozisyonu bizim ülkemizde yeni sayılır.Sanki sadece Önder Özen'e engel olunuyor demişsin de,bu görevde şu an ülkede başka kim var ki zaten? Aslına bakarsan şu anki türk futbolu mantalitesine uygun değil,zamanla belki bir şeyler değişir.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Ocak.2014 at 19:09
    So what?
    Saike

12. Default

6 Aylık Dönemde Zarar 60 milyon TL

Beşiktaş Kasım 2013 sonu, 6 aylık mali tablolarını açıkladı. Rakamlar kıyaslamalı biçimde göz atalım:

6 aylık (Haziran-Kasım 2013) dönem zararı 59.7 mn TL (geçen yıl 20.5 mn TL zarar)
    3 aylık (Eylül-Kasım 2013) dönem zararı 28.2 mn TL (geçen yıl 13.2 mn TL zarar)
    6 aylık gelirler 76.4 mn TL (geçen yıl 78.3 mn TL)
    3 aylık gelirler 38.9 mn TL (geçen yıl 41.4 mn TL)
    6 aylık net finansman gideri 14.4 mn TL (geçen yıl 10 mn TL)
    Şirketin özkaynakları Kasım sonu eksi 279.5 mn TL (Ağustos sonu 251.2 mn TL)
    Şirketin finansal borçları Kasım sonu artı 123.6 mn TL (Ağustos sonu 124.6 mn TL, Mayıs sonu 126.3 mn TL )
    Kulübe olan borç miktarı (ticari olmayan) 58.8 mn TL (ağustos sonu 40.3 mn TL)
    Bu alacağa karşılık ilk altı ayda kulüpten elde edilen faiz geliri 4.3 mn TL
    6 ayda kulüpten sağlanan nakit miktarı 37.8 mn TL

BJK A.Ş. gelir tablosuna ve gelirlerine biraz daha detaylı bakalım:

6 aylık (Haziran-Kasım 2013) brüt zarar 22.1 mn TL (geçen yıl 1.5 mn TL zarar) / gelirler yerinde sayarken, satışların maliyetinde %23.4 artış yaşanmış..
    6 aylık (Haziran-Kasım 2013) faaliyet zararı 44.7 mn TL (geçen yıl 8.6 mn TL zarar) / geçen yıl ağırlıklı konusu kalmayan karşılıklar nedeniyle diğer faaliyet gelirleri artı 0.8 mn TL iken, bu kalem bu yıl 13.3 mn TL, bu rakamın 11.2 mn TL'si kur farkı giderleri..
    6 aylık
    yayın gelirleri %7.6 artışla 30.8 mn TL
    lisanslı ürün satış gelirleri %19.4 artışla 18.5 mn TL
    Sponsorluk ve reklam gelirleri %22.5 düşüşle 9 mn TL (Stad inşaatı nedeniyle)
    Kombine ve loca gelirleri %59 düşüşle 3.7 mn TL (Stad inşaatı nedeniyle)

Giderlerdeki artış %23.4, 80 mn TL'den, 98.5 mn TL'ye yükselmiş.

Bu artışın en, ve belki de tek nedeni futbolcu (ve diğer) ücretlerde yaşanan artış, TAM %52, 6 aylık dönemde 40.7 mn TL'den, 61.8 mn TL'ye yükselmiş.
    Bu gelir ve gider hareketleri sonucunda şirketin brüt zararı, 1.5 mn TL'den, 22.1 mn TL'ye yükselmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilic ile uzatılmas taraftarıyım bende. En az 10 sene kalsın isterim açıkçası, artık zırt pırt başka teknik direktörler görmek istemiyorum. İnancım yüksek Bilic'e. 1-2 yıl sabretmek lazım.

Önder Özen hakkında yapılan olumsuz eleştirilere de katıldığımı söyleyemem. Sezer Öztürk ve Eneramo hakkında gerekli açıklamayı canlı yayında yapmıştı zaten. Bu iki isime inancım sonsuz, tek korkum Fikret Orman.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Başkan ve yönetim transferdeki tüm yetkiyi sportif direktöre bıraksaydı, şu anda İbrahim Altınsay görevine devam ediyor olurdu ve çok sağlam bir kadroya sahip olurduk. Şu yazıyı okuyan herkes anlar zaten neyin ne olduğunu:

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...ource=Facebook

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligin ikinci yarısında Olimpiyat Stadı'ndayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Ligin ikinci yarısında Olimpiyat Stadı'ndayız.
    Şu son yaşananlardan sonra iyi oldu bu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Baştan beri olması gereken oldu nihayetinde. Bu sezon Kasımpaşa Stadı'nda da yeterli taraftar desteği sağlanamadı zaten, Olimpiyat'ta da sağlanmasın, varsın. Yeter ki, şu yalakalara ağız burun eğmeyelim bir daha.

18. Default

Beşiktaş ile Beşiktaş Eğitim A.Ş arasında sponsorluk görüşmeleri başladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Şirketimiz ile Beşiktaş Eğitim Hizmetleri A.Ş. arasında 2013/2014 sezonunun ikinci yarısına ilişkin, forma şort reklam kullanımı için görüşmelere başlanmıştır.”

Şort üzerinde bahçeşehir koleji yazacakmış.

19. Default

Şeref Bey inşaatı da hızla devam ediyor.

Bittiğini görmek çok güzel olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Orman'dan taraftarı üzen açıklama!
    Orman, Beşiktaş USA derneği tarafından New York Roosevelt otelde düzenlenen balo öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada transfer tüyoları verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, döviz kurlarındaki artış nedeniyle kulübün giderlerinin de arttığını belirterek, "Arkadaşlarımız görüşmeler yapıyorlar belki hiç transfer yapmayabiliriz" dedi. Şike kararının onaylanmasına da değinen Orman, yargının kararına saygı duyulsa da duyulmasa dayapacak bir şey olmadığını kaydetti.

Vatan'ın haberine göre; Orman, Beşiktaş USA derneği tarafından New York Roosevelt otelde düzenlenen balo öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, tatilini geçirmek ve daha önce söz verdiği Beşiktaş USA balosunakatılmak amacıyla ABD'ye geldiğini söyledi.

"TRANSFER YAPMAYABİLİRİZ
    "Konuşmasında transfer çalışmalarına değinen Başkan Orman, Türkiye'nin "olağanüstü bir ekonomikdurum" yaşadığını kaydederek, avronun 3.2 liraya yükseldiğini bunun da gelirlerinin çoğu lira olan kulübe yüzde 25 ek gider oluşturduğunu ifade etti.

Transfer konusunda öncelikle stoper ve orta saha mevkilerine oyuncu baktıklarını anlatan Orman, ancak mantıklı davranmaları gerektiğini belirterek, "Arkadaşlarımız görüşmeler yapıyorlar belki hiç transfer yapmayabiliriz" diye konuştu.

Transfer konusunda popülist davranmayacaklarını vurgulayan Orman, "Transfer yapacağız veya transferle taraftarımızı o dakika içinde memnun edeceğiz' diye Beşiktaş'ı mali sıkıntılar içine sokmayız" ifadelerini kullandı.

"HAVALAR İYİ OLURSA OLİMPİYAT'TA"
    Fikret Orman, ikinci yarıda maçları oynayacakları stadyum için de açıklamalarda bulunarak, stadyumkonusunu hava durumuna göre değerlendireceklerini söyledi.

"Hava şartları iyi olduğu takdirde, yani büyük kar, fırtına gibi bir durum olmadığı takdirde Olimpiyatstadında oynamak istiyoruz" ifadelerini kullanan Orman, havaların kötü olması durumunda ise maçları Kasımpaşa'da oynayabileceklerini belirtti.

Gazetecilerin, inşaatı devam eden Vodafone Arena stadı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bir tören düzenlenip düzenlenmeyeceğini sormaları üzerine de Orman, "Başbakanımızın programı çok yoğun biliyorsunuz. Bir de Türkiye hakikaten aralık ayından beri özel bir durumla karşı karşıya. O da sayın Başbakan'ın üzerindeki yoğunluğu artırıyor. Artık onun programı ne zaman müsait olursa o zaman bir tören yapacağız" dedi.

İnşaatın hızından memnun olmadığını da kaydeden Başkan Orman, stat inşaatını daha da hızlandıracaklarını söyledi.

ŞİKE KARARININ ONANMASI
    Fikret Orman, Yargıtay'ın şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın cezasını onamasına ilişkin de Aziz Yıldırım ile dost olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hakikaten birbirimize karşı sempatiyle bakarız. Fenerbahçe de bizim dost camiamız. Bir kulübün başkanının bu şekilde hapse girmiş olması, çok üzücü olaylar bunlar ama hepsinden daha üzücü olan, ben kendi camiam açısından bakıyorum, biz burada maalesef Fenerbahçe'ye kenar süsü olduğumuzu düşünüyorum."

Beşiktaş yöneticilerinin suçlu olduğuna inanmadığını da dile getiren Orman, verilen kararın kendileri için üzücü olduğunu ifade etti.

"SAYGI DUYSANIZ DA DUYMASANIZ DA..."
    Orman, Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'ın kararını açıklamasının ardından yaptığı eleştirilerin sorulması üzerine de Fenerbahçe camiasının büyük bir acı içinde olduğunu belirterek, "Türkiye bir hukuk devleti. Mahkemeler var, kararlar var. Ona saygı duysanız da duymasanız da yapacak bir şey yok. Kanunlar uygulanacaktır, uygulanmak zorundadır. İnşallah yeniden bir yargılanma olmasını temenni ediyorum ama olmadığı takdirde yapacak birşey yok" diye konuştu.

TRABZONSPOR MAÇI
    Başkan Orman, bugünkü Trabzonspor maçıyla ilgili ise Beşiktaş'ın geniş bir kadroya sahip olduğunu ve takımın maça hazır olduğunu söyledi. Her maça galibiyet amacıyla çıktıklarını dile getiren Orman, Real Madrid de olsa Barcelona da olsa Beşiktaş'ın sahaya galibiyet için çıktığını kaydetti. Trabzon'ungüçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Orman, "Kim hak ediyorsa o kazansın" diye konuştu.

"STAD 7 AYDA BİTECEK"
    Orman, Beşiktaşlılar gecesinde taraftarlara yaptığı konuşmada da stat çalışmalarına değinerek, "Yaklaşık 6 ay evvel inşaata başladık inşallah 7 sonra da bitireceğiz" dedi.

Stadın dünyanın en akıllı ve en yeşil stadı olacağını ifade eden Orman, kullanılacak olan enerjininburada üretileceğini belirtti. Gecede bazı futbolcuların imzaladığı formalar da açık artırmayla satışaçıkarıldı. Gökhan Töre ve Olcay Şahan'ın imzaladığı formalar 2 bin 500'er dolar, Almeida'nınki 2 bin 250, Oğuzhan'ınki 2 bin 750, Fernandez'in imzaladığı forma ise 3 bin dolara satıldı. Fernandes ve Almeida'nın imzaladığı formaları açık artırmada geceye konuk olarak katılan Fenerbahçe USA derneği üyelerinin satın alması dikkati çekti.

Vodafone Arena stadında oynanacak açılış maçı için satılan ikişer kişilik iki şeref tribünü bileti de 6'şar bin dolara alıcı buldu. Forma ve bilet gelirlerinin Beşiktaş USA derneğine verileceği belirtildi. Bu aradagecede, pop müzik sanatçısı Zeynep Mansur sahne aldı.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu nasıl bir zihniyettir ya böyle?! Benim bildiğim, takıma eksikleri gidermek için transfer yapılır, bizim başkan bizi memnun etmek için, yani transfer yapmış olmak için transfer yapıyormuş. Şaka gibisin Başkan, şaka!

21. Default

Tez zamanda istifasını dilerim. Yoksa yakında sivas ile derbi oynayacak duruma gelicez.

Adnan polat 1, fiko 2. Farkları yok.

22. Default

"Transfer yapacağız veya transferle taraftarımızı o dakika içinde memnun edeceğiz' diye Beşiktaş'ı mali sıkıntılar içine sokmayız"

Takımın ihtiyacı olmasa kesinlikle ne R10 nede başka bir oyuncunun gelmesini istemezdim. Yani başkanın dedikleri bir konuda doğru sırf taraftarı tatmin etmek için transfer yapıp zaten kötü olan finansı daha da kötü yapmak anlamsız. Ancak takımın ihtiyacı var ve Başgan :/
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kasımpaşa-Beşiktaş...
    Tahkim Kurulu, Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesinin tekrarlanması kararını onadı.

Tahkim Kurulu, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının TFF Yönetim Kurulu tarafından tekrarlanmasına ilişkin verdiği kararı onadı. Tahkim, Beşiktaş'ın mücadelenin lehlerine tescil edilerek 3 puan verilmesi için yaptığı başvuruyu da reddettiğini açıkladı.

İşte yapılan açıklama...

"1- Kasımpaşa A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2014 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin tüm dosya üzerinde yapılan müzakere neticesinde;

- TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine,

- Esas hakkında karar verilmiş olduğundan uygulamanın durdurulması talebinin reddine, oybirliğiyle, (2014/13 K.);

2. E.2014/6

Beşiktaş A.Ş. 'nin, TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2014 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin dosyada TFF vekilinin başvuruya cevap verdiği; Beşiktaş A.Ş. vekilinin ise, duruşmada talep ettiği süreye uyarak TFF vekilinin cevap dilekçesine karşı beyanlarını sunduğu görüldü. Tüm dosya üzerinde yapılan müzakere neticesinde; TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine oybirliği ile, (2014/14 K.);"

Sporx.com

24. Default

Bu arada paşa'nın cezası da bitmiş bulunmakta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman beni her geçen gün daha da büyük hayal kırıklığına uğratıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim yönetimin çok net iş bitirme ve ikna etme konusunda zaafiyeti var.Ronaldinho gibi bir adamı alma ihtimalimiz ortaya çıktı,beceremediler,becerememekle beraber üstüne ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Takımın çok net transferlere ihtiyacı var,hala ortada şu genç Nijerya'lı eleman haricinde atılmış bir adım yok,onu da yaş muhabbetinden dolayı oynatıp oynatamayacağımız bile belli değil.Loderio gibi ismi çok duyulmamış adamı bile bitiremediler. Serdal Adalı -her ne kadar o da çok iyi bir örnek olmasa da- gitti 8 milyon avro satın alma opsiyonu olan Fernandes'i 2 milyona avroya bağladı,bu yönetimin 7.5 milyon avro satın alma opsiyonu olan Gökhan Töre'yi 4 milyona bile transfer edebileceğine ihtimal vermiyorum.(alınmalı,alınmamalı o ayrı konu) Büyük ihtimal 2.nin direk Şampiyonlar Ligi'ne gideceği bir sezondayız,adamlar biraz riske girip 2-3 takviye yapamadılar takıma.Neymiş kulübün menfaatlerini düşünüyorlarmış.Transfer yapmayınca bu takım 2.lik yarışını bile götüremeyecek,çok net ortada,hiç kimseyi alamamak kulübün menfaatlerine çok daha ters değil mi? Direk Şampiyonlar ligine gitsek kötü mü olur? Enaramolara,Sezerlere gelince para var,kulübün menfaatine uygun,ama Ronaldinho'ya gelince kulübün menfaatlerine göre hareket ediyoruz,oldu canım.Bizim bu zihniyetle başarılı olmamız çok zor.Bir yandan yalandan kurumsallaşacağız diyorlar ,işi profesyonellere devretmek amacımız diyorlar,diğer yandan binbir türlü amatörlükler devam ediyor,mikrofonu gören yönetici (ne yazıkki başkan da dahil) hop atlıyor,kulübün menfaatlerinden çok kendi reklamları peşindeler.Bir de şöyle bir algı oluşmuş durumda,stad tamamlanınca kulübe oluk oluk para akacak.Yanlış bilmiyorsam stad yapıldıktan sonra belli bir süre stad gelirleri stad maliyetini amorti etmek için kullanılacak.O zaman da bu durumun sona ermesini mi bekleyeceğiz? Hoş böyle olmasa bile bu yönetim zihniyetinin o parayı da ne kadar verimli kullanacağı çok büyük şüpheli.Adamlar sırf egoları uğruna İbrahim Altınsay gibi adamı harcadılar,Önder Özen'in de ömrünün çok uzun olmayacağı konusunda endişelerim var malesef.Kısacası gözüken şu: yine bize hasret,yine bize hüsran!
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bizim yönetimin çok net iş bitirme ve ikna etme konusunda zaafiyeti var.Ronaldinho gibi bir adamı alma ihtimalimiz ortaya çıktı,beceremediler,becerememekle beraber üstüne ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Takımın çok net transferlere ihtiyacı var,hala ortada şu genç Nijerya'lı eleman haricinde atılmış bir adım yok,onu da yaş muhabbetinden dolayı oynatıp oynatamayacağımız bile belli değil.Loderio gibi ismi çok duyulmamış adamı bile bitiremediler. Serdal Adalı -her ne kadar o da çok iyi bir örnek olmasa da- gitti 8 milyon avro satın alma opsiyonu olan Fernandes'i 2 milyona avroya bağladı,bu yönetimin 7.5 milyon avro satın alma opsiyonu olan Gökhan Töre'yi 4 milyona bile transfer edebileceğine ihtimal vermiyorum.(alınmalı,alınmamalı o ayrı konu) Büyük ihtimal 2.nin direk Şampiyonlar Ligi'ne gideceği bir sezondayız,adamlar biraz riske girip 2-3 takviye yapamadılar takıma.Neymiş kulübün menfaatlerini düşünüyorlarmış.Transfer yapmayınca bu takım 2.lik yarışını bile götüremeyecek,çok net ortada,hiç kimseyi alamamak kulübün menfaatlerine çok daha ters değil mi? Direk Şampiyonlar ligine gitsek kötü mü olur? Enaramolara,Sezerlere gelince para var,kulübün menfaatine uygun,ama Ronaldinho'ya gelince kulübün menfaatlerine göre hareket ediyoruz,oldu canım.Bizim bu zihniyetle başarılı olmamız çok zor.Bir yandan yalandan kurumsallaşacağız diyorlar ,işi profesyonellere devretmek amacımız diyorlar,diğer yandan binbir türlü amatörlükler devam ediyor,mikrofonu gören yönetici (ne yazıkki başkan da dahil) hop atlıyor,kulübün menfaatlerinden çok kendi reklamları peşindeler.Bir de şöyle bir algı oluşmuş durumda,stad tamamlanınca kulübe oluk oluk para akacak.Yanlış bilmiyorsam stad yapıldıktan sonra belli bir süre stad gelirleri stad maliyetini amorti etmek için kullanılacak.O zaman da bu durumun sona ermesini mi bekleyeceğiz? Hoş böyle olmasa bile bu yönetim zihniyetinin o parayı da ne kadar verimli kullanacağı çok büyük şüpheli.Adamlar sırf egoları uğruna İbrahim Altınsay gibi adamı harcadılar,Önder Özen'in de ömrünün çok uzun olmayacağı konusunda endişelerim var malesef.Kısacası gözüken şu: yine bize hasret,yine bize hüsran!
    Parmağına klavyene sağlık kardeşim. Noktasından virgülüne kadar, yazdığın her şeye katılıyorum. Buna benzer şeyleri, daha ortada stad yokken, Carvalhal'in, Samet'in olduğu zamanlarda bile söylüyorduk. Senin buraya yazmadığın; ama at gözlüğüyle bakmayan herkesin gördüğü başka şeyler de var; ancak burası BJK forumu olmadığı için her şeyi yazmaya lüzum yok. Fikret Ormanla bu iş olmaz diyorduk, maalesef yavaş yavaş NETLEŞMEYE başladı her şey. Bu başkanla, bu yönetimle bir yere varamayız. Stadı yapsınlar ve bırakıp gitsinler artık.

NOT: Mevcut durumda, başkan olarak görmeyi istediğim tek kişi İBRAHİM ALTINSAY'dır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

FİKRET ORMAN: "İbrahim Toraman ve Sezer olayı bizim açımızdan kapanmıştır."

FİKRET ORMAN: "Bilic, benim yapılanmam içerisinde artık Toraman'a ve Sezer'e yer yok diyorsa, biz buna saygı duyarız."

FİKRET ORMAN: "Beşiktaş taraftarından değil, kulübe ceza aldıran ve gerçek Beşiktaş taraftarını cezalandıran kişilerden şikayetçi olduk."

FİKRET ORMAN: "Localar için 12 Şubat'ta lansman yapacağız. 147 locanın 19'unu sattık. 60 milyon $ gelir bekliyoruz."

FİKRET ORMAN: "Fernandes ve Almeida konusunda girişimleri yaptık. Anlaşma zemini sağlanamadı. Aldıkları paranın hakkını vermeleri gerek."

FİKRET ORMAN: "Fernandes, Rusya takımına imza attı mı bilmiyorum ama attıysa yolu açık olsun."

FİKRET ORMAN: "F.Bahçe ve G.Saray'ın yıllık gelirleri 400-450 milyon TL. Beşiktaş'ın yıllık geliri ise 140 milyon TL."

FİKRET ORMAN: "Stat bitince gelirimiz 450 milyon TL'ye gelecek. Böyle olunca da yarışta kafa kafaya geleceğiz."

FİKRET ORMAN: "Geldiğimden beri borçlarla, hacizlerle boğuştuk ama bitirdik. 1 kuruş bonservis borcumuz yok. Maaşlar tıkır tıkır yatıyor."

FİKRET ORMAN: "Hayat bir maraton ve son 100 metresi çok önemli. Fenerbahçe şampiyon oldu mu? Olmadı. Daha uzun bir yarış var..."

FİKRET ORMAN: "Herkes kendince bir hesap, kitap yapıyor ama şu unutuluyor; Allah'ın da bir hesabı var…"

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tolga sakatlandı ve 2 hafta yok. Gaziantep (D), Kasımpaşa (D) ve Bursa maçlarında kalemiz Allah'a emanet... İşimiz çok zor olacak bu 3 maçta da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman'a ben dahil çok kızıyoruz ama aslında gelecek için iyi şeyler yapıyor. Sabırlı olunması gereken işler yapıyor. Şimdi sıkıntı çekeceğiz ama 4-5 yıl sonra bence Beşiktaş hem maddi hem de futbolcu yönünden çok gelişme kaydedecek.

Mesaj Yetkileri