Sayfa 195 / 896 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
5,821 ile 5,850 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Hayatta 23 Milyon vermeyiz genç bir oyuncuya.. ya o 23 milyonlu haber yalan ya da dentinho hepten yalan.. O portekizce haberi görünce umudum tam kesildi.. Keşke 7-8 e alabilseydik..

Ben isterim o kadar iyi bi futbolcuysa gelmesini. Özeri bence solda oynatmamalıyız zaten. Dentinho - Santos iyi olabilir
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

SON DAKİKA... Ligue 1 resmi sitesi, Toulouse'un Colin Kazım'la sözleşme imzaladığını duyurdu

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Satın alma opsiyonuyla birlikte..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kiralık gitmiş. 4m avro satın alma opsiyonu varmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ligue1.com: "Kazım Toulouse'da"

Fransa Ligue 1'in resmi internet sitesi olan ligue1.com Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Kazım Kazım'ın Toulouse kulübüyle sözleşme imzaladığını duyurdu.

Fransız ekibinin 23 yaşındaki genç futbolcuyu satın alma opsiyonu ile birlikte 6 aylığına kiraladığı ve resmi imzaların atıldığı ifade edildi. Toulouse'un sezon sonunda 4 milyon avro bonservis bedeliyle Kazım'ı satın alma hakkına sahip olduğu da belirtilirken, milli oyuncunun kariyerinden notlar ilgili haberde yer aldı.

Toulouse teknik direktörü Alain Casanova'nın Kazım hakkındaki ilk sözleri ise şu şekilde oldu: "Çok kuvvetli, hızlı ve ofansın her alanında oynayabilen, rakip defansa zor anlar yaşatabilen bir oyuncu. "

Toulouse ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nden henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alıntıdır..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Umarım dentinho'nun gelmesi adına bi işarettir bu
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Kazım gitmesine üzüldüm en azından 1 sene gidip daha sonra tekrar gelseydi belki aklı basına gelirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım'ı severdim, takımdaki favori oyuncularımdan biriydi. Zaten favori oyuncularım bi türlü kalamadı şu Fenerde, misal Serhat.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Saha dışındaki hayatını biraz olsun bizden kısıtlayabilseydi çok iyi olurdu. Hamit anlatıyodu biz maçtan sonra gidip biramızı içerdik taraftarlarla diye. Türkiye'de yap bakayım yenildiğin maçtan sonra ne oluyo : )

Dentinho haberleri ciddi ciddi çıkmaya başladı. Deivid'in gönderileceğini düşünüyorum ben. Dentinho'nun gelmesi Özer'i kesmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon Galatasaray maçında neler yapabileceğini göstermişti bizlere ama disiplinsizlikleri nedeniyle tutunamadı. Yönetim aldığı kararın arkasında durarak yalan söylemesini affetmedi ve gönderdi, bu yönden memnunum.

Dentinho gelirse Özer sağda oynayabilir, hatta Antalya maçında sağ kanatta daha etkiliydi ama Mehmet Topuz bu sefer yedek kalacak, üstelik yabancı sayısı nedeniyle Güiza'nın yedeğe geçme durumu var, bekliyoruz gelişmeleri.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sürekli devam eden disiplinsiz davranışları ve en son yönetime yanlış beyan vermesi Fenerbahçe'de sonunu hazırlayan gelişmeler oldu.Kazım kumaşı çok iyi bir futbolcu,kafasını biraz olsun futbola verse çok iyi yerlere gelecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dentinho gelirse Özer sağda oynayabilir, hatta Antalya maçında sağ kanatta daha etkiliydi ama Mehmet Topuz bu sefer yedek kalacak, üstelik yabancı sayısı nedeniyle Güiza'nın yedeğe geçme durumu var, bekliyoruz gelişmeleri.
    Cristian'ın yerine Topuz oynamaz mı o bölgede acaba ? Özer sağda Dentinho solda oynar(gelirse) böylece guiza için de kontenjan açık olur..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Cristian'ın yerine Topuz oynamaz mı o bölgede acaba ? Özer sağda Dentinho solda oynar(gelirse) böylece guiza için de kontenjan açık olur..

Cristian formdayken bence gereksiz olur.Güizayı kesmek daha mantıklı yada Türk stoper alıp Bilicayı kesiceksin Serdar Taşcı mesela .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum böyle köklü bir değişiklik yapmaz gibime geliyor, Emre ve Mehmet orta sahayı kapatabilir ama Emre daha defansif oynamak zorunda kalırLigde iş yapabilir bir kadro oluşur. Aslında Hamit alınabilseydi, Emre-Hamit çok iyi ikili olurdu.

Bu hafta Alex cezalı ve Güiza-Gökhan yan yana oynayacak. Özer de kadroda olur. Ama kim gelirse gelsin, Özer böyle oynamaya devam ettikçe kadroda mutlaka yer bulur, Topuz ofansif anlamda kendini geliştirmezse yedeğe kayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ben Topuz'un ofansif daha iyi oynadığını düşünüyorum abi son maçlarda biraz düşüş yaşada.Ama Dentinho gelirse o zaman herşey belli olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Şimdiye kadar Cristiansız oynamayı hiç denemedik yanılmıyorsam. Bence 1 defa bile olsa denenmeli Topuz o bölgede. Eğer o kendini ofansif anlamda geliştiremiyorsa(ki geliştirmesi lazım) o mevkiide denensin bence bir maçlığına.
    Ben de özerin sağ kanatta oynamasından yanayım çok daha etkili olur. Solda uğur ya da vederson daha mantıklı olur biri gelmese bile.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uğur ve vederson bir arada oynamalı ama. Uğur 90 dakika katkı sağlayamaz takıma, ikisi de birer devre oynasa olur.

Mehmet, Daum'un oyunculara fazla serbestlik tanımamasından dolayı öncelikle bölgesinde kalmayı tercih ediyor. Burada da takımda kalıcı olmak için risk almayıp, daha çok savunma görevini yapıyor, sık sık topu alıp içeriye katettiğini, rakibi çalımlarla geçmeyi denediğini ya da insiyatif aldığını pek görmedik. Bu da hem yerinin garanti olmaması hem de Daum nedeniyle böyle diye düşünüyorum. Özer ile o bölge için forma yarışına girerse Özer avantajlı olur.

Cristian yoksa Selçuk oynar, Mehmet'in oynaması takımında genel olarak görevlerin değişmesine neden olabileceğinden bu riske girmez Daum.

Bana kalsa 4-3-1-2 çok ideal, Emre-Cristian-Topuz, önlerinde Alex ve çift forvet. Zaman zaman Özer hem Emre hem Topuz hem de Alex yerine oynayabilir, sıkıntı olmaz. Yabancı hakkımı da iyi bir defanstan yana kullanırım, Bilica ve Lugano da formayı garanti görmemiş olur. Ama bu yönde bir planlama yapılmıyor görüntüsü var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Dentinho'yu canlı hiç izlemedim ama yanlış hatırlamıyorsam yeni Robinho diyorlardı bunun için. Ama ne olursa olsun 23 Milyon $ çok para. 23 milyon $'a ne futbolcular alınır. Fenerbahçe eğer bir transfer'e 23 Milyon $ harcamak istiyorsa Angel Di Maria gibi gelecek vaad eden ve Avrupa'yı koklamış oyunculara yönelmeli diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Dentinho'yu o kadara almak kumar oynamak demek...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bilmiyorum'da Brezilya lılar sanki Kaka yada Pato yu satacaklar.. Daha hiç birşey ispat etmemiş bir oyuncuya Neredeyse 25-30 m € istemekte tuhaf. O kadar para istiyorlarsa almayalım. Zaten satacağımız zaman o kadar paraya gönderemeyiz. Takımada alınmasa birşey kaybetmeyiz. O paraya alırsakta ne kadar faydalı olacağı şüpheli.. Kazıma ise üzülmedim hakettiğini buldu. Yetenekli kaliteli ama vurdumduymaz.. Belki bir umut sezon sonu satın alma opsiyonunu kullanmazlar aklı başına gelir tekrar döner ama zor çünkü huylu huyundan vazgeçmez. Öyle yetişmiş birisi..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

23 m € değildir o ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilya para biriminde 23 Milyon.
    Oda 9 MN €'ya denk geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kazım yetenekli, kuvvetli bir oyuncu ama gerek istikrar sağlayamaması gerekse sahadışı davranışlarına dikkat etmemesi nedeniyle yeteri katkıyı sağlayamadı. Bu tip oyuncular resmen kendilerine, yeteneklerine ihanet ediyorlar. Kazım Fenerbahçe'de kendini geliştirme yoluna gitmedi ama Fransa'da bunu yapmak zorunda. Güçlü oyuncularla dolu bir ligde kendini geliştirme yoluna gitmezse kendisi için hayal kırıklığı yaşayabilir. Son olarak; biz takımımızdan giden oyuncuların haberlerini hep dış basından, karşı kulüplerin resmi sitelerinden öğrenmek zorunda mıyız ? Fenerbahce.org 2 satır birşeyler yazamaz mı ?

Mustafa 23 m $ abartılı bir bedel. Genel olarak haberler 8-12 m € arasında değişiyor. Gerçi Brezilya basınında çıkan haberler de bizim basınımızı kaynak gösteriyor. Dentinho ile ilgilendiğimiz açık; sadece birkaç sitede çıkan Nene haberi yalanlanırken, tüm programlarda konuşulan, gazetelerde yazılan Dentinho ismiyle ilgili herhangi bir yalanlama gelmedi. Eğer Dentinho alınabilirse başarılı olur veya olamaz önceden kestirmek zor ama en büyük artısı yönetim ve teknik ekibin düşünce tarzındaki önemli bir gelişme olacaktır. 20 yaşında bir oyuncuyu şu şartlarda 8-12 m € gibi ciddi bir bedelle kadroya katıp, öncelikle ondan yararlanmayı sonraki planda ise iyi bir bedel karşılığında satıp kar etmeyi, dolayısıyla potansiyeli, yeteneği belli bir oyuncuyu alıp geliştirme yolunu seçmek şu aşamada kolay iş değil. Olur da Dentinho veya onun tarzında, onun yaşında bir oyuncu gelirse, o oyuncu başarısız da olsa yönetim tebrik edilecek bir iş yapmış olacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konuşulan fiyat (23 Milyon $) gerçekse Dentinho o kadar etmez bence. Fenerbahçe bu transferden maddi olarak epey zararlı çıkar.
    Bu arada Dentinho ismi nedeniyle hep gözümün önünde diş doktoru gibi canlanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mustafa'nın yukarıda belittiği gibi Brezilya para birimine göre 23. Verilemsi düşünülen para ya da istenilen en yüksek bedel 12 milyon Euro civarı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu adam FM 2009'da AM/FC değil miydi? Açık söyleyeyim fazla bilgim yok bu adam hakkında ama fiyatı yüksekti, ondan daha iyileri ondan daha ucuz olduğu için almıyordum. Eğer mevkii hatırladığım gibiyse Fenerbahçe'de bu mevkiiye oyuncu gerekli mi (Alex - Özer varken) , sol açık olarak mı alınıyor, yoksa Alex'in yeri doldurulmaya mı çalışılıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

AM RL/FC oynuyor. İkinci forvet olarak ve 2 kanatta da oynayabilir. Tekniği, hızı ve top sürmesi iyi bir oyuncu, adam geçerek çizgiye inip ortalar yapabilir. Alınma amacı Alex'e alternetif olması değil, 2 kanatta da oynayabiliyor olması ve genç olması. FM, PA değeri olarak 168 vermiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Brezilya para biriminde 23 Milyon.
    Oda 9 MN €'ya denk geliyor.
    çok mantıklı
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Portekizce yazıda R$23 yazıyo 23 MN Real Oda 9 MN € ediyor işte. Fenerbahçenin son 2 senede harcadığı bonservisleri toplasan 23MN€ etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Kazım Kazım, Fransa 1.Lig takımlarından Toulouse'a sezon sonuna kadar kiralanmıştır.

İki kulüp arasında yapılan bu sözleşme kapsamında oyuncuya dair satın alma opsiyonu Fransız ekibine verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nihayet.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri