19.07 kutlu olsun.
19.07 kutlu olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
imkani olnlarla yarin saat 18'de Caddebostan'da Festivalde gorusmek uzere
(/s)
Mavi siyah çubukluyu begendim ondan alıcam bu sene.
Oovv mavi , siyah çubuklu çok feci. Harika olmuş.
Alttaki siyah forma da armanın üzerine 'Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz' yazması söz konusuydu yazılmayacak mı ? keşke yazsalar.
Bu tarz farklı formalar bize hep uğursuz gelmiştir hiçde güzel değil bence.
Bize basit formalar gidiyo
Mesela bundan 3-4 sene önce bi çubuklu vardı bide sarı beyaz ne güzeldi
Şu siyah renkli çok manidar. Güzel duruyor ayrıca.
onunda kolları çok gereksiz mesela armasından belli olur zaten FB forması olduğu kollar uyumsuz gereksiz olmuş sadece siyah olmalıydı
alttaki siyahtan üç senedir çıkarıyolar gereksiz bende başka bi renk yapsalar ya
beyaz sarı şlde çeyrek finale çıkmıştık harikaydı o forma
bu sene sarı lacivrt çubuklu düşünüyorum ama feneriuma gidicem mavi çubukluyu beyenirsem onu alırım![]()
19.07 Fenerbahçeliler gününde UEFA sitesinde 12 gibi yayınlanan haberSporx geç farketti biraz twitterda çoktan konuşulmaya başlanmıştı ;
UEFA, resmi sitesinden yayınladığı listede Sarı-Lacivertli ekibin cuma günü çekilecek Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu kuralarında yer alacağını açıkladı.
İsviçre'nin Nyon kentinde Türkiye saati ile 13.00'te gerçekleştirilecek kura çekiminde Fenerbahçe'nin de yer alması kesinleşti.
Fenerbahçe kurada, Club Brugge (Belçika), Vaslui (Romanya), Feyenoord (Hollanda) ve Motherwell (İskoçya) takımlarından birisiyle eşleşecek.
Bilindiği gibi Sarı-Lacivertli ekip geçen sezon şike soruşturması nedeniyle UEFA Yönetim Kurulu tarafından Şampiyonlar Ligi'ne alınmamış, yerine Trabzonspor gitmişti.
Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için 2 ön eleme turu geçmesi gerekiyor.
3. Ön elemede ilk maçlar 31 Temmuz - 1 Ağustos, rövanşlar ise 7-8 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
Sporx
UEFA linki > http://www.uefa.com/uefachampionslea...d=1841146.html
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
ee hani men edecekti bizi uefa![]()
Bide mavi çubukluda Adidas logosunun 2 tarafında keskin göz var gibi bana mı öyle geliyor sadece ?![]()
kızgın kanarya hesabı
aynen öyle![]()
Güzel olmuş ama.![]()
Fenerbahçe siyah formayı piyasaya sürmesi halinde Uefa'dan ceza gelmesi gündemde 3 yıl diyolar ama 5-8 yıl konuşuluyor.
İçimden bir ses bu takım Motherwell olacak diyor.Fenerbahçe kurada, Club Brugge (Belçika), Vaslui (Romanya), Feyenoord (Hollanda) ve Motherwell (İskoçya) takımlarından birisiyle eşleşecek
Last edited by ReaList : 19.Temmuz.2012 at 19:50
...
19.07 Kutlu Olsun !Formalar Güzel
![]()
Benim içimden Vaslui geçiyor.
Benim içimden de Motherwell geliyor ama olmazsa Feyenoord olucaktır.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şampiyonlar Ligi konusunda konuyu yanlış değerlendiriyoruz. Mantığını çözemediğim bir tarzı var Uefa'nın.
Organizasyon sürecini işletirken aynı zamanda karar sürecini de yürütüyor. Karar süreci olumlu çıkarsa sorun yok ama olumsuz çıkarsa hem kendi organizasyonlarına hem de karar aldığı takıma zarar veriyor.
Ceza almayan, cezası ertelenen, ceza aldığı halde turnuvalara katılan, ligden düşen, düşmeyen, kura zamanı ihraç edilen, 2 tur atladıktan sonra men edilen... Çeşit çeşit olaylar var ve bunları gördükten sonra alınacak kararla ilgili kesin konuşmak mümkün değildir.
Benim baktığım tek bir nokta var. Liglerin başlamasına 29 gün kaldı ve yanılmıyorsam Fenerbahçe sezonu biraz daha erken açmak zorunda kalacak. Buna rağmen yabancı oyuncu transferi gerçekleşmedi. Bildiğimiz Fenerbahçe'nin gerekli mevkilere bir iki bomba isim patlatması gerekiyordu. Bence çıkacak karar bekleniyor.
Formalar ne zaman tanıtılacak tam olarak ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İsterse çingene pembesi çıkartırız ki çıkartan takımlarda varken neden ceza versinler ki. Çok abest olur bu karar.
Adam ironi yapmış yahu. Yani, bence![]()
(/s)