Sayfa 196 / 476 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
5,851 ile 5,880 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adamsın SerdaL Başşşgaaaannn!

Şirketimiz Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio yıllık 750.000.avro garanti ücret ve 25.000.avro maçbaşı ücreti karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Anlaşma karşılığında Real Betis'e sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun Aurelio Yine bir Aurelio krizi yaşanacak spikerler arasında. "Oorelyo,Avrelyo,Aurelyo,Ovrello,Aurello" say say bitmez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hayırlı olsun Aurelio Yine bir Aurelio krizi yaşanacak spikerler arasında. "Oorelyo,Avrelyo,Aurelyo,Ovrello,Aurello" say say bitmez
    Oleryo yuda unutmamak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adam haklı beyler

ROBSON. İNCİ DİŞLİ ZENCİ KARDEŞİM

Beşiktaş Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar 1903Radyo`da yayınlanan `Dişi Kartallar` programına telefon ile konuk olarak önemli açıklamalar yaptı.

İşte Vardar`ın açıklamaları;

`TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ ALMANYA`DA SÜRÜYOR`
    "Şu an yöneticilerimizden bazıları Almanya`da bulunuyor. Transfer çalışmalarımızı ve görüşmelerimiz sürüyor. Bizim bir golcü hava toplarına hakim bir santrafora ihtiyacımız var. Klose`yi ben isterim. Tam bizim ihtiyacımız olan bir futbolcu ama gelecek günlerde herşey belli olacak hep beraber göreceğiz"

`REZERV LİG İÇİN DÖRT TRANSFER YAPTIK`
    `Türkiye`deki medyanın alt yapıya olan ilgisi çok az. Biz tansiyonu yavaş yavaş yükselteceğiz. Rezerv Lig benim çok istediğim bir projeydi. Bu sistemin Türkiye`de uygulanmaya başlanması beni çok mutlu etti. Böylece Beşiktaş`ın da bir pilot takımına ihtiyacı kalmadı. Eski sisteme göre 18 yaşını geçen oyuncular PAF liginde oynayamıyordu. Yetenekli oyuncular kaybolup gidiyordu. Yeni sistemde uygulanan önemli kurallardan biri de oyuncunun yaşının kaç olursa olsun Rezerv Lig`de oynuyor olabilmesi. Mesela; yaşı 21 yada daha büyük olsa dahi bu futbolcuları oynatabiliyoruz. Beşiktaş Rezerv Takımı`na 3-4 transferimiz oldu."

`NECİP`E GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ`

"Eskiden takımda olan oyuncularımızı ve yeni transfer ettiğimiz futbolcuları çok iyi hazırlayarak A takıma çıkarmaya çalışacağız. Necip gibi furbolcuları A takımda görmek istiyoruz. Necip oynadığı takımda en iyi oyuncuydu. A milli takım için ve Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu olacaktır. Necip davranışlarıyla olsun yeteneğiyle olsun geleceğin en büyük futbolcusu olacaktır. Futbolcu abileri de Necip`i çok seviyor zaten. Takım olarak Necip`e gereken desteği göstereceğiz. Ben bu konuda Necip`in hep arkasında olacağım."

-HABER1903-

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aurelio bizden 3 milyon Euro istemişti takımdan ayrılırken, şimdi 750 bin Euro'ya oynayacak. Bizden aldığı para da 1.5 milyon Euro gibiydi. Gerçekten yazık etti kendisine Aurelio, kariyerinin zirvesinde İspanya'nın en kötü takımlarından birine gitti, 2. lige düştüler. Şimdi ise çaptan düştü, aldığı para çok az, Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına girme şansını kaybetti.

Beşiktaş'a hayırlı olsun, bedelsiz iyi almış Beşiktaş, aldığı maaş da çok uygun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aurelio : "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Hayırlı olsun ücret 1.1 değilmiydi 750.000 yazıyor resmi açıklamada helal olsun valla Serdal Adalıya ne diyeyim.Türkiyenin en iyi hücum hattına ve en iyi ortasahasına sahibiz bence.Tek sorunumuz sağ bek , oraya da bir oyuncu alınırsa işte o zaman MAF'tan sonra en iyi kadroyu kurmuş olacağız. Guti-Aurelio-Ernst-Necip ortasahaya bak arkadaş : )
    Last edited by Ahmet Göktaş : 25.Ağustos.2010 at 16:29

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aurelio : "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum"
    Nabza göre ver şerbeti Orelyo. Düşmanlarıydın sen bir zaman farkındasındır herhalde (:

Kaç senelik "Aurelio" Beşiktaş'a imzayı atınca "Orelyo" oldu iyi mi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bonservis bedeli ödenmeyecek olmasının yanında maaşın fazla olmaması da güzel.Gerçekten çok iyi transfer.Takımımıza hayırlı olsun.Umarım iyi bir performans sergiler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok ucuza kapatmışınız aurelio transferini bjkden alışılmadık hareketler

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş`ın yeni transferi Mehmet Aurelio, Helsinki`de resmi sözleşmeyi imzaladı ve Beşiktaş`a gelmekten duyduğu memnuniyeti anlattı.

Beşiktaş`a ve yeniden İstanbul`a geldiği için büyük mutluluk yaşadığını belirten Mehmet Aurelio, "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için çok sabırsızlanıyorum. Başkanımız Yıldırım Demirören başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu büyük bir çaba göstererek harika bir kadro kurdular. Böylesine büyük bir kadronun içerisinde yer almak beni çok mutlu ediyor. Kendimi çok zinde ve hazır hissediyorum" diye konuştu.

BJK İnönü Stadı`nın zeminine çıkıp taraftar ile buluşmayı çok istediğini belirten Aurelio, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"İnönü Stadı`nın zeminine çıkmak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe`deyken ve A Milli Takım`dayken İnönü Stadı`na çıktığımda stadın atmosferi beni çok etkiliyordu. Şimdi o stada, o takımın oyuncusu olarak gelecek olmak çok heyecan verici. Taraftarın 90 dakika boyunca hiç susmadığını, şarkı söylediğini, tezahürat yaptığını ve takımını desteklediğini biliyorum. O desteği arkamıza alıp, teker teker hedeflere koşacağız. Guti, Quaresma, Nihat, Hilbert gibi transferlerin yanında olmak beni çok mutlu ediyor. Bu takımın başında dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Schuster`i görmek heyecanımı ikiye katlıyor. Dünyanın en ünlü teknik direktörlerinden birisinin oyuncusu olunca insanın şevki biraz daha artıyor."

Beşiktaş`ın eski oyuncusu Ricardinho ile yaşadığı olay hakkında da konuşan Aurelio, "Benim Beşiktaş camiası ile hiçbir zaman hiçbir problemim olmadı. Siyah-Beyazlı takımın eski oyuncusu Ricardinho ile yaşadığımız tamamen maç sonunda yaşanan bireysel bir olaydı. Ben olayı unuttum bile" ifadelerini kullandı.

-RESMİ SİTE-

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu mesajını siLdiğim adamLardan birisi konu dışı tek bir mesaj daha yazarsa o zaman benim nasıL daLga geçtiğimi görüceksiniz.

Geyik aLanımı burası ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Saat 4'ten beri gelişme olmamış transferde anlaşılan. Şimdi resmi siteye baktım Aurelio'nun fotoğrafları var Başkanımız ve yöneticiler ile .Yarın sağlık kontrolünden geçerek imzayı atacakmış İstanbul'da.

Aurelio'nun maliyeti çok uygun olmuş. Bugün o mevkiiye anadoludan transfer yapmak istesen bonservisi 3-4 milyon eurodan açarlar.

Aurelio gözümde fena oyuncu değildir, ancak ne Ernst'ten daha iyidir, ne de Necip'ten. 32 yaşında adam, 2 sene daha oraya alternatif olsa yeter zaten.

En azından ligdeki bazı maçlarda Ernst'i dinlendirip yabancı kontenjanını zorlamamış oluruz, Bobo, Guti, Zapo gibi oyuncular da ilk 11 dışında kalmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe - Beişktaş maçının sonunda otoparkta olaylar çıkmıştı .Aurelio'da vardı sanırım orda ,hatırlayan varsa yazarsa sevinirim unutmuşum da .

Bu arada Aurelio kaç yaşında olursa olsun iyi transferdir , hayırlı olsun .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Fenerbahçe - Beişktaş maçının sonunda otoparkta olaylar çıkmıştı .Aurelio'da vardı sanırım orda ,hatırlayan varsa yazarsa sevinirim unutmuşum da .

Bu arada Aurelio kaç yaşında olursa olsun iyi transferdir , hayırlı olsun .
    Ricardinho'yu dövmüstü Aurelio.. Ricardinho mac icinde ona Türk köpegi gibi bir söz sarfetmis hatta Aurelio ayni macta Ricardinho ile tartisip kirmizi kart görmüstü yanlis hatirlamiyorsam

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bu tip transferlere ve demeçlerine alışıldı artık bence türkiye'de
    hala takımımda arda yı istemem o ayrı konu
    aurelio fizik olarak iyi durumda ise tek ön liberoda takımı sırtlar ernest tekli oynayamıyor yanına kendi tarzında partner isteyen bi oyuncu
    ama tabi beşiktaş a uyacak mı oda var nobre de bizde takır takır sıralıyordu beşiktaş'daki performansı ortada.
    fiyat kalite ve kontejan açısından iyi transfer, nolursa olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aurelio , Başkanımız ile Helsinki'de buluşmuş bugün.

Bu arada ilk fotodaki açık renk ceketli kişi kim yöneticilerimizden olduğunu sanmıyorum hiç görmedim ?

Edit::: Beşiktaş , Cruzeiro forveti Wellington Paulista ve Colo Colo takımının forveti Nicholas Millan ile ilgileniyor. LİGTV.

Millan çok iyi oyuncu keşke olsa isterim , Paulistayı bilmiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

Aurelio , Başkanımız ile Helsinki'de buluşmuş bugün.

Bu arada ilk fotodaki açık renk ceketli kişi kim yöneticilerimizden olduğunu sanmıyorum hiç görmedim ?

Edit::: Beşiktaş , Cruzeiro forveti Wellington Paulista ve Colo Colo takımının forveti Nicholas Millan ile ilgileniyor. LİGTV.

Millan çok iyi oyuncu keşke olsa isterim , Paulistayı bilmiyorum.
    Bayram Tutumlu değil mi o? Aurelio'nun menajeri.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

mekan sahibidir

Bizim yöneticiler hep benim siklette hey maşallah

Tekrardan takımımıza hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Evet oymuş sanırsam.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kartal'dan golcü atağı!

Brezilya Ligi takımlarından Cruzeiro'nun Başkanı Zeze Perrela Beşiktaş'ın, takımın golcü oyuncusu Wellington Paulista için teklif yaptığını söyledi.

Globo Esporte'ye konuşan Cruzeiro başkanı: " Beşiktaş, Wellington Paulista için 4. 8 milyon Euro önerdi. Ancak ne oyuncu Türkiye'ye gitmek istiyor, ne de biz onu bırakmak" ifadelerini kullandı.

1983 doğumlu ve 1. 80 boyundaki Wellington Paulista'nın; 2009'dan beri formasını giydiği Cruzeiro'da 75 maçta 40 golü bulunuyor.

(Lig TV)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada bazı forumlarda Aurelio için imza töreninin otopark'da yapılması isteniyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Robinho Cuma gelecek, Pazartesi'de Holosko + para karşılığı Sercan alınacak.

Bu da benim kehânetim Ahmet'e rakip olayım dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Robinho Cuma gelecek, Pazartesi'de Holosko + para karşılığı Sercan alınacak.

Bu da benim kehânetim Ahmet'e rakip olayım dedim
    Sercan'ın bu saatten sonra geleceğini pek düşünmüyorum Murat abi. Şampiyonlar Ligi maçları başlayacak neredeyse. Robinho'ysa Türkiye'ye gelmiyorum dedi daha ne desin

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Sana şu kadar söyLeyim hocam,eğer geLirse Robinho aynen şöyLe diyecek:
    "O açıkLamayı yaptığımda geLen tek resmi tekLif Fenerbahçedendi.Fakat Beşiktaş'ın yaptığı tekLif geri çevriLmeyecek cinstendi".

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan'ın bu saatten sonra geleceğini pek düşünmüyorum Murat abi. Şampiyonlar Ligi maçları başlayacak neredeyse. Robinho'ysa Türkiye'ye gelmiyorum dedi daha ne desin
    Pekala haklı olabilirsin ama olmayacak şey değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aman dikkat abi o kadar diyim sadece : )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam Türkiye'ye gelmeyeceğim diyor. Ayrıca skybet'in oranları da mı yalandı? Bence herşey belli oldu

Mesaj Yetkileri