Dediğin gibi bir durum tabiki olmaz şöyle demek istedim devlet yönetiminize diyecek 'Beşiktaş bu sene arenada oynacak diye' kamuoyunada yönetim olarak karar verdik bu sene Beşiktaşla ortak kullanacağız diyecekler şayet devlet isterse olay bitmiştir demek istedim.
Devletin stadı, kendi statları değil gibi cümleler kullananlara bir şey anlatmaya çalışmayın arkadaşlar, zira bu kişilerin algılarında seçicilik var gibi gözüküyor. Bırakın kendilerini bu şekilde eylesinler.
Ben eĞlenmiyorum,ileride olacak olanı söylüyorum
Eğleniyor yazmadım zaten, eyliyor yazdım. "ğ" büyük yazarak aklınca Türkçe dersi vermeye kalkma.
Geleceği görme yeteneğinden dolayı da tebrik ediyorum seni.
Stadın her türlü hakkının Galatasaray'a ait olmasına rağmen belki anlaşmalarda Galatasaray'ın söz hakkı yoktur diyebiliyorum, belki devlet rica, emir vb. yollarla isterse karşı gelemezler diyebiliyorum, Galatasaray yönetimi sessiz kalıyor çünkü dediğini sonradan yiyebilir diyorum.
Ne bizim başkanın ne bir taraftar forumunun ne de bir başkasının söylediklerine ihtiyacım var. Bir tarafa körü körüne bağlanmak yerine iki tarafı da görebiliyorum. Sonuçlandığında da mahçup kalmayacağım. İşte, taraftarlığın gerçek tanımı budur. Biraz kendimi öveyim.
Devamı: http://haber.gazetevatan.com/gsarayd...59836/5/MansetG.Saray'dan Beşiktaş'a şok teklif
Sarı-kırmızılı yönetimde projeye muhalefet eden Adnan Öztürk ve bazı yöneticilerin, TT Arena Stadı karşılığında, Beşiktaş’tan basketbolda Euroleauge hakkını istemeye hazırlandığı öğrenildi.
Cim-Bom olumlu yanıt alırsa potadaki bütçeyi artıracak
Beşiktaş’ın, Türk Telekom Arena Stadı’nda oynamasına izin verilip verilmemesiyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Galatasaray, Beşiktaş’ın TT Arena talebine şok bir yanıtta bulunmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimde, stadın Kartal’a verilmesine karşı çıkan Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve diğer muhalif isimlerin aralarında yaptıkları toplantılarda flaş bir konunun gündeme geldiği öğrenildi. Buna göre Galatasaray, Arena’da oynamasına izin verirse, Beşiktaş’tan basketbolda Euroleauge hakkını isteyecek.
Türk Hava Yolları Euroleague’te, Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile beraber Eurocup’ta şampiyon olduğu için Beşiktaş, Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştı. Siyah-beyazlı ekibin mali yönden yaşadığı zorluklar ve Milangaz’ın sponsorluktan çekilmesiyle ezeli rakiplerinin durumunu kritik eden sarı-kırmızılılar, “Euroleague büyük organizasyon. Bunun için 15-20 milyon dolarlık bütçe gerekiyor. Madem Beşiktaş bizden stadımızı istiyor, o zaman onlar da Euroleuge hakkından feragat etsinler ve orta noktayı bulalım” diye görüş belirttiler.
Bütçe artacak
Galatasaray’ın bu isteğinin Euroleague organizasyonu tarafından kabul görmesi için Beşiktaş’ın vazgeçmesinin yeterli olmadığı, aynı zamanda ana sponsor Türk Hava Yolları’nın da devreye girmesi gerektiği belirtildi. Euroleuge yönetiminin bu konuda esnek davranması da Galatasaray’ın isteğinde etkili oldu. Ergin Ataman’ı takımın , Murat Özyer’i ise şubenin başına getiren Cim-Bom’un, Euroleague katılım hakkı alması durumunda bütçesini artıracağı ifade edildi.
Bu öneriye nasıl yaklaşacağı merak konusu olan Beşiktaş’ta, basketbola sponsor için Medicana ile anlaşma aşamasında olması ve takımın başına da Erman Kunter’i getirmesi Euroleage hazırlığı olarak yorumlandı. (milliyet)
Last edited by Walter Sakana : 23.Haziran.2012 at 13:45 Reason: Haberin devamı eklendi.
Stadı Galatasaray yapmış olsun , arazisi , tapusu , koltukları herşeyi , söz hakkı yine sizin olsun , Başbakan'ın ağzından çıkacak bir lafa bakar , yani Galatasaray istemezse olmaz eyvallah da Başbakan Ünal Aysal'a oynatıcaksın dedikten sonra , oynatmayacağını sanmıyorum.
Yüzsüzlük Beşiktaş'ta.İstenmiyorsunuz arkadaş bilin işte bunu.Çıkıp deyinki istenmediğimiz yerde oynamayız diye.Sergileyin işte o meşhur Beşiktaşlılık duruşunuzu.
İyi güldüm lan![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
"İstemeye hazırlandığı öğrenilmiş"
Geçen bir arkadaş daha demişti bizim medyada ne kadar CIA, FBI mensubu varmış diye. Hakkaten daha Beşiktaş'ın bile bu tekliften haberi olmadan milyonlar duydu sayelerinde.
Son günlerde medyada inanılmaz bir dönüş mevcut. Düne kadar Fenerbahçe alehine yayın yapan gazeteler özellikle son 2-3 haftadır bi anda GS düşmanı oldular ve özellikle sosyal medyaya malzeme verecek haberler yapmaya devam ediyorlar.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13783.php
Açıklama
Bugün Milliyet Gazetesi'nde "Euroleague'i bize verin" başlığı altında ve Nevzat Dindar imzasıyla verilen haberde yer alan ifadeler tamamen gerçek dışıdır.
Galatasaray Spor Kulübü'nün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı ile ilgili bu tür bir yaklaşım içerisinde bulunmak gibi bir düşüncesi kesinlikle olmamıştır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü
Bir de şöyle birşey var; isteyen hakkını parayla pulla satabiliyor mu? Hiç sanmıyorum.
Ya o olay zaten imkansız. Ayrıca antu forumunda bi üyenin ahanda masa başı haber yaptım diyerek yayınladığı bir post, kolpacı Nevzat Dindar'da çalmış hemen işte. Böyle adamlar gazetecilik yapıyor bu işten para kazanıyor, hakkaten yazık.
Screw you guys, I'm goin' home
Yalnız şöyle de bir durum var; antu'da o mesajı yazan bu haberin yapılacağını başka bir yerden (örn:twitter, örn:gazeteci bir arkadaş) duymuş/okumuş olabilir. Aşırı saçma çünkü "Bu bilgi şu an için haber değeri taşımamaktadır. Çünkü biraz önce masa başında kendim ürettim. Ama yarın QTM´de benzer bir haber görmemiz kaçınılmaz.. " yazmış, Nevzat Dindar da bunu görmesine rağmen yazdıklarını alıp haber yapmış? Bana pek gerçekçi gelmedi...
Habere gelince doğrudur yalandır bilemem. Ama yönetimin yalanlaması yetmez benim için çünkü Adnan Öztürk'ün ne yapacağı belli olmuyor bazen. Daha önceki bazı vukuatlar gibi Adnan Öztürk'ün birkaç yandaşıyla gündeme getirdiği ancak yönetimden veto yiyen (bu yüzden de resmi siteden yalanlanan) bir konu olabilir.
Haberi saçma buluyorsunuz ancak birkaç açıdan düşünmek lazım. Mesela belkide stadı Beşiktaş'la ortak kullanmak durumunda kalacağımız ihtimali güçlenmiştir ve bazı yöneticiler bu durumdan lehimize ne gibi sonuçlar çıkarabiliriz arayışına girmiş olabilir. Lütfü Arıboğan ve Ergin Ataman da Euroleague konusunun gündeme gelmesinde etkili olmuş olabilir. Sonuç olarak Beşiktaş'ın mali sorunları, sponsor durumu ve takımdan ayrılanlar/ayrılacaklar düşünüldüğünde Euroleague onlar için biraz lüks kaçıyor gibi zaten, Beşiktaş yönetiminin de -böyle birşey mümkünse- olumlu bakacağını düşünüyorum.
Bak ama haberde yazıyor:
Diyelim Beşiktaş katılmayacağız dedi, onun yerine aynı ülkeden başka bir takım alınmıyor mu? Eğer alınmıyorsa ve wildcard olayı devreye giriyorsa Galatasaray hem sahada hem tribündeki başarısından ötürü en güçlü adaylardan biri olmaz mı? (bilmediğimden soruyorum bunları)Galatasaray’ın bu isteğinin Euroleague organizasyonu tarafından kabul görmesi için Beşiktaş’ın vazgeçmesinin yeterli olmadığı, aynı zamanda ana sponsor Türk Hava Yolları’nın da devreye girmesi gerektiği belirtildi. Euroleuge yönetiminin bu konuda esnek davranması da Galatasaray’ın isteğinde etkili oldu.
Şimdi ben uzattıkça sanki haberi ve bu durumu savunuyormuşum gibi bir izlenim oluşacakO yüzden tek anlatmak istediğimin haberin doğru olabileceği ihtimali olduğunu belirterek noktalayayım.
2003'te biz İnönü'de oynamak istiyoruz, inanılmaz taleplerde bulunuyorlar. Tıpkı şimdi Kayserispor'un Ambarat'a istediği bedel gibi... Serdar Bilgili çıkıp diyor; Galatasaray İnönü'de oynayamaz, Olimpiyat'ta oynasın. Her türlü çile çekilmesine rağmen Galatasaray gidiyor Olimpiyat'a, konu kapanıyor.
Şimdi ise Beşiktaş resmen bize başvuru yapmıyor, başkanı ve yöneticisiyle sürekli demeç veriyorlar. Bir takım haberler çıkartıyorlar. Araya devlet sokuluyor. Arada çok ciddi bir duruş farkı var.
...
Yok artık![]()
Yahu biz bu Baros'u eleştirdik ama adam bu sezon 28 maçta 8 gol atıp 9 asist yapmış.Benim bile aklımı çeldi şu an istatistikleri.
Ya bişey dicem şu anda İBB'de stad arıyor demi. Madem çok meraklılar Arena'da top oynatmaya, illa bizden başkası gelip ev sahibi olarak gözükücekse, gelsin İBB oynasın, tribünlerde Boz Baykuşlar'ı görelim.
Screw you guys, I'm goin' home
Ben onu da kabul etmiyorum.Galatasaray hariç hiç bir takım Arena'ya ev sahibi olarak giremez.