Sayfa 196 / 447 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
5,851 ile 5,880 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Siyah forma ne alaka çözemedim ben protesto amaçlı mı diyorsun ?
    Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    İsterse çingene pembesi çıkartırız ki çıkartan takımlarda varken neden ceza versinler ki. Çok abest olur bu karar.
    Yahu adam bir yerlere mesaj göndermiş inceden yapmayın bunu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şampiyonlar Ligi konusunda konuyu yanlış değerlendiriyoruz. Mantığını çözemediğim bir tarzı var Uefa'nın.

Organizasyon sürecini işletirken aynı zamanda karar sürecini de yürütüyor. Karar süreci olumlu çıkarsa sorun yok ama olumsuz çıkarsa hem kendi organizasyonlarına hem de karar aldığı takıma zarar veriyor.

Ceza almayan, cezası ertelenen, ceza aldığı halde turnuvalara katılan, ligden düşen, düşmeyen, kura zamanı ihraç edilen, 2 tur atladıktan sonra men edilen... Çeşit çeşit olaylar var ve bunları gördükten sonra alınacak kararla ilgili kesin konuşmak mümkün değildir.

Benim baktığım tek bir nokta var. Liglerin başlamasına 29 gün kaldı ve yanılmıyorsam Fenerbahçe sezonu biraz daha erken açmak zorunda kalacak. Buna rağmen yabancı oyuncu transferi gerçekleşmedi. Bildiğimiz Fenerbahçe'nin gerekli mevkilere bir iki bomba isim patlatması gerekiyordu. Bence çıkacak karar bekleniyor.
    karar cikti kardesim daha ne karari cikacak? taktiniz 2 aydir uefa uefa diye güya men edecekti men etmediler disiplin kurulu men edecekti onlarda men etmedi hala neyin kimin kararini bekliyorsunuz?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kurada Vaslui veya Motherwell ' den birini istiyorum bugün.Takıma güveniyorum ama yine de Feyenoord veya Brugge gelmese iyi olur Şu turda bir kaza yaşamayalım da yine..Hem ülkemiz adına 2 takımla o organizasyonda yer almak, hem de bir taraftar olarak takımımı orada görmek istiyorum.Motherwell veya Vaslui , hadi bakalım
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sahsen ben feyenoord yada brugge'ü tercih ederim niye dersen, bir sonraki turda bu takimlardan bir kac gömlek daha üstün takimlar gelecektir onlara karsi iyi hazirlik olur.. motherwell le vaslui maclari cok kolay gecer..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kim gelirse gelsin diyorum. Daha şu rakipleri elekten geçirirsek işimiz var. Zamanında PAOK felan geldi diyede göbek atıyorduk ama işte asıl iş kendinde bitiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kim gelirse gelsin diyorum. Daha şu rakipleri elekten geçirirsek işimiz var. Zamanında PAOK felan geldi diyede göbek atıyorduk ama işte asıl iş kendinde bitiyor.
    Zaten Young Boys ve PAOK faciaları nedeniyle temkinliyim.Young Boys karşımızda Barcelona olmuştu resmen.İnanılmaz top oynamışlardı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

PAOK geldi diye göbek mi atmıştınız? Kuradaki en zor takımdı diye hatırlıyorum da ben.
    Vaslui gibi takımlar bize terslik yapabiliyor. Motherwell adı geçmiş önceki mesajlarda, o güzel olur bence. Es Es'ten sonra Fener de bir İskoç'u elesin güzel olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    PAOK geldi diye göbek mi atmıştınız? Kuradaki en zor takımdı diye hatırlıyorum da ben.
    Vaslui gibi takımlar bize terslik yapabiliyor. Motherwell adı geçmiş önceki mesajlarda, o güzel olur bence. Es Es'ten sonra Fener de bir İskoç'u elesin güzel olur.
    Evet PAOK Uefa ön elemesi için seribaşı olmayanlar içinde güçlü bir takımdı doğru hatırlıyorsun.Ama Young Boys geldiğinde açıkçası ben sevinmiştim rahat geçeriz diyordum , İsviçre takımı bunlar , bol gol atarız

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Young Boys İsviçre'de dagıtmıstı bizi tarihi farktan yırtmıstık.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aynen onu diyorum işte.O maçın berabere bitmesi mucizeydi.Çok pozisyon bulmuştu rakip.Oyun tarzı olarak da inanılmazlardı.O zaman Fenerbahçe mi hazır değildi onlar mı çok iyi oynamıştı bilmiyorum da , bir sonraki turda da Tottenham'a zor anlar yaşatmışlardı onu hatırlıyorum.Yani şurada , şu turda , yine saçmalamayalım tek istediğim o.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aykut Hoca Young Boys zamanıyla aynı degiliz dedi.İnşallah lafta kalmaz bu.ŞL maçı izlemeyi özledim.

Kulüp Bürüj gelir bence kuradan. Zaten %25 ihtimalimiz var tutma ihtimali yüksek bi tahmin

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Felemenkçe tecrübelerime dayanarak feyenoord ve brugge taraftarlarının forumuna baktım kievle beraber isternmeyen takımız

herkes kopenhag yada panayı istiyor

ayrıca içimden bir ses vaslui gelecek diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Young Boys diyosunuz da, 2 maçta da 10 kişi oynamışdık 2, yarıları.. Hatırlatayım istedim..

Neyse Feyenoord gelsin ve güzel bi maç izleyip rövanşımızı alalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O dönemde takımın 11'ini oluşturan oyuncuların çoğu 1 ay sonra kadroda bile yoktu hatta takımdan gönderilenler bile olmuştu. O nedenle karşılaştırma yapmak pek doğru olmaz bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aynen öyle.. Elenince o dönemin şartları çabuk unutulmuş.. Tamam bahane değil de bunları da göz önünde bulundurun..

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

+

İstekli değillerdi o maçlarda.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Vaslui geldi. Ne zamandan beri içime dogup duruyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel kura.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lokum gibi kura. (yazmasam olmazdı)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İyi oldu iyi. Ama diğer eşleşmeleri beğenmedim. Feyenoord , Pana'ya gideydi keşke.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    İyi oldu iyi. Ama diğer eşleşmeleri beğenmedim. Feyenoord , Pana'ya gideydi keşke.
    niye ki pana kopenhag ve kiev'in turu geçmesi lazım bunlar turu geçemezse playoff turunda seri başı olacağız ve playoff da seri başı olursak karşılacağımız takımlar lille , malaga , gladbach ve udinese.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

tahmin etmiştim doğru çıktı güzel kura

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

En kolay rakibi çekti F.bahçe.

Bu tür kuralarda genelde iyi seçim yapıyorlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

İdeal 11 - 4-4-2

Straton,

Milanovic, Varela, Constantine, Salageanu,

Antal, Caue, N'Dyoe Sanmartean,

Wesley, Reis

Piyasa değeri: 28 milyon 775 bin euro

Kuruluş: 2002
    Stat: Municipal
    Kapasite: 9 bin 240
    Teknik direktör: Marius Şumudica

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    niye ki pana kopenhag ve kiev'in turu geçmesi lazım bunlar turu geçemezse playoff turunda seri başı olacağız ve playoff da seri başı olursak karşılacağımız takımlar lille , malaga , gladbach ve udinese.
    Bu üç takımdan biri elenirse , rakip adayları saydığın 4 takım + bu turda seribaşını eleyen.
    Bu üç takımdan ikisi elenirse , rakip adayları Gladbach , Malaga , Lille + bu turda seribaşı 2 takımı eleyen takımlar.
    Bu üç takımın üçü de elenirse rakip adayları Gladbach , Malaga , Motherwell , Feyenoord ve Brugge. ( Bu kısım düşük ihtimal tabiki)

Tüm seribaşları turu geçerse rakip adayları ; Dinamo Kiev , Pana , Kopenhag , Spartak Moskow , Braga.

Genel bi yazayım dedim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Wesley 26 gol atmis geçen yil , bol sans guzel kura fenerbahceye.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sadece bu tur ve sonrasi sampiyonlar ligimi ? yoksa bundan sonra bi tur daha varmi?

Playoff Turu Var Ondan Sonra Ş.L

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ertem Senerin verdigi bilgilere gore gecen sene pisipisine sampiyonlugu kacirmislar ve bu sene 17 takviye yapmislar. Dikkatli olmak lazim.

Mesaj Yetkileri