Kurada Vaslui veya Motherwell ' den birini istiyorum bugün.Takıma güveniyorum ama yine de Feyenoord veya Brugge gelmese iyi olurŞu turda bir kaza yaşamayalım da yine..Hem ülkemiz adına 2 takımla o organizasyonda yer almak, hem de bir taraftar olarak takımımı orada görmek istiyorum.Motherwell veya Vaslui , hadi bakalım
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
sahsen ben feyenoord yada brugge'ü tercih ederim niye dersen, bir sonraki turda bu takimlardan bir kac gömlek daha üstün takimlar gelecektir onlara karsi iyi hazirlik olur.. motherwell le vaslui maclari cok kolay gecer..
Kim gelirse gelsin diyorum. Daha şu rakipleri elekten geçirirsek işimiz var. Zamanında PAOK felan geldi diyede göbek atıyorduk ama işte asıl iş kendinde bitiyor.
PAOK geldi diye göbek mi atmıştınız? Kuradaki en zor takımdı diye hatırlıyorum da ben.
Vaslui gibi takımlar bize terslik yapabiliyor. Motherwell adı geçmiş önceki mesajlarda, o güzel olur bence. Es Es'ten sonra Fener de bir İskoç'u elesin güzel olur.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Young Boys İsviçre'de dagıtmıstı bizi tarihi farktan yırtmıstık.
Aynen onu diyorum işte.O maçın berabere bitmesi mucizeydi.Çok pozisyon bulmuştu rakip.Oyun tarzı olarak da inanılmazlardı.O zaman Fenerbahçe mi hazır değildi onlar mı çok iyi oynamıştı bilmiyorum da , bir sonraki turda da Tottenham'a zor anlar yaşatmışlardı onu hatırlıyorum.Yani şurada , şu turda , yine saçmalamayalım tek istediğim o.
Aykut Hoca Young Boys zamanıyla aynı degiliz dedi.İnşallah lafta kalmaz bu.ŞL maçı izlemeyi özledim.![]()
Kulüp Bürüj gelir bence kuradan. Zaten %25 ihtimalimiz var tutma ihtimali yüksek bi tahmin![]()
Felemenkçe tecrübelerime dayanarak feyenoord ve brugge taraftarlarının forumuna baktım kievle beraber isternmeyen takımız
herkes kopenhag yada panayı istiyor
ayrıca içimden bir ses vaslui gelecek diyor
Young Boys diyosunuz da, 2 maçta da 10 kişi oynamışdık 2, yarıları.. Hatırlatayım istedim..
Neyse Feyenoord gelsin ve güzel bi maç izleyip rövanşımızı alalım..
O dönemde takımın 11'ini oluşturan oyuncuların çoğu 1 ay sonra kadroda bile yoktu hatta takımdan gönderilenler bile olmuştu. O nedenle karşılaştırma yapmak pek doğru olmaz bence.
"YÜCE ATATÜRK"
Aynen öyle.. Elenince o dönemin şartları çabuk unutulmuş.. Tamam bahane değil de bunları da göz önünde bulundurun..
+
İstekli değillerdi o maçlarda.
Vaslui geldi.Ne zamandan beri içime dogup duruyordu.
Güzel kura.![]()
Lokum gibi kura. (yazmasam olmazdı)
İyi oldu iyi. Ama diğer eşleşmeleri beğenmedim. Feyenoord , Pana'ya gideydi keşke.
tahmin etmiştim doğru çıktı güzel kura
En kolay rakibi çekti F.bahçe.
Bu tür kuralarda genelde iyi seçim yapıyorlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İdeal 11 - 4-4-2
Straton,
Milanovic, Varela, Constantine, Salageanu,
Antal, Caue, N'Dyoe Sanmartean,
Wesley, Reis
Piyasa değeri: 28 milyon 775 bin euro
Kuruluş: 2002
Stat: Municipal
Kapasite: 9 bin 240
Teknik direktör: Marius Şumudica
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu üç takımdan biri elenirse , rakip adayları saydığın 4 takım + bu turda seribaşını eleyen.
Bu üç takımdan ikisi elenirse , rakip adayları Gladbach , Malaga , Lille + bu turda seribaşı 2 takımı eleyen takımlar.
Bu üç takımın üçü de elenirse rakip adayları Gladbach , Malaga , Motherwell , Feyenoord ve Brugge. ( Bu kısım düşük ihtimal tabiki)
Tüm seribaşları turu geçerse rakip adayları ; Dinamo Kiev , Pana , Kopenhag , Spartak Moskow , Braga.
Genel bi yazayım dedim![]()
Wesley 26 gol atmis geçen yil , bol sans guzel kura fenerbahceye.
Sadece bu tur ve sonrasi sampiyonlar ligimi ? yoksa bundan sonra bi tur daha varmi?
Playoff Turu Var Ondan Sonra Ş.L
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ertem Senerin verdigi bilgilere gore gecen sene pisipisine sampiyonlugu kacirmislar ve bu sene 17 takviye yapmislar. Dikkatli olmak lazim.