Sayfa 197 / 1204 İlkİlk ... 971471871951961971981992072472976971197 ... SonSon
5,881 ile 5,910 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Grella GALASARAY'da

Büyük bir aksilik olmazsa 3 yıllık imza atacak!
    Dört gündür İngiltere� de bulunan Haldun Üstünel, Blackburn Rovers'in� 31 yaşındaki oyuncusu için 1 milyon Euro teklif etti. İngiliz kulübünün, 3 milyon Euro da diretmesi üzerine iki gündür sıkı pazarlık yapan Üstünel, tekliflerini son olarak 2 milyon Euro�'ya çıkardı. Tugay Kerimoğlu ve Lucas Neill�'in de Avustralyalı yıldız için olumlu referans vermesiyle rakamı arttıran Üstünel, İngilizlerle el sıkıştı. Önümüzdeki günlerde Grella ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Blackburn Rovers da birkaç gün içinde iki kulüp arasındaki resmi yazışmaların sonuçlanmasının ardından Grella�ı Galatasaray� verdiklerini resmi olarak açıklayacak.

Grella'nın Bilgileri :

Tam Adı : Vincenzo Grella
    Doğum Tarihi : 5 Ekim 1979
    Doğum Yeri : Melbourne, Avustralya
    Boy-Mevki : 1.83 - Orta Saha

Kariyeri :

Canberra Cosmos : 14 Maç 1 Gol
    Charlton : 23 Maç 1 Gol
    Empoli : 9 Maç 0 Gol
    Ternana Calcio (Kiralik) 24 Maç 0 Gol
    Parma : 92 Maç 2 Gol
    Torino : 25 Maç 1 Gol
    Blackburn : 32 Maç 0 Gol

Milli Takım Kariyeri (Tüm Kategoriler) :

Avustralya : 70 Maç 0 Gol

Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot...asaray-da.html

Teşekkürler Galatasaray.

Galatasaray taraftarının sevgilisi Harry Kewell'in eşi Sheree Murphy, deneyimli oyuncunun Sarı Kırmızılı kulüpte çok mutlu oldugunu ancak İngiltere'ye döneceğini açıkladı. 34 yaşındaki aktrist, katıldıgı bir televizyon programında ''Harry Liverpool da çok ama çok mutsuzdu. Bu yüzden evde sürekli aksilik çıkarıyordu. Kendisini tanıyamıyordum. 'Bu benim Harry'im değil' diyordum. Ancak Türkiye'de geçirdiği 2 yıl boyunca yeniden kendisini buldu ve yine benim eski Harry'im oldu'' diye konuştu.

Harry Kewell'in Türkiye macerasının sona erdiğine inandığını ifade eden Murphy, ''Harry İngiltere'yi çok seviyor ve yeniden Premier Lig'e dönmek isteyecektir. Ama nereye yada hangi kulübe gideceğini kimse bilmiyor. Şimdilik tek derdi Dünya Kupası ve sadece ona odaklanmış durumda'' dedi. Sheree Murphy ayrıca İngiliz olmasına rağmen sadece eşi için Dünya Kupası'nda Avusturalya'yı destekeleyeceğini de sözlerine ekledi. Bu arada Kewell'in İngiltere de menajeri vasıtasıyla kulüp aradığı ifade edildi.

KAynak : http://turkishfootballmedia.blogspot...n-acklama.html

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray’dan transfer teklifi alan milli futbolcu Halil Altıntop, kararını vermek için sarı kırmızılı yöneticilerden 1 hafta süre istedi.

Futbolcunun menajeri Reza Fazeli, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada Adnan Sezgin’le bir görüşme yaptıklarını; ancak bu görüşmenin net bir sonuca ulaşmadığını belirterek, “Halil’e Fransa ve İngiltere’den de teklifler var. Takım ismi veremem; ama Halil kararsız, Galatasaray’a cevabımızı 1 hafta sonra vereceğiz” dedi.

HAMİT, BAYERN MÜNİH’TE KALACAK

Hamit Altıntop için Bayern Münih’le yaptıkları görüşmelerin son derece olumlu gittiğini belirten Fazeli, Hamit’in çok büyük bir olasılıkla Münih’te kalacağını söyledi.

YILDIRAY’I HANGİ BÜYÜK TÜRK TAKIMI GÜNDEMİNE ALDI

Yıldıray Baştürk’ün Türkiye’ye geleceğini yineleyen Fazeli, “4 takım benden Yıldıray’ın durumunu sordu. Bunlardan bir tanesi büyük takım; ama Beşiktaş değil” dedi. Yıldıray’ı gündemine alan takımın Galatasaray olduğu öğrenildi.

NURİ BORUSSIA DORTMUND’UN KAPTANI OLDU

Nuri Şahin’le de ilgili açıklama yapan Reza Fazeli, “Beşiktaş, şu ana kadar Nuri için bizimle temasa geçmedi. Geçen sezon takımı Borissia Dortmund’ta sahaya 5 defa kaptan çıktı. Büyük bir olasılıkla bu sezon kaptanlık görevi ona verilecek. Ayrıca 1 yıl daha kontratı var. Dolayısıyla Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmıyor. Bunu kesin olarak söylemeliyim” şeklinde konuştu.

Radyospor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation G.Saray 'Messi'sini buldu

Yalova 2. Amatör Küme takımlarından Acarspor'da forma giyen 13 yaşındaki Emirhan Urgan, Galatasaray ile anlaştı.

Amatör kümede iki sezonda 95 gol atma başarısını gösteren Emirhan Urgan, kendisini izleyen Galatasaray'ın altyapı antrenörlerinin gözüne girmeyi başardı. Son olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki seçmelere katılan Emirhan, futbolu ve attığı gollerle beğeni topladı.
    Emirhan Urgan, yaptığı açıklamada, sol ayağını iyi kullanması ve hızı nedeniyle arkadaşlarının kendisini ''Messi'' diye çağırdığını söyledi.

Galatasaray gibi büyük bir camiaya katıldığı için mutlu olduğunu belirten genç futbolcu, ''Hayalim gerçek oldu. Sarı-kırmızılı forma altında başarılı olup Galatasaray'a faydalı olmak istiyorum'' dedi.
    Acarspor'un antrenörü Halil Görtay da Emirhan Urgan'ın yeteneğinin yanında çok da çalışkan olduğunu söyledi.

Emirhan'ın tüm antrenmanlarda büyük bir özveriyle çalıştığını dile getiren Görtay, ''Emeğimiz boşa çıkmadı. Emirhan, çalışmasının karşılığını aldı ve gösterdiği üst düzey performansla Galatasaray'a seçildi. Son seçmelerde harikalar yaratarak Galatasaraylı antrenörlerin beğenisini kazandı ve takıma seçildi'' diye konuştu.

01.06.2010
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

2 yabancı daha alcaz bari 2 tane genç alalımda ileriye yönelik olsaa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir transfer.Bu tip genç yıldız adaylarına daha fazla önem verip,daha fazla sayıda kadroya katılmasını temenni ediyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıldıray da Halil de çok yararlı olur gerçekten,takımda görmek isterim..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Grella Transferi bitmiş heralde ntv spor'a göre.

Elano'yada birkaç teklif varmış..

Bu sene biraz hızlı Galatasaray.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Grella Transferi bitmiş heralde ntv spor'a göre.

Elano'yada birkaç teklif varmış..

Bu sene biraz hızlı Galatasaray.
    Grella 2 sene'dir sakatlıklara boğuşuyormuş ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Linderoth'a "demir adam" dediler forma yüzü görmedi,Kewell'a "müzmin sakat" dediler ama takır takır oynadı Ben bunlara artık pek önem vermiyorum ama kronik bir sakatlığı varsa hemen vazgeçilmeli transferden...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard evleniyor

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yarın dünya evine giriyor. Tören, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleşecek.
    Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard, yarın bir kez daha evleniyor. Başkent Amsterdam'daki Arena Otel'de gerçekleşecek düğün törenine, seçkin davetli topluluğunun katılması bekleniliyor.
    Çocuk bakıcısı Stephanie Rucker'le olan birlikteliğini evliliğe dönüştürecek olan Frank Rijkaard, sade bir törenle evliliğe 'Evet' diyecek.
    Bu evlilik, Frank Rijkaard'ın ilk evliliği olmayacak. Daha önce de evlilikler yapan Hollandalı teknik adam, Monique ile 19 yıl süren son evliliğini, İspanya döneminde çocuklarına bakıcılık yapan çocuk bakıcısı Stephanie Rucker'e gönlünü kaptırması yüzünden bitirmişti. Rijkaard'ın bu mutlu gününe A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in de katılması bekleniliyor.

02.06.2010
    Kaynak : DHA

Yahu bu adam zaten evli değil miydi hatta karısı hastalandı diye sezon içinde Hollanda'ya gitti filan deniyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte o hastalanan karısından olma çocuklarına bakan bakıcıya aşık olmuş. Karısından boşanıp, bakıcıyla evleniyor şimdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'ın da formsuzluğunun sebebi belli oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Evlensin koçum yaww!!! güç gelsin dicem ama daha da azalabilir Hadi hayırlısı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Anaa Rijkaard'a bak, hain çıktı.. Yakışmadı Frank Baba..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rijkaard'a bak sen Bundan sonra form tutar artık

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Elano kafaları karıştırdı

Brezilya Milli Takım kadrosunda yer alan Galatasaraylı Elano, dün yapılan basın toplantısında yaptığı açıklamalarla kafaları karıştırdı.

Goal.com Türkiye

03 Haz 2010 10:31:00

Dün takım arkadaşı Robinho ile bir basın toplantısı düzenleyen Galatasaray’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Elano, yaptığı açıklamalarla ayrılık sinyalleri verdi.

Geçtiğimiz sezon kötü bir performans sergilediğini belirten Elano, yönetimin kendisini gönderme kararı alabileceğini dile getirdi.

Elano’nun bu sözleri üzerine araya giren Robinho, “Siz ona bakmayın. Bana Santos’u özlediğini söylüyor. Ben de yönetime onun alınması için sürekli baskı yapıyorum. Ben onunla aynı takımda oynamayı çok isterim” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robinho gelsin yine aynı takımda olacaklar ha Santos ha Cimbom

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Selçuk İnan'dan transfer açıklaması...
    14:59 | 03 Haziran 2010

Trabzonspor’un orta alan oyuncusu Selçuk İnan, gelecek sezon sonu bordo-mavili takımla sözleşmesinin biteceğini, ancak kulübünün ve kendisi için şartların uygun olması halinde yeni sözleşme imzalayıp uzun süre takımında top koşturmak istediğini söyledi.

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Selçuk İnan, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Trabzonspor’da oynamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

İskenderun’da ailesiyle birlikte tatilini geçiren Selçuk İnan, son dönemde medyada yer alan transfer haberlerine anlam veremediğini belirterek, "Trabzon’da yaşamaktan ve Trabzonspor’da futbol oynamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Trabzonspor’un büyüklüğünü ve her futbolcunun burada futbol oynamak isteyeceğini defalarca söyledim. Böyle bir takımda forma giyerken, neden başka bir takıma transfer olmak isteyeyim ki? Çok iyi şartlar altında hayatımı Trabzon’da sürdürüyorum" dedi.

Kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini ifade eden Selçuk, "Sözleşmem 1 yıl sonra sona erecek. Eğer kulübüm ve benim için şartlar uygun olursa yeni sözleşme imzalayıp, uzun yıllar burada top koşturmak isterim" açıklamasını yaptı.

Şu ana kadar hiçbir kulüple veya temsilcisiyle görüşmediğini ve asla görüşmeyeceğini vurgulayan Selçuk, şöyle devam etti: "Milli takım kampı sonrası ailemle birlikte tatil yapıyorum. Kafamda en küçük bir soru işareti yok. Aklımdaki tek düşünce bu sezon Şenol hocanın takımın başına gelmesiyle başlayan çıkışımızı yeni sezonda da sürdürüp, taraftarlarımıza uzun yıllar sonra şampiyonluk sevincini tekrar yaşatmak. Bunun dışındaki hiçbir gelişmeyle ilgilenmiyorum."

Milliyet

---------------------------------

Selçuk'tan beklediğim açıklama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk bize çok iyi olurdu gerçekten ama yalan oldu belli ki... Bizim asıl transfer hedefimizin MC bölgesi olması lazım kesinlikle..

Default Emre ve Uğur G.Antep'e !

Galatasaraylı futbolcular Uğur Uçar ve Emre Güngör, Gaziantepspor yolunda.

DHA muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre;sarı kırmızılı kulübün iki savunmacısı için kırmızı siyahlı ekibin yaptığı teklifi kabul ettiği ve Uğur ve Emre'nin önümüzdeki sezon Gaziantepspor formasını giyecekleri öğrenildi.

İki kulübün transferde anlaştığı ancak küçük detayların görüşüldüğü ifade edildi. Bu transferin kısa bir süre içinde iki kulüp tarafından resmen açıklaması bekleniyor.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok artık neler oluyor yahu?

Antepten bi oyuncu almaya kalksan 4-5 milyon eurodan baslar iki futbolcu 2 milyon euroya satilmamistir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Antepten bi oyuncu almaya kalksan 4-5 milyon eurodan baslar iki futbolcu 2 milyon euroya satilmamistir.
    Tam bu yorumu yapmaya geliyordum.Tam anlamıyla sözleyeceklerimi yazmışsınız.Gerçekten durum böyle.Büyük takımlar kendilerini en zengin klüp sanıyor ve satacakları oyunculardan hiçbir gelir elde etmeyi düşünmüyorlar.Bu işi ticarete dökemiyorlar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki futbolcu için 3.5 m€ ödemiş Gaziantepspor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnanmıyorum ya gerçekten Adnan Sezgin'in kafası iyi galiba.. Ya Sabri ve Emre yerine çok çok iyi birilerini alacağız yada kazık yemeye devam ediyoruz..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sabri deil uğur uçar
    nese onu geçelim
    u.uçar nolursa olsun altyapıdan çıkma emre güngörde sakarlık olsada iyi bi stoperdi tr şartlarına göre 3.5 m € az anadolu kulüplerine satıyosak aynı adamları onlardan 5 er m € a alırdık

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emre ilk geldiği zaman verilen şansı çok iyi değerlendirmişti ancak sonrasında yaşadığı sakatlıklarla kendisini unutturdu.Son zamanlarda yaptığı basit hatalar büyük takım oyuncusuna yakışmayacak cinsten.Bu yüzden satılmasında bence sıkıntı yok.Zaten Kayseri'den Ali Turan alınmıştı.Ancak Uğur Uçar'ın satılması pek anlam veremedim.İyi bir alternatifti.Yerine alacak birisini bulmuştur herhalde Galatasaray yönetimi sattığına göre.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla kaynak nedir , resmi sitemizde herhangi bir haber yokta.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Uğur Uçar'ın satılması tam bir saçmalık olur.

Mesaj Yetkileri