Şota iyi oyuncu... Levante de çok gol atar bence...
Muhteşem bir 10 numara.Real Madrid'in ihtiyacı olduğu özelliklere sahip birisi.Yılın en iyi transferlerinden biri olur.
Hala gol atabiliyor.
şota nın güzel gollerini ispanya da da görecek olmak sevindirici bir olay
Levante ha.AZ'den Levante'ye gidilir mi?
Diego Lopez'e yazık olmuş. FM'de az mı maç kurtardı Lopez.![]()
Keşke Hamburg'da kalsaydı...
Alınsın. Fazla bek göz çıkarmaz.![]()
13m€ zarar yine Chelsea deN...
gereksiz bi transferdi zaten...
Hollanda'da az çok şampiyonluğa oynuyorsan küme düşmemeye oynayan bir takıma gidilmez...
Bence de Az de kalsa daha iyi olurdu.İspanyada çok gol atabileceğini sanmıyorum![]()
Ama onlar düşmemeye oynayan takımlara gitmedi. Ayrıca Hollanda ligi ve Türkiye ligi arasındaki farkları da unutma.![]()
dünyanın en iyi oyun kurucusu riquelmenin transfermarkt.de sitesinde 10 milyon avroya atleticoya transfer olduğu yazıyor.bence giderse süper olur atleticonun duran topları kullanabilen bir lidere ihtiyacı vardı.bu transfer gerçekleşmişse agüero ve raul garcia gibi yeteneklerin yararına olur.
tuncay;ingiltere ye göre düşük kalitedeki türkcell süper liginde sampiyonluğa oynayan bir takımdan,kat kat kaliteli bir lig olan premier ligin kendi halinde (orta)takımlarından m.boro ya gitti.
şota da;ispanya ya göre düşük kalitedeki hollanda liginde arasıra yükseklere oynayan bir takımdan,kat kat kaliteli bir lig olan ispanya liginin kendi halinde(orta ile vasat arası)takımlarından levante ye gitti
hemen hemen aynı sayılır..üstelik şota artık yaşlı..bence normal.
Real Madrid de de Atletico Madrid de de AMC eksiği var 2takımada çok faydalı olur...
Eskiden Ibagaza vardı o da ayrıldıktan sonra oyun kurucu lazım A.Madrid e... Alıysa A.Madrdi süper transfer yapmış olur...
İspanya’nın Real Madrid kulübü, FC Barcelona’da oynayan Arjantinli Javier Saviola’yı transfer etti.
Santiago Bernabeu Stadı’nda Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzalayan 25 yaşındaki Saviola, "Ben profesyonel bir futbolcuyum. Barcelonalı taraftarlara teşekkür ederim ama Real Madridliyim. Real Madrid beniaradığında bir dakika bile düşünmedim. Benim için kaçırılmaması gereken bir fırsattı" açıklamasında bulundu.
Ezeli rakibi Barcelona’dan bonservis ücreti ödemeden Saviola’yı alan Real Madrid de kulüp başkanı Ramon Calderon da, "Bize unutulmayacak geceler yaşatacak bir futbolcuyu aldık. Sadece futbol kalitesi değil, yüreğiyle de oynayan bir futbolcu" dedi.
2001 yılında büyük umutlarla Barcelona’ya gelen Saviola, burada bekleneni tam olarak veremezken, teknik direktör Frank Rijkaard’ın gözüne girmeyi başaramadı.
bize gelmedi..alacağı olsun..o stad başına yıkılsın![]()
Dünyanın en iyi 10numara oyuncusu Riquelme..
R.Madrid, A.Madrid, Valencia vs..vs.. gittiği her büyük takımda rahatlıkla oynıyabilir..
Barcelona bu adamı harcadı.Bence çok iyi golcü.Van nistelrooy ile iyi bir ikili olabilirler.
Saviola için iyi ama Cassano ve Robinho işi zora giriyor bence.
Bu adam süper nasıl BOCA ve VİLLAREAL de anlamıyorum.
Yaşına bak oynadığı lige bak süper.
Saviola Real Madrid'de
Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Saviola, Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
İspanya'nın Real Madrid kulübü, Barcelonalı Javier Saviola'yı transfer etti. 25 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde bir açıklama yapan Saviola, ''Ben profesyonel bir futbolcuyum. Barcelonalı taraftarlara teşekkür ederim ama artık Real Madridliyim. Real Madrid beni aradığında bir dakika bile düşünmedim. Benim için kaçırılmaması gereken bir fırsattı'' diye konuştu.
Ezeli rakibi Barcelona'dan bonservis ücreti ödemeden Saviola'yı alan Real Madrid de kulüp başkanı Ramon Calderon da, ''Bize unutulmayacak günler yaşatacak bir futbolcuyu aldık. Sadece futbol kalitesi değil, yüreğiyle de oynayan bir futbolcu'' dedi.
2001 yılında büyük umutlarla Barcelona'ya gelen Saviola, burada bekleneni tam olarak veremezken, teknik direktör Frank Rijkaard'ın gözüne girmeyi başaramadı.
Öte yandan transfer çalışmalarını devam ettiren Real Madrid'in, Fenerbahçe'ye transfer olan Roberto Carlos'un yerine Hollanda'nın Feyenoord takımında oynayan Hollandalı Royston Drenthe'yi almak istediği beliritldi.
NTVSPor