Selçuk ne zaman giricek yahu
Selçuk ne zaman giricek yahu
o orhan şamı hangi mantıkla aldılar anlamadım zaten![]()
Hasan Ali gerçekten hiç böyle oynamasını beklemiyodum gerçekten çok iyi bu adam.
Arkadaşlar bir şey soracağım.. Gökhan Ünal'ın bonservisi bizde mi ? UEFA'daki oyuncu listesine baktım forvetlerin arasında Gökhan'da var.. Liste 20 Temmuz tarihinde güncellenmiş. Bilgisi olan var mı ?
Bu arada ilgili link;
http://www.uefa.com/teamsandplayers/...tic/index.html
Last edited by ParduS : 23.Temmuz.2012 at 23:31 Reason: Yazım hatası
özer'i satıp yerine emekli zafer biryol'u alsınlar daha çok sevinirim yeminle.
Birde şov yapıyomuş Gökhan bu sene olurmu olur![]()
2 yıllık kiralanmamışlar mıydı okan alkan'la beraber?
recep güzel oynuyor , şimdiye kadar görebildiğim iki pozisyonunda da gol tehlikesi yarattı.
edit: recep , alex ile çok güzel verkaça girdi , yine kaleye düşünüp vurdu , helal valla , o ilk girdiği maçtaki özgüvensizlik yok , nazar değmesin.
2 yıllık kiralandı ama bonservisi bizde
Yine kazanamadık ha.Oda güzel.Bu arada formaların hiçbiri hoşuma gitmedi.Hele beyaz olan 3.yü nasıl tamamlasak demişlerde son yarım saatte yapmışlar gibi.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
O degilde artık kazanalım yahu 1 tane hazırlık maçını.
Beyaz antreman forması gibi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hazırlık maçlarını izlediğim kadarıyla,
Hasan Ali çok iyi transfer, Ziegler'den daha iyi bir görüntü çizdi şimdiye kadar. Ziegler'i beğenmiyordum, Hasan Ali zamanla daha da iyi olacaktır, daha genç bir isim. Alman altyapısında yetişen, üstelik daha 23 yaşında.
Egemen için bir şey diyemeyiz, sakatlık geçirdi, hazırlık maçlarında da sadece bugün oynayabildi.
Mehmet Topal, bana göre bu senenin en iyi transferi F.Bahçe adına. Çok şey katacak diye düşünüyorum takıma, böyle bir orta sahaya ihtiyacımız vardı.
Kuyt da sanırım forvette değerlendirilecek gibi görünüyor ki bence daha faydalı ve verimli olacak ama joker bir oyuncu, nereye koy orada oynar, o yüzden iyi transfer.
Salih için daha önce güzel şeyler söylemiştim, hala arkasındayım.
Mehmet Topuz'un takıma monte edilmesi gerektiği kanısındayım, orta sahadaki dinamoyu oluşturacak bir isim, ama göbekte oynatırım ben olsam. Krasic gelirse Topuz zaten sağ kanatta forma şansı bulamayacağından göbekte oynayabilir.
Krasic ve Stoch'u, arkalarında da Hasan Ali ve Gökhan Gönül'ü etkili kullanacak Aykut Hoca. Merkez için bence, Topal-Topuz daha mantıklı geliyor. Topuz topla katedebilen de bir futbolcu, Kayserispor'daki pozisyonuna geri döndürülmeli.
Geçen seneki formalar daha iyiydi bence
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Shevchenko:
Türk taraftarları takımlarına çok destek veriyor.Diğerleride öyledir ama Şükrü Saraçoğlu bir cehennem gibi.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ondan mı 4 tane attın lan allahsız![]()
Yalan olmasın ? 4 tane gol atmışsın cehennem diyorsunkomik
![]()
Cehennem gibi gelmese neler yapacaktı kim bilir...
Football is simple,but Football Manager is not
Hasan Ali gerçekten beni de çok şaşırttı.Dün harika oynadı.Hazırlık maçı olduğu için bişey denmemesi lazım belki ama girdiği pozisyonları atması lazımdı.İnşallah o yanını da geliştirir
Krasic tamam iyi futbolcuda hangi mantıkla transfer etmeye çalışıyorlar.ayrıca 1 forvet ve 1 stoper alınacakmış.Fener'in ileri 4 lüsü Alex-Stoch-Kuyt-Sow olduğuna göre kuyt veya krasic'ten biri yedek olacak sakatlık v.b durumlar olmadığında.+ yıldız forvet transferi konuşuluyor oda geldiği gibi yedek veya 10 milyonluk sow yedek.topuz zaten sağda ve ortada oynayabiliyor.benim düşüncem emre tarzında hem ileri top taşıyabilecek hemde defansif yönü iyi olan bir oyuncu alınmalı.ama bu kesinlikle mehmet topal gibi top kesip kısa pas yapan lass veya alex gibi sadece ofansif özellikleri olan diego olmamalı..
Bence bizim stad rakibe hiç baskı kuramıyor yalnız 40 maçtırda yenilmiyoruz Kadıköyde
Dile kolay 2009-2010 sezonu 23.haftadan sonra
2010-2011
2011-2012
tek yenilgi yok stadımızda.
O maçta çok kıytırık gitmişti be.Bursa karşısında 2-0dan 2-3 yenilmistik.