Sayfa 197 / 464 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
5,881 ile 5,910 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yalnız gelişmelerin yaşandığı tarihler de çok ilginç..

İddianame açıklanır (hem de cumartesi günü), o gün Fenerin maçı vardır..

Cumhurbaşkanı yasayı Veto eder, o gün Fenerin maçı vardır..

Tahliye talebimiz reddedilir, diğerleri çıkar, yine o gün Fenerin maçı vardır..

Artık koktu hakkaten..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yalnız gelişmelerin yaşandığı tarihler de çok ilginç..

İddianame açıklanır (hem de cumartesi günü), o gün Fenerin maçı vardır..

Cumhurbaşkanı yasayı Veto eder, o gün Fenerin maçı vardır..

Tahliye talebimiz reddedilir, diğerleri çıkar, yine o gün Fenerin maçı vardır..

Artık koktu hakkaten..
    Abi siz de her şeyi bir şeylere bağlamakta bir numarasınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi siz de her şeyi bir şeylere bağlamakta bir numarasınız.
    Teveccühün Aygün napalım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sevindim tahliyelere. Ozellikle Tayfur Havutcu'ya. Insallah diger tutuklular da tahliye edilirler en yakik zamanda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sanırım bütün futbolcular tahliye edilmiş. E o zaman kim şike yaptı Bi süre sonra Aziz Yıldırım da tahliye edilirse şaşırmam
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Zaten küme düsme kaldirilacak galiba kulüpler birligi bunun icin ugrasiyor herkes rahat olsun kimseye bisey olmadan cikarlar icerden kulüplere de bisey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Zaten küme düsme kaldirilacak galiba kulüpler birligi bunun icin ugrasiyor herkes rahat olsun kimseye bisey olmadan cikarlar icerden kulüplere de bisey olmaz.
    Olay küme düşüp düşmemek değil. Eğer şampiyonluğumuz alınırsa zaten ligten çekilelim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kendi kendimize şike yaparak tarihe geçeriz heralde. Hâlâ varmı bunun şike soruşturması olduğunu iddia eden?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Küme düşme falan kaldırılmamalı.

İspat etsinler şike yapıldığını düşelim küme sorun o değil. Benim açımdan en azından.Benim sorun ettiğim denetleyicilerin sadece fenerbahçe üzerine yoğunlaşmaları. Sadri Başkan'ın telefon kayıtları falan çıktı mesela o konunun üstüne neden gidilmemiş zamanında? Neden Aziz Yıldırım'ın ilişkisi olan her allahın kulu 24 saat takip edilirken, Trabzon tarafı bu kadar boşlanmış kafamı bu karıştırıyor?

Yani biz yaptıysak onlarda yapmıştır demiyorum yanlış anlaşılmasın, ortada mide bulandıran birşey var onu görsün istiyorum herkes.Görmek istemeyenler ne desek görmez biliyorum ama durum budur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Vederson'un cezası kaldırılmış ama onunla konuştuğu iddia eden Samet Güzel'inki kaldırılmamış.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

takip edemedim; kimler çıktı kimler kaldı içeride ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    takip edemedim; kimler çıktı kimler kaldı içeride ?
    fenerbahçe'lileri bildin mi hepsi kaldı bi de Sedat Peker falan işte.

Vederson üzerindeki tedbir kaldırıldı, Samet Güzel'in ki devam.Bundan başkasına gerek yok zaten bu dava üzerinde düşünmek için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post

Vederson üzerindeki tedbir kaldırıldı, Samet Güzel'in ki devam.Bundan başkasına gerek yok zaten bu dava üzerinde düşünmek için.
    çıkmaları iyi olmuş. Aziz Yıldırım Yasa Değişikliği !!
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe aleyhine bir şey çıktığı anda buraları dolduran rakip takım taraftarları en basiti Samet Güzel olayındaki etik dışılığı,vicdansızlığı görmezden geliyorlar sessizce fenerbahçe aleyhinde çıkacak yeni şeyleri bekliyorlarya, gurur duyuyorum her ne olursa olsun sadece Fenerbahçe'li olmaktan.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bu adamlar tahliye edildi delil karartamayacakları için bu saaten sonra tutuksuz yargılanıcaklar ama bişeyde olmaz şu an tahliye oldularsa bu saaten sonra şimdi olay içerdekilerle Aziz Yıldırım'ın şike harici başka suçlarıda vardır belki bilemem ama şu dakikadan sonra şu soruyu soruyo insan ;

Fenerbahçe hangi futbolcuyla,hakemle,antrenörle şike yaptı veya bulaştı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şimdi salıverildiler ise içeride kaldıkları süre için devlet pardon diyecek sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Şimdi salıverildiler ise içeride kaldıkları süre için devlet pardon diyecek sanırım.
    Dün Pardon filmini çekmeye başladılar zaten. Telegol'de İbrahim Akın'ın avukatı müvekkilinin oyuna getirildiğini ve yapmadığı şeyleri yapmış gibi imzaladığını söyledi. Serhat Ulueren'de baskı sonucu bile olsa bu kadar olay o an nasıl aklına geldi diyince Pardon filmindeki sahneler gözümün önüne geldi.

Filmde Ali Çatalbaş olayı anlattırken olmayan yerleri de kendisi ekliyordu. Taksicinin alnına çizik, kahveye molotof felan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bir seyler atlanmis. Cumhurbaşkanı yasa degskligni referanduma götüremez sadece anyasa degisikligini goturebilir. Anyasa mahkemesine de goturemez. Çünkü; sadece sekle aykırılıktan goturebilir. Burada da öyle bir durum yok.

Ayrıca; yasama ve yürütme farklı düşünüyor olabilir. Aynen yollamak saçma değil; bu gayet hakkı yasamanın. Ayrıca; bu ilk defa olmuyor. Yasama ve yürütme zıt görüşlü olduğu dönemlerde bu hep olmuştur. Aynen yollama demek yanlış bana göre...

Ek olarak; tüm okuduğum haber sitelerinde gerekçe olarak değişen yasadan dolayı deniyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

TFF'nin etik raporu açıklandı. BEŞİKTAŞ JK, herhangi bir şike ve benzeri olaya karışmamıştır.

Bu arada, Serdal Adalı çok kilo vermiş bee. O bile neler yaşadığının en güzel kanıtı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    TFF'nin etik raporu açıklandı. BEŞİKTAŞ JK, herhangi bir şike ve benzeri olaya karışmamıştır.

Bu arada, Serdal Adalı çok kilo vermiş bee. O bile neler yaşadığının en güzel kanıtı.
    Sonra da biri ti'ye aldığını sanarak derki Beşiktaş çok siyah günler geçirdi sorma Ne yaşamışkı abi içerde Serdal Adalı ? Ne karanlık günler geçirdiğimizi gördün (!) ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaş Kulübü Görevlisi Ahmet Ateş, Eskişehirspor'un eski menajeri Ümit Karan, Sivasspor'un eski kalecisi Korcan Çelikay, İBB'nin eski futbolcuları İbrahim Akın ve İskender Alın ile Eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut tahliye edildi.
    Sadece 3 Beşiktaş'lı tahliye oldu diğer tahliye olanlar başka takımların isimleri.

Ayrıca Sedat Peker bu şike olaylarından içeri girmedii içeri giren isim Olgun Peker'dir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sadece 3 Beşiktaş'lı tahliye oldu diğer tahliye olanlar başka takımların isimleri.

Ayrıca Sedat Peker bu şike olaylarından içeri girmedii içeri giren isim Olgun Peker'dir.
    olgun peker tamam orda isim hatası yapmısım peki 3 beşiktaşlı tahliye oldu derken ne demek istedin anlamadım?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim için sürpriz bir durum oldu, çünkü hiç kimse değil sadece 1 adamın dışarı çıkması şuan kafamda beyin fırtınası yapmama sebep

O kişi de İbrahim Akın.
    Çünkü şu koca iddianame'de elle tutulur gözle görülür en büyük KANIT kendisi, savcılık sorgusunda yapılan suçlamaları kabul eden tek kişi. Haliyle elde ki en sağlam delinin serbest bırakılması benim için sürpriz oldu. Tabi bu kişiler nasıl içeri alındığında "suçlu" olmadıkları gibi şuan serbest bırakıldıkları için "suçsuzlar" anlamına da gelmez dava onlar için devam ediyor.

Bakalım daha neler görecez ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

olgun peker tamam orda isim hatası yapmısım peki 3 beşiktaşlı tahliye oldu derken ne demek istedin anlamadım?

İçeride baya bir insan var ve 8 kişi tahliye oldu ve bunların içinden 3 tanesi Beşiktaşlı. İçeride kalan herkes F.Bahçe'li değil. Bunu demek istedim.

Ancak sanırım senin de demeye çalıştığın şey içerde olan isimlerden en gündemdekiler F.Bahçe'liler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tayfur hoca çıktığına göre Carvalhal gidecek herhalde geçiçi olarak gelmişti
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Carvalhal yardımcılık yapmayacak mıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zaten Carvalhal yardımcıydı, Tayfur geri döndüğü anda Carvalhal yardımcılığa devam eder ancak Tayfur hocanın önce biraz toparlanması lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence Tayfur Havutçu en erken 20. haftaya falan takımın başına geçer.Çok yıprandılar içeride.Lafım yanlış anlaşılmasın içeride olan ''herkes'' çok yıprandı,yıpranıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Aylardir sike yapmadik diyen Nihat Özdemir simdi neden küme düsme kaldirilsin falan diyor ki ilginc

Mesaj Yetkileri