forma yakışmamışya da barça formasıyla görmeye alıştıgımız içinde olabilir
forma yakışmamışya da barça formasıyla görmeye alıştıgımız içinde olabilir
Chelsea'ye gidiyorsan 10 kere düşüneceksin.Chelsea istedi diye hemen gidersen böyle olur.
So what?
Saike
camp nou da figo ya yapıldığı gibi top ayağına geldiği an düdük çalmaya başlar 98.000 kişi ozaman görürüm ben onu![]()
Ben zaten Boca'ya gittiğinde bu adamın daha buyük kulüplerde oynaması gerektiğini söylemiştim.Süper bir oyuncu.Real Madrid formasını giymesini isterim açıkcası.
So what?
Saike
İyi bir oyuncu olabilir ama Raul,Robinho,Hıiguain.Ruud gibi forvet mevkisinde oynayabilen oyuncular varken gereksiz bir transfer durumuna düşer benim gözümde.
So what?
Saike
Chelsea için gereksiz bi transferdi zaten
İyi bir transfer.Hollanda'da attığı kadar atmasada atar yinede.
So what?
Saike
Başarılar yaşlandı ama kendini fark ettirir
Madrid'in eksik olduğu böle alınırsa süper olr
bence bu transferle o transferin alakası yok.saviola her zaman barçayı öncelikli tutmuştu ama artık dayanamdı sözleşmesinin sonuna kadar bekledi.riijkaard onu harcadı ama o yılmadı sabretti ta ki sözlşemesi bitene kadar.hatta devamda edebilirdi ama onun yıllık 6 milyon euroluk parasını 2.2. milyona indirme teklifi götürdüler bu ona resmen takımdan defol teklifiydi.saviola barçayı sırf para için satmadı adam oynamak istiyor.
bu sene transfer piyasası bayağı ii takımlar isabetli transferler yapmaya başladı
kesin ya ne saviolası serkan çalık bu adamdan ii be
jerzy dudek yılların yedeği hayat boyu da öyle kalacak
drenthe kim ya top toplayıcı mı ben tanımıyom öyle birini
bu adam euro 2004 den sonra parladı bence yerinde bi transfer olmuş villareal de parlayacak bu adam
ricardo FM de de müthiş özellikleri olan bi kaleci gerçekte de umarım kendisini gösterir
son haftalardaki formuyla zaten r.madrid haketti şampiyonluğu
Gerçekten haketti(!)
[SIGPIC][/SIGPIC]
çok kaliteli bir kaleci iyi olur alırsa
bence iyi bir yedek kaleci
Bence Sevilla için çok faydalı olacak, Chelsea'deki gibi sağ bekte de oynamaz, stoper oynar, o da gerçek mevkisi zaten.
Saviola "Artık büyük bir kulüp istemiyorum, banko oynayacağım bir takım istiyorum" dememişiydi? Bence bu da onun paraya olan düşkünlüğünü gösterir.
Oynayabilir...
Higuain ve Soldado için kötü.Robinho ve Raul ofansif orta saha oynar ve bakınız ki Saviola'ya yer açıldı.![]()
Gelecekte tanırsın.![]()
higuain robinho ile birlikte bu isimler arasında(raulda dahil) ofansif orta saha oynayabilecek en iyi 2 isim.higuain bazı maçlar yedektende olsa bu sezon rahat 30 maçı geçer.onun için kötü olacağını zannetmiyorum ama soldado için aynı şeyler geçerli değil.saviolada bayağı yer bulur yani en azından barcelonada oynadığından daha fazla oynar.cassano ve soldado gidici.
bence real madrid robben değil mancini yi almalı.kondisyonu süper birisi.