Amrabat istiyor bizi , bizde Amrabat'ı olay bitmiştir. Amrabat'da oynamaz orda ellerinde patlar bizde güleriz![]()
Galatasaray,TT Arena'da 1 yılda 54 milyon dolar gelir elde ederek Avrupa 9.'su oldu
Haydin cenaze namazına.Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağına dair tartışmalara yeni boyut eklendi! Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Olimpiyat Stadı’nın 1 yıl restorasyona alınacağını açıkladı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Zamanlama müthiş. Bu iş iyice can sıkıcı bi hal almaya başladı, kimse kusura bakmasın da Beşiktaş tarafı işin suyunu çıkardı. Gündeme geldi, kimse istemiyor, hala bi yüzsüzlüktür gidiyor. Hadi Başkanları bataktan kurtarma peşinde anladık, taraftarıyla, yazarıyla, hatta farklı takımları tutan yandaşlarıyla sürekli bir açıklama, bi anlayış bekleme çabaları. O anlayışı zamanında bize gösteremeyen takım hangi hakla şimdi bekliyor bunu anlamıyorum.
Bu yazıda devletin stadı yaa goy goycularına gelsin;
http://www.twitlonger.com/show/hursbp
Kasımpaşa'da Tayyip'in stadında oynasınlar işte. İlle de arena demelerinin amacı ne yani?
Vefa Stadyumu veya RTE Stadyumu'nda oynasınlar.Arena'da bizden başka hiç bir kulübün ev sahibi olmasını kabul etmiyorum.Yıllardır çile çeken kulüp ve taraftar gelsin başka takım ev sahibi olsun diye mi çile çekti ? Sadece Beşiktaş değil bütün takımlara kapalı bu stad.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geri verin ulan o zaman Ali Sami Yen'i.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arena bizimdir direkleri sizindir dememiz lazim herhalde.Besiktas yapmis ise yaramis.
İBB yeni sezonda kadiköyde oynayabilirmiş.Bizi Arenaya ittiriyorlar :/
İsteyen istediği yerde oynasın.Arena'da sadece Galatasaray oynar.Taraftarın sadece Taksim'de yapacağı bir yürüyüşe bakar.
Beşiktaş'a bu gidişle Kasımpaşa'nın stadı gözüküyor.Olmadı Kartalspor'un sahası felanda var.
İBB zaten bu sezon Olimpiyat'tan başka bir statta oynayacağını açıklamamış mıydı? Stat aranıyorsa stattan bol ne var, bir sürü Süper Lig'de kullanılmayan stat var. Beylerbeyi, Pendik, Vefa. Bazı haftalar 3 maç bile olma ihtimali doğuyor Arena'da Beşiktaş geldiği takdirde. Herşeyi geçtim çocuk mu kandırıyorlar Olimpiyatı 1 sene bakıma aldık 2020 için diyerek. 2020?
Beşiktaş'ın cezası kaldırılırsa görün o zaman asıl olayı. Türkiye'nin en modern stadının zeminini görün. Saçma sapan hareketler yapıyolar ya. 1 yıl sürecekse onarım git 2016'da yap 2018'de yap. 2020'nin hesabını şimdi yapıyorlar. Ne yapsakta Galatasaray'ın ayağını kaydırsak. Biz Olimpiyat'a gönderilirken kimsenin sesi çıkmıyordu. Beşiktaş, İnönü'de oynamamıza izin vermemişti. Türk futbolu o sene o stadda bitti zaten. Gitsinler nerde oynuyorlarsa oynasınlar. Ali Sami Yen'e küfür eden taraftar Arena'dan içeri giremez. Gitsinler olimpiyata biz şöyle taraftarız böyle taraftarız diyenler. Gitsinler o stadı doldursunlar da taraftarlıklarını görelim. Sırf bu kargaşada Galatasaray aradan sıyrılıp yükselmesin diye saçma sapan hareketler yapılıyor.
Screw you guys, I'm goin' home
edit.........(silinebilir)
Ultraslan biraz önce facebook'te her zaman yaptığı çağrıyı dile getirdi.Yönetimin bu konu hakkında sadece mikrofon uzatılınca bir şeyler demesi can sıkıcı.Çıkıp verin red cevabını.Artık bu konu kapanmalı.
"YÖNETİMİMİZDEN HALA STAD KONUSUNDA NET BİR TAVIR VE KESİN BİR RET CEVABI BEKLİYORUZ..!
ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA’DA GALATASARAY HARİCİNDE BİR TAKIM, ANCAK DEPLASMAN TAKIMI OLARAK SAHAYA ÇIKAR!"
Gereksiz bir tepki olduğunu düşünüyorum. Parasını öderlerse her türlü oynatırım. Zaten para için 50 takla atılmıyor mu?
Ayrıca yönetimin kesin bir ifade kullanmamasını da anlıyorum. Çünkü sözünü yiyebileceğin bir konuma düşebilirsin, bu da olmayan otoriteni çukurlaştırır. Neticede biliyoruz ki ah pardon!çoğumuzun yavaş yavaş öğrendiği siyaset futbolun içinde var. Siyasetten gelecek bir emrin, ricanın, önerinin, teklifin geri çevrilmeyeceği gerçektir.
Beşiktaş asla oynayamaz dediğinde oynatmak zorunda kalabilirsin. Biz çoğu noktada stad Galatasaray'ındır diyoruz ama olması gerekeni konuşuyoruz. Arka planda yani bizim görmediğimiz anlaşmalarda Galatasaray'ın söz hakkı olmayabilir. Yarın bu ortaya çıktığında ona göre yorum yaparız.
bana kalırsa yönetim de en az taraftar kadar istemiyor Beşiktaş'ın Arena da oynamasını ama ileride ters bir duruma düşmemek için kesin dille olmaz diye açıklayamıyorlar, haklılar da. Aysal; eğer menfaatlerimize uygun düşerse genel kurulu ikna etmeye çalışırız. çünkü; bu kararı genel kurur verecek. ama onları ikna etmeden bizim ikna olmamız gerek demişti. sonunda da yine birileri devreye girecek ve Aysal ikna olduk, menfaatlerimize uygundur diyerek izin verilmiş olacak ama o izin belki de göstermelik , zorunlu olacak; stadı kimin kullanacağına bile karar veremiyorlar tarzı söylemleri önlemek ya da siyasi iktidar ile ters düşmemek için. belki de gerçekten ikna olacaklar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yönetim çıkıp birşey dese olay kapanmaz ki onlarda devletin ağzına bakıyor tek başına karar verme gibi bir durumları yok nede olsa kendi stadları değiller devlet oynayacak dediyse olay bitmiştir hiçbirşey yapamayacak yönetiminiz,anlaşmalar falan hikaye 1 sene çekeceksiniz Beşiktaşı
Dediğin gibi bir durum tabiki olmaz şöyle demek istedim devlet yönetiminize diyecek 'Beşiktaş bu sene arenada oynacak diye' kamuoyunada yönetim olarak karar verdik bu sene Beşiktaşla ortak kullanacağız diyecekler şayet devlet isterse olay bitmiştir demek istedim.
Devletin stadı, kendi statları değil gibi cümleler kullananlara bir şey anlatmaya çalışmayın arkadaşlar, zira bu kişilerin algılarında seçicilik var gibi gözüküyor. Bırakın kendilerini bu şekilde eylesinler.
Ben eĞlenmiyorum,ileride olacak olanı söylüyorum
Eğleniyor yazmadım zaten, eyliyor yazdım. "ğ" büyük yazarak aklınca Türkçe dersi vermeye kalkma.
Geleceği görme yeteneğinden dolayı da tebrik ediyorum seni.
Stadın her türlü hakkının Galatasaray'a ait olmasına rağmen belki anlaşmalarda Galatasaray'ın söz hakkı yoktur diyebiliyorum, belki devlet rica, emir vb. yollarla isterse karşı gelemezler diyebiliyorum, Galatasaray yönetimi sessiz kalıyor çünkü dediğini sonradan yiyebilir diyorum.
Ne bizim başkanın ne bir taraftar forumunun ne de bir başkasının söylediklerine ihtiyacım var. Bir tarafa körü körüne bağlanmak yerine iki tarafı da görebiliyorum. Sonuçlandığında da mahçup kalmayacağım. İşte, taraftarlığın gerçek tanımı budur. Biraz kendimi öveyim.