VaLLa bu şartLar aLtında süper bir transfer oLur MakaLeLe.Eğer İstanbuL a geLipte eLden kaçırırsa artık daha ne diyeyim...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Javier Pedro Saviola (born 11 December 1981 in Buenos Aires, Argentina) is an Argentinian professional football player, who is currently unattached having come to the end of his contract with FC Barcelona. His usual position is as a striker. He is known for his speed and his ability to score from almost any position. He has scored 10 goals in 34 games for the Argentina national team, and represented his country at the 2006 FIFA World Cup. In 2005, he was named for the FIFA 100 list of the 125 greatest living footballers. Currently, he is highly linked with transfer rumours to Real Madrid, Galatasaray, West Ham and Middlesbrough wikipedia.org
tomas gitmek istemiyorki.klüpte bulamamış nasıl bedavaya yollucaz anlamadım
saviola olmasa bile alternatifleri çk kaliteli..bu yıldan çk ümtlym..süper bi takm geliyo..umarm yönetmde taraftarla arasndaki bzları eritir..zor gibi görnyo ama![]()
bu arada dikkatimi çektide gs bu transferleriyle tam bi lyon yapısını oluşturmuş gibi geldi bana..
içime güzel hisler doğuyor bu saviolayıda alıcaz gibime geliyor
agGGGGGGGGGGGGGGGGG biide saviola gelse varya ne Supeer olur...
ya abi bizm yönetm bu kdr dogru iş yapmazdı..korkyom yne bi saçmalk yapacaklar diye hadi hayrlısı
vodafone işi gündemdeydi bayadr umarm sonçlanr o iş
Saviolanin sitesine mesaj attimi herkes.
bildiğim kadarıyla aveayla bulunan sözleşmede sözleşme bittiğinde başka bir telefon hattı markasıyla ana sponsorluk anlaşması yapılamaz maddesi varmış.işallah doğru değildir
Valla bilmiyorum İlerki günlerde belli olur durum biraz karısık
Bordo-mavili kulüpte Djokaj'ın sözleşmesi feshedildi.
Sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor'da Djokaj'ın sözleşmesi feshedilirken, kaleci Jefferson'un kampa katıldığı bildirildi.
Trabzonspor Kulübü, Sırbıstan Karadağlı oyuncu Ardijan Djokaj'ın sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.
Kızılyıldız'dan transfer olan ve geçen sezon Ankaraspor'a kiralanan oyuncunun kendisine gelen teklifleri değerlendireceği kaydedildi.
Umarım Makelele'yi getirmişken anlaşırız.Süper transfer olacak.![]()
So what?
Saike
Saviola transferini büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Hadi bakalım![]()
Makalele'nin gelmesi Türk futbolu için çok iyi olur,umarım gerçekleşir bu transfer
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Osman Şenher dün GsTv'ye telefonla katıldı Lincoln kadar büyük olmasa da 2 tane daha yıldız transferi yapıcak yönetim dedi...
Bu arada 3 günde 12.000 forma satılmış.![]()
Yönetim 19 Mayıs'ta çıkan olaylardan ders almış olacakki taraftarla arasını düzeltmek için elinden geleni yapıyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Ya Hani Savyola işi yatmıştı
Bak yine ümitlendim!.. Gökhan Ünal da gelirse süper olur. 3 kulvarda da aslanlar gibi devam ederiz.
Bu arada Romedahl gelmese de olur bence...
Kesinlikle..
biran önce şu yabnacı sınırlamasının kalkpı kalkmayacağı sonuçlansın klüplerimizde ona göre transfer yapsın..eher kalkmayacaksada bizde burda o yabancı gelecek şu yabancı gelecek diye ümitlenip durmayalım barii.
Medya mensupları yıldız futbolcuyu görüntülemek için Atatürk Havalimanı'na akın etti, ancak uçaktan hiç hesapta olmayan bir isim çıktı...
Yabancı transferinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gölgesinde kalan Beşiktaş'ın bir süredir görüşme halinde olduğu Chelsea'nin Fransız yıldızı Makalele'yi öğle saatlerinde özel bir uçakla İstanbul'a getireceği iddiası ortalığı karıştırdı.
Medya mensupları yıldız futbolcuyu görüntülemek için İstanbul Atatürk Havalimanı'na akın etti, ancak uçaktan hiç hesapta olmayan bir isim çıktı.
Makalele'yi beklerken karşılarında ellerinde bavullarla tatilden dönen Konyasporlu Batista'yı gören basın mensupları büyük bir şok yaşadı.
Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot daha önce yaptığı açıklamada, Makalele'nin, Anelka ve Tigana'nın, Beşiktaş hakkında olumsuz bilgiler vermesi nedeniyle Beşiktaş'a gelmekten vazgeçtiğini açıklamıştı.
KAYNAK : internetspor