Sayfa 199 / 896 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
5,941 ile 5,970 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya afrikalı olsun daha iyi =) essienin bize attığı golü hatırlamıyomusun döve döve girmişti resmen ceza sahasına =) Türkiye liginde öyle adam hertürlü iş yapar .. Avrupa kupalarındada yapar ... bugun tottenham - leeds maçı vardi bi pozisyon oldu dedim aha adam kalkamaz yerden hiçbişey yokmuş gibi kalktı devam etti leedsli topçu dün Fener maçını izledim en ufak şeyde adamlar off amana yatıyolar da yatıyolar ... mücadele yok hırs yok keşke takım lugano , emre , bülent korkmaz gibi oyunculardan oluşsa =)

Sheriff Misafir

Captan Özer kanada geçsin yerli Ronaldo izleriz ben söyleyeyim

Dentinho ve Pedersen'i yan yana koyamıyorum Dentinho'nun bariz bir üstünlüğü ortaya çıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce icin yeni bir iddia: Fredy Montero

http://www.golgolgol.net/Futbol_Inte...198-74648.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defans İtalya'dan, orta saha Almanya'dan, forvetler ise İngiliz olsun. He birde Cansu'da Berkecan'dan ayrılsın.

Kimseyi almayacağımııza eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Nihat Özdemir alıcaz dedi bakalım hayırlısı bitemeden bi karar verseler Aykut Kocaman'ın listesine.

Gelecek hafta içine kaldı büyük ihtimalle transfer..Sivas maçına inşallah yeni transferi yetiştiririz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Captan Özer kanada geçsin yerli Ronaldo izleriz ben söyleyeyim

Dentinho ve Pedersen'i yan yana koyamıyorum Dentinho'nun bariz bir üstünlüğü ortaya çıkıyor
    Şerif, ben oynayamaz demiyorum; oynar, hatta şuana kadar da gayet başarılı ama Özer'in kendi röportajları var, orada söylüyor göbekte daha rahat ediyorum, oyunu çift yönlü oynamak istiyorum şeklinde. En beğendiği oyuncular sorulduğunda, Zidane ve Davids diyor. Ama Ankaraspor'da zaten birçok maçta kanat oynamış, kendini geliştirmeye hevesi olan bir oyuncu olduğundan sağ beke bile koysak elinden geleni yapacaktır. O konuda herhangi bir kuşkum yok.

Fenerbahçe'ye baktığımızda kanat oyuncuları içe girmeyi tercih ediyor. Muhtemelen bu Daum'un isteği ama Daum istemese dahi oyuncuların tarzı buna daha yatkın. Ben diyorum ki, bir tane klasik kanat oyuncusu alınırsa rekabete katkısı olur, Daum'un sakat ve cezalı oyuncular olduğunda elini daha güçlü tutar. Örneğin; önümüzdeki Sivas maçında, Özer sağa, Emre yerine Mehmet sol kanada da Vederson yerine transfer geçerdi. Ha alınmazsa ne olur ? Hiçbir şey olmaz, yerli alternatif bir defans oyuncusuyla birlikte kadro gayet iyi olur. Veya transfersiz şekilde Önder'in affıyla da bu sorun ortadan kalkabilir. Uzun lafın kısası; acil transfer diye bir derdimiz yok ama olursa da güzel olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

F.Bahçe'ye sürpriz golcü!

Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir'in transfer için derin bir çalıma yaptıklarını açıklamasının ardından gözler Aykut Kocaman'a çevrildi. Bir süre Brezilya'da bulunan ve özellikle Corintihans forması giyen Brezilyalı futbolcu Dentinho'yu takibe aldığı ileri sürülen Kocaman'ın rotasını Amerika Birleşik Devletleri'ne çevirdiği iddia edildi.
    Kolombiya basını tarafından ısrarlı bir şekilde ortaya atılan haberde, Fenerbahçe'nin ABD MLS Ligi takımlarından Seattle Sounders'in Kolombiyalı oyuncusu Fredy Montero ile ilgilendiği ve bu transfer harekatının en geç bir hafta içerisinde sonuçlanacağı ileri sürüldü.
    Bonservisi Deportivo Cali'de bulunan ancak kiralık olarak Seattle'de forma giyen golcü futbolcunün takımının kamp yaptığı yerden 25 Ocak Pazartesi günü ayrılarak Fenerbahçe ile transfer görüşmelerine başlayacağı ifade edildi.
    Hedefinin Avrupa'da forma giymek istediğini her fırsatta dile getiren Fredy Montero için Rusya Premier Lig'den bir takımın da talip olduğu ancak genç golcünün şartların oluşması halinde Fenerbahçe'ye daha sıcak bakacağı öğrenildi.
    Kariyerine 2005 yılında Deportivo Cali'de başlayan Fredy Montero, 4 yıl boyunca bu takımda forma giydi. Cali'de 4 sezon boyunca 56 maça çıkan Montero, 27 golün altına imza attı.
    Teknik kapasitesi ve çabukluğu ile dikkat çeken genç golcü, 2006 yılında Atletico Huila'ya 2009 yılında da Seattle Sounders'a kiralandı.

24.01.2010
    Kaynak : Sporx.com dış haberler
    iyice suyu çıktı artık. Yabancılar bile fenere oyuncu yamıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Transfer sezonun bitmesine az kaldı ses seda yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu takım neden transferlerde son bi kaç sezondur böyle anlamıyorum hadi yahu 30küsür gün lige ara verilmişti bu kadar günde nasıl bitmez transfer anlamıyorum ki
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Sonrada taraftar kızınca şuçlu biz oluyoruz.

Default Quaresma Fenerbahçe yolunda

Devre arası transfer döneminde suskun kalan Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli takım İtalya Serie A takımlarından İnter´in Portekizli orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma´yı renklerine katmayı planlıyor.

CNN Türk´te canlı yayına katılan Abdurrahin Albayrak‚ Nihat Özdemir´in en büyüğünü getireceğiz açıklaması ile ilgili olarak ´Fenerbahçe Jo´dan daha ünlü bir isimi getiriyor ama bana kim olduğunu sormayın´ şeklinde açıklama yaptı.

Sonrasında Abdürrahim Albayrak´ın bahsettiği bu oyuncunun İnter´in 27 yaşındaki oyuncusu Ricardo Quaresma olduğu ve kulübün bu transferi önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.

Oyuncunun menajeri ise bugün İtalya medyasına Quaresma´ya Türkiye´den büyük bir takımdan teklif olduğunu söyledi.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir‚ transfer ile ilgili olrak dün yapılan divan kurulu toplantısında ´Biz en büyüğünü alacağız´ şeklinde açıklama yapmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğruysa değişik şeyler olur =)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Devre arası transfer döneminde suskun kalan Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli takım İtalya Serie A takımlarından İnter´in Portekizli orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma´yı renklerine katmayı planlıyor.

CNN Türk´te canlı yayına katılan Abdurrahin Albayrak‚ Nihat Özdemir´in en büyüğünü getireceğiz açıklaması ile ilgili olarak ´Fenerbahçe Jo´dan daha ünlü bir isimi getiriyor ama bana kim olduğunu sormayın´ şeklinde açıklama yaptı.

Sonrasında Abdürrahim Albayrak´ın bahsettiği bu oyuncunun İnter´in 27 yaşındaki oyuncusu Ricardo Quaresma olduğu ve kulübün bu transferi önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.

Oyuncunun menajeri ise bugün İtalya medyasına Quaresma´ya Türkiye´den büyük bir takımdan teklif olduğunu söyledi.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir‚ transfer ile ilgili olrak dün yapılan divan kurulu toplantısında ´Biz en büyüğünü alacağız´ şeklinde açıklama yapmıştı.
    Eskiden çok iyiydi şimdi fazla izlemedim gelirse Özer için kanatlarda nasıl oynayağı hakkında bilgi edinebilir Alex'den aldığı yardım gibi.Hem dil konusunda Brezilyalılarla iyi anlaşır.Takımda zaten 7 yabancı Guiza hariç bütün yabancılar portekizce konuşuyor. Vederson dahil.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ama Dentinho önceliğim olur

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quaresma'yı İsterükk

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gelirse Müthiş olur valla..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

RQ7 büyük ihtimal Fenerbahçede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

dentinho tercihimdir sorunlu bi Quaresma yerine ama neill geldi jo geldi dos santos gelecek diyolar altta kalmak istemeyecektir yönetim isimli oyuncu getirecektir ya da en azından son güne kadar bunun için çabalayacaklardır
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sheriff Misafir

Quaresma her transfer sezonunda geliyo zaten buralara, umarım gelir ama yine hurafe gibi geliyo bana

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma eğer doğru kullanılırsa yeniden çıkışa geçebilir Türkiye'de hem FB'de iyi transfer yapmış olur...
    Screw you guys, I'm goin' home

Aman Tanrım diyorum,doğru olduğuna inanmak istiyorum. Resmi ağızdan bir açıklama gelmeden beklemek en doğrusu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut Kocaman Brezilya seferi yaptı. Brezilya seferinden sonra transfer İtalya'dan olursa sağ gösterip sol vurmanın kralı olur herhalde. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quaresma bitmis bundan sonra gelse ne olur sahsen Özer'i ona tercih ederim.. Gerci Türkiye Ligi'nde sov yapar gelirse fakat devre arasi yüksek harcama yapmaya gerek yok Özer yeter bize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır,gelmesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gelirse Efsane Maraton atkımı havalimanında ona takarım

28. Default

Quaresma gelirse görürüm ben hayır gelmesin diyenleri
    öyle bir oyuncuyu bonservisiyle almak zor ara transferde. Bildiğim kadarıyla Inter'de şans bulamadığından banko oynayacağı bir takıma kiralık gitmesi muhtemel, e bu takım FB'de olabilir tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ciddiyim gelmesin. Takımda zaten bir disiplinsizlik havası var. Kazım'ı kadro dışı bırakan yönetim, Quaresma'yı alıyor. Ne kadar mantıklı bir iş. Çok saçma çok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

disiplinsiz, hovarda olduğu doğrudur qua'nın ama kendini yeniden ispatlaması lazım sonuçta. Aklını futbola verip, futbol oynamaya gelen bir quaresma bilekleriyle çok sol beki zor durumda bırakır aksi durumda dediğin doğru olabilir sadece.

Mesaj Yetkileri