Anladımki isimler önemli değilmiş. Milli takımdaki adaletsizliğin giderilebilmesi için 7'den 70'e zihin yapımızın değişmesi önemliymiş. Hiddink artık bu konuda ki güveni boşa çıkardı...
Anladımki isimler önemli değilmiş. Milli takımdaki adaletsizliğin giderilebilmesi için 7'den 70'e zihin yapımızın değişmesi önemliymiş. Hiddink artık bu konuda ki güveni boşa çıkardı...
2- Sinan Bolat Standard Liege Cenk Gönen
3- Fehmi Mert Günok Fenerbahçe Tolga zengin
7- Gökhan Zan Galatasaray A.Ş. Serdar Aziz
9- Hakan Kadir Balta Galatasaray A.Ş. Hasan Ali
10- Çağlar Birinci Galatasaray A.Ş. Olcan Adın
17- Selçuk Şahin Fenerbahçe Necip Uysal
Sinan ve Mert e pek takılmamak lazım o kadar önemli değilde (sinanı hiç izlemedim ama çok balon havası veriyo bana şl de gol atmasa tanımazdık bile ) diğerleri tamamen saçmalık
_______ - Volkan - _______
G.G - Serdar - Servet - Ismail
______ - M.Topal - _______
___ - Emre - S.Inan - _____
Burak - ___________ - Arda
_______ - Cenk - ________
Sinan şampiyonlar liginde gol atmadan öncede o kadar olmasada bilinen bi kaleciydi sadece o gol ön plana çıkardı.Geri kalan 5 oyuncu yanlışına da katılıyorum.
eto'o bitmiş.
anlasilan hiddink'in sistem degistirecegi felan yok adam fatih terimin izinden gidiyor sürekli belirli adamlari kadroya aliyor.. hazirlik macinda bari yapmasin bunu..
İbrahim Toraman, Necip ve Cenk niye yok acaba. Mert Günok gibi kariyerinde 10 dan fazLa A takım maçına çıkmamış bir kaLeciyi CENK gibi geLeceğin en parLak kaLeciLerinden birisine nasıL değişiyorLar birisi bana açıkLasın. Peki Necip nasıL aLınmıyor ? Ya Toraman ? Bu adamın Türk MiLLi takımının stoperinde oLmamasının cevabını versin bana federasyon. Birisine küfürmü etti acaba ?
Ya OLcan adın gibi, VoLkan Şen, Serdar Aziz gibi adamLar neden yok.
BeLçika maçında reziL oLduğumuz yetmez gibi Estonya ya da yeniLeLimde tam oLsun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İsmail'i de almayaydın da tam olaydı Hiddink Amca...
*Bir de Fatih Terim'i özlüyorum Milli Takımın başında,gerçekten.
Bence Mustafa Denizli olmaliydi Fatih Terim gittiginden beri, Hiddink'in devrimi dedik Oguz Cetin'in kafasini yasiyoruz.![]()
Ben herkesi anladım da Çağlar'ı anlayamadım hala.
Ben hala Mehmet Topuz niye yok onu anlamadım.
eto'o bitmiş.
Ben hala neden İsmail var anlayabilmiş değilim.
Gökhan Töre ve Tunay Torun'u izlemek lazım onlar çok yetenekli oyuncular..
Kadro ne zaman doğruydu ki şimdi yanlış olsun. FT nin yolundan devam...
Oguz cetinin eli yokda kimin eli var bu kadroda hiddink oyunculari tanimiyor oguz cetin besitasa karsi antipatisi var ibrahim toroman cenk necip dururken neden fenerbahcenin yedek kalecisi mert ligde 2-3 maca cikmis bi adam caglar yerine neden hasan ali degilide veya egemen degilde neden caglar gokhan zan yerine daha iyi genc stoperler var bunlara guvenmek lazim artik KASARLANMIS FUTBOLCULARI HEP KADROYA CAGIRIYORUZ DEVRIM SART.
O.Çetin çok garip adam gerçekten.
Hazırlık maçlarında bile Mevlüt yok .
Fena değil, tartışılacak adamlar var ama Mert Günok'un olması kadar saçma bir olay olamaz. Diğer oyuncular en azından kendi takımlarında kadroda yer buluyorlar ama o kadar kaleci varken aylardır oynamayan ve üst seviye bir oyuncu da olmayan Mert Günok'un milli takıma çağrılması saçmalıktır bana göre.
Bi beni cagirmadiklari kaldi![]()
Bu merti baya yükseltti hiddink
Bari şu hazırlık maçında gençlere şans verin yahu. Oğuz Çetin milli takımlara zarar vermeye devam ediyor..
I'm back...
ee hala soruyorum mehmet topuz nerede ??
eto'o bitmiş.
8 Galatasaray'lı var kadroda![]()
İsterse 20 Galatasaraylı olsunHakan,Çağlar ve Gökhan hariç diğer Galatasaraylıların olması gayet doğal.Onlar dışında da gereksiz oyuncular fazlasıyla mevcut.
Yalnız Türkiye'de ön libero ya da defans sorunu falan yok.. Tamamıyla forvet eksikliğimiz var.. Sayın bakalım vay be ne santrafor diyebileceğimiz kim var?
Semih'le Mevlut var onlari da oynatmiyoruz.