Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 80.00%
  • Berabere biter

2 8.00%
  • Estonya kazanır

3 12.00%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 162 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 10 Ağustos 2011 - 21:30 | Hazırlık Maçı

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bu yuhalamayı başlatan tek bir grup değil , gaza gelenler var .
    Iste cevap bu saol.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk çok riskli bacak hareketleri yapıyor . Gökhan iyi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sinan biraz heyecanlı gibi, normal gerçi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sinan su ana kadar iyi kadro iyi ama selcuk sahin ney abi ya bu hiddink yemin ederim futbol ozurlusu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hiddink dün hazırladığım bu kadro eylül ayındaki maçların da kadrosu demiş İlker Yasin öyle diyo.Genel kadrodan mı bahsediyor 11den mi acaba? Volkan Demirel'siz 11 yapmak saçmalıktır çünkü.Ofansı da güçlendirmeli Burak'la Kazım'la kontra atak takımı gibi oynayabiliriz ancak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sinan su ana kadar iyi kadro iyi ama selcuk sahin ney abi ya bu hiddink yemin ederim futbol ozurlusu
    Kadro seçimi hoşumuza gitmeyebilir, bizim istediğimiz şekilde olmayabilir ama bütün dünyaya kendini 1-2 kez değil defalarca kanıtlamış adamı da futbol özürlüsü yapan bir ülkeyiz maalesef.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yuhalama nedeni Emre'nin kaptan olarak çıkması ve G.Kore maçında yaptığı.
    Bunun kaynağı ne? Böyle bir duyum varsa organize bir olaydır demek ki. Öyle değil mi?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kadro seçimi hoşumuza gitmeyebilir, bizim istediğimiz şekilde olmayabilir ama bütün dünyaya kendini 1-2 kez değil defalarca kanıtlamış adamı da futbol özürlüsü yapan bir ülkeyiz maalesef.

evet malasef oyleyiz 5-6 mac oynuyan selcugu sahaya suruyor sirf sezon boyunca oynuyan adamlarin hakkini yiyor bu arada kazim atti 2-0 oldu

sakary Ali Misafir

Biz bu oyuna Avrupa Şampiyonası gidemeyiz açık ve net..

Emre'yi ıslıklayan taraftarıda alkışlıyorum.Fedarasyonun yerinde olsam maç vermem TT Arena'ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Hiddink dün hazırladığım bu kadro eylül ayındaki maçların da kadrosu demiş İlker Yasin öyle diyo.Genel kadrodan mı bahsediyor 11den mi acaba? Volkan Demirel'siz 11 yapmak saçmalıktır çünkü.Ofansı da güçlendirmeli Burak'la Kazım'la kontra atak takımı gibi oynayabiliriz ancak.
    Öncelikle düzelteyim onu söyleyen Ertem Şener . Nuri ve Volkan'sız milli takım olmaz onlar kadroya girecektir .

Helal Kazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Harika bir gol Kazımdan.Emre 1 de asist yaptı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kazım çok güzel bi gol attı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post

Emre'yi ıslıklayan taraftarıda alkışlıyorum.Fedarasyonun yerinde olsam maç vermem TT Arena'ya
    Bu ıslıklamanın TT Arena ile ne ilgisi var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Açıkcası kendi adıma konuşmak istiyorum isterse birini getirip tüm dünya futbolun profesörü desin.O adam gelip Hiddink'İn yaptıklarını yapıyorsa eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor demektir."futbol özürlüsü" sözü de hakaret gibi dursa da türk eleştiri sisteminde hakaretler büyük yer kaplar zaten.

Mehmet Topuz'u hiç milli takıma çağırmıyor,ısrarla bizim Selçuk'u, Hakan Balta'yı,Kazım'ı(evet şu an enfes bir gol attı ) oynatıyorsa ben eleştiririm Hiddink'i.Bu takıma tam forvet lazım,bu görüldüğü halde Burak gibi bir silahı orda harcıyorsa eleştiririm.Burak arkaya kendini unutturup harika sarkan bir adamdır, en uçta oynayamaz.Önünde defansı zorlayan biri olacak ki unutturabilecek kendini.

Bu arada şiddeti azalsa da ıslık devam ediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

o zaman şükrü saraçoğlu na da vermesinler en son maçta Gs a küfr edildiğini ne çabuk unutmuşuz ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre hangi saçma sebeplerden dolayı ıslıklanıyor? Maç esnasında bi yanlışı mı oldu yoksa Galatasaray'ın sahasından oynandığından dolayı mı yapılıyor? 2. ise TT Arena'ya yazık olur

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    o zaman şükrü saraçoğlu na da vermesinler en son maçta Gs a küfr edildiğini ne çabuk unutmuşuz ?
    Vermesinler olsun bitsin..Gitsin paşa paşa Kayseri'de oynarız..Olmadı Sakarya'ya gelsinler

TT arena ile ne ilgisi var allahini seversen söyle ?? Kimin islikladigini biliyorsun gibi konusuyorsun, merak ediyorum kim bu isliklayanlar?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Olmuyor abi Burak en uçta olmuyor.Estonya çok zayıf olduğundan gollerimizi attık rahat rahat oynuyoruz ama Burak en uçta oynayamaz,yeteneklerine aykırı bu.O çocuğun önüne Semih,Cenk hatta en uygunu Mevlüt'ü koyarsanız arkadan gelip yaptığı koşularla iş yapar ancak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kazım mükemmel ötesi bi gol attı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kazim herkese cevap verdi gene 3-0 oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kazım'la olmaz bu işler dedikçe atıyor arkadaş durduramıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kazım çok can yakacak bu sene

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    TT arena ile ne ilgisi var allahini seversen söyle ?? Kimin islikladigini biliyorsun gibi konusuyorsun, merak ediyorum kim bu isliklayanlar?
    Islıklayanları bilmiyoruz da tahmin edebiliyoruz yani en azından Fenerbahçe'li taraftarlar olmadığı kesin.

Selcuk Inan'dan Kazim'a ve gooool iste bu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    evet malasef oyleyiz 5-6 mac oynuyan selcugu sahaya suruyor sirf sezon boyunca oynuyan adamlarin hakkini yiyor bu arada kazim atti 2-0 oldu
    Selçuk Şahin'in oynamasını ben de yadırgıyorum. Ancak iddia ettiğiniz gibi 5-6 maç oynamış değil. 18 maç oynamış, süre ortalaması da 60 dakika. Bunu da şu açıdan yazdım, öyle son 1-2 dakika oynamış değil 18 maçta. Maç sayısı esas ise Arda Turan 12 maç oynamış geçen sezon. Ama birçok kişinin hemfikir olduğu bir düşünce var; o da Arda Turan'ın katkı yapacak kapasitesi ve kalitesi olduğu. Biz de Selçuk Şahin'de bunu göremiyoruz ama Hiddink kendi oyun düşüncesinde katkı sağlayabileceğini düşünüyor ki oynatıyor. Demem o ki; milli takımda oynamak için maç sayısı esas kriter değil.

Neyse bu tartışmaları maçın sonuna saklasak iyi olacak. Kazım'ın 2 golünü de tekrarından görebildim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kazım çok can yakacak bu sene
    İstikrarı yakalarsa gerçekten çok can yakabilir.Yetenekleri çok özel çünkü,Bunu başarmak adına Kazım'dan umutlu değilim ama Fatih Terim'den umutluyum Sezona iyi girerse sonunu da aynı şekilde getirecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Selçuk ne abi ya bu adam nasıl milli takım kadrosuna dahil ediliyor? Necip gibi Orhan gibi yetenekleride söndürürüz böyle giderse..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Şükrü Saraçoğlunda maça gittim . Gs'ye de , Bjk'ye de , Fb' ye de küfür edildi engelleyemeyiz bunları .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Selçuk Şahin'in oynamasını ben de yadırgıyorum. Ancak iddia ettiğiniz gibi 5-6 maç oynamış değil. 18 maç oynamış, süre ortalaması da 60 dakika. Bunu da şu açıdan yazdım, öyle son 1-2 dakika oynamış değil 18 maçta. Maç sayısı esas ise Arda Turan 12 maç oynamış geçen sezon. Ama birçok kişinin hemfikir olduğu bir düşünce var; o da Arda Turan'ın katkı yapacak kapasitesi ve kalitesi olduğu. Biz de Selçuk Şahin'de bunu göremiyoruz ama Hiddink kendi oyun düşüncesinde katkı sağlayabileceğini düşünüyor ki oynatıyor. Demem o ki; milli takımda oynamak için maç sayısı esas kriter değil.

Neyse bu tartışmaları maçın sonuna saklasak iyi olacak. Kazım'ın 2 golünü de tekrarından görebildim.
    Hiddinki birileri uyarmasi gerekiyor ozman selcuk hakkinda oguz cetin desek o zaten allaha emanet gidiyor kadroyu adam kendi olusturuyor sirf besiktasa sanki inati yada bi kini var besiktas kadrosundan necip toroman egemen gibi adamlari almiyorlar.

nese hersey milli takim icin tartismayalim en iyisi ne ise o olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Selçuk ne abi ya bu adam nasıl milli takım kadrosuna dahil ediliyor? Necip gibi Orhan gibi yetenekleride söndürürüz böyle giderse..
    Necip tamam da Orhan'ı çıkaramadım?

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri