Selçuk çok riskli bacak hareketleri yapıyor . Gökhan iyi oynuyor.
Sinan biraz heyecanlı gibi, normal gerçi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sinan su ana kadar iyi kadro iyi ama selcuk sahin ney abi ya bu hiddink yemin ederim futbol ozurlusu
Hiddink dün hazırladığım bu kadro eylül ayındaki maçların da kadrosu demiş İlker Yasin öyle diyo.Genel kadrodan mı bahsediyor 11den mi acaba? Volkan Demirel'siz 11 yapmak saçmalıktır çünkü.Ofansı da güçlendirmeli Burak'la Kazım'la kontra atak takımı gibi oynayabiliriz ancak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kadro seçimi hoşumuza gitmeyebilir, bizim istediğimiz şekilde olmayabilir ama bütün dünyaya kendini 1-2 kez değil defalarca kanıtlamış adamı da futbol özürlüsü yapan bir ülkeyiz maalesef.
Bunun kaynağı ne? Böyle bir duyum varsa organize bir olaydır demek ki. Öyle değil mi?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Biz bu oyuna Avrupa Şampiyonası gidemeyiz açık ve net..
Emre'yi ıslıklayan taraftarıda alkışlıyorum.Fedarasyonun yerinde olsam maç vermem TT Arena'ya
Harika bir gol Kazımdan.Emre 1 de asist yaptı.
kazım çok güzel bi gol attı![]()
Açıkcası kendi adıma konuşmak istiyorum isterse birini getirip tüm dünya futbolun profesörü desin.O adam gelip Hiddink'İn yaptıklarını yapıyorsa eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor demektir."futbol özürlüsü" sözü de hakaret gibi dursa da türk eleştiri sisteminde hakaretler büyük yer kaplar zaten.
Mehmet Topuz'u hiç milli takıma çağırmıyor,ısrarla bizim Selçuk'u, Hakan Balta'yı,Kazım'ı(evet şu an enfes bir gol attı) oynatıyorsa ben eleştiririm Hiddink'i.Bu takıma tam forvet lazım,bu görüldüğü halde Burak gibi bir silahı orda harcıyorsa eleştiririm.Burak arkaya kendini unutturup harika sarkan bir adamdır, en uçta oynayamaz.Önünde defansı zorlayan biri olacak ki unutturabilecek kendini.
Bu arada şiddeti azalsa da ıslık devam ediyor.
Emre hangi saçma sebeplerden dolayı ıslıklanıyor? Maç esnasında bi yanlışı mı oldu yoksa Galatasaray'ın sahasından oynandığından dolayı mı yapılıyor? 2. ise TT Arena'ya yazık olur
Olmuyor abi Burak en uçta olmuyor.Estonya çok zayıf olduğundan gollerimizi attık rahat rahat oynuyoruz ama Burak en uçta oynayamaz,yeteneklerine aykırı bu.O çocuğun önüne Semih,Cenk hatta en uygunu Mevlüt'ü koyarsanız arkadan gelip yaptığı koşularla iş yapar ancak.
kazım mükemmel ötesi bi gol attı
Kazim herkese cevap verdi gene 3-0 oldu
Kazım'la olmaz bu işler dedikçe atıyor arkadaş durduramıyoruz![]()
Kazım çok can yakacak bu sene![]()
Selcuk Inan'dan Kazim'a ve gooool iste bu.
Selçuk Şahin'in oynamasını ben de yadırgıyorum. Ancak iddia ettiğiniz gibi 5-6 maç oynamış değil. 18 maç oynamış, süre ortalaması da 60 dakika. Bunu da şu açıdan yazdım, öyle son 1-2 dakika oynamış değil 18 maçta. Maç sayısı esas ise Arda Turan 12 maç oynamış geçen sezon. Ama birçok kişinin hemfikir olduğu bir düşünce var; o da Arda Turan'ın katkı yapacak kapasitesi ve kalitesi olduğu. Biz de Selçuk Şahin'de bunu göremiyoruz ama Hiddink kendi oyun düşüncesinde katkı sağlayabileceğini düşünüyor ki oynatıyor. Demem o ki; milli takımda oynamak için maç sayısı esas kriter değil.
Neyse bu tartışmaları maçın sonuna saklasak iyi olacak. Kazım'ın 2 golünü de tekrarından görebildim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Selçuk ne abi ya bu adam nasıl milli takım kadrosuna dahil ediliyor? Necip gibi Orhan gibi yetenekleride söndürürüz böyle giderse..
Ben Şükrü Saraçoğlunda maça gittim . Gs'ye de , Bjk'ye de , Fb' ye de küfür edildi engelleyemeyiz bunları .![]()
Hiddinki birileri uyarmasi gerekiyor ozman selcuk hakkindaoguz cetin desek o zaten allaha emanet gidiyor kadroyu adam kendi olusturuyor sirf besiktasa sanki inati yada bi kini var besiktas kadrosundan necip toroman egemen gibi adamlari almiyorlar.
nese hersey milli takim icin tartismayalim en iyisi ne ise o olsun