Evden .![]()
Evden .![]()
Beyler nereye bitti işi Burak defans oyuncusumudefanstan biri gitti sandım bende Henrique'nin olması güzel bi olay zaten o atabilir belki 0-0 bitse bile çok iyi olur...
Daha 0-0 sa çok iyi valla. Ben Burak atılınca Bilbao atar sanıyordum. İnşallah beraberlik alır Trabzon.
İkinci yarı başlayacak inşAllah atarız gol...
Halil karşı karşıya kaçırdı kaleci iyi çıkardı![]()
Halil çok az daha sürseydi daha tehlikeliydi
Hiç fena oynamıyoruz dedigim gibi tur bitmedi Trabzonspor 2. yarı daha iyi...Sanki 11 kişiler...
Beyler içiniz rahat olsun At. Bilbao bu kazmalarla 1 gol bile atamazboş kaleye tee nereye atıyolar
Bu arada Aykut Akgün'ü aldı Şenol hoca...
Henrique inanılmaz kaçırdı olmaz yahu olmaaaz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yapma bunu Henrique karşı karşıya kaçırdı çokta iyi gelmiştik![]()
Helal olsun sana be Tolga !!! yok böyle kaleci yemin ediyorum ya![]()
Harika çıkardı gerçekten.Trabzon savaşıyor.Yazık olur bu saatten sonra kaybederse.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
0-0 gerçekten çok iyi olacak Trabzonspor yılmıyor çünkü...TT Arena'da bitirebilirler işi böyle biterse...
Şenol Güneş kırmızı kart gördü.
Neden acaba orasını kaçırdım![]()
Şenol Güneş'i atmış hakem.
Trabzon ve BJK ile birlikte gruplara kalmalı. Gruplara kalırsa eminim başarılı olacaktır. Bursa'da orda 1-0 felan kazanıp uzatabilirse şansı olur.
81' Bu hareket sonrası Toquero ile tartışan teknik direktör Şenol Güneş hakem tarafından tribüne gönderildi.
80' Serkan topu ileriye göndermek isterken Toquero'nun müdahalesi ile yerde kaldı. Bilbaolu oyuncu bu hareketi sonrası sarı kart gördü.
sporx.com canlı anlatım
Llorenteyi göremedim oynamıyor mu ?
Kırmızdan sonra hemen geçmiş olsun demişiz.Durin bir yaBu kadarda umutsuz olunmaz ki.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fernando Llorente oynuyor...
Pardon 2-1 kazanıp diyecektim 1-0 da uzamıyor maç doğru, yani en azından uzatmaya götürmeye çalışmalılar. O son gol çok kötü oldu açıkçası...
bu arada:
89' Bilbao atağında sağ kanatta son çizgiden topu çeviren Susaeta oldu ancak top kaleci Tolga'da kaldı.
son dakikalar artık...
Açıkcası bazı arkadaşlar hemen umutsuz oldu ancak sahada savaşan bir Trabzonspor var kaldı şurda son 3-4 dk böyle bitirelim yeterli...Bu arada yedek kulübesinde adam gibi oyuncu kalmamış valla![]()
Karşılaşmanın 4. hakemi mücadelenin sonuna en az 5 dakika eklendiğini işaret etti.
Trabzonspor'da Alanzinho oyundan çıkarken Barış yerine giriyor.
Barış kim? Bizim Barış mı? Amaneyyyyy... Gol gelebilir valla![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Barış Ataş yazıyor
+5 geçti ama devam ediyor.Ve bitirdi kırmızı kart olduğunu düşünürsek harika bir sonuç oldu bu.Tebrikler.
Helal olsun Trabzon !!! TT Arena'da o müthiş atmosfer ile turu geçecekler inşAllah...
Tebrik ediyorum maçın başında zora soktular demiştim kırmızı çıkınca ama hakikaten beraberlik çok iyi sonuç oldu... Maç kadrosu:
![]()
Maçı izleyemedim misafirler vardı.Bu beraberlik iyi ama avantaj değil bence çok tehlikeli bir skor.1-1 falan olsa neyse.
İyikide izlemedim ben izlesem kesin yenilirdik.Burak neden kırmızı gördü haklı bir kartmıydı?