Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: İspanya La Liga'da bir kasaba takımı: Villarreal ( 1.sezon)

İspanya Kupasında Ceuta ile eşleştik. Maçlar iki maç üzerinden oynanıyor.

1.Raund: Ceuta

Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadık. Oynatmadığımız oyuncularımızla çıktığımız maçtan net bir skorla ayrıldık.

La Liga 9.maçımız: Sporting

Cani ile öne geçtiğimiz maçta Capdevila'nın ilk yarının sonlarında gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kaldık. 77'de Valero'nun kendi kalesine attığı golle skor 1-1 oldu. Ama maçta son sözü Benitez söyledi ve bu zor deplasmandan da 3 puanla ayrılmayı başardık.

Uefa Avrupa ligi 4.maçımız: Napoli

Tam kadro sahada yer aldığımız maçta Napoli'yi 5-0 gibi sansasyonel bir skorla mağlup ettik. Benitez'in 2 golle yıldızlaştığı maçta ilk maçın da rövanşını almış olduk.

Quote Originally Posted by berat190795 View Post
    Avrupada daha iyisi olabilirdi ama ynede iyi gidiyorsun başarılar

Haklısın. Dinamo maçında 2-0 öne geçinçe tempoyu düşürdüm ve maç berabere bitti. İlk napoli maçına yedek ağırlıklı çıktım kaybettim. Ama ikinci maçta İtalyan temsilcisine acımadım. Dediğim gibi öncelik Lig ama avrupa nereye kadar gidebilirsek.

Bence alırsın avrpada kupayı inşallah.

La Liga 10.maçımız: A.Bilbao

İlk yarıda attığımız iki golle sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Bilbao'yu yendik.

İspanya Kupası maçımız.

2.Raund: Ceuta

2-0'lık skorla bir üst tura adımızı yazdırdık.

İspanya Kupasında rakip Cartagena takımı.

La Liga 11.maçımız: Barcelona

Senna, Gonzalo, Rossi gibi eksiklerle çıktığımız Barcelona deplasmanında oyun felsefemizden ve dizilişimizden taviz vermeyerek 1 puan aldık. Geriye düşüp üstelik 10 kişi kaldığımız maçtan puan aldığımız için mutluyuz.
    Last edited by osman erbil : 26.Ağustos.2011 at 02:36

La Liga 12.maçımız: Valencia

Her ne kadar Marchena kaleleri şaşırsa da bu zorlu maçtan 3 ayrılmayı bildik.

La Liga 13.maçımız: Zaragoza

Çok kötü oynadığımız maçtan 3-0 gibi ağır bir skorla yenildik. Ligdeki ilk mağlubiyetimiz. Söyleyecek çok fazla birşey yok.

Uefa Avrupa ligi 5.maçımız: Celtic

Zaragoza maçından sonra bir şokta Celtic maçında yaşadık. Samaras'ın maçın ilk bölümlerinde attığı goller takımı adeta çökertti. Son maçta 3 puan alıp gruptan çıkmaya çalışacağız.

La Liga 12.maçımız: Sevilla

İki taraf içinde gidip gelen maçta zorlanmamıza rağmen 3 puanı aldık ve son iki maçın izlerini unutturduk umarım.

La Liga 13.maçımız: Getafe

Sevilla maçı sonrası bir başka zorlu deplasman olan Getafe deplasmanından da 3 puanla dönüyoruz.

Uefa Avrupa ligi 6.maçımız: Dinamo

İlk maçta berabere kaldığım Dinamo'ya bu maçta 5 gol attım ve gruptan çıktım.

Ve Uefa'da rakip İtalya'dan Sampdoria

La Liga 14.maçımız: Mallorca

Dinamo maçı sonrası ,Benitez'in 3 gol attığı maçta Mallorca'yı 5 golle yenerek taraftarımıza güzel bir galibiyet daha hediye ettik.

önemli deplasmanlarda forvetten bir kişiyi çıkarıp ön libero oynatrsan daha rahat sonuçlar alabilirsin özellikle avrupa kupaları maçında.. federico fazio genelde ucuz potansiyeli olan ve kaliteli bir alternatif olarak düşünülebilir. yada serigne kara..

Quote Originally Posted by prophet21 View Post
    önemli deplasmanlarda forvetten bir kişiyi çıkarıp ön libero oynatrsan daha rahat sonuçlar alabilirsin özellikle avrupa kupaları maçında.. federico fazio genelde ucuz potansiyeli olan ve kaliteli bir alternatif olarak düşünülebilir. yada serigne kara..
    avrupa maçlarında yedek kadro ile çıktığım için puan kaybı yaşadım. napoli maçındaki gibi çıksam farkımızı gösteriyoruz. Aslında sistemime ön libero oyuncusu uygun değil ama büyük maçlarda oynayacak bi dmc alabilirim.

Puan Durumunu koyarmısn

Quote Originally Posted by berat190795 View Post
    Puan Durumunu koyarmısn
    lig bitti. valla açıkçası kariyerime kimse ilgi göstermediği için maç resimlerini falan yükleyesim gelmiyor. saol sen ilgileniyorsun, lig sonu tablosunu şimdi yüklüyorum. ilk defa kariyer açtım kimsenin ilgisini çekmedi. napalım. yeni sezona başlıyorum. maç resimlerini koyarmıyım bilmiyorum.

İlk yarı bitti. Barça ve Real'i geride bırakıp ilk yarıyı lider bitirdik. aslında hiç tahmin etmediğimiz yerdeyiz şu an. Lig sonu ne olacak bakalım.

Lig Tablosu:

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri