Kaptana elleşenin çıkışta yakalarız!!!Sana o şehirde rahat yok böyle bil!!!
Kaptana elleşenin çıkışta yakalarız!!!Sana o şehirde rahat yok böyle bil!!!
Kariyerdeki mesajlar argo ve siyaset içeriyor. Lütfen kurallar dahilinde ve daha düzgün bir üslupla kariyerinize devam etmenizi rica ediyorum.
Başarılar dilerim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Daha maçalr başlamamış kariyer biribrine girmiş siyaset fln her şey var aboo![]()
bu topikte yaptığım tüm yorumlar kaldırılmış nedenini sorabilirmiyim biz bölücümüyüz yazdığım neler yanlıştı neden kaldırıldı bir yetkili açıklayabilirmi
neresi siyaset içeriyor di canio nun resmi var altında forever di canio yazmışım dicanio lozionun idol futbolcularından biri şu anda roma takımından tottinin resmide var şu bu topikte siyset ne alakası var hangi lafımda siyaset vardı bırakın bu işleri esefle sizi kınıyorum yanlı tutumlu hareketlerinizden dolayıı
Şimdi ilk olarak resimde ne olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. O resmi ne amaçla koyduğunuz konusunu da buradan tartışmayalım bence.
Ayrıca yanlı tutumdan kastınızın ne olduğunu anlayamadım pek. Kimi tutmuşuz, kimi tutmamışız, kimin yanında kimin karşısındayız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mesajlarınızı ben sildim, Kural-5'i incelerseniz neden sildiğimi de anlarsınız.
Di Canio resminde Nazi selamı veriyordu, yeterince siyaset içeriyor.
Haklısınız kuralı okudum ihlal etmişim bu yüzden herkesden özür dilerim sizde yönetici olarak bildirim yapsaydınız niye silindiğine dair ben ve diğer herkes ders almış olurdu bu benim görüşüm diğer yorumlarımda ne gibi bir siyasi görüş vardı silindi diye sormuyorum yönetici ile tartışmaya girip kimsenin haklı çıktığı görülmemiş bu yüzden dahada uzatıp ceza almak istemiyorum ama değerlerini merak ettim teşekkür ederim herkese iyi forumlar
loftai kusura bakma kardeşim kariyerin biraz baltalandı
Sildigim mesajin altinda ne sebeple silindigi yaziyor.