Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Bu Roma ligden düşmeli! | Avanti Lazio | 1. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Kaptana elleşenin çıkışta yakalarız!!!Sana o şehirde rahat yok böyle bil!!!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Kaptana elleşenin çıkışta yakalarız!!!Sana o şehirde rahat yok böyle bil!!!
    Çıkmadan gelin lea
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyerdeki mesajlar argo ve siyaset içeriyor. Lütfen kurallar dahilinde ve daha düzgün bir üslupla kariyerinize devam etmenizi rica ediyorum.

Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Daha maçalr başlamamış kariyer biribrine girmiş siyaset fln her şey var aboo

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

bu topikte yaptığım tüm yorumlar kaldırılmış nedenini sorabilirmiyim biz bölücümüyüz yazdığım neler yanlıştı neden kaldırıldı bir yetkili açıklayabilirmi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    bu topikte yaptığım tüm yorumlar kaldırılmış nedenini sorabilirmiyim biz bölücümüyüz yazdığım neler yanlıştı neden kaldırıldı bir yetkili açıklayabilirmi
    Silinen mesajlarınız Siyaset içerdiği için silinmiştir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Silinen mesajlarınız Siyaset içerdiği için silinmiştir.
    neresi siyaset içeriyor di canio nun resmi var altında forever di canio yazmışım dicanio lozionun idol futbolcularından biri şu anda roma takımından tottinin resmide var şu bu topikte siyset ne alakası var hangi lafımda siyaset vardı bırakın bu işleri esefle sizi kınıyorum yanlı tutumlu hareketlerinizden dolayıı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

neresi siyaset içeriyor di canio nun resmi var altında forever di canio yazmışım dicanio lozionun idol futbolcularından biri şu anda roma takımından tottinin resmide var şu bu topikte siyset ne alakası var hangi lafımda siyaset vardı bırakın bu işleri esefle sizi kınıyorum yanlı tutumlu hareketlerinizden dolayıı
    Katılıyorum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şimdi ilk olarak resimde ne olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. O resmi ne amaçla koyduğunuz konusunu da buradan tartışmayalım bence.

Ayrıca yanlı tutumdan kastınızın ne olduğunu anlayamadım pek. Kimi tutmuşuz, kimi tutmamışız, kimin yanında kimin karşısındayız.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Mesajlarınızı ben sildim, Kural-5'i incelerseniz neden sildiğimi de anlarsınız.

Di Canio resminde Nazi selamı veriyordu, yeterince siyaset içeriyor.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Mesajlarınızı ben sildim, Kural-5'i incelerseniz neden sildiğimi de anlarsınız.

Di Canio resminde Nazi selamı veriyordu, yeterince siyaset içeriyor.
    Haklısınız kuralı okudum ihlal etmişim bu yüzden herkesden özür dilerim sizde yönetici olarak bildirim yapsaydınız niye silindiğine dair ben ve diğer herkes ders almış olurdu bu benim görüşüm diğer yorumlarımda ne gibi bir siyasi görüş vardı silindi diye sormuyorum yönetici ile tartışmaya girip kimsenin haklı çıktığı görülmemiş bu yüzden dahada uzatıp ceza almak istemiyorum ama değerlerini merak ettim teşekkür ederim herkese iyi forumlar

loftai kusura bakma kardeşim kariyerin biraz baltalandı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sildigim mesajin altinda ne sebeple silindigi yaziyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri