Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Çekebilecek en zor kuralardan birini çekmiş Beşiktaş .Ama yine de 2.çıkabilir .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok zor grup umarim grupdan cikarlar.

Zor bir kura fakat gruptan çıkacagımza inanıyorum eger biraz duran toplara çalışırsak birazda taktik olarak bu hoca biizi iyi bir yere getirrse gruptan çıkarız diye düşünüyorum bence 2 kiev karşılaşmasıda bizim hem içerde hem dışarda oyuncular çok hrslı oynayacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Stoke fizigini cok kullanan bi takim ama iyi oldu Bjk yi burda Stokeda destekleriz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kievden öcünü almalı

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Kiev geçen seneki kadar iyi değil bence ilk 2'ye girecektir Beşiktaş umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O kadarda olur. Bir tek Kiev zorlar gerisi yalan. BJK'ye iyi rakipler lazım zaten. Küçük takımlarla oynayamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    O kadarda olur. Bir tek Kiev zorlar gerisi yalan. BJK'ye iyi rakipler lazım zaten. Küçük takımlarla oynayamaz...
    Kesinlikle..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İsrail takımı çıkmasına çok sevindim valla. İmkanım olsa İstanbul'daki Tel Aviv maçına gitmek isterdim. Umarım M.Tel Aviv'e 3-4-5 Allah ne verdiyse atarız.

Grup baya ilginç bir grup. Ama Beşiktaş çıkacak bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

M.Tel Aviv oyle kolay bir takim degil evinde bildigim kadari ile hep guclu takimlari devirdi.

besiktas 2.ci olarak cikar gruptan.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zor bir kura olmuş ama gruptan 1.çıkacak potansiyele de sahibiz.Umarım bu potansiyelimizi sahaya yansıtabiliriz ve ülkenin puanlara ihtiyacı olduğu şu dönemde katkıda bulunabiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

senelerdir bizim bu kievi küçümsememizi bitürlü anlamış değilim adamlar herseferinde de yeniyolar arkadaş beşiktaş 2. olarak çıkar ancak unutmamak gerekki stoke da 2. lik için ciddi bi rakip

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu gruptaki takımları bizim başarılı olmak için hertürlü yenmemiz lazım zaten.Grupta olmazsa bi üst turda karşılaşacaktık illaki o yüzden iyi bir grup olmuş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Stoke deplasmani için bilet bulabilirsem giderim belki

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kiev 1. Beşiktaş 2. çıkar...Stoke zorlayabilir ancak bi yere kadar Beşiktaş kalitesiyle onları sahasında yener zaten...

En kötü 2.Olarak Buradan Çıkamazsak Hiç Oynamayalım Biz Bu Oyunu Kapatalım Kulübü

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Kiev 1. olur, Stoke zorlayabilir 2. liği, belli olmaz çok o yüzden..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kiev i o kadar çok istiyordum ki ALLah gönLüme göre verdi. Grup zor gibi gözüksede eğer hedef Avrupada başarıysa işte böyLe bir gruptan çıkacaksın ki hedefLerine doğru yürüyebiLesin. Beşiktaş oynaması gereken oyunu oynarsa bu gruptan Lider biLe çıkar. Hepsi dişimize göre rakipLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hep düşünürdüm İngiltere liginin düşük kulüpleriyle bizim en iyi kulüplerimiz karşılaşsa sonuç nasıl olur diye İlginç bir kura olmuş.Herkesin şansı var tur için.Delap'ın taçlarına Beşiktaş karşı koyabilecek mi bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

11 Puan toplayacağımızı düşünüyorum bu grupta. E artık 1.mi oluruz 2.mi orasını kestiremiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence grup o kadar mühim değil. 1. yada 2. farketmez, çıkmak önemli... Mühim olan ilerleyen turlardaki konsantrasyon ve beceri. Bizim bir türlü başaramadığımız final hastalığı yani iş bitirme. Mesela Bursaspor'da bana göre Anderlecht'i eleyebilirdi ama iş bitirme konusunda sıkıntılıyız. Kendi kendimizi eleyebiliyoruz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri