Çekebilecek en zor kuralardan birini çekmiş Beşiktaş .Ama yine de 2.çıkabilir .
Çekebilecek en zor kuralardan birini çekmiş Beşiktaş .Ama yine de 2.çıkabilir .
cok zor grup umarim grupdan cikarlar.
Zor bir kura fakat gruptan çıkacagımza inanıyorum eger biraz duran toplara çalışırsak birazda taktik olarak bu hoca biizi iyi bir yere getirrse gruptan çıkarız diye düşünüyorum bence 2 kiev karşılaşmasıda bizim hem içerde hem dışarda oyuncular çok hrslı oynayacaktır
Stoke fizigini cok kullanan bi takim ama iyi oldu Bjk yi burda Stokeda destekleriz![]()
kievden öcünü almalı![]()
Kiev geçen seneki kadar iyi değil bence ilk 2'ye girecektir Beşiktaş umarım.
O kadarda olur. Bir tek Kiev zorlar gerisi yalan. BJK'ye iyi rakipler lazım zaten. Küçük takımlarla oynayamaz...
İsrail takımı çıkmasına çok sevindim valla. İmkanım olsa İstanbul'daki Tel Aviv maçına gitmek isterdim. Umarım M.Tel Aviv'e 3-4-5 Allah ne verdiyse atarız.
Grup baya ilginç bir grup. Ama Beşiktaş çıkacak bence.
M.Tel Aviv oyle kolay bir takim degil evinde bildigim kadari ile hep guclu takimlari devirdi.
besiktas 2.ci olarak cikar gruptan.
Zor bir kura olmuş ama gruptan 1.çıkacak potansiyele de sahibiz.Umarım bu potansiyelimizi sahaya yansıtabiliriz ve ülkenin puanlara ihtiyacı olduğu şu dönemde katkıda bulunabiliriz.
So what?
Saike
senelerdir bizim bu kievi küçümsememizi bitürlü anlamış değilim adamlar herseferinde de yeniyolar arkadaş beşiktaş 2. olarak çıkar ancak unutmamak gerekki stoke da 2. lik için ciddi bi rakip
Bu gruptaki takımları bizim başarılı olmak için hertürlü yenmemiz lazım zaten.Grupta olmazsa bi üst turda karşılaşacaktık illaki o yüzden iyi bir grup olmuş.
eto'o bitmiş.
Stoke deplasmani için bilet bulabilirsem giderim belki
Kiev 1. Beşiktaş 2. çıkar...Stoke zorlayabilir ancak bi yere kadar Beşiktaş kalitesiyle onları sahasında yener zaten...
En kötü 2.Olarak Buradan Çıkamazsak Hiç Oynamayalım Biz Bu Oyunu Kapatalım Kulübü
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kiev 1. olur, Stoke zorlayabilir 2. liği, belli olmaz çok o yüzden..
Kiev i o kadar çok istiyordum ki ALLah gönLüme göre verdi. Grup zor gibi gözüksede eğer hedef Avrupada başarıysa işte böyLe bir gruptan çıkacaksın ki hedefLerine doğru yürüyebiLesin. Beşiktaş oynaması gereken oyunu oynarsa bu gruptan Lider biLe çıkar. Hepsi dişimize göre rakipLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hep düşünürdüm İngiltere liginin düşük kulüpleriyle bizim en iyi kulüplerimiz karşılaşsa sonuç nasıl olur diyeİlginç bir kura olmuş.Herkesin şansı var tur için.Delap'ın taçlarına Beşiktaş karşı koyabilecek mi bakalım
![]()
11 Puan toplayacağımızı düşünüyorum bu grupta. E artık 1.mi oluruz 2.mi orasını kestiremiyorum
Bence grup o kadar mühim değil. 1. yada 2. farketmez, çıkmak önemli... Mühim olan ilerleyen turlardaki konsantrasyon ve beceri. Bizim bir türlü başaramadığımız final hastalığı yani iş bitirme. Mesela Bursaspor'da bana göre Anderlecht'i eleyebilirdi ama iş bitirme konusunda sıkıntılıyız. Kendi kendimizi eleyebiliyoruz.