Ben geldim beyler sizleride bekliyorum![]()
Addolorato - İnter -
[Rec]ep - Juventus -
EndoplazmiK RetikuluM - Milan -
Ben geldim beyler sizleride bekliyorum![]()
İlk Hafta Maçları ;
Not : Emir'in internetindeki sorun nedeniyle bugün devam edemeyeceğiz. Yarın son sürat devam etmeyi düşünüyoruz.
Ben de devam ederiz diye eve geldiydim.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Juventus; İnter ve Milan'a göre daha kaliteli takımla oynamış ve kazanmış. Tebrikler.
Milan şaşırttı açıkcası.![]()
Chiellini'den üzücü haber !
Malesef sahalardan 6 ay uzak kalacak.
Savunmaya 2 yeni isim
Jan Vertonghen
Van der Wiel
İki isim için toplamda 20 Milyon verdik.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Vertonghen ve Van der Wiel'i aldı Juventus. Suratlardan çıkaramayan varsa yardımcı olalım![]()
Bu yıldızları tanımayan olmaz diye yazmamıştım.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Nam-ı diğer [Rec]ep
Ve başladıkTakım savunması en iyi yaptığımız şey hazırlık döneminden beri. Bakalım neler olacak ilerleyen maçlarda.
Recep sağolsun Ajax'ın bütün defans hattını satın alınca transferin son günü bu maça adamlar defanssız çıktılar. Çok rahat maç oldu ve gruplara iyi başladık.
Emmanuelson 37. dakikada atılınca 40 dakika 10 kişi oynadık ama yinede kalemize kalemize 1 kez geldiler o da golle sonuçlandıİbra günündeydi sonunda beklediğim performansı gösterdi.
İyi oynayıp galip gelmeyi bildik.Udinese skorunu en yakın zamanda unutturacağız.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Juventus kan kaybediyor. Toparlanması lazım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2 farklı geriye düşen takımların Barça kesilmesi bugı başımızı yaktı 4. haftayı 4 puanla kapadık.
Inter Hakettiği Yerde :
4 te 4 yaptık doludizgin gidiyoruz. Bakalım bizi kim durdurabilecek.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Juve toparladı sayılır artık. Serii galibiyetler gerekiyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bizim en büyük şanssızlığımız kötü fikstürümüz oldu.Fiorentina , Udinese , Palermo ve Napoli gibi 4 büyük ekiple üst üste oynadık.Araya bir de UEFA maçı girince tempoyu tam ayarlayamadık ve puan kayıpları geldi.Artık önümüzdeki daha kolay bir fikstür var.Diğer rakipler de hep güçsüz ekiplerle oynadılar.Fikstür avantajımızı iyi kullanıp.Devre arasına lider girmek istiyoruz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
7'lemeye devam
Milan bu lige fazla...
Football is simple,but Football Manager is not
Bu sefer olmadı. Yorgunduk hemde şanssızdık. Gollerin iki tanesini duran toplardan yedik. Zaten Bremen'in kaleye çektiği 4 şutun 3 tanesi gol oldu.
Borowski ve Pizarro gibi 2 kule varken duran toptan yememek ayıp olurmuş zaten.
Football is simple,but Football Manager is not