Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 183 sonuç

Konu: E Grubu [2.Tur]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Emir iyi hoş filan ama bu hata bize çok şey kaybettirebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Son topları kerem tunçeriye vermemizin nedeni nedir? 2 oldu bu yani hidayet,ersan falan atsın 3 lük atılıcaksa.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ya adam Sırbistan maçını kurtardı diye veriliyorsa son toplar kesinlikle çok saçma

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bir daha maçları izlemem , oyuncular takmıyor maçı .
    Takmıyor mu ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Çok şansızdık kazanabileceğimiz maçı kaybettik yazık oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Takmıyor mu ?
    Evet . Bu maç , Polonya maçı bir iki maç daha var . Oyuncular umursamıyorsa maçları bende izlemem maçları . Bunu bize yapmaya hakları yok .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

3. Periyod sonunda ki bir anda kendimizi bırakmamız ve boş atışLarı hemde abartı bomboş atışLarı atamamamız dan sonra çok ta bu maçı kaybettiğimize üzüLmememiz gerek. Turnuva da 3. mağLubiyetimizi aLıyoruz ve 3 maçta da kendi kendimizi yendik resmen.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yazık oldu tek kelimeyle yazık oldu. Şu maçı kazanabilsek Almanyayı yenip çıkabilirdik. Ama bana göre zora girdi ilk 4. Fransa Litv. Sırbistan ve İspanya çıkarlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bizim oynadığımız iyi basketbol değil. bilmiyoruz. 2004'ün yunanistanı gibi oynuyoruz. defans yap sadece. amenna.. ama basketbolun asli görevi hucumdur. bir tane bile hucüm planımız yok. kimin eline gelirse o atıyor, her maç biri çıkıyor skor yapacak diyoruz. bu aslında kötü birşey. devamlılığı yok oyuncuların.

ispanyayı, fransayı 60 sayılarda tutuyoruz diye övünüyoruz. ama onlar bizi 50lerde tutuyor. israil 68, litvanya 78 atmış fransaya, almanya ve sırbistan 80 üzeri. adamlar ortalama 75 sayı atıyor biz 50lerde.. ve en çok beni üzen şey; adamlar savunmaya zerre KASMIYOR. tamamen beceriksizliğimizden. yav 5 kere bomboş üçlük kaçarmı? her maç yüzde 10 üçlük atıyoruz, ama maç içinde 40 tane kullanıyoruz. anlamak mümkün değil.

adamlar kenardan top alacaklar. tony parker alsın istiyorlar. hayati top ve tek seçenek. adam 10 kere tereyağından kıl çeker gibi alıyor. tamam o parkerda, se 5 saniye elinden herhangi birine top çıkaramıyorsun.. bu neden abicim neden?

tek bir hücüm anlayışımız yok, defans ekolümüz olması için hücum yapmamız lazım. turnuvaların en az sayı atan ekiplerinden oluyoruz. bir tane guard yok takımda. gerekirse devşirelim.

Türkiye basketbolu çok ilerledi, ama şu hücumu halletmemiz lazım. halletsek önümüzde duracak takım kalmaz. Sırbistan, İspanya, Fransa, Litvanya hep guardlarıyla ayakta duruyor. Bütün topları Emir, Hidayet getiriyor, el yakan topları atacak adamımız yok. Böyle giderse işimiz zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Litvanya'nın tüm maçlarını kaybetmesi gerek şimdi. Tabi bizim de Almanya'yı yenmemiz elzem oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Evet . Bu maç , Polonya maçı bir iki maç daha var . Oyuncular umursamıyorsa maçları bende izlemem maçları . Bunu bize yapmaya hakları yok .
    Yorgun oldukları gibi bi olasılık daha var bence takmamakla alakası yok

Ve tabiki bizim en kötü olayımız şanssızlık üstüne buda gelince yenilmek kaçınılmaz bi hal alıyo takmamak gibi bişey değil tamamen şansızlık

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bence bize Kerem ve Ender yetmiyor ikiside çok hata yapıyo evet Ender oyuna bi hız kazandırıyo ve renk getiriyo ama çok fazla pas hatası yapıyoruz.

Çoğu zaman topu paylaşamıyoruz 1 topa 2 kişi atlıyo ve top kaybı oluyo top kaybınıda çok fazla yapıyoruz harika savunma yapıyoruz ama hücumda işler değişiyo pas hataları üst üste geliyo sağlıklı oyun kuramıyoruz bu sorun çok ön planda.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Litvanya müthiş bi sayı yüzdesi yakaladı, her attıkları giriyor. 8/6 üçlük attılar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Litvanya maçı alıcak gibi duruyo Sırbistan karşısında.Cuma günü Almanya ' yı yenip Sırbistan ile ölüm kalım maçına çıkarız.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Litvanya buldozer gibi. Jasikevicius %100 FG ile oynuyor. Attığı hiç bir şut kaçmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sırbistan pota altında çok etkisiz, Krsticic tek başına mücadele ediyor orda. Litvanya ise gerçekten çok yüzdeli atıyor bakalım maç sonuna kadar bu kadar iyi atabilicekler mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Litvanya parçalıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Litvanya'nın kazanması işimize yaradı bence. İspanya - Sırbistan maçı bizim kaderimizi belirleyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ben de katılıyorum,Litvanya'nın kazanması işimize geldi. Ama Almanya'yı kesinlikle ama kesinlikle yenmemiz lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hücum organizasyonlarımız süper düper kötü değil aslında, sadece şutları kaçırıyoruz. Ama bizi zaten onu üç sayıyı bulmamız gerekmiyor fazla gerekmedikçe, ikili oyunlarla pota altına top indirmemiz yada Hidayet-Emir'in birebirleriyle oyun kurmamız daha mantıklı. ORHUN SANA SESLENİYORUM HEYO

Fransa'yı aslında yenmemiz lazımdı, Orhun Ene maçın başından beri alan savunması oynatmayarak hata yaptı çünkü Fransa genel olarak penetreye oynuyor, oyunlarının büyük bir kısmı penetre ve alan savunması yaptığımız takdirde ( en azından Batum oyunda değilken KESİN yapmamız lazımdı ) içeride zaten iyi olan yardım savunmamızdan dolayı top kullanamayıp dışarı da boş oyuncuyu bulmayı deneyeceklerdir. E Fransa'nın zaten Batum dışında bir keskin üçlükçüsü yok, yani herifler penetreye oynuyorsa yardım savunması + zone onları dışarı iteceklerdir ve sayı atmalarını daha da zorlayacaktır. Ki dün zaten Fransa bizim zorlamalarımız dışında da çok üçlük kullandı ve maçın son bölümlerine doğru 18de 4(yada 5 ) üçlükle oynuyorlardı, tam istatistiği bilmiyorum/hatırlamıyorum. Aslında baştan beri yapmamız gereken buydu, maçtan önce Orhun beni arayaydı ehuehuehue

Şimdi bir basketbol ekolü Sırbistan ve basketbolda yeni bir jenerasyonu oturtan Almanya rakiplerimiz. Zor ama imkansız değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Her zaman şansımız son anlarda devreye girdi hadi bakalım bu seferde şans bizden yana olucak mı

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

EMIR'DEN ŞOK SÖZLER !!!

Siol.net sitesinde Jaka Lopatic imzasıyla yer alan Emir Preldzic röportajında öyle bir nokta var ki; Ortalık ciddi anlamda karışabilir. Tabii gerçekten Emir Preldzic bunları söylediyse. Röportajın tamamı şurada. İçinden önemli sayılabilecek yerleri ve asıl vurucu kısmı aşağıda bulabilirsiniz. Emir açık açık Türk pasaportunun elinden alınması tehdidine karşı koyamadığı için Türk Milli Takımı forması giydiğini söylemiş. Eğer yazılanlar doğruysa tabii.

- Takım tarafından çok iyi karşılandım. Zaten takımdaki kişilerin çoğunu tanıyorum, beraber ya da karşı karşıya oynadık. O yüzden adaptasyon sorunu yaşamadım.

- İlk turda Litvanya ve Polonya karşısında sıkıntı yaşadık ama İspanya’yı devirip 2. tur öncesinde önemli bir eşikten geçtik. Çeyrek final için şansımızın fazla olduğunu düşünüyorum.

- (Neden Slovenya için oynamadığı sorulunca): Neden Türkiye için oynadığımı biliyorsunuz, Türkler beni bu kararı almaya zorladılar. Yoksa F.Bahçe Ülker’de Türk statüsünde oynamamı sağlayan Türk pasaportumu iptal edeceklerdi. Ben de bu nedenle kabul ettim.

Kaynak : Salsa Basket

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yok artık böyle bişey dememiştir herhalde

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Slovenyalıların içine oturmuş heralde bu kadar iyi bir oyuncunun şu turnuvada kadrolarında olmaması. Emir'in bu şekilde konuştuğuna ben de inanmıyorum. Slovenler abartmıştır üstüne çeviri hatalarını da koyarsak bu şekilde bir durum ortaya çıkması normal. Hem zaten Emir şuan takımdaki birçok kişiden daha fazla Türk gibi mücadele ediyor. Neyin tartışması bu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Emir'den Önemli Açıklamalar !

Milli takımımızın devşirme oyuncusu Emir Preldzic ülkesi basınına verdiği röportajda Türk Milli takımı ve Türk Milli takımını seçmesi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

soru:Türk Milli Takımı’nın şu ana kadar en iyi oyuncularından birisin. Bunu bekliyor muydun?

emir: Hayır aslında beklemiyordum. Sürpriz oldu. Takım beni çok iyi karşıladı. Zaten herkesi tanıyordum. Yıllardır burada oynuyormuş gibiyim

soru: Türk Milli Takımı’nın şu ana kadarki performansı hakkında ne düşünüyorsun?
    emir: İlk turda biraz sorun yaşadık. Litvanya’ya şanssız kaybettik. Polonya maçı da kötüydü. Sonra İspanya’yı yenerek moral bulduk. Bence çeyrek final için iyi bir şansımız var

soru: Türk Milli Takımı’nın hedefi nedir? Geçen sene 2. olmuşlardı.
    emir: İyi takımlardan biri olarak görülmemiz şaşırtıcı değil. Olimpiyatlara gitmek istiyoruz.
    soru: Slovenya’ya da iyi otururdun. Biliyosun, Nachbar sakat.
    emir: Maalesef. ama biliyorsun. Türkler beni milli takım için zorladı.
    soru: Türk Milli Takımı’nda oynama kararı senin mi?

emir: Ben hiçbir milli takımda oynamayacaktım. FB’de türk pasaportuyla oynuyodum. Milli takıma gelmezsem, Türk pasaportumu kaybedeceğimi söylediler.
    soru: Slovenya’dan görüştüğün arkadaşların var mı?
    emir: Vidmar. Zaten takım arkadaşım. Slovenya’da çok iyi gidiyor. Başarılar diliyorum.
    kaynak: siol.net
    Not: Totalbasket ekibi tarafından çevirilmiştir. Google Translate vs. kullanılmamış yazılanlar aynen aktarılmıştır.

"soru: Slovenya’ya da iyi otururdun. Biliyosun, Nachbar sakat.
    emir: Maalesef. ama biliyorsun. Türkler beni milli takım için zorladı."
    Maalesef demiş burda sonra da demiş "Ben hiçbir milli takımda oynamayacaktım."
    Bir şey dedin arkasında dur.

Amma ve lakin Slovenler manipüle ederek yazdıysa o zaman yapacak bir şey yok. Abartmış olabilirler yazıya aktarırken.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Böyle söylediysede pek önemi yok çünkü verdiği mücadele yaptığı iş takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olmasını sağlıyor... Yani böyle isteksiz olduğunu belirten bir adam neden bu kadar iyi oynasın, neden kendini takıma versin. Milli takımda sıradan oyun oynarım beğenmeyenlerede siz aldınız derdim ben olsam.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yalanlandı zaten 2 saat içinde Takımda canla başla oynayan oyuncuyu asıp-kesiyoruz.Sabırlı bir millet olamıyoruz malesef,sen yardıradur Emir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Adam canla başla mücadele ediyo böyle bişey demiş olamaz bencede

Ama eğer demişse ve bu oyunu oynuyosa dicek bişeyim yok keşke herkes böyle dese emir gibi oynucaksa

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Emir Preldzic'ten jet yalanlama !

12 Dev Adam'ın yeni isimlerinden Emir Preldzic, turnuvadaki durumları ve hakkında çıkan söylentilerle ilgili olarak konuştu.

A Milli Erkek Takımı'nın yeni üyelerinden Emir Preldzic, EuroBasket 2011'deki performansları, takımı Fenerbahçe Ülker ve Slovenya medyasında hakkında çıkan sözlerle ilgili olarak Sporx.com Editörü Sedat Balcı'ya konuştu.

Turnuvada genel olarak iyi mücadele ettiklerini söyleyen Emir, "Savunmada çok iyiyiz anca aynı başarıyı hücuma yansıtmakta zaman zaman zorlanıyoruz. Maalesef çok boş şut kaçırıyoruz. Bu tür turnuvalarda kolay elde edilmeyecek fırsatları bu şekilde harcamamalıyız" dedi.

Fransa maçına iyi hazırlandıklarını, zaman zaman iyi de oynadıklarını söyleyen genç yetenek "Son dakikalarda maçı alacak durumdaydık ancak yine kendi elimizle bu fırsatı değerlendiremedik ve Fransa'ya maçı verdik" şeklinde konuştu.

Kalan iki maçı kazanarak çeyrek finale kalabileceklerine inandıklarını ifade eden Emir Preldzic, istikrarlı bir performans yakalamaya başladıkları anda istedikleri oyunu tam olarak sahaya yansıtacaklarını belirtti.

İlk kez Milli Takım forması giydiği için heyecanlı olduğunu ifade eden Emir, kendisiyle ilgili olumlu görüşler belirten herkese teşekkür ederken performansını daha iyi hale getirmek için çalıştığını ve daha iyi bir Emir Preldzic izlettireceğini ifade etti.

Kendisi ile ilgili Sloven medyasında çıkan bir röportajda, Milli Takım'da zorla oynatıldığı yönündeki haberleri yalanlayan başarılı oyuncu, "Açıkçası bunu duyduğumda çok üzüldüm. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Burada çok güzel bir ortam var. Yıllardır Türkiye'deyim ve takımdaki herkesle çok iyi anlaşıyorum. Hakkımda yazılanları, sözlerimin farklı yansıtılması olarak yorumluyorum" dedi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bugün maçta çok az sayı çıkacağını düşünüyorum, Almanya 65 sayıyı göremez bizim karşımızda.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri