Galibiyet beklemekten çok galibiyet almak zorunda olduğumuz bir maç rakiplere gözdağı vermek için.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Orduspor kazanır
Galibiyet beklemekten çok galibiyet almak zorunda olduğumuz bir maç rakiplere gözdağı vermek için.
Tahminimce 4 tane atarız. Her ne kadar sıkıntılar yaşasakta lige en hazır takımlardan biriyiz. Seyircisiz maçlardada iyiyiz. Lige galibiyetle başlıcaz inşAllah.
Orduspor sağlam bir kadro kurdu.Maç seyircisiz diye biliyorum.Şansları yanlarında olursa puanla dönerler Ordu'ya.
Fenerbahçe güç kaybetti densede hala kadro kalitesi gayet iyi, eğer takımda moraller iyiyse şampiyon bile olabilirler bu sezon.Kadıköy'de de yeni çıkan bir takıma puan vermezler, rahat kazanacakları bir maç olur...
eksiklerimiz var ama tabii ki kazanacağız. ben cristian ın oynamasını istiyorum. hazırlık döneminde çok iyiydi. skor tahiminim 4-1 (alex x2 semih x2)
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
orhanda sakatlanmış
gg yok ziegler yeni geldi serdar yok emre yok
caner - yobo - bilica - bekir
oynar yüksek ihtimal yobo dışındakiler b klası oyuncular bile değil stsl için stancudan gol bekliyorum
Last edited by Facx : 10.Eylül.2011 at 22:25
ozan kim çıkaramadım.
herhalde defans hattımız, ziegler-yobo-bilica-hasan şeklinde olur.
hasan erbey için iyi şans olur açıkcası.
(/s)
GG'nin iyileşme şansı yok muymuş? Hasan'ı değil Bekir'i tercih edecektir hoca sağ bekte.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Oynasın artık şu gençler ya. Kaybedecek bir şeyimiz yok bu sene. Kimse kızmaz kaybetsek bile. Hiç değilse 1-2 genç oyuncuyu takıma ısındırırız. Hasan Recep gibi adamlara şans tanınmalı...
Hasan ya da Mehmet topuz oynar sag bekte
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe'li oyuncular kesinlikle sahaya son derece hırslı çıkacaklar fakat ben bu hırsın kaliteli ayaklarda işe yarama ihtimaline karşın bazı oyuncularda ters etki yaparak yapabileceklerinden fazlasını deneyerek maçta kötü performans sergileyeceklerini ve özellikle de maçın seyircisiz oluşu ve Fenerbahçe'deki önemli eksikler yüzünden Orduspor'un da maça ortak olacağını düşünüyorum...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
KAyseride kiralık o![]()
rakiplerimiz puan kaybettikçe üzerimizdeki baskı artıyor
umarım bu maçtan üç puan alırız şampiyonluk yolunda en yakın rakibimizle aramızda olan puan farkını 2ye çıkartırız![]()
Bizim maç pztesi diğer maç cuma çok anlamsız bir fikstür
Bizim maçı neden Cumartesi'ye almadılarsa, banada saçma geldi Pazartesi olması. Bundan sonra hafta içi maçlarda olacak, bence C.tesi ve Pazar günleri tüm 1 haftayı oynatmaları lazım.
Eyvallah
p.tesi cuma arada dört gün var sorun değil isterse iki günde bi versinler şl gitmiş zaten
şampiyonlar ligi'nden şutlandığımız için tff bizle dalga geçiyor galiba. alın size o çok istediğiniz haftada 2 maç. hayrını görün.
RT @sporxcom: Fenerbahçe'de Alex, Orduspor karşısında kariyerinin 900. maçına çıkacak.
Kocaman'ın kafasındaki 11
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın sakatlıkları bulunan futbolcuların yokluğunda Orduspor maçında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:
Spor Toto Süper Lig'de yarın Kadıköy'de seyircisiz maçta Orduspor'u konuk edecek Fenerbahçe, rakibini yenerek sezona 3 puanla başlamak istiyor. Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yaptığı maçta taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-lacivertliler, kendi evinde taraftarından yoksun mücadele edecek.
Süper Lig'in son şampiyonu sarı-lacivertliler, Orduspor karşısında alacağı galibiyetle kaldığı yerden devam etmek istiyor.
-SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR-
Fenerbahçe'de Orduspor maçı öncesi 4 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ve Avusturya maçları sürecinde sakatlanan Emre, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal'a, önceki günkü antrenmanda sakatlanan Orhan Şam da eklenmişti.
Sezonun ilk maçı öncesi yaşanan bu sakatlıklar, Orduspor mücadelesi öncesi teknik heyeti sıkıntıya soktu.
-MUHTEMEL 11-
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın sakatlıkları bulunan futbolcuların yokluğunda Orduspor maçında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:
Volkan Demirel, Bekir, Yobo, Bilica, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Dia, Alex, Semih
-TARAFTAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYACAK-
Sezonun ilk maçında sarı-lacivertli ekibe stat içinde destek veremeyecek Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesi yapacakları organizasyonlarla takıma moral verecek.
Takımın stada hareketinden önce Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanmayı planlayan taraftarlar sarı-lacivertlilere coşkulu bir uğurlama yapacak.
Stada kadar konvoy yaparak takıma eşlik edecek taraftarlar, stat dışından takıma destek verecek. Bu arada, internet ortamında taraftarlardan, maçtan sonra Fenerbahçe'nin rejenerasyon çalışmasını statta yapması ve kapıların açılarak taraftarın tribünlere alınması önerileri yapıldı.
sporx.com
Umarım Bilica bu sezon oynatılmaz. Tekrar o eski günlerdeki kabusları görmek istemiyorum. Hasan'a razıyım eksiklikte yada rotasyonda ama Bilica olmaz. Hata yaparsa hele kaldıramam. Hasan yapsın yapacaksa hatayı. Ne kaybeceğiz ki ?
Kaldırım açıkta yerimizi alacağız Pazartesi akşamı Fenerbahçemiz içinBütün olumsuzluklara rağmen sahada Fenerbahçe'yi izlemeyi çok özledim.İstanbulda olup da Fenerbahçeliyim diyen herkes bir şekilde stat çevresinde olmalı Pazartesi akşamı,her ne kadar mesai çıkışı olsa da.
Ziegler , Bienvenu ve Yobo kondisyon antreman olarak filan hazırmış.Yani Aykut Hoca yenilerin oynaması aykut hocaya bağlı.
puan kayıplarının ardından 3 puanla başlamak güzel olacak
İnşallah fenerbahçemiz yarın FUTBOLUN SAHADA oynanması gerektiğini ve rakiplerin sahada yenilmesinin gerektiğini herkese gösterir![]()