Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • İnter kazanır

28 60.87%
  • Berabere biter

9 19.57%
  • Trabzonspor kazanır

9 19.57%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 202 sonuç

Konu: İnter - Trabzonspor [Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maç]

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Saçmalıktan başka bir şey değil...
    Saçmalık bile değil, terbiyesizlik. Tepki vermek istiyosan ülke içerisinde yaparsın protestonu, yaparsın eylemini, verirsin Federasyona tepkini. Ama senin yerine turnuvaya dahil olan takımın deplasman maçına gidip rakip takımı desteklemek çok abes bir davranış.

Trabzonspor yenilirse tek farkla yenilir gibi. Beraberlik çıkmasıda muhtemel.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Tolga
    Serkan - Celustka - Glo - Cech
    Alanzinho - Zokora - Colman - Sapara
    Vittek - Henrique

Güzel 11 olur böyle...
    bu 11'in İnter deplasmanından puan çıkarma ihtimali var bence
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakettiğimiz turnuvaya katılamamızı sağlayan uefa'ya tepki için iyi olabilir bence saçma değil ,
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Eylül.2011 at 17:33 Reason: futbol bölümü kuralları -7-

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    tribundergi Tribun Dergi
    Yarin Milano'da bir grup Fenerbahce taraftarinin formalari ile Inter tarafina girerek Inter'i destekleyecekleri haberleri var.

Yeni gelen bilgi: Inter'liler arasina girecek Fenerbahceliler UEFA'yi protesto eden bir pankart acacaklar.

Fenerbahcelilerin, Inter - Trabzonspor macinda acmasi beklenen pankart: "FENERBAHCE HERYERDE!"

Amaç ne acaba ?

Chelsea takımını havaalanında karşılamak kadarda ilginç olmaz, en azından bir olay üzerine....

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bu 11'in İnter deplasmanından puan çıkarma ihtimali var bence
    Bencede hocam ama sanırım Vittek hazır değil...Halil çok boş şutlar deniyor Vittek en azından kaliteli forvet etkili olabilir Henrique ile...
    Last edited by Fearless Coward : 13.Eylül.2011 at 21:21

nispet yapar gibi saçma sapan işler yapan taraftar grubu önemli değiller zaten, fearlessin yazdığı kadro guzelde orta bölgede alanzinho ve sapara ve 2 forvetle çıkmak fazla cesurca olmaz mı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

niyeki adamlar 3 defans oynuyor çok rahat vurarız...

tamam 3 defans oynamaları daha kötü ayağımıza top gelmez orta saha hakimiyeti şimdiden belli oldu o zaman ilerde sadece vittek olması bence daha iyi olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    tribundergi Tribun Dergi
    Yarin Milano'da bir grup Fenerbahce taraftarinin formalari ile Inter tarafina girerek Inter'i destekleyecekleri haberleri var.

Yeni gelen bilgi: Inter'liler arasina girecek Fenerbahceliler UEFA'yi protesto eden bir pankart acacaklar.

Fenerbahcelilerin, Inter - Trabzonspor macinda acmasi beklenen pankart: "FENERBAHCE HERYERDE!"

Amaç ne acaba ?
    Yoka artık Şampiyonlar Ligi .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

şunu anlamak lazım. biz şampiyonlar ligine katılalım diye Fenerbahçe men edilmedi, Fenerbahçe men edildi diye biz katıldık. Fenerbahçenin şu durumunun sebebi de Trabzonspor değildir. Bunu anlamamaktaki ısrar devam ettikçe biz daha çok kavga dövüş ederiz.

neyse. savaşmamız lazım. savaşa savaşa belki 1 puan alabiliriz. ama hücumu boşlamamak, her topu basketboldaki gibi değerli kullanmamız lazım. Ben bir hezimet beklemiyorum aslında. Ama puan almamız da çok ama çok zor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hakkımız olan yerden atıldık. Bugün bizim sahada olmamız lazımdı. Buna karşı seyirci kalınmamalı. Tamam olay çıkaralım demiyorumda bir tepki gösterilmeli.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzon tehlikeli olabilir 3"lu savunmaya karsi sahsen inter gene 3-5-2 cikicaksa direk interin kale onune sisirme toplar atarim oyunu yari sahaya yikarim vittek olsaydi iyi indirirdi ama bakalim halil ile henrique napcak umarim puanla doneriz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bizim bir ay önce yaşadıklarımızı şimdi Fenerbahçeliler yaşıyor. şimdi 'hakkımız' diye bir genelleme yok. o sizin düşünceniz. görünüşe göre de sadece sizin düşünceniz. bu doğru olacak diye bir kaide yok. önemli olan karar alıcılara göre 'hak'. biz de 1 ay önce federasyon kararıyla Fenerbahçenin şampiyonlar ligine gitmesini yadırgıyorduk, o zaman bize göre haklı olan nasıl önemsiz ise şu anda da öyle.

onun dışında Fenerbahçe hakkını aramalı, ben yadırgamıyorum. Tepki göstermesi de doğaldır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

3 tane kendini bilmez tepki gösterip kendini,ülkesini rezil etsin ne değişir?Sanki biz karar verip Fenerbahçe'yi kupadan atıp kendimizi koyduk.Kendi başkanlarının suçunu başkalarında arıyorlar.Hala bazı şeyyleri kabullenemiyorlar.Fenerbahçeliler bize cephe alıp desteklemese ne olacak birşey mi değişecek?Hayır.

Kaan senin söylediğin kadro güzel ama çok ofansif bir kadro iç sahada öyle bir kadro ile oynanır da deplasmanda öyle çıkarsan avlarlar yahu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    3 tane kendini bilmez tepki gösterip kendini,ülkesini rezil etsin ne değişir?Sanki biz karar verip Fenerbahçe'yi kupadan atıp kendimizi koyduk.Kendi başkanlarının suçunu başkalarında arıyorlar.Hala bazı şeyyleri kabullenemiyorlar.Fenerbahçeliler bize cephe alıp desteklemese ne olacak birşey mi değişecek?Hayır.

Kaan senin söylediğin kadro güzel ama çok ofansif bir kadro iç sahada öyle bir kadro ile oynanır da deplasmanda öyle çıkarsan avlarlar yahu.
    Olabilir ama denenmeli

trabzonspor fark falan yemez. ellerinden gelenin en iyisini yaparlar.

Neymiş o suç çok merak ettim şimdi bak?

Bugün herhangi bir Fenerbahçe taraftarının Şampiyonlar Liginden men edildikten sonra Trabzonspor'a başarılar dilemesi asıl abes olan olurdu içinde bulunduğumuz süreçte.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Eylül.2011 at 17:35 Reason: futbol bölümü kuralları -7-

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer Inter'in başında Mourinho olsaydı Trabzon'un fark yeme ihtimali olabilirdi ama Mou Inter'in başında değil, Inter iyi oynayamıyor ve hafta sonu Palermo'ya 4-3 kaybetti. Eline geçen fırsatları harcamazsa Trabzon'un galibiyet şansı maçın ismine ve mekanına oranla düşünülenden daha yüksek. En fazla tek farklı Inter galibiyet olur diye düşünüyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzonspor'da Volkan Şen, Burak Yılmaz, Adrian, Onur, Piotr Brozek ve Barış Özbek forma giyemeyecek. Tribundergi

Adrian"in Olmamasi Kotu Olmus

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Adrian cezalı hacı ya

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Neymiş o suç çok merak ettim şimdi bak?

Bugün herhangi bir Fenerbahçe taraftarının Şampiyonlar Liginden men edildikten sonra Trabzonspor'a başarılar dilemesi asıl abes olan olurdu içinde bulunduğumuz süreçte.
    Başkanınız suçunun ne olduğunu bilemem çünkü iddaaname hakkında bilgim yok.Ama bunca olay o ve yönetimi yüzünden yaşandıysa suçlu odur demek oluyor.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Eylül.2011 at 17:36 Reason: Alıntı yapılan kısım silindi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkanınız suçunun ne olduğunu bilemem çünkü iddaaname hakkında bilgim yok.Ama bunca olay o ve yönetimi yüzünden yaşandıysa suçlu odur demek oluyor.
    İddianame hakkında olmadığı gibi hukuk hakkında da bilr bilginiz yok , sizin dediğiniz gibi yürümüyor bu işler maalesef.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Eylül.2011 at 17:37 Reason: futbol bölümü kuralları -7-

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Arkadaşım anlamak istemiyorsun sanırım.Benim takımım herhangi birşey yapmadı.Ben desteklemekten vazgeçmiyorum.Sen takımında bunca olaylar olmuşken onlar suçsuz deyip destekliyorsan bizden böyle birşey beklemeninde saçma olacağını düşnecek yenetektesindir.

Ayrıca evet hukuktan anlamıyorum anlasaydım Hukukçu olurdum İktisatçı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım anlamak istemiyorsun sanırım.Benim takımım herhangi birşey yapmadı.Ben desteklemekten vazgeçmiyorum.Sen takımında bunca olaylar olmuşken onlar suçsuz deyip destekliyorsan bizden böyle birşey beklemeninde saçma olacağını düşnecek yenetektesindir.

Ayrıca evet hukuktan anlamıyorum anlasaydım Hukukçu olurdum İktisatçı değil.

basit hukuktan anlamak için hukukçu olmaya gerek yok en temel insani haklarınızdan biri sonuçta , Allah düşürmesin tabi ne diyeyim.

Ben ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama ben ve bazı arkadaşlar zaten ne demek istediğimizi anlatamıyoruz , sizin takımın hiçbirşey yapmadı eyvallah.Ben benim takımım aynı durumda olsaydı yine gitmesini istemezdim diyorum , hiçbirşey yapmamış gibi gözüken tarafta olsaydı.Umarım anlatabilmişimdir,uzun uzun yazmaya mecalim kalmadı çünkü.

takım tutmayı kişiliğinize kadar ilerletirseniz bunun hiçbi faydasını görmezsiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Goal.com'da İnter t.direktörünün Trabzonspor maçında 3-4-3'den vazgeçip 4-3-2-1 ile sahada olacağını yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@bhaguandas

takım tutmayı kişiliğimize değil , kişiliğimizin takım tutma tarzımıza yansıması lazım , bunu yapabiliyorum çok şükür.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Eylül.2011 at 17:38 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

şimdi takımının kuvvetli suç şüphesi varken bile şampiyonlar ligine katılması içinize sinerken, bunu garipsemezken, suçsuz görüldüğünden davet edilen takımın taraftarı olsaydım gitmeyi reddederdim derseniz kimseyi inandıramazsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ya Uefanin ceza sisteminden haberiniz yokmu ? Biz istedigimiz pankarti sokamiyoruz iceri, Fenerbahceliler nasil sokacak

Sabah bizim burdan kuzenlerim ve arkadaslarim ucuyor neredeyse butun ucak bizim usaklar Bende yanlarinda olmak isterdim ama bu aralar epey yogunum. Onlari kiskaniyorum cunki Trabzonsporun ilk sampiyonlar ligi macina sahit olacaklar hemde San Siroda.

Olsun napalim, Lille deplasmaninda Aralik ayinda Trabzonspora destek olmak icin gidecem.

Yarinki macta Turkce, Inglizce ve Italyanca "Bize her yer Trabzon" pankartina dikkat edin"

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri