Servet 2-3 gündür takımdan ayrı çalışıyor bu maçta oynamayabilir. Çağlar'da aynı şekilde yarın oynamayabilir.
Servet 2-3 gündür takımdan ayrı çalışıyor bu maçta oynamayabilir. Çağlar'da aynı şekilde yarın oynamayabilir.
Screw you guys, I'm goin' home
GS bariz bir üstünlükle alacak alamazlarsa çok büyük bir fiyasko olur taraftarlar istifaya davet ederler![]()
Sezon öncesi transferler konusunda eleştiriler yaptığımda galatasaray düşmanlığıyla suçlanmıştım.Yine takımı eleştiricem kimse kusura bakmasın.Gerekli yerlere gerekli transferleri yapamadık.Defans boy ortalamamız 1.85 civari araya atılan toplarda takım Sos veriyor.Defansın göbeğine hızlı top kesen top yapan bir oyuncu almalıydık ne yazık ki alınmadı.Sol beke oyuncu gerekliydi alınmadı.Ortasahaya teknik ve koşan bir oyuncu bulunmalıydı takımda şu an bu tarzda lider oyuncu yok.Baros satılıp yerine yıldız olmasa bile amaçları olan bir oyuncu alınmalıydı alınmadı. Sonuç ortada.Bu takım La liga'da ilk 6 yı belki zorlayabilir geride oynadığımızda karşımızdaki rakip güçlü olunca (Hazırlık maçlarındaki gibi) iyi bir takımız fakat kendimizden güçsüz rakiplere yani kontratak futbolunu benimsemiş takımlara karşı bu defansla işimiz zor. Atakta Arda'nın da gidişiyle yaratıcı oyuncu eksikliği var bu sezonda gol yollarında çok zorlanıcaz öyle görünüyor. Yönetim ve Başkan bu maçtanda sıfır puan alınırsa tepki almaya başlar . Samsunu kimse küçümsemesin işimiz zor umarım kazanırız.
Süpriz kuponlarda 0-2 ÇS denenebilir.2.8 oranı var.GS savunma kurgusunda değişiklik yapmazsa birbirinden süratli forvetlerimiz var.Kanatlarımız iyi işliyor ama yeni bir takım olmanın verdiği birşey sanırım çabuk kopuyoruz maçtan.
2 de 0 yapmayiz heralde sakasi beni cok kizdirdi valla. Futbol bu olurmu olur. Galatasaray "mekan oynatir takimimi" ?? 2000 ruhu varkende mi mekan oynatiyordu. Benim bildigim Galatasaray heryerde aslanlar gibi oynar. Maca gelirsek Samsun supriz yaparsa sasirmam.
Ligin yeni takımına karşı oynuyoruz, ne yapacakları belli değil ama evimizde Karadeniz ekibini yeneriz.
Galatasaray'ın kazanması için büyük takım hüvüyetine girmesi
Samsunspor'un kazanması için Galatasaray'ın büyük bir beceriye sahip olması
Gerekiyor...
...
Rakibi küçümsersek Bance hat-trick bile yapar...
Özellikle Galatasaray'ın defansı beni çok umulandiriyor. Servet'in sakatlanması bizim açımızdan daha iyi oldu. Ama olası bir Servet-Gökhan la oluşacak defans ekmeğimize yağ sürer. Şahsen Galatasaray'a gol atacağımızı düşünüyorum. Bance Galatasaray'ın defansını bayağı zorlar. Bizim açımızdan Ergün Teber ve Ahmet Şahin'in performansı ve baskı yediğimiz anlardaki pas trafiğini yapıp yapamayacağımız belirleyici olur. 11'imizin ise Gençlerbirliği maçıyla aynı olmasını bekliyorum. Tek muhtemel değişiklik Murat Yıldırım'ın yerine Mustafa Sarp olur.
Ruyamda 3-0 yeniyorduk ciddi ciddi gordum ama golleri atan kisiler biraz degisikti,Hakan Sukur,Kewell,Culio Atmisti![]()
Küçük bi ayrıntı Fatih hoca gsle samsuna karşı çıktıgı 11 maçıda kazanmış
Sanmam genelde büyüklerde kötü oynayan adamlar Anadolu'da çoşuyorlar buda onların Anadolu topçusu olduğunu gösteriyor...Nobre örneği var önümüzde...
Mustafa Sarp,Galatasaray'a gelmeden önce Bursaspor formasıyla Galatasaray'a karşı oynadığı maçta Yusuf ile döktürmüştü.Kaan'ın söylediğinde haklılık payı var yani.
So what?
Saike
Zorlanacağımızı pek düşünmüyorum.Belediye maçındaki oyun hiç kimseyi umutlandırmamış olabilir ama ben o maçtaki oyundan çok memnundum.Baros'un formsuzluğu sonuca gitmemize engel oldu tabi başka nedenlerde vardı.Eğer Baros toparlanırsa 3-4 tane atarız.Kanatlardan pek etkili olacağımızı düşünmüyorum göbekten araya atılan toplarda veya uzaktan şutlarda golü bulabiliriz.
İlk 11 şöyle olabilir;
GK-Muslera
DR-Eboue
DL-Çağlar
DC-Servet
DC-Ujfalusi
DM-Melo
DM-Ceyhun
CM-Selçuk
AMR-Sabri
AML-Riera
ST-Baros
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sole ciksak daha iyi
Muslera
eboue
Ujfa
Semih
Baltazar(caglar)
Sercan
Selcuk
Melo
Rierea
Elmander
Baros
Pardon yabanciya takilmisizOzman Baros yerine Kazim veya engin
Elmander'lik bir maç aslında o oynarsa mutlaka atar...
Samsun kendini gösterir ve maçı 1-0 kazanır veya 1-1 bitirebilir . Samsun'un puan alacagını dusunuyorum ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Samsun güçlü bir ekip kazanacak diye düşünüyorum.
Muslera
Eboue - Ujfa - Semih(Zan) - Balta ( Çağlar)
Sabri
Selçuk - Melo
Kazım(Sercan) - Riera
Elmander
11yle çıksak çok iyi olur
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=U_evlmtjALY"]Zamanı Geldi[/YOUTUBE]
Moda girelim.![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Eylül.2011 at 19:03 Reason: istenilen şekile sokuldu.
Galatasaray
Fernando Muslera, Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta, Emmanuel Eboue, Felipe Melo, Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu, Kazım Kazım, Albert Riera, Milan Baros
Yedekler
Ufuk Ceylan, Ceyhun Gülselam, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Sercan Yıldırım, Johan Elmander
Sabri ve Gökhan Zan dışında kabul edilebilir bir kadro. Tabii daha iyisi olabilirdi en azından taktik anlayışı olarak.
Eboue gobek oynucak galiba defans gobek terim cok sacma kadro kurmus gene
SAMSUNSPOR 11 - Ahmet Şahin; Lazar, Kemal Tokak, Bahia, Ergün Teber; Fink, Mustafa Sarp, Selim Teber; Ehiosun, Bance, Dominguez
Obarak, Sarp Reyiz TTArena'ya geri döndü, keşke gitseydim maça![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Eğer Ujfalusi bek oynayacaksa Fatih Terim ekmeğimize yağ sürdü demektir. Mustafa Sarp'tan ekstra motivasyonla ekstra işler bekliyorum.
Heyecan bastı stad dolu bakalım nasıl olacak maç.