Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 86.67%
  • Berabere

2 13.33%
  • Ankaragücü

0 0%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: [2.Hafta] Beşiktaş - Ankaragücü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ankaragücülü oyuncu sakatlandı sonra kalecisi topu taca attı Bjk'li oyuncular rakibe atmak yerine hücum ettiler ve top avuta çıktı ama "neden hücum ediyorsunuz " diye ankaragücü oyuncu tartısma cıkartınca hakem faul atışı kullandırdı Bjk'ye ve o serbest vuruş sayesinde kazanılan korner gol oldu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ankaragücülü oyuncu sakatlandı sonra kalecisi topu taca attı Bjk'li oyuncular rakibe atmak yerine hücum ettiler ve top avuta çıktı ama "neden hücum ediyorsunuz " diye ankaragücü oyuncu tartısma cıkartınca hakem faul atışı kullandırdı Bjk'ye ve o serbest vuruş sayesinde kazanılan korner gol oldu
    Aynen bende farkettim bunu bu aralar hakemler uyuyor Ankaragücü itiraz eder diye düşünüyorum ama istedikleri sonuç çıkmayacaktır...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Travela Q7 gene ayak disi orta acti 3-1 oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İtiraz sonucu değiştirmez orada centilmenlik yapıp yapmamak inisyatif meselesidir,Bjk'li oyuncularda biraz da skorun verdiği baskıyla "sakatlanmadı,yalandan yatıyor" diye düşünerek topu vermediler sanırım.Yine de şık olmadı bana kalırsa bu davranış.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakaryamızın gururu Pektemek attı çok büyük golcü olacak çoook...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İtiraz sonucu değiştirmez orada centilmenlik yapıp yapmamak inisyatif meselesidir,Bjk'li oyuncularda biraz da skorun verdiği baskıyla "sakatlanmadı,yalandan yatıyor" diye düşünerek topu vermediler sanırım.Yine de şık olmadı bana kalırsa bu davranış.
    İngiltere'de topu taça dahi atan görmedim ben öyle pozisyonlarda

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mac 3-1 bitti. sahsen besiktasin kadrosu TSL"de bana gore en iyi kadro ama Tel aviv ve bu macda sonuclar guzel ama oyun olarak cok ama cok kotu besiktas nereye kadar serbest vurus ve kornerlerden gol aticak ? Besiktas boyle oynarsa Bursaspor maci kazanir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bursa zaten duran toptan kolay yemeyen bir ekip Beşiktaş bu kadar rahat atamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    İngiltere'de topu taça dahi atan görmedim ben öyle pozisyonlarda
    İngiltere'de son 2 ya da 3 senedir bu centilmenlik kuralını iptal ettiler Atana kızıyorlar hatta

Pektemek bu takımda oynamalı,çok iyi bir oyuncu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu Edu gibi gereksiz birini ilk 11'de başlatacağına Pektemek'i başlat daha iyi...Yavaş yavaş alışıyor takıma Gençlerde'de böyledi alıştıktan sonra gol şhowları geliyodu...Yine öyle olacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ankaragücü,tipik Ziya Doğan takımı hüviyetinde,kapanıp kontrayla etkili olmaya çalışma amacındaydı.Bizim yıllardır kapanan takımları açma konusunda sıkıntılarımız var.Yeni bir şey değil ama Fernandes geldikten sonra bu kapanan takımları açma konusunda çok güçlü bir silahımız var artık: duran toplar.Acayip kesiyor vallahi.Buraya da yazdım,ilk golden önce anladım gol olacağını.

İkinci yarıda Cenk'in büyük hatasıyla yediğimiz gol,bizi acayip bozdu.Ankaragücü'nün direncini artırdı ve yine kapanmaya başladılar.Şaşkınlığımızı anca 70'lere doğru atabildik ve saldırmaya başladık.Yine bir duran top organizasyonunda Sidnei attı ve maçı kazanmak için büyük bir avantaj sağladık.Golden sonra Ankaragücü'nün pek şansı yoktu,tek bir şansları Özgür Çek'in frikikten şutuydu,ona da Cenk gol olmasına izin vermedi.Golden sonra rahatladık ve 3.golü bulduk,1-2 tane daha atabilirdik hatta.Eğer Cenk o hatayı yapmasa ikinci yarıda daha iyi ve daha rahat bir oyun görürdük bence.O gol dengeleri çok bozdu.Neyse önemli olan kazanmak ve biz bunu başardık.Rakiplerimiz de çok iyi bir futbol sergilemediklerine göre çok sıkıntı değil bu oyun şimdilik.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şu Edu gibi gereksiz birini ilk 11'de başlatacağına Pektemek'i başlat daha iyi...Yavaş yavaş alışıyor takıma Gençlerde'de böyledi alıştıktan sonra gol şhowları geliyodu...Yine öyle olacaktır...
    Edu nasıl gereksiz yahu? Tamam ben de maçtan önce Mustafa'nın oynaması gerektiğini düşünüyordum ama Edu çok iyi oynadı bugün.2 tane pozisyona girdi,ikisinde de kaleci çıkardı.Arkadaşlarına iyi servisler yaptı.Tamam kapasitesi belli bir aşamada,bundan daha iyisini yapamaz ama bugün iyiydi,beğendim ben.Pektemek ise golden başka pek olumlu bir görüntü çizmedi,ancak daha iyisini yapacak potansiyeli var.İlerleyen zamanlarda açılacaktır.O konuda katılıyorum sana.
    So what?
    Saike

dün gs'ye verilen penaltının aynısını uğur, quaresma'ya yaptı ceza sahası dışında. sarı kartı olmasına rağmen hakem uğur'a kart göstermedi. ayrıca güven varol nasıl ilk yarıyı kart görmeden tamamladı bunlarıda bir anlatıver.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tahmin ettiğim gibi bugün kazandık. Kolayca kazanıp fark atabileceğimiz bir maçı zora soktuk. Ama hakettiğimiz gibi kazandık. Cenk daha bu hataları çok yapacak gibi. Cenk'in oynamasından yanaydım uzun zamandır ama antrenörler oynatmıyorlarsa bir bildikleri varmış bunu gördüm. Rüştü'nün oynamasından yanayım artık. Tecrübe olayı yetiyor başlı başına.

Quaresma'ya değinmek istiyorum. Biraz akıllanması lazım. Takım oyunu oynayacağını anlaması lazım artık. Bireysel futbol şu dönemde işlemeyen bir iş. Tamam güzel şeyler oluyor arada ama bir süreden sonra sinir bozuyor izlerken. Takım oyunu oynasa dört dörtlük olacak.

Manuel Fernandes için diyecek bir şey yok. Bize gereken o lider bulunmuştur diye düşünüyorum. Takımın pası güvenerek verebileceği bir adam var artık. İşte o Delgado'nun yapamadıkarı. Şekil A Takımı inanılmaz rahatlatıyor.

Sidnei'yi inanılmaz beğendim. Attığı gollerden ziyade, top sürüşü, soğukkanlılığı, kafa vuruşlarındaki zamanlaması... Bir defansta olması gereken bir çok şey var diye düşünüyorum. Üstelikte çok genç henüz. Ona da güven verdi.

Edu çok garip geldi bana. Açıkçası ön yargılıydım ona karşı. Ama hala soru işareti var kafamda. Topu indirmesi, pas dağıtmasını çok beğendim. Ama asıl yapması gereken görevi yapmadı. Forvette etkili değildi. Ağır kalıyor. Beşiktaş'a da yıllardır hantal forvet gitmiyor zaten. Belki uyum sağlayıp takımı tanıdıkça, takımda onu tanıdıkça her şey daha güzel olacak diye düşünüyorum. Hatasını görmedim. Ama fazla yararını da göremedim bu maç için. Pektemek oynasa daha yararlı olurdu ilk 11'de.

Beşiktaş bu haftadan sonra forma girer diye düşünüyorum. Yeter ki sağ back'imizde Toraman oynamasın. Ekrem hiç sırıtmadı. İsmail'de artık kendini biraz geliştirirse o kanattan çok iş yapacağız. Merak ediyorum Bursa maçını.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın adamı Sidnei'ye ayrı bir parantez açmayı unutmuşum.Maccabi maçından sonra Sivok'un pek güven vermediğini düşünüp keşke Sidnei'yi de görseydik demiştim.Valla 10 numara top oynadı.Ankaragücü pek zorlayamadı gerçi savunmamızı ama yine de o güveni verdi.2 gol atmasaydı yine de bunları söylerdim.

Ayrıca Edu yardımcı forvet pozisyonunda bu sezon baya işimize yarayabilir.Hızlı değil,topu alıp süremiyor,pivot santrafor gibi hava toplarında etkili değil ama top ayağına gelince ceza sahasında nasıl hareket edeceğini biliyor,şutları fena değil ve iyi servis yapıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edu takım oyuncusu ama o belli oldu. Bencil bir oyuncu değil. Sürekli indirdi topu. Pas verdi sağa sola.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ayrıca Edu yardımcı forvet pozisyonunda bu sezon baya işimize yarayabilir.Hızlı değil,topu alıp süremiyor,pivot santrafor gibi hava toplarında etkili değil ama top ayağına gelince ceza sahasında nasıl hareket edeceğini biliyor,şutları fena değil ve iyi servis yapıyor.
    Bence de mükemmel bir tespit. Almeida sahalara dönünce bu ikisini aynı anda görmek isterim sahada.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bence de mükemmel bir tespit. Almeida sahalara dönünce bu ikisini aynı anda görmek isterim sahada.
    İkisiyle birden verim alınacağını hiç sanmıyorum. Çünkü Almeida'da fazla kıvrak hareketli bir futbolcu değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

%100 Futbol programında Rıdvan Dilmen Sidnei'yi 2 gol atmasına rağmen vasat bulduğunu söyledi. Anlam veremedim ben bu yoruma.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    dün gs'ye verilen penaltının aynısını uğur, quaresma'ya yaptı ceza sahası dışında. sarı kartı olmasına rağmen hakem uğur'a kart göstermedi. ayrıca güven varol nasıl ilk yarıyı kart görmeden tamamladı bunlarıda bir anlatıver.
    neyini anlatıyım anlamadım yahu cidden anlamıyorum bu neye tepki şimdi? Bak onları da sen yazmışsın anlatmışsın ee sorun ne? Ben zaten bunun tercih meselesi olduğunu söyledim ama şık değil dedim. Topu vermemek futbolcuların tercihidir bunu şık bulmamakta benim.Burda sinirlendirecek ne var anlamadım? Hakaret etmedim,tepki göstermedim olan olayı anlattım.

Hakem tercihleriyle bu olay bir midir ayrıca?Verdiğiniz örneklere cevabım sadece bu sorudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen Sidnei'yi 2 gol atmasına rağmen vasat bulduğunu söyledi. Anlam veremedim ben bu yoruma.
    Kendisi bile anlam vermiyor Beşiktaş adına yaptığı yorumlara bırak sen de verme Görkem..

Maçı ilk yarıda çok rahat koparabilirdik. Pozisyonlar yakaladık ama gerek kaleci Özden'in kurtarışları gerek bazı son paslardaki başarısızlıklarımız ikinci yarıda Ankaragücü'ne şans tanıdı. Takım olarak Es-Es maçından sonra olumlu yönde ivme kazandığımız görüşündeyim ben. Bugün de rakip alanda iyi pas yaptık. Aurelio'nun tıpkı Barça'da Busquets'in yaptığı gibi iki stoperin arasına girip top alması çok işimize yaradı. Oyunu rahatlattı. Bu yaşına rağmen helal olsun topunu layığıyla oynuyor. Bugün beni mutlu eden bir diğer olay da rakibe neredeyse sıfır pozisyon vermiş olmamız. Hatta neredeyse lafı oraya fazla oldu bence pozisyon bulamadılar.

Edu'yu eleştiren arkadaşlara hangi Edu'dan bahsediyorsunuz der ve susarım. Adam misler gibi oynadı topunu. Üstelik kendi ağzıyla henüz hazır değilim demesine rağmen.

Son iki maçımızda 8 gol atıp 2 gol yedik. Bu moralle Bursaspor deplasmanından çıkarsak tadından yenmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

3-1 gibi skora aldanmamiz lazim daha güçlü ve disli bir rakibi zorlaniriz. Takim oyununu daha pek iyi oynamiyoruz. Eskisehir maçina nazaran daha iyi oynadik ama daha çok çalismamiz lazim. Oyuncularin bireysel yeteneklerine bagliyiz.

Edu pek siritmadi ve kötü oynamadi ama kesinlikle bizim forvetimiz olamaz. Sidnei iyi oynadi ve üstüne 2 gol atti bize galibiyeti getiren isimleren biri oldu fakat ayni performansi mesela Stoke city ve Dinamo Kiev maçinda sergileyebilirmi?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Korner Bug un dan yararLanarak kazandık maçı. Son 15dk hariç çokta iyi futboL oynamadık. Bizim heLe içeride ki maçLarda baskıLı, rakibi boğan bir futboL ortaya koymamız gerek. Rakip ne kadar kapanırsa kapansın, bu orta saha ve savunma da ki hazırLık pasLarını kısa kesmemiz gerekiyor. Orta aLanda ve savunma da çok gereksiz pasLaşmaLar yapıyoruz. SağLam bir Guti oLsa bu sorun çözüLür. Bursaspor maçı çok kritik. Eğer o maçı aLmayı başarabiLirsek önümüz açık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu maçı 3 bölüme ayırdım ben. 1. bölüm rakibe Cenk'in gelen ortayı kornere atmak yerine rakibin önüne düşürdüğü pozisyon hariç, hiç pozisyon vermediğimiz ve iyi oynadığımız ilk yarı. 2. bölüm Tisdell oyuna gidip beraberliği getiren golü attıktan sonraki 10-15 dakika, 3. yani son bölüm de Serdar Özkan oyuna girdikten sonraki ve Fernandes ile Hürriyet arasında çıkan tartışmadan sonraki bölüm. Özellikle rakip kaleyi ablukaya aldığımız son 15-20 dakika. Maçta futbolunu diğerlerine göre en çok beğendiklerim de; Egemen, Sidnei, Aurelio ve Fernandes oldu. Bu 4'ünden 3 tanesi (Egemen, Aurelio ve Fernandes) Maccabi maçında da çok iyiydiler ve çıkışlarını sürdürdüler. Hpe böyle devam. Bursa maçında da bu 3'lünün yanı sıra Pektemek ve Ernst-Guti ikilisinden birisini de sahada görmek isterim. Rakip zayıf olduğu halde zorlanmamızı ise hiç beklemiyordum, neyseki iş kazası yaşamadan atlattık bu maçı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ernst niye oynamıyor bu arada sakat falanmı o adamsız orta saha olmaz yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakattı ondan oynamadı.
    FM Gazetesi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12