KARDEMİR KARABÜKSPOR: Tomiç, Erdem, Muhammed, Deumi, Seric, Ragued, Mehmet Çakır, Birol, Cernat, İlhan, Shelto
KARDEMİR KARABÜKSPOR: Tomiç, Erdem, Muhammed, Deumi, Seric, Ragued, Mehmet Çakır, Birol, Cernat, İlhan, Shelto
Sabri yok ve 4-4-2 oynuyoruz daha ne olsun![]()
Kazım'ı kesmiyor hoca yahu nedense. Çok da formsuz.
Kaptan içinse olacaksa Selçuk veya Ujfalusi olsun diyordum, Ujfa olmuş ne güzel olmuş.![]()
Bu maç izlenir![]()
Bugün iyi oynarsak bundan sonraki kadromuz bu olacak herhalde, öyle görünüyor. Sinyalini Samsunspor maçında almıştık, bu maçta direk görelim artık![]()
mac basladi insallah kazaniriz
birol ile kacirdi karabuk sonra elmander vurusunda tomic cikartti riera cok guzel pas atti ama
Tam bir EPL maçı oluyor valla bol ataklı![]()
Ah sercan ah o kacarmi abi ya![]()
Sercan'dan daha iyi bitiririm ben vallahio adam şut çekmesin bence asist yapsın paso Samsun maçındaki gibi Elmander'e pas atsın işte tamam
![]()
Muslera kırmızı yedi ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :S
Muslera kirmizi gordu 10 kisi kaldik
Muslera kırmızı kart gördü bana başta ağır bir karar gibi geldi ama tekrarları izleyince kararın doğru olduğuna karar verdim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Çok dengesiz çıkmış Muslera.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yapma bunu be offf offf![]()
Alakası bile yok yav adam topa vuracaktı nerden görsün Sheltonu...
Çok doğru karar. Tartışılacak hiçbir yanı yok.
Tüh ya çok şanssız bir andı.Artık 1 puan alırsak güzel olur.
Muslera ayagini kaldirmis havada uzaklastirmak istemis ama sanki oyuncuyaya cok sert vurmamis gibi geldi hatta ayagini geri bile cekiyordu..
riera cikti - ufuk ceylan girdi
Bence kırmızıya rağmen kazanacağız![]()
Muslera hay yapacağın işi.
Riera'nın çıkması ii oldu hiç beğenmiyorum![]()
Muslera biraksa bile gol olmayabilirdi oyunucun tam onune dusmemis top cunki
10 kişi kalmamıza rağmen kazanabiliriz.Karabük'den çok daha kaliteli bir takımımız var sadece uyum sorunu var.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bir kaleci sert yada yumuşak bir şekilde tekmeyle rakibini ceza sahasının hemen önünde düşürürse bu kırmızı karttır(Tam topa vuracekken Karabük'lü oyuncu topa dokunmuş bu da Muslera'nın şanssızlığı)
Top çok hafif çapraza düşüyordu ve belirgin bir şekilde kaleye daha yakın savunmacı yoktu bu bakımdan faulü verdiğinde hakem kırmızıyı çıkartmak zorundaydı.Faul konusunda zaten hemfikiriz sanırım.
Ben olsam Riera'yı tutardım sahada.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Karabük çok net bir gol kaçırdı an itibariyle.
10 numara mevkisi için oyuncu arayan büyükler Cernat'ı alsalar çok büyük iş yapmış olurlardı misal tam Trabzonspor'un adamı.
bencede riera kalmaliydi kazim cikmaliydi
Shelton yoksa Emenike'den iyi miBu nedir arkadaş ne bilek var elemanda.
Kazım niye çekerki şu frikigi meloya verselerdi![]()
yağmur yağdı böyle oldu...giremiyorum digiturkwebtv sitesine. Bana maçın direkt digiturk linkini verebilecek var mı?