GS'nin 3000. golünü K.K olması çok büyük şanssızlık. Şimdi yönetim ne yapsın tahminimce arkasında 3000 numarası ile bir anı forması satacaklardı, golü atan oyuncunun formasını müzeye koyacaklardı bunlar olamayacak şimdi![]()
GS'nin 3000. golünü K.K olması çok büyük şanssızlık. Şimdi yönetim ne yapsın tahminimce arkasında 3000 numarası ile bir anı forması satacaklardı, golü atan oyuncunun formasını müzeye koyacaklardı bunlar olamayacak şimdi![]()
Riera Cikti - eboue girdi
Engin cikti baros girdi engin cok yoruldu ondan cikti
Penaltı galatasaray kullanıyo
Edit : Gol milan baroş
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Baros 3-0 yaptı.
Galatasaray'lı Engin Baytar helal olsun.
Bugün bizim için çok güzel bir gün olduLigde rahat bir galibiyet ve basketbolda Euroleague gruplarına kaldık.İnşallah böyle devam eder
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
0-2"den sonra rakibe yuklenmedik ayaga pas oynadik ve baros girince bir penalti ile is bitti 0-3 penaltimiydi ? kararsiz kaldim ben.
Doğru karar, penaltı. Baros'un sol ayağına arkadan darbe var Aydın tarafından. Galatasaray ritmini bulmaya başladı, Baros'a da yedek kalmak yaradıİki maçtır daha bir aç giriyor oyuna, iki maç iki penaltı kazandırdı takımına. Penaltıyı kullanırken ki yüz ifadesindeki hırsı farketmişsinizdir sizde.
Baros hocaya kendini kanıtlamaya çalışıyor hoca iyi etti bence onu kesmekle...Ancak böyle kazanabilirdi onu...
İlk yarıyı izleyebildim sadece, yine perdeyi duran top ile açtık. İlk yarıya bakarak konuşursak kontra ataktan bulduğumuz gol oldukça olumlu, aynı şekilde Engin de çok yararlı oynadı. Kazım'ın goldeki vuruşu klastı, şaşırttı beni. 3. gol penaltıdan gelmiş, pozisyon net penaltı gibi geldi Ligtv'nin sitesinden baktım. Maçın geniş özetine bakmak lazım, hala durağanız mücadelemiz iyi biraz daha organize bir takım olursak işler daha kolaylaşır bizim için. Zaman lazım tabii, şimdilik fena değiliz.
Baros da alıştı sonradan girip penaltı yaptırmaya![]()
Yarın Beşiktaş'ın olası bir puan kaybında bu haftayı 2. kapatıyoruzFenerbahçe ile şampiyonluk yarışına girmek bu yıl ligi zevkli kılacaktır
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geçen sene duran topta berbatken bu sene çok iyi olan bir takım vargayet iyi gidiyoruz valla uyum sorununu yavaş yavaş atlattık uzun bir galibiyet serisi yaparız umarım...